Food love

Datum: 2013-09-30 | Klockslag: 21:04:39
Dagens lunch: Toscanabiffar (hälsans kök), couscous, broccoli & stuvad spenat. Vegetariskt!
 
Hade egentligen tänkt äta det här till lunch på jobbet men har fått nått jäkla virus, så jag har suttit hemma med feber. Annars känner inte av det speciellt mycket. Näsan rann lite igår, men inget mer. Brukar få konstiga saker lite titt som tätt och sen hipp som happ så är det borta. Förra året fick jag en-natts-magsjuka och när jag var 17 fick jag sån akut halsont och feber att jag på allvar var jätteorolig. På morgonen vaknade jag - symptomfri. Förklara det om ni kan ?!
 
Ska ta och lägga mig nu och hoppas på att när klockan ringer imorgon är jag frisk. Puss på er!

Kommentera härVideo: Nytt till hemmet

Datum: 2013-09-29 | Klockslag: 21:59:50
 
Tog en halv evighet att ladda upp klippet på youtube, men nu äntligen! Har inte uppdaterat på länge och då är jag skyldig er en förlåt-så-mycket-video så här har ni den. ↑ Kolla i högsta upplösning!

Kommentera härUr mitt hem: Loppisnytt!

Datum: 2013-09-05 | Klockslag: 13:40:00
Har som sagt varit på några loppisar under sommaren, jag vet inte direkt om jag tyckte just grejerna jag fattade tycke för hade "loppis-priser" men vi har inte särskilt stort utbud här uppe och då blir det ju lätt så! På tal om loppis - jag, mamma & våra släktingar ska ha loppis på söndag på Gasellvägen, mellan 11-15. Ni kan ju komma och kika! Jag har själv inte speciellt mycket att sälja, men mamma har en massa saker som var mormors och mina fina kusiner med familj har ett helt dödsbo med pryttlar efter sina morföräldrar.
 
 
Fina gamla spröjsade fönster.. svåra att få tag på här! Men på en antikaffär i Kalix hittade jag denna för 300:-. ↑ Funderar på att sätta in spegelglas i den, men.. njaa, kan inte bestämma mig. Den fina ljusslingan runtom är från Handplockat i Kalix! Älskar ljusslingor..
 
 
En margarinlåda! Finns tusen och en saker man kan göra med såna, men just nu är den mest till för förvaring. 200:- fick jag betala för den på en loppis i Jukkasjärvi. Ser ni förresten "väggen" bakom? Det är en skärmvägg jag & sambon byggt av gamla bräder och lister för att dölja alla fula sladdar från datorn och allt.
 
Ha en fin torsdag nu!

Kommentera härUr mitt hem: Nytt!

Datum: 2013-09-01 | Klockslag: 19:40:15
Har (nästan) hela dagen hållit på med att hjälpa mamma tömma sitt förråd på grejer som ska säljas på loppis nästa helg, det är MASSVIS med prylar. Tänkte passa på och göra mig av med lite skrot med, men vi har faktiskt inte så mycket som bara ligger i förrådet och dammar.. Det vi har, har vi framme. Men nått ska man väll kunna hitta!
 
Jag vet att ni älskar inredningsbilder och jag tänkte bjussa på några framöver. I sommar har jag nämligen flängt runt på loppisar och butiker och plockat på mig lite nytt som jag tänkte ni skulle få ta del av.
 

Det här fina bordet haffade jag för 300:- på en antik affär i Kalix. Färdig målad i vitt också! Har velat ha ett mindre bord just där, vid soffan ett tag nu. Dom vackraste jäkla ljusstakarna i världen är köpta på ambinesshome.se! Mycket billigare än dem jag sett i stan. SÅ nöjd med dom!

Kommentera här