Sedan sist vi sågs..

Datum: 2015-11-15 | Klockslag: 18:50:28
Lite bilder från min instagram på senaste.
 
Jag sitter och funderar över allt som hänt sedan jag var i bloggartagen sist, det är en hel del!
 
Jag har jobbat heltid som städerska i över ett år nu. Bara att jobba heltid är.. svårt att vänja sig vid. Känns som att jag inte gör något annat än att jobba, laga mat och sova. Det är väll det som kallas ekorrhjulet? Sedan att jobba med städning.. Det är något helt annat än det jag gjort innan. Jobbade som ungdom på radiotjänst och ringde runt och störde folk, sedan på kontor med ekonomi och nu städ. Det är inget fel på det, jag tycker t o m att det är kul, det är bara inte vad jag hade i åtanke för min egen del. Slutmålet vet man ju aldrig vad det blir. :)
 
Jag har fått två brorsbarn inom loppet av två månader + att min svägerska fått en liten. Så lyckligt lottad. ♥
 
Jag har skaffat KÖRKORT! Det var inte lätt, jag har fått brottats med mig själv en hel del, men jag är så otroligt stolt att jag äntligen gjort det!
 
Jag har gått över till en vegetarisk diet, med undantag för fisk, än så länge.. Tillslut orkade jag inte med att äta lik och veta vilket lidande min näringskälla fått stå ut med. Tids nog är tanken att även fisk ska kunna uteslutas. Skälet till att det inte blivit av än är att jag VET att jag hade fått näringsbrist om jag lagt av nu. Jag är fruktansvärt dålig på att äta substituter som nötter och avokado etc. Det gäller att vara realistisk för att det ska hålla långsiktigt, tänker jag. :)
 
Utöver detta tror jag i det stora hela att saker och ting är detsamma. Nya vänskaper har så klart skaffats, men sånt håller jag utanför. Förutom min nya vän Nikon D5500 som ni redan träffat. Vi kommer väldigt bra överens. ;) Jag tänkte rycka liv i denna blogg med lite ny design och uppdatering här och var så fort jag får tid. Jag vill inte känna mig tvingad till nått, bara ha kul!
 
Jaja, bara att sätta sig in i allt nytt som blogg.se tillfört, haha.
 
På återseende!

Kommentera här


Thess
Datum: 2016-01-12 | Klockslag: 13:41:37

Hej! Snubblade över din salong när jag googlade lite på skelning osv. Såg att du tagit körkort nyligen, är själv påväg med detta nu. Hade du svårt för det med avstånd osv? Använder du glasögon eller linser lr något när du kör isåfall? Tacksam för svar! Ha det bra! /thess

Svar: Hej thess! Just avstånd är lite besvärligt, men ju mer man kör desto mer lär sig hjärnan att uppskatta avstånd. Det är ingen fara! Bara att träna. Jag behöver inte glasögon/linser för jag har inte dålig syn. ^^ Jag upplever inga problem med skelningen när jag kör, alls. Det enda jag var orolig över var att läraren inte skulle se vart jag tittar på uppkörningen och då skulle kugga mig så jag överkompenserade genom att röra mer på huvudet men det är ju något man kan prata med hen om innan man kör. Lycka till! <3
S u s a n n e ✿ F o r s


INNAN DU KOMMENTERAR - LÄS:
-Kom ihåg att det är en person som sitter bakom skärmen och läser alla kommentarer.
-"Behandla andra som du själv vill bli behandlad".

-Reklamkommentarer publiceras ej.
-Mail skickas till susannefors.blogg@hotmail.com
-Alla kommentarer granskas innan publicering.
-Har du ingen blogg, svarar jag på din fråga i kommentarfältet.
-Jag gör inga designer men lägger ibland ut designer för budgivning. Håll koll i menyn under "aktuellt".

Kommentera här:

NAMN:         Kom ihåg mig?

MAIL:      

BLOGG: