091023

Datum: 2009-10-23 | Klockslag: 18:41:39
Är ni oroliga när jag inte uppdaterar? Jo jag med. Jag är på ett dåligt ställe just nu så det är bäst att inte uppdatera känner jag. Ska istället sitta och fnula med designen och bara vara. Men tillbaka kommer jag, garanterat.

Kommentera härHahaha

Datum: 2009-10-15 | Klockslag: 07:12:08
Kommer ni ihåg mina häxnaglar? Dom är fortfarande kvar! HahahKommentera härSkitkul

Datum: 2009-10-14 | Klockslag: 18:39:08
"Jättekul" när man ska försöka blogga på morgonen men kommer inte ens in på sidan... Nu är jag alldeles för trött för att ens bry mig - tack så mkt blogg.se!

Återkommer imorgon - om det inte strular vill säga.

Kommentera härInne/ute

Datum: 2009-10-13 | Klockslag: 21:38:39 Starka kvinnor. Pratade med en kvinna idag på jobbet, hennes man hade tydligen nyss dött men hon var så glad att jag ringde. Hur orkar man vara så otroligt trevlig när man sörjer? Vilken kvinna!

 Partylåtarna som släpps nu. T e x Madonnas "Celebration" och Jay Seans "Down" - kommande halloweenfestens mest spelade!

 Blogawards nu i veckan! Bra bloggare ska uppmärksammas, så är det bara! Kissie ska vinna årets kaxigaste annars blir jag en enda stor butterkaka. Förresten; -"hoppas inte Kenza vinner årets blogg igen. Hoppas inte Kenza vinner årets blogg igen. Hoppas inte..."

 
Chips mitt i veckan - dom gjorde mig frisk!...

 Bra dagar! Alla dagar borde vara som idag... Sussie har inte tagit tag i sin bloggdesign. Skärpning Sussie! Du prioriterar andra bloggars yttre mer än din egen. Fattar du inte att dina läsare är less på att vänta??

 Mini-piller som gör att man tappar hår... -"Du kanske blir lite flintis....men... du slipper mensen!!!!"

Kommentera härLuleshopping - Halvt genomskinlig t-shirt från H&M

Datum: 2009-10-13 | Klockslag: 19:49:55

Kommentera härDagens goda gärningar

Datum: 2009-10-13 | Klockslag: 19:22:59

Kommentera härStackars tabletter..

Datum: 2009-10-13 | Klockslag: 18:40:45
Vad är det för mystiska tabletter Sussie ska sluta med? Är det knark? Är det placebotabletter? Är det harbajs?

Frågorna är många och som jag märkte på morgonens inlägg (....) så är intresset stort. Ni är så förbannat nyfikna på mitt liv så det är helt sjukt. Folk står utanför mitt fönster och väntar på att få en glimt av mig. Alla jag ringer till på jobbet undrar om det är den där Susannefors.blogg.se dom pratar med, ojojoj. Inte lätt för er att vara intresse-klubbens medlemmar va?

Mja, jag tar inge knark (som jag vet iaf, man vet ju aldrig med hälsokosts så kallade "vitaminer") och sockerpiller är det nog inte, och harbajs..? Kanske. Nej, jag ska sluta med mina äääälskade mini-piller. Dom som har helt tagit bort Herr mens totalt och befriat mig från mensvärks-monstret. Skälet? Jag tror att det kanske är dom som gör att jag tappar hår.

Läste på biförpackning och nog fan fanns håravfall som en av biverkningarna... fast man tycker ju att man borde märkt av det tidigare eftersom att jag ätit dom i några år... Jaja, lika bra att testa iaf. I värsta fall så har jag stått ut med några månaders OLIDLIG smärta aka mensvärk i onödan. Och tro mig - jag vill när jag har som ondast, för att inte tala om hur äcklig man känner sig.. Nog har jag allt varit bortskämd länge.

Så - alla frågetecken utredda nu?

Kommentera härLuleshopping - sammets klänning från bikbok

Datum: 2009-10-13 | Klockslag: 07:07:26


Har den även i svart. :)

Kommentera härgo' morron

Datum: 2009-10-13 | Klockslag: 07:06:34
Top of the morning!

Idag är jag i alla fall inte svininfluensa-sjuk, men det kanske kommer igen senare på dagen igen. ;) Sjukttrött är jag, but what else is new? Känner mest för att ta semester i en månad, MINST! Gaaah.

Igår slutade jag med mina favoritpiller med. :( Hojja, hur ska jag klara mig utan dig?! Berättar mer senare...

Kommentera härEn chipspåse senare..

Datum: 2009-10-12 | Klockslag: 19:21:57

...och jag känner mig faktiskt mindre sjuk. Se vad mat för själen kan göra. ;) Haha nee, jag är ingen som gillar att äta sånt på vardagar (knappt helger?) men man ska aldrig säga aldrig för det händer ibland att man gör det.

Hade egentligen tänkt designa lite på bloggen men blogg.se går ju förbannat segt så det går inte. Kanske jag börjar pilla på en header - om jag ids. Känner mig lite utan fantasi just nu.← Man ska stödja norrland!


Kommentera härLuleshopping - Halsband från Kappahl

Datum: 2009-10-12 | Klockslag: 16:41:30

Kommentera härOh no, Sussie har svininfluensa!! :O

Datum: 2009-10-12 | Klockslag: 16:37:01
Jaa precis så känns det! Började med illamående på morgonen som ni vet, som sedan övergick till ont i halsen och nu har jag ont i lederna och fryser. Alla dom är symptom på svinisen. I ren panik köpte jag en fet sallad och vatten. Stackars mig, jag som tänkte träna idag och nu blir det en tjockis-måndag i stället. :(

Det är helt sjukt egentligen, jag är ju aldrig sjuk så därför känner jag på en gång när någon sjuka är på väg. Men jag vill satan i mig inte bli sjuk för jag blir så förbannat ynklig då. Folk måste ta hand om mig och se till så att jag äter och dricker samtidigt som jag ber till Gud att jag ska dyrka honom resten av livet bara han gör mig frisk.

Jag säger bara: JAG VÄGRAR, PUNKT.

Kommentera härJust another manic monday

Datum: 2009-10-12 | Klockslag: 06:52:40
Morning!

Äntligen måndag igen!......eller inte. Men man måste ju ha måndagar för att kunna uppskatta helgen, eller hur? Idag är jag sjukt trött, kunde verkligen inte somna. Ovanpå det så har jag just ätit frukost och den är påväg upp. :S

En sak jag inte berättat till er var att jag var i Luleå rent spontant förra veckan på onsdag. Hallå, Sussie=spontan? NO WAY! JO WAY! Planeringsmänniskan fick ställa sig i ett hörn och snällt skita i att finnas till. Shoppade en massa så klart så jag tänkte visa senare ett plagg i sänder för jag retuscherade bilderna olika så att så får det bli så det inte blir en enda stor gröt bara som annars. ;D Kommer inte att visa allt jag köpte utan det får komma eftersom i outfits och så. Har ju även beställt grejer så...det har gått en hel del pengar den här månaden, men jag försöker övertala mig själv att jag är värd det!

 ← Nu - jobb! Ha världens bästa dag i skolan/jobbet bloggare!

Kommentera härDagens låt

Datum: 2009-10-11 | Klockslag: 20:12:18

Jay Sean feat Lil' Wayne - Down

Kommentera härRobins bloggdesign är klar!

Datum: 2009-10-11 | Klockslag: 17:44:01
Amagaaaaaaaad vad skönt det är att vara klar med Robins bloggdesign, hela helgen nästan har det tagit. Började från scratch och hade en liten tanke på hur den skulle se ut men det blev något helt annat. Jag vill inte säga att jag är nöjd men den ser ändå bra ut (även fast det inte är några blommor med)...

Kommentera härDesigna är jobbigt...men roligt!

Datum: 2009-10-10 | Klockslag: 21:46:51
PJUUH! Har suttit med Robins design i några timmar nu, den börjar arta sig! Alltid lite svårare att designa åt karlar - hurfan klarar dom sig utan blommor?! ;D

Ni kan ju gå in och titta hur långt jag har kommit. Är ju inte klar ännu för det ska ändras lite med tiden också. Han vill väll ha in skoterhopps-bilder också. Karlar...men vill ha det bortgjort i alla fall så jag kan börja med min design. :)

Nu ska jag snart gå till morsan men ni får ha en underbar kväll/natt, för det förtjänar ni! ♥

Kommentera härSå grymt stolt!

Datum: 2009-10-10 | Klockslag: 16:06:48
Både bror och kusin har vart med i nsd senaste tiden. Kusinen bor i irland och jag har inte sett henne på ett tag - hon är numera sjukt lik lady gaga tycker jag. :P Dessutom har hon sitt eget skivbolag!

En sak som är säker är att vi är en musikalisk familj, även jag har musikdrömmar men jag är för feg för att leva ut dom, tyvärr. Även fast jag inte lyssnar på någon utav deras musikstilar så kan man ju vara stolt när det går bra för dom.

Brorsans bands myspace HÄR.

Kristofer Bergman Photo Johan Töpel

Kusinens bands myspace HÄR.

Image Hosted by ImageShack.us

Haha jag är tydligen inte ensam. ;D

Kommentera härI ♥ U

Datum: 2009-10-10 | Klockslag: 12:03:58
Om allt man känner är frustration när man går in på sin blogg, är det då värt att ha kvar den ens?

Varför har Sussie vart borta senaste tiden? Jo, jag har haft fullt upp och har helt enkelt inte hunnit men även om jag hade hunnit hade jag nog inte bloggat i alla fall. Den här bloggen betyder, töntigt nog, mycket för mig men när folk som skriver dag ut och dag in -"Idag har jag bla bla bla." och har fler besökare och kommentarer än mig som verkligen försöker att variera, fotografera och göra roliga saker då är det inte roligt nåmer.

Många tycker säkert att jag klagar och ja jag har fan rätt till det! Den här jävla äckel staden och dess äckel människor fungerar så att så fort någon nära en har dött eller att det går något rykte om en eller ens kära ja då jävlar får man besökare! Och varför? Jo för att dom ska kunna hålla koll på skvallret och vara först med ett nytt skvaller.

Det finns dom som säger att besökarna är inte allt. Nej självklart inte, men det är dom och kommentarerna som gör det hela värt det. Att få respons när man gjort något bra. Jag vet inte hur jag ska göra med den här bloggen för den gör mig mer frustrerad än något annat i mitt liv. Det blir som en hatkärlek.

Kommentera härSPRING FÖR LIVET

Datum: 2009-10-06 | Klockslag: 07:00:14
Hoho!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft någon inspiration alls. Har varit helt tom...det har aldrig hänt förut faktiskt. Mjaja.

Sitter och tittar på vakna the voice - som vanligt på morgonen. ;) Dom pratar om att dom fått ett mail från en crazy tjej som påstår att det är terrorister som har spridit ut svininfluensan och när vi tar influensa-sprutan så dör vi. Jag tror snarare att vi blir zombiesar...ni har väll sett alla zombiefilmer? Det är så det börjar. ;)

Nej men fundera på det, vem är det som tjänar på att hypa en sjukdom? Läkemedelsföretagen. Om det är en konspiration så är det definitivt dom som mutat medierna.

Kommentera härNew moon - trailer

Datum: 2009-10-03 | Klockslag: 21:31:19
http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=332e4a21-d45e-40c4-aff7-463edaa2ce2e&from=SVSE_WOWTV&tab=m1223030652028

Jag drömde om Robert Pattinson för någon natt sedan. Jag kan säga redan nu att enda skälet till att jag tycker att han är en hunk är för att han spelar vampyr. Jag har någon slags fetisch. Samma sak är det med David Borenaz.. Fast å andra sidan så har han ju det typiska utseendet som jag faller för... Ja, så nu vet ni det också. ;D

Kommentera härFatal red / vouge inspired

Datum: 2009-10-03 | Klockslag: 19:13:58
Lite vouge-inspirerat indeed. Vad tycker ni om Sussie i rött läppstift?

Kommentera härJag skäms!

Datum: 2009-10-01 | Klockslag: 15:21:52

Hade coachmöte idag med 2 av mina chefer. Dom vet ju om att jag är stressad och tappar hår och allt sånt där. Tror ni inte att när dom börjar prata om det och hur jag mår så börjar jag böla? Fast det känns ju ganska givet med tanke på att jag gråter för minsta lilla känsla. Ilska, glädje - vad som helst. Jag tycker det är pinsamt..

Å andra sidan säger dom ju att det är inte svagt att gråta - det är starkt.

...Men ändå, det är inte kul. ;D

Så just nu tröstäter jag ost.Kommentera härPrinsessor är vi allihopa

Datum: 2009-10-01 | Klockslag: 06:37:57

Morning prinsar och prinsessor!

Varför säger jag så nu då undrar du? Jo för idag är det MIN prinsess-dag!

Vi börjar med en sjukt god sallad på saffari (och självklart chailatte på det) och sedan en massage av en tjej som vet vad hon håller på med. Erkänn att ni är avundsjuka? :) Jag är t o m avundsjuk på mig själv haha! Första gången jag går till ett proffs för att få massage..jag är lite nervös för jag börjar gråta så fort man petar på mina ömma axlar. Men hon måste ju ta i för att det ska bli bra så jag får väll stå ut med lite bölerier. ;D

Nej här kan man ju inte sitta och lata sig, vissa utav oss har ju ett jobb att sköta! :)


Kommentera här