#!&%"§!

Datum: 2010-01-29 | Klockslag: 11:51:12
Nää vad less jag blir, designen ser fortfarande konstig ut i explorer 8 och tydligen också firefox.. Hur ska jag kunna veta vad som är fel? Ingen annan verkar ju ha det här problemet..

Jag var så frusterad igår att jag sa åt Robin att -"nu fan lägger jag ner den där jävla skitbloggen!!!!". Ni vet, inget går som jag vill med susannefors.blogg.se, varken designmässigt eller innehållsmässigt. Allt ska bara gå åt helvete för mig hela tiden - oavsett vad det gäller.

Jag säger som farsan: "Allt som KAN jävlas, SKA jävlas.."

Jag behöver hjälp!

Kommentera härHittat ett fel på designen..

Datum: 2010-01-28 | Klockslag: 10:16:57
Har man den nya internet explorer som jag har så funkar inte min design riktigt som den ska. Den är anpassad för en äldre version (?) hur nu det än har gått till vet jag inte. Det kan vara för att blogg.se verkar ha lite problem just nu, jag vet inte, det är något jag får kolla på. Men tills vidare - om det ser konstigt ut, tryck på ikonen bredvid uppdatera:Så ska allt hoppa på rätt plats igen. Suck..det känns så himla jobbigt nu när jag väl får till en bra grunddesign som jag känner att jag kan jobba vidare på till nya designer framöver och så funkar det inte som det ska. It pisses me off rent ut sagt!

Tills vidare får vi hoppas att det är fel på blogg.ses sida så jag slipper bry mig om att ändra i koder och ha mig. ;)

Kommentera härNy design!

Datum: 2010-01-27 | Klockslag: 21:36:38

Kommentera härHemlisen avslöjas!

Datum: 2010-01-27 | Klockslag: 15:01:14

Självklart var det en bloggdesign som var min lilla hemlis. ;) Här får ni en sneak-peak, den kommer att komma upp i kväll.

Kommentera härGina tricot tänker på oss..

Datum: 2010-01-26 | Klockslag: 11:19:03

Tänkt att gina tricot har tänkt på oss fotografer (och modeller?) när dom gjorde dom här tröjorna. Synd att man håller på att spara pengar som en tok, annars hade jag nog velat ha det svarta linnet och hood-tröjan. :)

Förresten är överraskningen inte klar än men under veckan kommer ni få reda på vad det är. ;)

Kommentera härHemlis...schh..

Datum: 2010-01-24 | Klockslag: 12:46:15
Tjoho! Om ni undrar varför jag inte uppdaterar så är det för att jag jobbar på en liten hemlis som kommer dyka upp i bloggen ganska så snart så ni får hålla utkik helt enkelt. ;)

Ha det bra så länge!

Kommentera härSusanne Elisabet Fors

Datum: 2010-01-21 | Klockslag: 21:38:34


Hejsan! Som ni kanske listat ut är det jag som är Susanne (Elisabet) Fors och jag är 20år och är född och uppvuxen i Kiruna - Sveriges nordligaste stad. Ni kanske trodde Haparanda var det men nej. ;) Bor på gott och ont kvar i Kiruna än så länge med min sambo Robin. Vi har även en liten kissekatt - Maja.

Vem är jag då? Tja, skulle jag förklara mig med ett ord skulle det bli hippie, fast en nutida hippie så klart. Ett naturbarn förkroppsligad, det betyder inte att jag gillar naturen...men jag älskar allt naturligt som t e x den mänskliga kroppen, dom mänskliga ljuden kroppen gör.....huhum..


Det jag avgudar mest i världen är konst - i all dess form. Musik och fotografering främst men allt som räknas som kreativt är det mest värdefulla i världen för mig. En blogg är också en sorts konst, precis som böcker fast en mer personlig och öppen bok som hela världen kan läsa. Det kanske är därför jag bloggar?

Några frågor om mig, bloggen eller något annat så ska ni aldrig tveka på att skicka iväg ett mail till:

susannefors.blogg@hotmail.com

Kommentera härKenza har skitit i det blå skåpet enligt mig

Datum: 2010-01-21 | Klockslag: 13:31:44Jag brukar inte snacka skit om folk eller ens ta något på allvar när folk säger något jag inte tycker om, jag vänder så kallat "andra kinden till". Men när någon som försöker vara en bra förebild skjuter sig själv i foten genom att säga att alla som inte gör som henne "inte kan ha något hjärta alls" blir jag bara förbannad men framförallt besviken.

Hur vet Kenza att jag inte hjälper andra människor? Att jag försöker göra världen till ett mycket trevligare ställe för alla? Varje dag försöker jag göra åtminstone en vänlig sak åt någon annan. Det kan vara mindre grejer som att hålla upp dörren åt någon till att ge en komplimang eller hjälpa någon flytta. Jag använder inte pengar för att hjälpa andra, jag använder mig själv. Jag ler åt främlingar som jag ser har haft en tuff dag, jag sprider vidare glädje till andra så som andra har gett mig glädje.

Men nej du kanske har rätt Kenza, jag har inget hjärta som inte ger lite pengar till varenda organisation som finns där ute, om du nu mäter hjärta i pengar. Hade jag kunnat hade jag åkt till Haiti och hjälpt människorna med mina bara händer, men jag vägrar ge pengar till organisationer som inte går att lita på.

Jag vill inte läsa Kenzas blogg nåmer, det här var droppen som fick min bägare att rinna över. Jag vill läsa inspirerande bloggar om kreativa och duktiga människor, inte bloggar som blivit stora för att ägaren är snygg.

Kommentera härFototips: How to..

Datum: 2010-01-14 | Klockslag: 12:49:31


Coola bilder va? Ännu coolare är att jag enbart har retucherat ljusstyrkan. Hur har jag gjort då?!
Du behöver:

→ Stativ eller någonstans kameran kan stå still
→ En liten lampa
→ En fotostudio eller tillverka en av folie, som jag!
→ Ett objekt att fota
→ Kamera vart man kan ställa in slutartid (hur länge bländaren ska stå öppen innan bilden tas)


Jag ställde helt enkelt upp kameran på stativet och ställde in slutartiden på 10 sekunder. Tryckte igång och började vifta med den lilla lampan runt omkring objektet (i detta fall Osis dust it) tills kameran tagit bilden.

Vill man få den "spöklika" försvinnande effekten på bild 3 så lyfter man helt enkelt bort objektet efter halva slutartiden har gått.

Kommentera härSenaste inköpet

Datum: 2010-01-13 | Klockslag: 23:06:25


Rundborste 44mm 119:-
Tangle teezer 159:-
Osis+ dust it 2 för 199:-

Tangle teezern ska tydligen reda ut tover utan att håret tar så mycket stryk, bra va? Osis har man ju hört så mycket bra om så jag passade på medans det var 2 för 199kr, det kommer att komma en recension sen när jag har tid för det. Allt kommer från Forhair.se :)

Kommentera härKvällens film

Datum: 2010-01-13 | Klockslag: 20:45:52
Äschdå, rawtherapee bråkar med mig. Men medans kan jag ju tipsa er om en film ikväll på tv ni inte får missa American Pie presents: Band camp. Jag älskar american pie filmerna och den här är minst lika bra. Den handlar om Stiflers lille brorsa som beter sig precis som sin storebror. ;DSka ni se?

Kommentera härOnsdag

Datum: 2010-01-13 | Klockslag: 15:45:34
Tjenamors alla cupcakes där ute! Nu kanske ni trodde att jag tänkte be om ursäkt för min frånvaro? Nejdu, det tänker jag inte. Har ju som sagt flyttat och vi kan väll säga som så att jag trodde inte jag hade så mycket grejer men efter att mina kläder tog upp 5 svarta stora soppåsar (vikta bör tilläggas) och 1 stor svart soppåse med skor så börjar man förstå att jag bara lurat mig själv.

För hoppningsvis kan jag kasta hälften för jag har ingen plats alltså. Har 3 garderober men jag har massa grejer i en pga brist på plats. Ni vet alla hårgrejer, smycken, parfymer och annat trams.. Tror det blir att införskaffa en byrå så småningom.

Kan i alla fall ge er en god nyhet och det är att jag ska börja bygga på en ny bloggdesign på min testblogg och denna gång blir det helt från scratch - exciting! Kan inge säga när det är klar för jag vill vara nöjd med den till 100% och då kan man inte stressa. :)

Kommer tillbaka lite senare och visar bild på lite hårgrejer jag beställt (jaaa, mer att rymma i garderoben...suck).

Ha det så bra så länge! <3

Kommentera härBildbomb / överblivna bilder från 2009

Datum: 2010-01-11 | Klockslag: 16:01:39


Kommentera härMåndag

Datum: 2010-01-11 | Klockslag: 15:54:48
Goddag!.. eller nått. ;)

Har åkt på jobb ikväll så jag är borta från 16-21 men jag uppdaterar efter det, jag har ändå inget annat att göra för Robin jobbar kväll. Så nu ska jag äta min varma koppen (det är faktiskt gott!) och lägga upp en bildbomb åt er strax på lite överblivna bilder från julen och nyår.

Stay tuned.

Kommentera härVi hörs imorgon istället älskade!

Datum: 2010-01-09 | Klockslag: 23:53:08
Känns hemskt att jag inte uppdaterat idag men så går det när man flyttar. Nu är alla grejer på plats i alla fall förutom några små detaljer. Men nu kan jag säga: JAG HAR FLYTTAT HEMIFRÅN!! :D

Kommentera härDedikerat till PK, Madde, Erik och Johan

Datum: 2010-01-08 | Klockslag: 20:08:36


Till alla mina kompisar som flyttar nu för att plugga söderut:

Jag vet att jag är dålig på att höra av mig och jag är dålig på att säga hur mycket ni betyder för mig så därför tar jag tillfälle i akt att säga det nu och även lova att höra av mig då och då för att kolla så att ni mår bra. Ni är saknad och älskad och när ni kommer upp till Kiruna på loven så hör av er så hittar vi på något skoj.

Jag hoppas att ni ångrar er allihopa och kommer tillbaka så jag slipper vara så ensam. ;) Hahah nejdå, ni ska leva erat liv och göra det som ni vill, men glöm för sjuttsingen inte bort mig!


Jag älskar er! ♥

Kommentera härFlytta hemifrån!

Datum: 2010-01-08 | Klockslag: 12:19:20
Sådärja, f r o m 13/1 bor jag inte hemma längre och blir även sambo. Och i helg flyttas alla möbler. :) Är ni nyfikna på att se hur det ser ut här? ;)

Kommentera härKillar som "tar sig friheter"

Datum: 2010-01-07 | Klockslag: 14:11:55
Jag har ju helt glömt bort att berätta att på nyårsafton så hände det igen - det som händer nästintill varje gång jag går ut.. Någon jävla kille tog mig på rumpan, och denna gång räckte inte det. Han verkligen stack in handen under klänningen. Både jag och Robin blev så less så vi gick hem.

Men hur jävla osmakligt är det inte när vuxna människor inte lärt sig att ännu att man inte rör vem som helst, hur som helst. Tur nog såg jag inte vem det var för då hade det nog kunnat sluta illa, men det där verkar vara deras grej. Tafsa på en mitt på ett fullproppat dansgolv så man inte vet vem som gjorde det.

Men inte nog med att det är äckligt och extremt oattraktivt - vad får dom ut utav det? Ska dom kunna skryta till kompisarna -"jag tog en tjej på röven i natt hahaha!" eller är dom så oerfarna så att enda sättet för dom att få lite "action" är genom att antasta tjejer? Jag kan säga det redan nu - DU FÅR INGEN TJEJ PÅ DET SÄTTET.

Det värsta med det här är ändå att jag börjar bli van. Det är mer en regel idag att har jag en kort kjol eller klänning får jag räkna med lite travande, ovälkomna händer och jag är nog inte den enda...

Och till alla killar som håller på med sånt här:

Kommentera härGodnatt

Datum: 2010-01-06 | Klockslag: 21:55:53
Natti natti sötmuffins, vi syns imorgon!

Kommentera härDagens låt (mycket musik här på bloggen nu för tiden)

Datum: 2010-01-06 | Klockslag: 13:54:51Lazee feat neverstore - Hold onHar jag berättat hur mycket jag älskar Lazee?

Kommentera härJulklapp från Robin

Datum: 2010-01-06 | Klockslag: 09:41:22
Jag fick en rosa ipod nano av Robin i julklapp, söt va? :) Måste dock köpa nya hörlurar för såna där ger mig skavsår. :P Fick även handdukar, handskar, morgonrock, presentkort och inte förglömma min julklapp till mig själv - datorn, som jag är sjukt nöjd med.

Kommentera härDagens låt

Datum: 2010-01-05 | Klockslag: 16:07:25Fibes, oh Fibes! - Love childNi har säkert redan hört den här låten ett X antal gånger, den är ganska svår att komma undan med tanke på att den spelas på radio och i Fibes, oh fibes-reklam för skivan. Men tycker ändå att videon är värd att se, den är så sjukt udda och ja - arty! Jag gillar den. Jag gillar lite androgynt.

Kommentera härVideoblogg / ny dator!

Datum: 2010-01-05 | Klockslag: 13:47:44Blev lite mörk så jag lägger till en bild på datorn. :)

HP Pavilion p6220sc

Bildkälla elgiganten

Kommentera härChristmas tree

Datum: 2010-01-05 | Klockslag: 10:34:58


Den här bilden är ett bra exempel på att man inte behöver ha photoshop för att få bra bilder. Den här är omgjord i Rawtherapee som är ett gratisprogram som används för att konvertera RAW-filer till JPG-filer. (Är någon ens intresserad av att veta sånt här fotorelaterade saker?)


Såhär ser våran gran ut! Jag veeeet, julen är över men jag vägrar ta ner den ännu.. Tänkte ta och visa någon julklapp senare också, eller åtminstone en som jag fick av Båbbin.

Godmorgon förresten!

Kommentera härRivstartar dagen kl 06:00 med LKAB-bilder

Datum: 2010-01-04 | Klockslag: 06:04:22
Klockan är nu 6 på morgonen och jag som inte ska jobba idag är vaken..hurfan kommer det sig? Jadu, om jag visste.. har varit vaken sen typ 3. Frågan är ju om man ids ens lägga sig igen och desperat vrida och vända på sig för att få någon timmes extra sömn.

I vilket fall startar jag dagen med en chailatte och bilder!

Kommentera härAnsiktsbok - jaha då var man som alla andra då

Datum: 2010-01-03 | Klockslag: 21:59:57

Japp ni läste rätt, jag har blivit mainstream! Lite under protest är det dock, både Josso och Erkki ska flytta snart så det blir lättare att hålla kontakten såhär för dom är sjukt dåliga på att vara inne på msn. ;) Tycker bara det känns lite si och så att alla vill bli vän med en, t o m folk som inte känner en utan bara känner till vem man är.

Förresten blir uppdateringen sjuktbra här under veckan och möjligt under resten av månaden med tanke på att jag enbart jobbar kväll. Bra va? :)

Kommentera här