Att sätta upp nya fotomål

Datum: 2014-03-11 | Klockslag: 19:23:59
Vad säger man efter att ha haft så långt uppehåll som jag har haft nu? Inspirationen har varit som bortblåst, har varken orkat eller haft tid att lägga på foto och bloggande och då känner jag att det är bäst att ge sig lite tid att hitta tillbaka. Känner verkligen hur mycket energi jag får bara av ljuset som är nu. Solen går upp kring 6 på morgonen och ner 6 på kvällen - snart är midnattssolen här igen, håll ut!
 
Jag har satt upp som mål för mig själv att bli bättre på att ta inredningsbilder, det är verkligen en av mina svagare sidor. Jag tycker det är otroligt svårt att få en överblicksbild på ett rum att se.. spännande och inbjudande ut. Fotograferna i inredningstidningarna är ju så duktiga, skulle vilja skugga dem för att se hur dom gör och tänker. Inredning är ju också så kul! Tyvärr är jag ofta för slö för att flytta omkring pryttlar och möbler, har jag satt något nånstans så stannar det ofta där... ;)
 
I och med det så lär det bli mer bilder från vårat hem, men att döma av era tidigare kommentarer så är det bara en bra sak (?). :) Här har ni en hörna från vårat sovrum som jag är rätt nöjd med. För mig är vitt & rosa en favoritkombination!
 

Tavlor - Ikea | Stol - Arvegods | Fuskfäll - Rusta | Mjukiskanin - Grandma's i Göteborg | Flygande bollar - Lagerhaus & Panduro.

Kommentera härINNAN DU KOMMENTERAR - LÄS:
-Kom ihåg att det är en person som sitter bakom skärmen och läser alla kommentarer.
-"Behandla andra som du själv vill bli behandlad".

-Reklamkommentarer publiceras ej.
-Mail skickas till susannefors.blogg@hotmail.com
-Alla kommentarer granskas innan publicering.
-Har du ingen blogg, svarar jag på din fråga i kommentarfältet.
-Jag gör inga designer men lägger ibland ut designer för budgivning. Håll koll i menyn under "aktuellt".

Kommentera här:

NAMN:         Kom ihåg mig?

MAIL:      

BLOGG: