Nu är jag också ett iFån

Datum: 2013-08-26 | Klockslag: 19:59:12
Jaa, jag var tvungen. Min gamla kompis Sony ericsson W595i har fått problem med knappar som fastnar så allt fryser sig + att mikrofonen har säckat så ingen hör vad jag säger, i princip. Jobbigt! Men men, den nya är ju fiiin. ^^ Köpt från netonnet. Skalet och "plånboken" från Fyndiq! Första gången jag beställt därifrån men jag vart helnöjd! Billigt och snabb leverans. Så nu är jag också "med i svängarna" som alla andra coola barn. ;)
 
 
Kommer att vara mycket mer aktiv på instagram framöver så följ mig! SusanneFors heter jag där. Puss!

Kommentera härVackra hus vi inte får ha kvar

Datum: 2013-08-25 | Klockslag: 20:45:04
Men hörrni! Varför säger ni inget?! Här går jag runt och tror att jag har lagt ut alla bilder jag har på lager. ;) Efter jag & mamma var till Hjalmar Lundbohmsgården och fikade så gick vi en sväng bland några av dom husen som snart inte kommer att få stå kvar tack vare gropen från gruvan som växer sig närmare centrum för varje dag som går. Finns en massa fina gamla hus som också kommer att försvinna som jag hade tänkt dokumentera också. Får försöka ta det snart - för hösten är på väg!
 
Järnvägsstationen:
 

Järnvägshotellet:
 

Några vackra hus i närheten:
 

Finaste jäkla huset i stan. Vill ha!! ↓
 
 

Kommentera härDu & jag

Datum: 2013-08-19 | Klockslag: 14:17:03
 
Måste bara få visa er den här gulliga bilden vi tog på oss två på bryggan i Jukkasjärvi i Maj. Båda med ovårdat hår och jag utan smink, men äh! Känslan är det viktiga. :)

Puss!
 
Ny kategori! Har ordnat en alldeles egen kategori till Smulan vart jag samlar alla gulliga bilder på henne, blir som lite roligare om man kan följa henne från det att hon är kattunge och till slut - fullvuxen. Nu när sommaren är över (ja, i alla fall här uppe, vi har gula löv lite här och var..) så kommer nog uppdateringen bli bättre, men jag vågar inte lova något. Nästa vecka sätter skolan igång (komvux) + att jag får fortsätta på deltid på jobbet, åtminstone fram till december. Så det blir kanske lite fullt upp men jag gillar det, konstigt nog. Jag mår bättre av att ha massor att göra. Lata dagar är egentligen inte min grej, även om dom behövs ibland. :)

Kommentera härFika hos Hjalmar

Datum: 2013-08-14 | Klockslag: 21:21:00
Efter lång tid av tystnad är det svårt att veta vad man ska skriva, jag har ingen egentlig anledning till tystnaden än att det har varit sommar! Den har gått alldeles för fort.. Men det blir väll lätt så när man inte har någon semester. Jag har i alla fall fikat mycket och åkt på en loppisrunda i Kalix, så jag har inte bara jobbat. ^^ Tänkte börja med lite bilder från i söndags när jag & mamma var på Hjalmar Lundbohms-gården och fikade. För er icke-kirunabor så var det Hjalmar som mer eller mindre grundade Kiruna. Välkomna till hans hus!
 
 
Älskade spegeldörrar! ♥
 
 
Första huset i Kiruna.
 
 
Jaa, jag hittade blommor! ...
 
 
↑ Här har ni honom!

Kommentera här