Student 2013

Datum: 2013-06-17 | Klockslag: 18:00:00
Här kommer lite bilder från Fannys student! Hon tog studenten från Turismprogrammet i fredags. Det vart en del tårar när hon kom springandes, även om det hade lovats lite kors och tvärs att inte börja gråta.. ;) Det är bara fint, det är ju glädjetårar!
 
Knäppte inget av "studentfikat" efteråt, vilket jag kanske borde gjort. Svärmor hade gjort en sjukt god chokladtårta, jag som inte ens gillar tårtor egentligen. Njam njam. Studentpresenterna hon fick innehöll lite användbara saker till hemmet, pengar, fiskegrejer.. Ja, sånt. Till skillnad från mig är Fanny en naturmänniska! Här kan ni kika på bilderna från balen, om ni missat det!
 
 
Är det någon som vill ha bilderna eller inte synas på dom, hör av er!

Kommentera härVälkommen till familjen!

Datum: 2013-06-17 | Klockslag: 07:08:28
En vecka tidigare än tänkt, men gud vad vi är glada! Det känns som att vi har fått barn, vilket vi har ju, bara det att jag slapp föda, haha. Både jag & Robin är helt betuttade i denna ullboll och hon är fruktansvärt perfekt om ni frågar mig. Hon sköter låda jättebra, busar och sover sedan i sängen med oss. Snäll som tusan och hon har börjat bli mer och mer kelen. Det var nog ett bra drag att träffa henne så pass mycket som jag gjort för då har hon vant sig vid mig från allra första början. Och hon är mer "hemma" i lägenheten också tack vare alla besök av henne med/utan syskonen. Jag är så glad att mina släktingar inte hann kastrera sin katt innan hon vart på smällen! ;)
 

Hon kommer alltså att få heta... Smulan!
Inte ett särskilt ovanligt kattnamn, men när jag satt och googlade så fastnade jag för det, och magkänslan har alltid rätt va?

Kommentera härTrädgårdsföreningen

Datum: 2013-06-15 | Klockslag: 14:44:12
När vi var i Götet så passade vi på att gå en snabbsväng till trädgårdsföreningen. Har aldrig varit där och kikat tidigare. Det var ju SÅ mysigt. Önskar vi hade något liknande här, men blommorna skulle väll aldrig överleva, ens i växthus. :b Tragiskt att gilla blommor och sedan bo i Kiruna. Ironi! Känns lite uppmuntrande i alla fall lite bättre att titta på dessa bilder samtidigt som det är molnigt och 12+ utanför fönstret. :)
 

Kommentera härNågra random från Luleå

Datum: 2013-06-12 | Klockslag: 15:50:00
Kunde så klart inte lämna kameran hemma medans jag var i Luleå över helgen så här har ni lite randombilder. ↓ Missen heter Zeke och är verkligen världens goaste! Han verkar också tycka om att ligga på grus.. Bekvämt & skönt!
 

Kommentera härMina blommor

Datum: 2013-06-10 | Klockslag: 08:33:17
Pelargoner har invaderat vårat hem denna sommar! Det började med att jag köpte frön och fick upp 8 plantor och sedan har det tillkommit fler allt eftersom. ;) Senaste tillskottet är en Mårbacka (!!) som jag lyckades hitta i en blomsterhandel i stan. Jag som varit så surig över att dom inte gått att få tag på här uppe, vilken lycka!
 
 
Ni kanske märkte att jag försvann i några dagar? Jag och familjen åkte till ett "120års kalas" i Luleå! Jag tog några väääldigt snabba naturbilder som jag inte gått igenom ännu, men så fort jag gjort det får ni se dem. Vi åkte ner på lördagen och hem igår så idag är man måttligt trött, var tvungen att ta en liten sovmorgon idag innan jobbet. Ny vecka, nya tag!

Kommentera här“If we treated everyone we meet with the same affection we bestow upon our favorite cat, they, too, would purr.”

Datum: 2013-06-07 | Klockslag: 14:49:11
 Jag kan knappt fatta att om några veckor kommer jag att bli matte, på heltid. Som jag väntat! Alltid tjatat på mamma & pappa om att få ett husdjur, spelade ingen större roll vilket djur.. Hund, sköldpadda, hamster, fiskar. Älskade alla typer, sorter och raser. Tyvärr fick jag aldrig ett, inte ens fiskar. Det var först när jag flyttade ihop med Robin som jag blev matte för första gången, men då bara vinter-matte med tanke på att Maja är svärmors egentligen. Och det är tack vare henne som jag upptäckte kissekatter och hur underbara dom är, innan var dom ingen favorit.. Dåliga erfarenheter ger en fördomar, tyvärr.
 
 
Men nu ska jag äntligen få bli mamma åt detta charmtroll!
Vad tror ni förresten att hon ska få heta? Gissa på!

Kommentera härVardagsbilder: Göööteboorg!

Datum: 2013-06-06 | Klockslag: 10:19:49
 Sveriges dag idag!! Ska ni göra något speciellt? Vi tänkte sola och grilla lite, häärligt väder ute idag. Det är verkligen synd att vi inte har några riktiga traditioner denna dag, men det är en väldigt ung dag. Vart helgdag först 2005, så inte så konstigt kanske. :)
 
Tänkte slänga in lite vardagsbilder från resan till Göteborg, vart mycket blombilder så klart! Hahah. Hoppas ni också har finväder, puss!
 
 
Kissen på 6:e bilden heter Folke och är min svägerskas katt. En riktig skitunge som väcker en på nätterna och vill leka, och väcker en på morgonen för att gosa. Söte! ^^

Kommentera härHerr & fru Bergman

Datum: 2013-06-04 | Klockslag: 13:31:20
Finaste bröllopet, finaste gästerna och finaste paret. Herr och fru Bergman.
Satt hela kvällen, natten och morgonen och redigerade. Jag ville ju fota ALLT, och även fast jag fått sålla mycket så blev det mååånga bilder. Det var mycket känslor igenom hela bröllopet, många tårar fälldes. Och ingen vattenfast mascara i sikte, haha. :)
Här har ni det finaste paret jag vet. ↓
 

Kommentera härFörsta sommardagen - 1:a juni

Datum: 2013-06-03 | Klockslag: 12:15:00
GAAAH! Har så mycket bilder på lager och det blir bara mer och mer.. Vet inte riktigt vart man ska börja! Ingenting blir som riktigt i "realtid", vilket är lite tråkigt.. Jaja, vi börjar väll med dom här  bilderna jag tog den 1:a juni (sommarmånad - YÄÄY!) när jag gick på en liten fotopromenad. Ja, så klart. Det är ju min grej. :) Vad vill ni se härnäst då? Bröllopsbilder, mer kattungebilder eller vardags-göteborg-bilder?
 
 
Gick igenom mitt favoritområde igen, ÄLSKAR dom gamla husen. Skär som knivar i mitt hjärta att veta att dom ska rivas. Hoppas verkligen att någon godhjärtad privatperson räddar åtminstone något hus. Hade gjort det själv om jag haft råd.. Känner ni igen vattenfallet förresten? ;)

Kommentera här