Kattens julklappar!

Datum: 2010-12-19 | Klockslag: 12:55:29


Självklart ska ju kissen få lite nya grejjor i julklapp! Hon har redan fått dom, hon verkar ändå ha roligare med snörena på julklapparna under granen, haha. Hon fick en rosa igloo som det så fint heter och rosa/beiga skålar det står "kitten" på. Självklart ska ju lilla lullan ha rosa saker. ;) Allt är från djurmaxi.se

Nu tänkte jag duscha och städa, det ligger barr, hår, damm och smulor överallt. Blir så less på att dammsuga! Det och diska är det värsta jag vet.. Städa toaletten och köket är dock kul. :D Ja, jag vet - jag är liiite störd..

Kommentera härViva la diva-paletten

Datum: 2010-12-17 | Klockslag: 19:30:46


Här får ni se oretuscherade bilder på paletten så ni får se vad mycket glitter och pigment det är på den. :) Provade den idag och kom nog på att jag är en mer lösögonskugge-människa. Men fina färger och MASSA glitter blir det men man MÅSTE ha primer under, annars får man inte fram färgerna på fasta ögonskuggor. Tycker jag iallafall. :) Ska faktiskt dissa en produkt imorgon, det händer inte ofta för jag gillar mer att tipsa men i och med att jag har visat upp denna produkt under kategorin "shoppat" så känner jag mig tvungen.

Nu ska jag ta och gå till morsan och tigga té! Det är så man gör när man inte har varit och handlat, tydligen. ;) Kärlek till er! ♥

Kommentera härDear Santa..

Datum: 2010-12-15 | Klockslag: 15:46:06

Min önskelista! Blir nääästan lite äcklad av mig själv för att jag bara önskar mig ytliga grejer.. hmm. Jag är egentligen en människa som hellre ger bort grejer än får. Vill jag har något så köper jag det själv.. Och på tal om det så köpte jag paletten från viva la diva på KICKS igår och färgerna och glittret är helt amazing. Jag ska visa er bilder sen. :) Den är ett jättebra julklappstips åt den sminktokiga.

Jag fyller ju år snart också (28:de), då blir jag hela 21 år.. Herreminje, jag är ju stenålders. Snart blir jag väll inte ens insläppt på krogen för att jag är för gammal?

Kommentera härTomorrow, things will be the same again

Datum: 2010-12-08 | Klockslag: 14:39:43
Hay hay haaay! Jag är ledsen att jag inte uppdaterat på.. OJ! 12 dagar! Hejsan hoppsan.. Jag kan lova att det har varit skönt dock, jag har haft en massa annat för mig. Har bland annat bakat som satan och fixat det juligt här hemma. Har varit väldigt anti tv och dator överhuvudtaget dom här dagarna och jag tror att man behöver det då och då och vilken tidpunkt är bättre än under julen? :)

Hur som helst så ska ni ha världens största TACK-KRAM för att ni ändå tittat in här flitigt medans jag vart borta. Imorgon så blir allt som vanligt igen. Det måste det, för jag har saknat er. ♥

Kommentera här