Man vet att man är bloggberoende när...

Datum: 2010-09-23 | Klockslag: 23:05:11

...man tappar en prenumerant på bloglovin och man säger till sig själv att man gör vad som helst får att få tillbaka den.
...bakgrundsbilden försvinner och man blir hysterisk.
...man får ångest över att inte har uppdaterat och tröstäter.

Don't worry, jag fixade bakgrunden. Nu ska jag bara vinna tillbaka den där läsaren...

Kommentera härDet snöar!

Datum: 2010-09-23 | Klockslag: 18:47:48


Att det snöar i september i Kiruna är ju ingen större grej men att snön faktiskt fastnar.. ojojoj.

Kommentera härNya dojjor!

Datum: 2010-09-23 | Klockslag: 14:01:11

Have2have 498:-

Damn it, i suck! Uppdateringen har varit kass, men jag har mina perioder som ni långlivade här har fått uppleva några gånger om. ;) Har bara verkligen ingenting att skriva om eller visa er. Eller jo, har ju en massa kläder ni inte sett men, aousch vad tråkigt det är att fota sånt! Här har ni i alla fall dom nya skorna, snygga va? Dom får mig att vilja bila igenom öknen i USA..

Kommentera härJag vet att ni säkert är less på att höra om valet...

Datum: 2010-09-19 | Klockslag: 18:30:14
...men jag är ledsen, jag måste bara få säga några rader om saken. :) Jag var så klart och rösta idag, vilket är en rättighet såväl en skyldighet. Idag är en dag då vi ska tänka på alla dom som inte har demokrati i sitt land. Det är lite högtidligt sådär. Har, dagen i ära, målat mina naglar ljusblåa så ni kan ju kanske tolka vilket block jag röstat på? Eller om ni läst min blogg ett tag vet att jag är blå. Jag är faktiskt riktigt livrädd för att vi kanske får Mona Sahlin som statsminister.. En som snor skattebetalarnas pengar och säger sedan att "det är tufft att betala skatt"..brrr.

Jag ska inte tjata mer än så, alla får rösta vad dom vill så länge dom tänker på konsekvenserna. Det finns bara ett visst antal pengar i sverige och för att en grupp ska få det bra, kommer en annan att få det lite sämre. Ideologierna som partierna har ska man sätta sig in i för att kunna rösta rätt, inte bara lyssna på deras debatter eller vad kompisar och familj säger.

Låt oss göra Sverige bättre - tillsammans. ♥

UPDATE: Jaa hörrni, rätt sida vann ju enligt mig men man kan ändå inte fira. Jag vet att många är upprörda på grund av SD:s inträde i riksdagen och det är okej. Men låt oss också komma ihåg att detta är en demokrati och folket har röstat fram dom, det måste vi respektera.
Jag förstod redan förra valet att dom skulle komma in i år..

Kommentera härChris Crocker är lite smått psykotisk men han har SÅ rätt...

Datum: 2010-09-14 | Klockslag: 19:30:23

Kommentera härDu äger dina bilder

Datum: 2010-09-14 | Klockslag: 17:07:11


Precis såhär ska det gå till om man vill använda mina eller någon annans bilder. Alla som tar ett foto är automatiskt skyddad av lagen och din bild tillhör dig och om någon annan vill använda dina bilder så ska dom fråga först om det är okej, precis som den här tjejen gjorde. Jag vet att dom flesta mer professionella fotograferna brukar skicka en räkning på cirka 5000:- om en person inte tar bort bilden efter att ha fått en varning så det kan vara riktigt dyrt att bara ta en bild som man inte äger. Dom flesta, med mig inräknat, brukar nöjda sig med att man länkar en som bildkälla om man ska publicera ens bild. Det är bra att komma ihåg att även designade grejer är skaparens! T e x bakgrundbilder på bloggar, knappar och headers. Jag vet inte hur många där ute som jag har upptäckt har snott något från en annan bloggerska som jag har fått "tjalla" på.

En sak dock som är bra att komma ihåg är att google och weheartit är ingen bildkälla för det säger inget om vem det är som tagit/skapat bilden. Dessutom får man inte låna bilder från H&M!! Deras fotografer äger rättigheterna till deras bilder. Tragiskt men sant...

Så vill du låna bild av mig - fråga först! Du kommer säkert att få låna den mot en länkning, jag är inte omöjlig. :)

Kommentera härRegniga höst

Datum: 2010-09-13 | Klockslag: 20:05:55

Hejsan kids! Har precis vaknat efter att ha tagit en otroligt skön femma. I vanliga fall brukar jag bli lika grinig som ett dagisbarn när jag vaknar men inte nu. :) Har börjat sova helt vansinnigt mycket och är ständigt trött. Ska man skylla på mörket som hösten för med sig eller vitaminbrist? Känner att börjar gå över styr dock så blir kanske ett besök till farbror doktorn snart.

Som ni kanske märkt har uppdateringen vart lite si och så men har ändå uppdaterat nästan varje dag. Har helt enkelt inte haft någon vidare lust och så kan det vara. Känns som om jag har så mycket att göra hela dagarna men absolut inget blir gjort. Det är dags att skärpa sig!

Nej nu ska jag titta om det finns något intressant på tv och vänta på karln som har med sig chips och godis, if he knows what's best for him. ;)

Hoppas ni får en mysig kväll!


Kommentera härBeställningsdesign klar

Datum: 2010-09-12 | Klockslag: 21:04:12

Sådärja, äntligen klar. Klicka här för att kolla in den nya designen Sally fått. :) Nu kan jag fokusera på min egen design och en att lotta ut åt er. :)

Har precis spelat bingolotto och såklart så vann vi ju inget.. Har också hunnit prata med sifo som ville ställa frågor. Kul att man inte har någon aning om vi har kabeltv eller vilket form av uppkoppling vi har.. Kunde nog inte hjälpa henne så mycket, HAHA! Stackarn. Jag brukar försöka svara på såna där saker för man vet ju aldrig, dom kanske har provisionslön? Dessutom så har jag ju haft ett telefonjobb och vet vilket helvete det kan vara. Folk kan vara så elaka!

Kommentera härBloggen har fyllt 3 år!

Datum: 2010-09-10 | Klockslag: 13:54:10


Helt vansinnigt! Höll ju på att missa det här, fan vad illa!

Historian om Susannefors.blogg.se började för 3 år sedan med att jag började läsa bloggar. Just då var Kenza och Blondinbella dom största. Jag fastnade direkt för hela bloggkonceptet och lilla jag började även blogga. Det började med att jag enbart skrev för mina nära och kära (mesta dels bara vänner som läste) om vad jag gjort på dagarna och om saker jag ville ha och vardagligt gnäll. Hade nog som mest 15 läsare om dagen men glad för det, för jag försökte ju inte ens.

Efter ett tag upptäckte jag Kissie och började även jag provocera lite grann. Fast jag brukar inte kalla det för att provocera, för jag skrev bara om mina åsikter i olika frågor. Men på den tiden var jag inte lika ödmjuk som jag är idag, jag hade lätt för att idiotförklara folk, dumma tonåring.. Det här funkade inte i längden, jag mådde bara dåligt för dom elaka kommentarerna bara rasade in. Man ska ju inte ta åt sig, men det gjorde jag då som den osäkra tonåringen man var då. Antalet läsare höjdes så klart under den här perioden.

Mars 2009 skaffade jag mig min första systemkamera Nikon d60 och den hänger faktiskt med mig än idag. Det är en utav dom bästa köpten jag gjort någonsin. Bloggen tog en mer svängning åt fotohållet och kanske lite mer smink och mode än tidigare. Läsarantalet sjönk som Titanic och lite förtvivlad vart jag, det ska jag erkänna. Men det kändes ändå bättre att få visa vem jag är och att jag är en väldigt kreativ människa. Försökte lära mig så mycket som möjligt om foto och bildbehandling och looking back så testade jag väldigt mycket för jag var så exalterad, vilket ofta resluterade i fail, HAHA! Även under denna period så började jag växa upp lite mer.

Och här är vi nu, all grown up. Läsarantalet är ganska stadigt kring 30-50 sötmuffins varje dag och jag har lärt mig att designa själv och bilderna på bloggen har blivit av lite bättre kvalitet och jag har fler bloglovin'-prenumeranter än någonsin förut. Även språket har förfinats lite.. Men bara lite. Det som kommer att ändras i framtiden här är att jag kommer att skriva mer läsvärda inlägg ibland, om samhället, saker jag filosoferar om eller saker jag tycker är fel. Och även försöka klämma in några fler videobloggar. Sounds good?

Jag vill tackar er alla för dom här åren för alla besök och kommentarer! ♥

Kommentera härNy ryggsäck

Datum: 2010-09-05 | Klockslag: 19:30:31


Min nya fiiina hypade ryggsäck, mycket vänligare mot oss med dåliga axlar. Jag verkar dock inte vara den enda som gillar den..

Riktigt dålig har jag varit på att uppdatera sedan vi kom hem från Götet och jag får be om ursäkt. Igår var jag faktiskt på ikea och köpte en massa glasfalskor igen, haha! ;) Köpte även lite annat bra och ha också till köket, bland annat en hylla, citronpress och en mortel och en massa annat. Det finns inget jag älskar mer än att köpa köksgrejer av någon anledning. :) Har under tiden jag uppdaterat dåligt köpt en massa av både grejer och kläder. Har en massa att visa er med andra ord. Kanske i en videoblogg? Vi får helt enkelt se!


Ha nu världens bästa kväll! ♥

Kommentera härNew cookiejar

Datum: 2010-09-01 | Klockslag: 23:31:19
Av någon märklig anledning så har jag börjat samla på mig glasburkar i alla utföranden och storlekar. Ska faktiskt (troligtvis) till ikea på lördag och kolla efter fler. Varför? För att jag har stooora planer på att bli en så kallad bullmamma. Jag lär inte baka bullar (eller?) och jag är ingen mamma, men jag vill börja lära mig att baka och ha mig. Så tanken är att jag ska inhandla glas och plåtburkar som man kan förvara saker i. Som vetemjöl, socker eller marmelad. Superkul att ge bort också. När jag gjorde saft fick vi inte mycket själv. ;)

Kommentera härBildbomb från Götet!

Datum: 2010-09-01 | Klockslag: 19:53:13
Aloha vänner! Allt bra med er? Vi kom hem i måndags men jag har inte känt för att uppdatera, mestadels för att jag hela tiden sover och är helt slut. Jag förstår inte vad som är fel helt ärligt.. Jaja det ordnar sig förr eller senare. Något jag dock upptäckt i Göteborg är att jag tror att jag är allergisk mot tomater! Det är riktigt jävla illa för jag älskar tomater. :'(

Hursomhelst så har jag idag varit på ansiktbehandling för första gången i mitt liv och tjaa, det var avkopplande men det gjorde så förbannat ont när hon klämde pormaskar, aooosch! Fick med mig några produkter också, så vi får se om dom hjälper, jag hoppas verkligen det. Hade ju vart skönt att slippa finnarna, det hör väll ändå till tonåren inte 20års åldern?

Här har ni ett urplock av alla bilder som fotats dom här dagarna:


Uppe på toppen av vad Göteborgarna kallade ett "berg". Norrlänningarna kallade det för en kulle. ;D

Ombord paddan, under frisören. Vi fick inte åka osthyveln.. Såna jäkla turister vi är, haha!

Andreas helsköna tröja, jag vill också ha en fast med en chipsbejbis! Och jo, vi gick och åt glass.

Paret nummer 1 som fick fotbollsbiljetter av oss. Dom förlovade sig också överraskande nog den kvällen också!

"Tänk på döden".. Vilket jag gjorde, haha! En passande text när vi inte hittade hem..

Yngsta brodern som har gått ner vansinnigt mycket i vikt! Så stolt! Funderar på om han varit med i biggest loser och inte berättat det..

Paddan igen. Det var SÅ KALLT.

Jag och brorsdottern. Fasters prinsessa. ♥Hittade något mystiskt i min sallad, HAHA!

Kommentera här