Dom senaste dagarna!

Datum: 2013-07-27 | Klockslag: 15:06:59
Förlåt för icke existerande uppdatering, det är svårt att få tiden att räcka till! Och så fort jag sätter mig vid datorn vill Smulan ha uppmärksamhet, haha. Typiskt. På tal om henne - hon har börjat gå jättebra i kopplet! Framförallt på stigar, då går hon bredvid mig, precis som en hund. Gulle!
 
Hur som helst - den här veckan har det bara varit finväder så man har ju velat vara ute mycket och så klart också få sola lite. Har beställt en del kläder på senaste som ni måste få en titt på så klart. Men medans tänkte jag visa lite "vardagsbilder" från veckan. Puss på kinden!
 
 
 

Kommentera här“Death ends a life, not a relationship.”

Datum: 2013-07-16 | Klockslag: 16:46:31

Tyvärr har jag tråkiga nyheter hörrni, i fredags var Kurt tvungen att få somna in hos veterinären. När hon bodde hos oss förstod jag att något var fel men vi tänkte att det var njurarna som var trasiga, vilket är väldigt vanligt på lite äldre katter. Men när hon helt slutat äta och var hängig mest hela tiden så fick hon åka till vettisen. Hon behövde bara ta på Kurt så kände hon en enorm cancerknöl i magen. Jag skojjar inte, den var STOR. Trodde det var magsäcken.. Eftersom att Kurt verkade spela på sista refrängen så lät vi henne somna in. Till en början var jag tuff, men när hon fick sprutan med medlet som stannar hjärtat så kom tårarna. Hon förtjänade bättre, hon var så fin! Nu slapp hon lida i onödan i alla fall..

Sov gott lilla hjärtat!

Kommentera här"The flower that blooms in adversity is the most rare and beautiful of all."

Datum: 2013-07-10 | Klockslag: 21:38:38
 
Nikon d60 med Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G + Close up-filter x10
 
Tycker ni att det vore behändigt att jag skriver vad jag använder för utrustning under bilderna, eller är det bara irriterande? :)

Kommentera härKattutflykt

Datum: 2013-07-10 | Klockslag: 16:43:11
Jag och lillhjärtat tog en cykeltur till en liten sjö, i närheten av var vi bor, så hon fick springa lite i gräset och vänja sig igen vid att vara ute. Bilar och stora fordon är jätteläskiga! Men som tur är kan man alltid gömma sig i korgen när man blir rädd, hihi. :) Försöker få henne att liksom "promenera med" mig, men det är svårt med katter, dom är så envisa. Som tur är, är jag det med. ;)
 
Nu kanske ni tycker att jag tjatar på med bilder på Smulan, men ärligt talat - dom växer upp så fort! Snart är hon vuxen och jag vill ha mycket foton från den här tiden som man kan titta tillbaka på!
 
 
-"Hur söt är inte jag då?!"
 
 
Raaawwwrr!

Kommentera här☀ Double rainbow ☂

Datum: 2013-07-09 | Klockslag: 19:34:13

Idag är en sån där dag som bara är grå, kall och blöt.. I alla fall utomhus! Har regnat hela dagen, vaknade till och med under natten för att det regnade så hårt på plåttaket. Lättväckt deluxe. Har aldrig riktigt förstått mig på människor som tycker att det är skönt att lyssna på regnet när man ska sova.. Hmm.. ;) Nåja, imorgon skulle det klarna upp. Som sagt - efter regn kommer solsken...

Kommentera härÄventyr i cykelkorg✌

Datum: 2013-07-08 | Klockslag: 14:07:32
 
Idag har Smulan varit på äventyr! Inte nog med att hon fick vara ute för första gången sedan hon flyttade, hon fick även prova på att åka cykelkorg (vilket var såååå kul!) och få sprutor hos veterinären (mindre kul...). Hon var så duktig på cykeln så ni anar inte. Och ju fortare det gick - desto roligare! Hon skötte sig jättebra hos vettisen också, men när dom skulle sätta in chippet så skrek hon värsta dödsskriket och USCH vad ont det gjorde i mattehjärtat.. Nå nå, nu är det gjort i alla fall, och behöver inte göras om!
Är så himla stolt över Smulis! :)

Kommentera här"Ängen" vid huset

Datum: 2013-07-07 | Klockslag: 19:59:57
Nu börjar det blir jobbigt. Alla börjar ha semester och lämnar stan, och mig. Precis som förra året så ska jag jobba hela sommaren så jag kommer ingenstans.. Vilket hade varit okej, om det ändå kunde vara så pass fint väder att man kunde sola, men det verkar det inte vilja bli. :/ Och när man känner så är det extra viktigt att man ser sig omkring, för att kunna uppskatta det fina man har, precis här och nu.
 
Cyklade hem från jobbet för några dagar sedan (ja, jag har börjat cykla igen, har inte gjort det sedan jag var 12 år!!!) och fick syn på det vackraste jag sett i Kiruna. En äng. Full med blommor. I mina favvofärger. Vit, rosa & blålila. Så långt ögat kan se (om man nu bara kan se typ 10m vill säga..). Och det bästa av allt - den ligger bara ett stenkast från vart vi bor! Förut stod här en skola som brann ner för några år sedan. Nu bor dessa vackra blommor här. Och humlor. Massor och massor av humlor. Och lukten!.. Herrejesus..
 

Kommentera härVideo: Den nya familjemedlemmen

Datum: 2013-07-04 | Klockslag: 19:53:00
 
En liten gottgörings-video som en ursäkt för min frånvaro. Tips! Se videon i HD och HÖJ LJUDET. Det är något fel på mikrofonen i kameran tror jag, ljudet blir tyst och man hör som ett "brummande".. Hur som helst - här har ni lilla Smulan!

Kommentera här