Ett år med dig

Datum: 2014-03-24 | Klockslag: 19:28:00
Idag är Smulans 1årsdag, hurra hurra HURRA!!
 
 
Kan inte fatta att det är så länge sedan jag satt hemma och hoppades på att släktingens kisse skulle föda mer än två ungar så jag skulle ha en chans på att få en minimisse. ^^  vilken tur att det vart så! För även om det har krävts (och krävs än) en hel del uppfostran, tid och oro så har det varit värt det. Hon är verkligen den snällaste & finaste. Hoppas att du lever länge och är lycklig med mig och husse! 💕

Kommentera härAtt sätta upp nya fotomål

Datum: 2014-03-11 | Klockslag: 19:23:59
Vad säger man efter att ha haft så långt uppehåll som jag har haft nu? Inspirationen har varit som bortblåst, har varken orkat eller haft tid att lägga på foto och bloggande och då känner jag att det är bäst att ge sig lite tid att hitta tillbaka. Känner verkligen hur mycket energi jag får bara av ljuset som är nu. Solen går upp kring 6 på morgonen och ner 6 på kvällen - snart är midnattssolen här igen, håll ut!
 
Jag har satt upp som mål för mig själv att bli bättre på att ta inredningsbilder, det är verkligen en av mina svagare sidor. Jag tycker det är otroligt svårt att få en överblicksbild på ett rum att se.. spännande och inbjudande ut. Fotograferna i inredningstidningarna är ju så duktiga, skulle vilja skugga dem för att se hur dom gör och tänker. Inredning är ju också så kul! Tyvärr är jag ofta för slö för att flytta omkring pryttlar och möbler, har jag satt något nånstans så stannar det ofta där... ;)
 
I och med det så lär det bli mer bilder från vårat hem, men att döma av era tidigare kommentarer så är det bara en bra sak (?). :) Här har ni en hörna från vårat sovrum som jag är rätt nöjd med. För mig är vitt & rosa en favoritkombination!
 

Tavlor - Ikea | Stol - Arvegods | Fuskfäll - Rusta | Mjukiskanin - Grandma's i Göteborg | Flygande bollar - Lagerhaus & Panduro.

Kommentera här