Sims 3 - i ramljuset

Datum: 2012-03-08 | Klockslag: 15:11:43
Ett stort FETT förlåt för försvinnandet! Har verkligen inte orkat engagera mig, verkligen allt har tjorvat senaste veckorna. Förstår inte vad som hänt. Jag har blivit jätteklantig och disträ + att sömnproblemen är tillbaka så man är som en vandrande zombie. Det är precis som att jag har blivit förpestad med otur. Slog inatt sönder en glasgrej som var min mormors.. Suck.

En annan sak som har hållt mig borta senaste dagarna är den här ↓ som trillade in i brevinkastet igår. Alltså en dag före releasedatum!Jag älskar verkligen cdon.se, dom är så himla snabba! Det är något man verkligen uppskattar när man bor så långt upp i landet. Förresten! Är det kanske någon av er som har köpt detta spel? Nu vet ju inte jag riktigt hur simPort funkar men ni kan ju lägga till mig på thesims3.com - jag heter SusanneFors där. Så kan vi skicka simmar till varandras spel. :) Är förresten lite putt på den just nu, den har kraschat 2 (!) gånger idag..

Kommer att komma upp ett väldigt användbart photoshoptips lite senare om vad man kan göra om programmet inte vill starta. Detta fel har hänt mig två gånger redan och är extremt irriterande.. Stay tuned!

Kommentera här


Sylvia
Datum: 2012-03-09 | Klockslag: 03:29:20 Bloggadress: http://sylviadalberg.blogg.se/

Ja vad roligt! :D


INNAN DU KOMMENTERAR - LÄS:
-Kom ihåg att det är en person som sitter bakom skärmen och läser alla kommentarer.
-"Behandla andra som du själv vill bli behandlad".

-Reklamkommentarer publiceras ej.
-Mail skickas till susannefors.blogg@hotmail.com
-Alla kommentarer granskas innan publicering.
-Har du ingen blogg, svarar jag på din fråga i kommentarfältet.
-Jag gör inga designer men lägger ibland ut designer för budgivning. Håll koll i menyn under "aktuellt".

Kommentera här:

NAMN:         Kom ihåg mig?

MAIL:      

BLOGG: