Lördagens klädval

Datum: 2014-08-17 | Klockslag: 19:30:57
Igår var det mor- och dotterdag för moi och mamsen. Vi for på stan och brände pengar. Hittade mest nödvändigheter som var slut, märkligt hur ALLT tar slut samtidigt. Krämer, smink, hårprodukter.. Samtidigt! Hur som haver, såhär såg jag ut igår. 

 Jacka - gina tricot (älskar färgen!!) | tröja - liten butik i Göteborg (minns inte namnet tyvärr) | jeans - h&m

Hittade denna vackra jacka för halva priset i Götet, tror den kostade 699:- innan rean. Hade dock aldrig betalat det. ;) Prisa Gud för sommarreor!

Just nu sitter vi i bilen på väg hem från Karesuando. Vi har varit och hälsat på min svärfar och min nya svägerska! Det har ni missat under mitt "uppehåll", att Robin fått en liten lilla syster.. Igen. ^^ Vi ska dit på dop i september, får passa på att fota sötnosen då!

Nu ska vi rulla vidare, hoppas vi är framme snart. Ska jobba imorgon. Pussar & kramar, hoppas ni mår bra!

Kommentera här5 saker ni inte visste om mig..

Datum: 2014-08-11 | Klockslag: 10:00:00
 
• Jag ska till Kanarie öarna med Robin och hans mamma med familj i slutet av Oktober (YAY!).
• Jag har gått upp massa i vikt sedan jag börja jobba på taxi. ;D
• Jag är inne just nu i en period vart jag är galen i tyg och vill mest bara beställa från Panduro och sy fina saker.
• Jag har ett ganska stort födelsemärke nedanför vänsterskinka. Den blir chokladbrun i solen, haha!
• Jag hade fräknar på näsan som barn när jag vistades i solen. De är borta nu dock, och ersatta med pormaskar (bra byte känner jag..).

Kommentera härInsta lately

Datum: 2014-08-10 | Klockslag: 21:25:38
 
Tänkte bara uppdatera er som inte har instagram eller följer mig där med ett litet axplock av min sommar.

Om ni undrar över blåmärket - jag och karln var i Göteborg i slutet av juni och spelade paintball med min bror och hans fru och Robins syrra med karl. Det där blåmärket var det värsta jag fick, har kvar lite av den än! Haha. ;) Mörbultad är ordet! Men vilken otrolig sommar det blev. T o m varmt i Kiruna! Nu får vi hoppas att vi inte får sota för det till vintern, eller hur?

Kommentera härMed tungan i vädret

Datum: 2014-08-10 | Klockslag: 14:48:00
Mina fina vänner!! Jag tror inte ni förstår hur själaglad jag blir när jag ser att ni fortsätter att följa mig och trycka er in här trots att jag inte förtjänar det just nu. Jag är totalt omotiverad till det mesta just nu och därför får även denna blogg lida. Det är inte så att jag inte vill skriva eller är oinspirerad, jag bara.. har svårt att motivera mig. Väldigt jobbig känsla att inte ens vilja göra saker som gör en glad. Jag hoppas att ni har det bra och är glada och krya!
 
 
Bjuder på denna finfina bild på mig och Smulan som jag fotade i skogen till Hem & Hyra förra året. Smulan är mycket för att "glömma" tungan ute, så gulligt så man dör. ^^ För er som vill se mer av mitt liv än bara "fina foton" så uppdaterar jag bättre på instagram - Susannefors heter jag där. För er som vill se fina bilder - jag ska göra mitt bästa för att väcka liv i den här bloggen igen!
 
Pussar & kramar och tack för ert tålamod! ♥

Kommentera här