jag hjärta er

Datum: 2009-11-30 | Klockslag: 17:44:16
Ojojoj fullt upp i mitt liv just nu. Kan sammanfatta lite snabbt: kattvakt, flytta snart (?) och fotokliande fingrar.

Hörs imorgon!

Kommentera härKänslor inför dig

Datum: 2009-11-26 | Klockslag: 17:56:27
(OBS! Kryptiskt och känslo-inlägg. Gillas det inte så läs inte!)

Det är när man träffar människor som honom som man förstår hur förjävligt andra behandlar en. Människor som ska skydda en mot allt ont och värdesätta en mer än någon annan. Nej när jag flyttat blir det en rensning - en rensing av folk som tycker mer om sig själv än någon annan. Som enbart ser efter ens eget bästa. Eller det dom tror är deras eget bästa. Egentligen är det synd om såna människor, och det är så jag känner när jag tänker på dig - det är synd om dig. Synd om dig för att du missar mig och hur jävla härlig jag är. Synd om dig för att du prioriterar andra (som egentligen inte borde prioriteras så högt) före mig. Så jävla synd om dig för att du inte har några kompisar och något eget liv. Som måste hoppa från en människa till en annan när du tröttnat. Ibland så duger man, ibland inte. Min högsta önskan är att du en dag kommer att förstå, se, hur du har fått mig att känna och må. Ibland har jag sån lust att visa dig hur svart jag har blivit på insidan pga dig, hur jag tappar hår pga av dig, hur jag stressar upp mig pga dig, hur jag gråter pga dig, hur jag inte vill leva mitt liv till max pga dig. Du har gjort mig rädd, blyg, osäker, kaxig. Fått mig tvivla på allt. Men ändå så hoppas jag, varje dag, att du ska få se, hur svart du gjort mig.

Kommentera härTackfilm.se

Datum: 2009-11-26 | Klockslag: 07:13:02


Jag blir så stolt över mitt jobb när jag ser den här filmen, jag grät helt seriöst! Så otroligt välgjort, jag är så stolt över radiotjänst och alla inblandade i produktionen. Gör en tackfilm du också på www.tackfilm.se

Tack för att du betalar din tvavgift och tack Radiotjänst!

Kommentera härPerfect shoes

Datum: 2009-11-25 | Klockslag: 19:20:38

Nej nu gråter jag lite, se bara hur perfekta skor från Modekungen! Men inga 38:or finns och inga är på G heller... Har vart inne på Nelly också men neeej, det finns inga Wow-skor just nu. Nu får dom ju rappa på och få in snyggingarna, det är ju snart nyår! (stress stress stress)

Kommentera härVår flashmob

Datum: 2009-11-25 | Klockslag: 15:48:10Radiotjänst har rekordet på största flashmoben i Sverige hittills!

Kommentera härÅrets julklappar - beställda!

Datum: 2009-11-25 | Klockslag: 14:59:57


Bildkälla: www.panduro.se

Har suttit hela dagen och beställt julklappar från panduro, ska göra helt egna i år! :) Blir inget speciellt men jag har sån lust att pyssla så så får det bli! Och blir dom inte fina så hade jag tänkt väga upp det med att satsa på inslagningen det här året. Ni ska få se sen hur jäkla lång min inköpslista blev! Nånå fick lite rabatt i slutändan, jag antar att det är för att jag är en sån bra kund? :D

Förövrigt kan jag meddela att jag har sån jävla mensvärk så jag dör när som helst, typ förblöder. Jag slutade ju äta min minipiller som jag berättade om här och först nu kommer tant röd på besök?! Jaja. Fattar inte varför mensvärk är något som ska gå i släkten, vad är det nödvändigt för? Gick hem igår från jobbet för jag kunde inte koncentrera mig pga smärtan och har även stannat hemma idag men i helvete att jag stannar hemma en dag till!!

Jaja jag hann ju iaf beställa julklapparna pga värken så något gott kom ur det hela. ;P

Kommentera härArty

Datum: 2009-11-20 | Klockslag: 07:16:54
Gomorron gomorron! Lite arty-like snöbilder såhär på morgonen. Gissa vem som hade namnsdag igår?! JAAAG. Hade egentligen inte så mycket att säga idag, tänkte bara uppdatera lite innan jag far till jobbet...känns himla jobbigt. Typ alla är lediga idag, farsan, brittmarie OCH Robin. MEN JAG DÅ?!

Ha det bra muffincakes!

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-11-19 | Klockslag: 06:55:30

Ledtråd: Har premiär idag!

(Svår den här kändes, haha)

Kommentera härÄ-L-S-K-A-D-E

Datum: 2009-11-18 | Klockslag: 18:43:55

Älskade älskade ÄLSKADE ä-l-s-k-a-d-e människor. Jag hittade det här på min bloglovin'.. Frågan är ju nu om det är någon som enbart är intresserade av den sortens bloggar eller någon som faktiskt är sjuk.

Jag vill härmed uppmuntra han/hon som läser den sortens bloggar och har självdestruktiva tankar att kontakta mig. Det kan antingen vara på min mail: Susannefors.blogg@hotmail.com eller lämna en kommentar till mig, man får vara anonym, jag spårar inge ip-adresser eller liknande. Jag vill hjälpa och med tanke på att jag själv har mått dåligt för min vikt, på gott och ont, så kanske man kan utbyta tankar iallafall?

Kommentera härMin nya meny!

Datum: 2009-11-18 | Klockslag: 10:44:43

Såhär ser min meny ut ungefär 3 månader framåt som jag skrev om här. Det svåraste är att hitta mjölkfria-produkter och det faktum att jag inte får äta bröd. Jag är ju en smörgåsmänniska. ;D Gurkmejjan har jag däremot redan gett upp för man ska ta en tesked sånt och blanda i vatten och jag fick hålla tillbaka för att inte spy upp den igen...

Vi får se om det här hjälper, hon sa att det ska bota mitt håravfall och mina finnar t o m. För tydligen har jag problem med njurarna och sköldkörteln. Jo justja, höll på att glömma och berätta det "roligaste"! Jag ska göra en leverrensning - ni förstår vad jag menar va...? Ett riktigt skitjobb!

Nåja, skadar inte att prova iallafall. Märkte idag när jag tvättade håret att jag tappade avsevärt mindre hår, frågan är ju om det är möjligt redan efter en dag? Eller är det kanske bara mindpower, inte preparaten..?

To be continued...

Kommentera härSwirls

Datum: 2009-11-17 | Klockslag: 07:05:37


Godmorgon! Idag är jag trött och surig. Var på konsultation hos en sån där, icke-läkare. Ni vet såna som håller på med ayurvediska-grejer? Iaf tydligen så är min kropp stark som en oxe men jag har lätt att få infektioner. Och p g a att jag inte skött mig och lyssnat på signalerna min kropp gett mig så mår tydligen inte mina organ helt okej.

Nu ska här tilläggas att jag har väldigt svårt att tro på sånt där men nu är jag så jävla desperat i och med att jag tappar hår så jag provar allt. ;D Så från och med idag får jag inte äta vad jag vill, ska skriva om det lite senare. Idag ska jag till jobbet, like it or not mage!  Hoppas ni är glada och lyckliga i alla fall. ;) Ha det bäst!

XOXO

Kommentera härMorgonskvaller

Datum: 2009-11-16 | Klockslag: 07:32:46
Som ni vet har jag varit borta ifrån bloggen ett tag och det har hänt lite grejer i mitt liv medans som t e x att jag officiellt inte är singel nåmer. Ingen blir säkert överraskad där. ;D En annan grej är att Robin har skaffat kisse (jag gillar inte riktigt katter...). Sedan kan jag även berätta att jag har inte slutat tappa hår ännu heller. Ska till a-hälsan på konsultation så vi får se om dom hittar något när läkarna inte gör det.

Ovanpå det här kan jag meddela att jag varit borta från jobbet torsdag-fredag för att jag mått fruktansvärt illa. Kommer även vara hemma idag av samma orsak + huvudvärk. Denna gång kanske det faktiskt är svininfluensan?

Tur är det iallafall att jag har så snälla människor omkring mig som tar hand om mig och ser till att jag äter. För när jag blir sjuk så svälter jag mig hellre än äter. Nånå, tänkte bara uppdatera lite såhär på morgonen, jag återkommer senare när jag tagit en femma och piggnat till. Det brukar bli bättre mot eftermiddagen. Hoppas ni är friska iaf, ha det bäst!

Kommentera härWhite christmas, for sure

Datum: 2009-11-15 | Klockslag: 21:04:28
Bra jag var på att hålla mitt löfte haha. Har i alla fall en ursäkt och det är att jag var borta från jobbet torsdag och fredag och vart dunderjävlatrött hela helgen. Som om jag har en infektion i kroppen, fast jag känner mig inte sjuk..hmm.. Ovanpå det har jag helt enkelt inte haft tid över till nått.

Denna vecka blir det också en massa att göra. Enda dagen jag är "ledig" på min fritid är tisdag... Ska försöka höra av mig ändå, men denna gång lovar jag inget. ;) Finns även andra skäl till att jag inte hinner uppdatera så mkt, men det skriver jag om imorgon på morgonen. Det har och göra med "skvallret" jag skrev om här tidigare. *Spänningen stiger*

Nej nu måste jag sova, hojja. Natti natti söthjärtan, vi syns imorgon! (som jag planerat i alla fall ;D

Kommentera härBokeh

Datum: 2009-11-13 | Klockslag: 22:21:10
BOKEH IN MY HEART!

Egentligen måste jag springa nu, ska sova hos morsan som slår på tévatten as we speak. Robin jobbar natt (sadface) och jag känner inte för att sova ensam. Japp jag är bortskämd. När jag kommer tillbaka imorgon så vill jag se en maaaassa kommentarer om vad ni tycker om den nya designen, det är viktigt för mig you guys. Hjälp mig bli bättre! Imorgon kommer jag att skriva om allt som hänt i mitt liv under "pausen", don't miss! Saftigt skvaller!

Sussa sött muffincakes så syns vi imorgon, jag lovar!

Kommentera härÄntligen (någotsånär) på plats!

Datum: 2009-11-13 | Klockslag: 20:48:56


Ser du inte designen, tryck F5!

Har tagit lite tid, jag vet. Men den som väntar på något gott... Allt är inte helt på plats och vissa saker har jag inte hittat lösningar på ännu, som t e x när ni kommenterar så är era länkar gula (?) av någon anledning och då försvinner även headern (???). Men men lite får man stå ut med, jag är rätt nöjd ändå. Headern lär jag byta ut när jag gjort en bättre.. Har väldigt svårt med att göra snygga headers. Har så många idéer så det blir som en folksamling som försöker ta sig ut via en liten dörr på en och samma gång - trängsel!

Så vad tycker ni? Det är ju ändå ni som ska stå ut med utseéndet här. ;) Ser något knasigt ut så säg till!!

Ha en sjukt rolig kväll/natt! KÄRLEK! ♥

Kommentera härDet kan se konstigt ut..

Datum: 2009-11-10 | Klockslag: 18:16:08

Kommentera härI miss ya, I really wanna kiss u but I can't

Datum: 2009-11-01 | Klockslag: 20:21:14

Kommentera här