2 frågor + svar

Datum: 2012-01-11 | Klockslag: 19:23:26
Hej mina fina! Förlåt för mitt plötsliga försvinnande, är så trött och huvudvärk har man haft flera dagar i rad. Kul! Ska försöka styra upp mitt liv lite imorgon, haha. Så jag uppdaterar mer då, men jag tänkte ta och svara lite snabbt på två frågor som ploppade in just:Hur sminkar du dig till vardags?
Jag sminkar mig oftast inte till vardags, men när jag väl gör det så brukar jag köra all-in. På senaste har jag fastnat mycket för glittriga bruna och guldiga skuggor. Utöver det har jag concealer, mineral foundation, solpuder, ögonbrynspenna, kajal, eyeliner, mascara och ibland lösögonfransar. Det viktigaste är att huden ser fräschare ut i och med att jag har problem med den.

Har du själv gjort designen? Den är super fin!
Tack så mycket! Vanligaste frågan jag får, haha. :) JAA, jag har gjort den själv. Har hållt på med bloggdesign i rätt så många år nu. Kul att den uppskattas fast jag har tänkt att börja på en ny snart!

Nu får ni sova så gott så ses vi imorgon! ♥

Kommentera här


ullie
Datum: 2012-01-11 | Klockslag: 22:02:46 Bloggadress: http://weberskold.blogg.se/

Har man även lite ögonskugga under ? ser ut som lite på blden kan inte sätta lösögonfransar måste lära mej hahah tror det blir fel hållVet du .. kan du skicka länk på en bra ? snälla <3

ullie
Datum: 2012-01-12 | Klockslag: 15:27:52 Bloggadress: http://weberskold.blogg.se/

Tack söta du har laddat ner o sen kom det något att den letade bilder tp .. gud ja e gröngörling på data fattar inget :( Gör man något var gång man lägger in en bild.. eller gör datorn något ? :( förlåt kan verkligen inte data tyvärr=( kram

JENNY
Datum: 2012-01-13 | Klockslag: 11:31:56 Bloggadress: http://jennyjanssons.com

vill du ha dem i ett inlägg eller ska jag skriva dom här i en kommentar? : )Jag har mina små favoriter i länkarna, + en massa till på bloglovin :)


INNAN DU KOMMENTERAR - LÄS:
-Kom ihåg att det är en person som sitter bakom skärmen och läser alla kommentarer.
-"Behandla andra som du själv vill bli behandlad".

-Reklamkommentarer publiceras ej.
-Mail skickas till susannefors.blogg@hotmail.com
-Alla kommentarer granskas innan publicering.
-Har du ingen blogg, svarar jag på din fråga i kommentarfältet.
-Jag gör inga designer men lägger ibland ut designer för budgivning. Håll koll i menyn under "aktuellt".

Kommentera här:

NAMN:         Kom ihåg mig?

MAIL:      

BLOGG: