Robins födelsedagsfika

Datum: 2011-05-24 | Klockslag: 10:31:00

Robins fina tårta, haha! Är lite avis faktiskt, vill också ha en turtles-tårta. :)Fäääärgglada cupcakes och turles-tårta är alltså fikat som vi bjöd på när Robin fyllde år i fredags. Jag lovade ju lite bilder så. Dom kanske är i tråkigaste laget men jag hann inte fota mer innan alla kasta sig på allt. ;) På bilden är det inte många cupcakes kvar men den var smockfull innan, döpte mitt mästerverk också! Cupcake-tower! Haha. ;) Ifall någon undrar så är cupcakes-formarna från Lagerhaus

Idag så ska jag försöka skärpa mig hade jag tänkt. Ska fota och ha mig, måste komma igång med det igen. Och inte bara fota för bloggens skull, utan för att det är kul! Sen tänkte jag även sätta igång och uppdatera designen här lite. Har även fått en beställning på ny design åt Jesper som jag måste lägga på ett kol med. Mycket på g nu!

FÖRRESTEN! Ifall någon undrar så sket jag i veckans blogg-tävlingen denna vecka, känner att var och varannat inlägg handlar om det nu för tiden... Men på onsdag så lovar jag att vi kör igen!

Kommentera härFöre och efter retuschering

Datum: 2011-05-20 | Klockslag: 12:27:00


Tänkte att ni kanske tycker det är kul att se hur jag retuscherar mina bilder - före och efter. (Håll musen över bilden för före-bilden) Som ni kanske sett så brukar ljusa upp mina bilder ganska mycket, älskar ljusa bilder!

Som ni ser så fixar jag huden också och jag vet att vissa tycker att det är fel eller att man borde skriva att man har gjort det. Skälet till VARFÖR jag överhuvudtaget gör det är för att JAG TYCKER dålig hy kan förstöra så mycket i bilden. Känslan man är ute efter kan missas helt.
Vad tycker ni?

Kommentera härLär känna mig lite bättre

Datum: 2011-05-19 | Klockslag: 13:49:41
Jag snodde den här listan från duktiga och inspirerande Michaela, hoppas ni tycker det är någotsånär intressant. ;)Hur gammal är du? 21 år, blir 22 i december... Hojja, gammkärring.

Hur lång är du? Skatteverket säger 1.70 men hemma så mäter jag 1.73. Så för att göra alla nöjda: 1.71½!

Stjärntecken? Stenbock.

Hur bor du? Med min sambo Robin och mjauande Maja.

Är det din bästa bostadssituation någonsin? Finns fördelar och nackdelar med att bo hemma men.. ja!

Arbetar du? Nej, jag söker jobb. Funderingar kring företag finns också. Men vi får se!

Vad ville du jobba med det när du var liten? Jag tror jag böt fram och tillbaka. Är riktigt avis på dom som vetat hela livet vad dom vill bli.

Är du nöjd med ditt liv? Klart jag är nöjd, hur kan jag inte vara det? Däremot så kan det alltid bli bättre, haha. ;)

Har du bott utomlands? Aldrig, har nog aldrig känt att jag vill det heller. Kanske när jag får medelålderskris och känner att jag inte gjort något av mitt liv. ;)

Vad är det knasigaste jobb du haft? Knasigaste och knasigaste. När jag sommarjobbade på ett äldredomshem kommer jag aldrig glömma. Hade askul med min "kollega" och gamlingarna gillade verkligen inte oss!

Gillar du att resa? Jag får nog svara -"Mjaaaa" på den frågan. Har bara varit utomlands 1 gång förut (borträknat Norge och Finland) när jag var barn. Ska jag åka utomlands så vill jag åka någonstans vart man kan titta på coola gamla byggnader. Typ Colosseum eller "Fångarna på fortet"-fortet.

Nästa resa? Blir KANSKE Göteborg eller Stockholm i sommar. Men förhoppningsvis så får jag ett jobb istället. :)

Intressen? Fota, blogga, designa, pyssla, baka, mode, rita och en miljon andra saker.

Vad gör dig glad? Att göra något snällt för någon annan!

Vem är du mest lik i din familj? Mormor skulle jag tro, som tyvärr inte finns bland oss nåmer.

Vad köper du oftast till dig själv? Säkert kläder, skor eller smycken.

Vad är ditt nästa mål i livet? Att rycka upp mig!

Vad är du mest stolt över om dig själv? Att jag ständigt försöker bli en bättre människa.

Vad arbetar du på? Att sluta vara rädd och oroa mig för minsta lilla sak. Lära mig att go with the flow helt enkelt!

Vad brukar folk tro om dig vid första ögonblicket? Det är nog olika. Vissa tycker jag är blyg och tystlåten andra tycker jag är glad och pratsam. I have my moments. ;)

Har du många bästa vänner? Beror ju på vad man räknar som bästa vänner. Robin och min mamma är 2 av mina bästa vänner, haha. Men jag har nog ganska många ändå.

Nämn ett problem du har? Jag är perfektionist ända ut i fingerspetsarna när det gäller saker jag tycker om. Robin tycker att jag letar fel i ALLT. :b

Finaste komplimangen du fått? Otroligt svår fråga att ställa till någon som jämt glömmer. Men en fin är när Robin säger att han vill vara med mig resten av livet. 

Ger du ofta komplimanger? Jag är nog rätt dålig på det, man kan alltid ge fler!

Vad skulle du vilja kunna som du inte kan? Kampsport har jag alltid velat kunna.

Nästa inköp? Nästa större inköp blir lätt en ny systemkamera. Jag vill så gärna ha en med inspelningsfunktion! Tänk vilka fina videobloggar jag kan göra då. :)

Varför har du en blogg? För att det är ett ställe som är enbart MITT. Vart jag kan vara mig själv och ha full kontroll över. Sedan så får man ett väldigt glädjerus för varje kommentar och prenumerant på bloglovin'. :)

Vad ska du göra idag? Idag ska jag baka lite smått och försöka blogga lite bättre. Bra va!? Update: HAHA! Bara därför så hann jag inte blogga mer idag..

Vad ska du göra i morgon? Fira Robin som blir 22år! Blir barnkalas - bilder kommer!

Hur ser ditt liv ut om fem år? Då fyller jag 27.. Jag försöker att inte planera så mycket. Men jag hoppas jag är framgångsrik i alla fall. Kanske jag t o m är gift..? :O

Vad vill du säga till de som är yngre än dig? Inre skönhet borde alltid komma före yttre!

Kommentera härVeckans blogg v. 20 ääääär...

Datum: 2011-05-16 | Klockslag: 23:59:43


http://honanna.blogg.se/


Jag vart riktigt inspirerad av din blogg Anna, du är riktigt duktig! :) Bra jobbat och grattis, du kommer nu att vara länkad hela vecka 20 i min meny.Hittade lite andra guldkorn igen: http://annaanilsson.blogspot.com/ och http://jonnajinton.se/

Jag söker nästa veckas blogg redan på onsdag igen så kolla in då om ni vill vara med!

Kommentera härFlip me over - I love you!

Datum: 2011-05-15 | Klockslag: 16:46:49


Det är det där lilla extra som gör hela grejen. ♥

Kommentera härDesign budgivning!

Datum: 2011-05-14 | Klockslag: 13:41:22

Nu kör vi igång min allra första design-budgivning! ENDAST SERIÖSA BUD. Ni kan antingen kommentera erat bud i detta inlägget eller maila åt mig på susannefors.blogg@hotmail.com GLÖM INTE eran mail i kommentaren så jag kan få tag på er. Jag kommer att uppdatera det här inlägget eftersom buden kommer in. Guuud vad spänd jag är! Jag hoppas verkligen att ni gillar den och tycker att den är värd någon peng. :)

[Reglerna är enkla - ni får INTE ta åt er äran för designen och "design av"-fliken med min länk ska finnas kvar så länge designen är kodad av mig.]

Se designen LIVE här!

Minimi bud: 20kr
Aktuellt bud: 0kr

Kommentera härAnmälan till veckans blogg!

Datum: 2011-05-12 | Klockslag: 15:24:42


En dag försenat men bättre sent än aldrig - nu kör vi veckans blogg igen! Kommentera bara att ni är medväljer jag vinnaren med bästa bloggen nästa vecka på måndag 16/5. Vinnaren är länkad i min meny hela vecka 20!

Lycka till sötmuffins!

Kommentera härSnyggaste hemtelefonen ♥

Datum: 2011-05-10 | Klockslag: 16:52:51

Wiiiiie! Jag är så glad idag för en gångs skull! Vi har fått våran nya kyl/frys och diskmaskinen plus att en gubbe har fixat ett bättre lås på altandörren våran. Nystädat är det här hemma också. Livet leker! :) Kände sånt inredningsrus så jag bestämde mig för att nu var det dags för den läckraste hemtelefonen i historien att få invigas. Det är inte en ääääkta kobratelefon för den här har knappsats istället för fingerskiva men jag är bara glad för det.

Titta bara på det där pastelliga pärlemor-mönstret... Grrr. ♥

Kommentera härVeckans blogg v.19 äääär...

Datum: 2011-05-09 | Klockslag: 23:17:37


http://moathemoses.blogg.se/

Veckans blogg blev försenad lite grann... hehe. Men nu är jag tillbaka och ska göra allt för att vinna tillbaka erat förtroende. ;) Denna vecka så blev det äntligen Moas tur att bli veckans blogg efter att ha varit med i tävlingen nästan varje vecka tror jag? :) Grattis Moa och bra jobbat! Du kommer nu att vara länkad i min meny i en vecka!Om det finns någon som undrar så finns det egentligen inget skäl till varför jag inte uppdaterat, har bara inte haft orken eller lusten. -"Better to write for yourself and have no public, then to write for the public and have no self." Så sant som det är sagt. Bloggar med passion eller inte alls! Håller förresten på att färdigställa designen som ni ska få buda på sen. Inte långt kvar! Får hoppas bara att jag får några bud att ni tycker om den..

Kommentera här