1 vecka i Götet

Datum: 2012-07-29 | Klockslag: 21:52:51

Chickenlove  Kommer att åka till Göteborg imorgon på morgonen (flyg till sthlm sedan tåg till götet) på semester i 1 vecka. Ska försöka uppdatera därifrån men lovar inget. Ska bara ta det lugnt och live in the moment. :) Har tidsinställt ett par inlägg åt er iallafall! Ni kan ju följa mig på instagram → SusanneFors ← Förhoppningsvis lånar karln ut sin telefon åt mig. ;) Ta hand om er!

Kommentera härSittkudde med volang

Datum: 2012-07-21 | Klockslag: 18:34:13
Long time no see! Har saknat er massor, men har varit upptagen med livet. Försöker få så mycket som möjligt gjort efter jobbet för att hålla mig sysselsatt, för då mår jag som bäst. Tyvärr finns det inte mycket att göra idag förutom att.. tvätta... Det är straffet för att man växte upp och blev vuxen. :)
 
Nu är jag iallafall tillbaka och jag hoppas att jag kan uppdatera lite bättre nu, har ju massor att visa er! Tänkte börja med att visa bilder på denna stol. ↓ Den har min sambos morfar gjort och den är ju bara för söt. Den var blå från början så har målat om den (vit, så klart ;) och SYTT en sittkudde till den. Naturfärgat linne och volang. Blir liksom inte finare än så. Skälet till varför ni borde bli chockade av att läsa att jag har sytt den själv är för att jag brukar inte sy. Alls. Har till och med IG i syslöjd i 8:an! Har alltid råkat ut för dåliga lärare i det ämnet så är kanske inte så konstigt..
 
Men för att vara en total nybörjare vart den väll ändå ganska bra?! :)
 

Kommentera härA little trip to the hen house.. Part II

Datum: 2012-07-12 | Klockslag: 18:43:16
Åh, vad jag har saknat att blogga, men jag har inte haft tid! Det har varit strålande sol (vilket vi har sällan här uppe så man passar ju på så att säga.. :) och resten av tiden har jag jobbat och haft syjunta hemma hos mamma, jag kommer att visa er sen! Plus att jag inte har visat er vad som inhandlades i Luleå och framför allt Ikea. Så det finns material till inlägg vill jag lova! Har sedan sist vi hördes av skaffat mig en ny hobby också, eller kanske snarare utvecklat en gammal. To be continued. ;)
 
Nu ska jag snart bege mig till mamma för att titta på Sommar med Ernst {} medans får ni en sista portion gulliga kycklingar och kalkoner. ↓

Kommentera härA little trip to the hen house..

Datum: 2012-07-03 | Klockslag: 17:09:17
Hejsan mina hjärtan!

 Ni kanske undrade vart jag tog vägen? Natten till måndag (bara några timmar efter vi kom hem från luleå och haparanda) så började jag må illa som en tok och spydde två gånger under natten/morgonen. Fick troligtvis även feber för jag svettades så jag höll på att flyta bort. Det enda jag kan tänka mig är att jag åt något dåligt eller att jag fick någon bacillusk i mig. Jag och mina medpassagerare åt i princip samma hela dagen men dom vart aldrig så dålig som mig. Och gällande kräksjuka så har jag inte haft det sen barnsben. Mycket mysko men jag är ändå glad för idag mår jag mycket bättre. Känner fortfarande av febern men bara jag slipper illamåendet så är jag nöjd. :)
 
Jag fotade rätt mycket bilder på kycklingarna och kalkonerna som jag tänkte visa i två delar. ↓ Kycklingarna var sååå söta! Så små och ludna.. Var livrädd för att plocka upp dom för dom vart ju så skrämd bara man kom nära, men tog mod till mig tillslut. En liten kyckling var himla tuff och trivdes nästan i händerna. :) Kalkonerna var så sjukt fräna, inte det minsta rädda och jättenyfikna på en. Skulle vilja ha med en hem!
 

Kommentera här