Skoter SM i Kiruna del: 2

Datum: 2013-03-29 | Klockslag: 10:24:00
Medans vi gör oss i ordning och packar för att åka ut till urskogen (stugan..) så tänkte jag ge er den sista salvan med bilder från skoter SM i Kiruna. Bättre sent än aldrig! ↓
 

Kommentera härVad jag vill ha till påsk..

Datum: 2013-03-28 | Klockslag: 13:17:51
 
Påååååsk, och då vill jag ha färg, färg, FÄRG!
 
Tror ni inte att jag går och blir förkyld? Det är så typiskt, jag och Robin delar verkligen allt, till och med sjukdomar. Slår som aldrig fel. Men, det är väll äkta kärlek antar jag. ;) Börjar bli bättre, så det går ju åt rätt håll, och det ska man vara glad för! Har inte orkat påskpyssla desto mer, har mest bara sovit, degat och druckit té. Hela lägenheten är ett enda stort kaos när båda är däckade, haha. Anywho, imorgon blir det troligtvis en trip till stugan över helgen, vi måste bara vänta och se så att Robins farmors operation går bra så man kan pusta ut först. Men det är nog ingen fara, hon är verkligen världens finaste tant. :)

Kommentera härBilder från skoter SM i Kiruna

Datum: 2013-03-21 | Klockslag: 16:18:11
Jag satt just och redigerade alla bilder jag knäppt under skoter SM, gud vilken bunt det vart! Får nog faktiskt ta och dela det i två delar, annars orkar ni inte kolla alla tror jag. ^^ Är själv inte så superintresserad av skotrar, men det är bra foto-träning eftersom det är utanför min "comfort zone". Vad tycks? ↓
 

Kommentera härFanny Lyckman for Estradeur

Datum: 2013-03-21 | Klockslag: 13:57:50
 
Idag släpptes Fanny Lyckmans kollektion för Estradeur och ja, den är fantastisk. Inte helt oväntat. :) Dessutom så ska det komma in fler plagg! Jag är inte mycket för modebloggar för att vara ärlig.. Men Fanny tycker jag klär sig sjukt snyggt & orginellt. Jag gillar ju lite tuffare när det gäller kläder just. Älskar verkligen skorna och "strumpbyxorna".. Stort + att skorna verkligen SKRIKER 90tal. Liknar väldigt mycket ett par skor min kompis Anita ägde, såå avis var jag, haha!
 
→ HÄR ← kan ni shoppa loss!

Kommentera härMin karl + en skoter = bildbomb

Datum: 2013-03-19 | Klockslag: 16:31:15
I helg tog jag och karln en trip till hans stuga i Jukkas, jag fotade inget annat än skotrar den helgen, haha! På lördagen var det skotercross SM i stan och när Robin såg bilderna jag fotat därifrån så ville han att jag skulle fota honom också. Sagt och gjort - vi tog skotern och for ut i skogen. Tyvärr var det väldigt molnigt så fick öka på ISO:n mer än jag vill.. Men tycker ändå att bilderna blev hyffsade! ↓ Är ju faktiskt inte van vid "actionfotografering". :)
 
 
Den sista bilden ser lite "reklamig" ut va? ;)

Kommentera härHjärtesorg

Datum: 2013-03-18 | Klockslag: 18:59:35
 
Maja har inte mått bra hos oss. Hon började förra vintern bita upp sår på magen och bakbenen och som ni kanske vet så tog vi henne till veterinären, som gav henne en kortisonspruta mot klåda. Och hon vart bra. Tills hon kom tillbaka till oss i vinter. Då börjades det igen. Och då börjar jag misstänka att det inte alls är något fysiskt, utan psykiskt. Djur kan precis som oss människor börja må dåligt eller t o m bli deprimerade. Så i samband med branden i grannhuset så fick Maja (på prov) flytta till svärmor, hennes egentliga hem. Direkt när vi lämnade henne förstod jag - hon kommer att bli bättre här.
 
Vi kan nu konstatera efter några veckor att så är fallet. Såren läker och får vara ifred så, hon får stanna där. Hur ont det än gör i mig så är det viktigaste att hon är frisk, glad & kry. Även om jag fortfarande kommer att träffa henne då och då, är det ändå ren och skär saknad i mitt hjärta. Men, det kan inte hjälpas. Med djur så kan man inte vara egoistisk.
 
Så jag hoppas att ni förstår att jag inte direkt känt för att fota och uppdatera här. Livet liksom... går upp & ner och jag vill ändå hålla god ton härinne, även om det är kaos i huvudet..
 

Kommentera härKurt - the poser!

Datum: 2013-03-12 | Klockslag: 14:18:08
 
När jag har fotolust men inget roligt motiv så är djur alltid bra modeller. Kurt kan posa hon också! Jag gillar bilden ↑ , lite annorlunda än "vanliga" kattbilder.. :) Har förresten börjat kalla henne för Skurtan, hah! Kommer ni ihåg Skurt? Det var grejer det..!

Kommentera härTapetinspiration från bygghemma.se

Datum: 2013-03-06 | Klockslag: 17:11:00
På tal om det i förra inlägget - satt och bläddra lite på bygghemma och drömde mig bort och hittade riktigt fina tapeter. Det är nått sånt här jag skulle vilja ha. ↓ Är lite rädd för mönstrade tapeter för det är så lätt hänt att man tröttnar eller att det ser "rörigt" ut, men det är ju sååå snyggt. Annars är medaljongtapeter ett bra alternativ.. Åh så svårt! Och sedan vet man ju aldrig vilket utbud som finns här i stan. Och så bor vi i hyreslägenhet så vi "måste" välja den butik dom har samarbete med. + att jag inte kan ett skit om att tapetsera och då börja med mönsterpassning... jaa. Haha!
 
Länkar till tapeterna → { 1, 2, 3, 4, 5, 6 }

Kommentera härUr mitt hem: Snapshots

Datum: 2013-03-06 | Klockslag: 14:00:27
Jag har inte så mycket att bjuda på just nu så jag har knäppt lite random snapshots i lägenheten, jag vet att några av er gillar sånt. Inredning är ju SÅ kul. Hade kunnat spendera hur mycket som helst på det. :) Funderar på tapeterna i vardagsrummet och sovrummet, är riktigt less på dom.. Vad ska man ha istället? Enkla vita eller nånting roligare? Hmm.. Enjoy! ↓
 

Kommentera härNy avlastningsyta

Datum: 2013-03-05 | Klockslag: 16:07:18
Vi tjejer är verkligen grymmare än vi tror. Jag har alltid varit rädd för att borra och hålla på med maskiner, för ja.. Jag är inte van vid dom helt enkelt. Men för ett litet tag sedan fick jag någon knäpp och satte igång. Bordsskivan målade jag sista varvet på imorse och nu sitter den fast! Underredet ska också målas men det får jag ta till våren istället när man kan stå ute eller i garaget vårt. Jaa, hörrni, jag är nöjd jag! Och ännu nöjdare över att jag VÅGADE helt själv. Vem behöver karlar anyway? ;)
 
 
Vad tycks hörrni? ↑

Kommentera härFriday breakfast in march

Datum: 2013-03-01 | Klockslag: 10:55:41
 
1:a mars och jag lyxar till frukosten med en Starbuckskaffe! Dom är ju såå goda, synd att dom är så små bara. Jag är en riktig kaffepimplare så en liten räcker inte så ska gå och sätta på en kopp vanligt. Får se vad man tycker om vanligt kaffe efter denna lyxvariant.. ^^ Jaha, fredag idag.. Vad ska ni hitta på? Jag ska slipa och måla en himla massa jag. Har snott några möbler och annat kraffs från stugan som ska få sig en makeover (ni får se sen). Hittade till och med en gammal trampsymaskin av märket Singer, det ni! ;)

Kommentera här