Första snön kom 16/10-2013

Datum: 2013-10-17 | Klockslag: 17:59:00
Ni har säkert både hört & sett att snön har hittat norra Sverige, och Kiruna är (såklart..) inget undantag. Känns kul dock, när löven ändå blåst bort från träden så kan det lika gärna komma. Synd bara att vintern blir så lång om snön stannar kvar nu.. Äh! Bara skylla sig själv att man bor kvar här. ;) Imorgon är det fredag! Vet inte alls vad som händer i helg, förhoppningsvis hittar vi på något skoj. Känner inte för att bara slappa. Vad ska ni göra vänner?
 
Sprang ut en snabbis igår för att dokumentera första snön. ↓
 

Kommentera härPastellklockor *tick tock*

Datum: 2013-10-17 | Klockslag: 14:50:37
Beställde en klocka förra veckan, har inte haft en sedan jag var.. 17år, kanske. Men jag kunde inte låta bli, så jäkla fin! Har börjat digga guld med, det trodde jag verkligen aldrig.. Alltid varit en silvermänniska. Hade såå svårt att bestämma vilken färg jag ville ha, den lila var också himla fin. Körde på rosa tillslut - lite mer "safe". ;) Stor + att den sitter bra, trots mina kycklingben till handleder. 
Älskar verkligen pasteller!
 

Kommentera här“You block your dream when you allow your fear to grow bigger than your faith.”

Datum: 2013-10-13 | Klockslag: 12:50:27
Sitter och försöker vakna upp med hjälpa av kaffe och musik, känner att det går sådär. Energin har inte infunnit sig trots sovmorgon hela helgen. Försöker att äta lite mer D-vitamin, men behövs nog en resa till solen! Jag & Robin har pratat om att resa nästa år då vi båda fyller 25. 25 + 25 = 50års kalas. ^^ Känns faktiskt inte alls bra att bli äldre, 25 känns så.. som att man avslutar sin ungdom. Man börjar förtvina och måste vara så jäkla vuxen. Jag vill kunna leka i lekparker och dra kiss&bajs-skämt ju..
 
Nu var det ett tag sedan jag var på en utav mina fotopromenader, men igår så vart det av. Resultatet ser ni nedan.
 
 
Vi har inte mycket höst kvar här, alla björkar är kala, det är endast rönnen som försöker hänga kvar. Så nu känner jag faktiskt att snön kan komma, vill ha frostbitna trädkronor!

Kommentera härQ & A

Datum: 2013-10-11 | Klockslag: 10:13:00
 
Jag vet att jag har svarat på denna fråga tidigare, men hittar inte vart! :/ Men jag tar det igen då, för det är inte komplicerat! Man kan göra gifs i Photoshop, och jag vet att jag har gjort det någon enskild gång men jag minns faktiskt inte hur man gjorde, men det står på google! Dock är det lättaste sättet att ladda ner PhotoScape {kan du ladda ner här} som är barnsligt enkel att ha och göra med. I programmet finns det något som heter AniGif - det är oftast det jag använder! Det programmet kan jag rekommendera åt riktiga nybörjare som inte riktigt vill ge sig på Photoshop än. Det var den jag började med!
 
Hoppas du fick svar på frågan, puss!
 

Kommentera härPink About It

Datum: 2013-10-10 | Klockslag: 18:49:31
Mitt senaste tillskott till nagellacks familjen - Essies "pink about it" ↓ Den är sådär härligt bubbelgumsrosa, med liiiiiite glitter. Syns knappt, så lite är det. ^^ Dessutom, genom att köpa den stödjer du "rosa oktober". Vi har nog alla någon i våran närhet som har/har haft denna överförjävliga sjukdom. Allt stöd från mig till er.
 
 

Kommentera härLove me some GreenGate

Datum: 2013-10-08 | Klockslag: 15:10:20
 
Här ser ni lite bättre hur mina nya GreenGate-skålar ser ut! Fick dom av mamma i alldeles-för-tidig-födelsedagspresent. Hur snäll är hon inte? Köpte även på mig den matchande "duken" som egentligen är servett till en brödkorg, men varför begränsa sig? :) Igår gick jag på mataffären och hoppades att tidningarna skulle ha börjat promota julen, men tji fick jag! Har förresten inhandlat en del julklappar, älskar att kunna sitta i lugn och ro och slå in klapparna mer personligt, så ingen är den andra lik. Mys! ^^
 
Kom nu julen, vi väntar på dig!

Kommentera härNew in: Skinfood

Datum: 2013-10-03 | Klockslag: 15:44:54
 
Har velat prova en BB-Cream länge nu, jag är välmedveten om att dom vill inte gärna täcka speciellt mycket, men till vardags vill jag oftast inte ha en massa kladd i ansiktet, så då passar denna perfekt. Den jämnar ut, återfuktar och "lyfter" ansiktet. Smashboxs photo finish är en gammal favvis, primer är nästan ett måste, vare sig jag har smink på mig eller inte. Dom här två i kombo har gjort min hy mycket finare av någon anledning. Mindre finnar, mindre inflammerat. Älskat! Uppskattas mycket av mig som har problemhy! Börjar faktiskt fundera över om det är avgaser som min hy reagerar på mest i och med att den mår bättre dom dagar då jag faktiskt sminkar mig.. Hmm.. Kan den vara så känslig?
 
Båda krämerna + "BB-Cream"penseln finns på KICKS.se

Kommentera här2 månader till första advent

Datum: 2013-10-01 | Klockslag: 13:17:23

Minikulorna är verkligen mini, 2cm! Passar perfekt till att göra fina klappar att ge bort. Från Rusta.
 
Får ni lika stor längtan efter jul som mig ungefär nu? Snart kommer alla inredningstidningar med jultema också! Några affärer har även satt igång med julskyltning, var ju på Rusta förra veckan, dom hade hur mycket som helst. Vart helt salig! ^^ Vet att många tycker att det är för tidigt med julgrejer i Oktober men jag gillar det. Då slipper man stressa så mycket på slutet och kan istället sätta sig med en glögg och slappa, för allt är redan gjort i förväg! Tänk bara, man "ska" hinna baka, laga mat, leta klappar, slå in klapparna, köpa julpynt, pynta, leta gran, skicka/tillverka julkort.. Jaa, listan kan göras lång. Ska nog faktiskt börja kolla lite efter julklappar snart också.. Men det är så svårt! Tror nästan det blir hemmagjorda i år igen, det känns som om det är mer uppskattat. Att man faktiskt tagit sig tid till att GÖRA något. Får nog surfa in på Panduro!
 
Ha en bra tisdag nu, själv är jag fortfarande sjuk så ska reta hjärnan med lite matte. ;)

Kommentera här