Perfect bokeh #2

Datum: 2011-01-22 | Klockslag: 20:34:53

Ouff är på så jävla pissigt humör idag och ingen verkar vilja göra det bättre heller. Tänkte tillverka godis idag men alla mina verktyg är borta, fyfan vad graijt!!!... Ännu en utgift att köpa nya, jävla bra för en arbetslös. Ja, ni märker ju på hur bra humör jag är så vi sätter väll p här och så får ni titta på bilden istället. Kommer tillbaka imorgon och är då, förhoppningsvis, samma glada Sussie. Hoppas ni har en bra dag iallafall! ♥

Kommentera härKamera-tankar

Datum: 2011-01-21 | Klockslag: 16:00:00

Jag har massa tankar om att byta upp mig lite men jag har ingen aning om vilken jag ska köpa. Det jag är ute efter är att så klart att byta upp mig från min D60 men jag vill också verkligen ha inspelningsfunktion på den. Har jämfört dom har två och helt ärligt verkar det inte vara så där jättestor skillnad mellan dem. Eller ja, förutom priset, haha!

Är det någon som har någon åsikt och/eller erfarenhet av dom?

Kommentera härJag ser dubbelt

Datum: 2011-01-21 | Klockslag: 14:07:46


Ja, jag var i alla fall en vampyr och en rånare i natt som förrådde sin pojkvän. Vad var ni?

Mina drömmar är alltid heeelt sjuka och does'nt make sense för fem öre. Oftast drömmer jag mardrömmar och jag drömmer exakt varje natt så det blir lite jobbigt i längden. Säkert därför jag alltid är så trött när jag vaknar. Oftast så drömmer jag om zombiesar och på senare tid - jordens undergång. Senast som förra veckan så räddade jag världen från att gå under så jag tycker ni allihop ska skriva ihop ett tacktal åt mig. :D

Anywho, idag så ska vi på gå den där affären jag skrev om igår.. Vi är nog OS-medaljörer i att skjuta upp saker. Grymt irriterande är det. Men vi är också tidsoptimister, det är nog ändå mer irriterande. För andra. Hittar jag något fint så visar jag det sen, så klart. Ska förinställa ett inlägg också åt er medans jag är på stan. Gud vad jag blivit duktig på att uppdatera. Det kan ni också skriva ett tacktal om. ;)

Kommentera härHjärtbokeh

Datum: 2011-01-20 | Klockslag: 18:22:00


Kommentera härVblogg

Datum: 2011-01-20 | Klockslag: 16:43:00

Bara en liten video, vet inte ens om den är nå intressant? Hur som helst så blir det ju lite omväxling mot alla bilder i bloggen. :)


UPDATE: Kan ni se klippet? Jag kan då det trots att det står att den blivit blockad i vissa länder pga låten som är med. :S Nej, dags för youtube att gå i graven om ni frågar mig..

Kan du inte se videon klicka här.

Kommentera härHello sötmuffins!

Datum: 2011-01-20 | Klockslag: 14:14:10


Dålig update igår vart det. Jag spelade in en liten video men programmen ville inte samarbeta så jag gör ett till försök idag istället. :)

Just nu sitter jag och bläddrar lite i Elle men ska snart hoppa in i duschen. Ska försöka tvinga med karln på stan sen och titta lite på inredningsprylar. Vi har världens sötaste inhemska affär här i Kiruna som säljer lantlig inredning. Helt i min stil alltså! Dessutom är det skitfint väder ute, men i och med att klockan redan är 2 så lär det väll vara kolsvart snart..? Sommareeen, var ääär duuuu?! 

Kommentera härPerfect bokeh

Datum: 2011-01-19 | Klockslag: 10:12:00


Kommentera härHejdå pepparkakshuset!

Datum: 2011-01-18 | Klockslag: 19:20:03

(mouseover)

Tänkte visa mitt pepparkakshus som kommer snart att kastas som jag glömt att visa. Mitt hus vart lite mer bling bling-glammigt. Det gick åt 3 (!) tuber med sån där färdig vit kristyr, HAHA! Tyvärr hann jag inte fota Robins men den vart lite mer nertonad á la norrland, haha. Jag har hört att rätt många äter upp husen efter julen, är det någon av er som gör det? Jag hade då aldrig kunna göra det, dom blir ju så dammiga!?

Vart förresten ingen videoblogg idag som jag lovat.. råkade somna om och sedan var ljuset borta, suck! Det hatar jag mest med vintern. Fast jag tror ändå vintern är bättre här uppe. Vi har ju norrsken, ishotell och lite sånna roliga saker jämfört med er söderut. :) Hur som helst så får jag ta igen det imorgon istället!

[]

Kommentera härL.O.V.E

Datum: 2011-01-17 | Klockslag: 20:29:05
Raringar! Jag veeet, "uppdatera Sussie!" och jag ska det också. Imorgon. Ska spela in en videoblogg åt er så ni får titta lite på mig (?) haha. :) Sedan kan jag tipsa er om att kolla in här så får ni se världens finaste kollage av kärleksbilder vart min bild även är med. Nr 26. :) ♥

Kommentera härMin skelning

Datum: 2011-01-14 | Klockslag: 17:01:11
Jag har ju pratat lite förut om att jag opererat mitt vänstra öga för att skela mindre men jag har aldrig berättat VARFÖR jag skelar eller hur det PÅVERKAR mig. Det finns extremt många som skelar idag, i olika utsträckningar. Vissa har bara lite som knappt syns och andra (som t ex Jean paul Sartre) har en väldig skelning. Man kan också skela åt olika håll som ni kanske vet. Jag skelar inåt och lite lite uppåt på vänster öga. Ni kan ju läsa mer här om ni skulle vara himla intresserade. ;)


Jag har faktiskt ingen aning varför jag skelar, det verkar ingen veta. Jag är helt enkelt född sådan. Vissa säger att sånt går i arv och visst, min farsa skelar och yngsta brorsan på morsans sida. Men jag har inte samma skelningsform som dom. Så fort dom tar på sig glasögon eller linser så försvinner deras - det gör inte min.

Det finns egentligen inget jag kan göra för att sluta skela, det enda är operation men den kan bara åtgärda det till viss del. Skulle jag göra ögonen helt raka så hade jag med överhängande risk fått dubbelseende. Jätte kul? Det hjälper mig också mycket att veta att det finns inget jag kan göra åt saken, att jag måste lära mig att leva med det. För när jag var yngre var jag väldigt obekväm med att skela. Troligtvis för att folk ofta tror att man är dum i huvudet eller har något att säga när dom ska gå till personangrepp. Jag har blivit kallad allt från skelis till skelögd kossa (Haha! Jag vet, bra fantasi va?) troligtvis för att jag vart tillsammans med den karl dom var ute efter. Alltså handlade det om svartsjuka.

Jag har egentligen aldrig blivit mobbad för det här, det jag nämnde nyss räknar jag verkligen inte som mobbing. Dom var ju faktiskt bara avundsjuka. Men det är okej, jag har förlåtit dom för det för lääänge sedan även fast dom aldrig bett om ursäkt. Jag önskar dom all kärlek! ♥

Det är ganska svårt att inte få dålig självkänsla av att skela, som dom flesta kanske vet så får man gå omkring med en lapp på ögat som barn för att "träna" upp ögat som är det så kallade "lazy eye" vilket så klart inte alls var kul.. Inte heller alla resor till Gällivare för att gå till ögonläkaren och få droppar i ögonen som gjorde en helt blind och ljuskänslig resten av dagen.

Men rent praktiskt, hur fungerar mina ögon? Jo, vissa tror ju kanske att jag är blind på ena ögat men så är verkligen inte fallet, jag ser med båda ögonen. Enda skillnaden mellan dig och mig är att jag fokuserar med ena ögat bara och sedan får helt enkelt det andra ögat titta på vad fan det vill, haha!

Djupseendet då?
Jag har inget. Så enkelt är det. Min hjärna har fått lära sig ungefär hur stora saker är på olika avstånd, den kompenserar alltså för avsaknaden av djupseende. Enda gången det egentligen påverkar mig är när jag spelar minigolf, haha! Annars brukar det inte vara nå större problem. Jag tänker aldrig på det heller. Men nu när jag tänker efter borde jag ju få handikapp när jag spelar minigolf..?

En annan sak som kan vara värt att nämna är att jag fokuserar med ett öga i sänder men kan byta vilket öga att "titta" med. På så sätt så kan jag lura folk att tro att jag inte skelar. Står dom till höger om mig så tittar jag på dom med höger öga och vice versa. Så enkelt är det med det.


Hoppas ni orkade läsa allt och att ni tyckte att det var något så när intressant. Om inte annat så kanske ni förstår mig och mina knasiga ögon mer. Fett med cred till alla som orkade läsa! Massor med kärlek ♥

Kommentera härDesignen är uppe!

Datum: 2011-01-13 | Klockslag: 22:42:55


Desingne är uppe och nya funktioner är på plats. :) Jag är inne i en vit period nu som ni kanske kan se, haha! Bort med allt överdriver lullull som blommor och in med det enkla som framhäver mina foton mer.

Så, vad tycker ni? Bättre eller sämre?

Kommentera härMy best work 2010

Datum: 2011-01-12 | Klockslag: 15:28:12


Här har ni ett litet kollage av vad jag tycker är mina bästa bilder från 2010. Förhoppningsvis så kan man se en klar förbättring och utveckling efter detta år. Som ni kanske ser så gillar jag att fota saker som är stilla, haha! Dock fotar jag gärna människor men ingen ställer någonsin upp.. Och att fota sig själv är inte det lättaste. Jag har tänkt att jag ska lära Robin allt jag kan så han får börja fota. Han verkade vara på först men nu..?

Har förresten precis kommit hem från Arbetsförnedringen.. OJ så skoj! Haha. Nejrå, jag gillar min handläggare men dom kan ju som inte göra så mycket för en egentligen. Det handlar om att ligga i och tigga jobb överallt, vilket jag inte gjort ännu men det kommer. Sitter nu och väntar på att Båbbin (Ja, Robin alltså) ska komma hem så jag kan laga korvstroganoff. Mmm! *dreggel*

BTW! Jag har påbörjat en ny design åt bloggen så det kommer att komma upp när jag är klar. Efter det påbörjar jag en design som ni kommer att få buda på. Bra va?

Vilken av mina bilder är eran favvo? :)

Kommentera härJeffrey Campbells "Lita" - Killer heels

Datum: 2011-01-10 | Klockslag: 17:48:30That's right folks! Jag har måste ha blivit helt spritt språngande galen som köper skor för 1800:- men OJ så dom kommer att användas. Dom passar till allt och är väldigt bekväma. Synd bara att Kenza måste köpa allt snyggt vilket resulterar i att ALLA i bloggvärlden har samma kläder/skor/accessoarer.. :b Jag köpte mina från Nelly och nu vill jag ha alla färger och mönster dom kommer i! Jag kommer att bli ruinerad for sure..

Sjukdomsuppdateringen följer: jag är hyffsat frisk nu. Slem lite här och var har jag men jag är på god väg att hitat tillbaka till friskheten. Har varit sjuk över en vecka.. Jesus. Tänkte egentligen göra en videoblogg idag, precis som jag brukar göra när jag är tillbaka efter att jag haft bloggpaus men ljuset sprang ifrån mig. Gud vad jag längtar till midnattssolen.. Nu ska jag iväg till brors barnet Nikita som fyller 5 år idag. :)

Härligt att vara tillbaka ska ni veta, har saknat er. ♥

Kommentera här“There is an important difference between love and friendship. While the former delights in extremes and opposites, the later demands equality.”

Datum: 2011-01-03 | Klockslag: 22:53:14
Älsklingar! Gud vad jag saknar kommentarer, inlägg, foton.. ge och ta mellan er och mig. MEN, det har varit mycket nu, för ingen har väll missat att det varit jul och nyår? Ovanpå denna kaka så kommer det även frosting - min födelsedag. That's right, jag är nu en old hag på 21år. Och bara för att få kaka på kaka så är jag nu även förkyld och snorar ner hela tangentbordet.. Julstressen släppte (vi firade jul hemma hos mig och Robin + att jag bakade en del av årets julklappar) och som ett brev från Ryssland (?) kom snor, hosta och allmän slitighet. På grund av detta så tar jag en vilopaus tills jag är på fötter igen, för tro mig - ni vill inte att jag bloggar medans jag är sjuk. Har ni någon aning om hur gnällig jag blir då? Blir man aldrig sjuk så klagar man ihjäl folk i ens omgivning när man väl blir det.

Medans jag är borta kan ni väll berätta vad era/erat nyårslöften är för 2011?

Sjuka pussar, kramar och hostar!

Kommentera här