MUMS MUMS

Datum: 2009-03-31 | Klockslag: 21:16:22
1000 gånger bättre än orginalet!

Kommentera härSlutresultatet efter penicillin mot finnar

Datum: 2009-03-29 | Klockslag: 16:03:06
Hur länge har jag ätit nu? 5 månader typ? Och nu är det alltså dags att sluta äta. Tog sista tabletten igår på morgonen. Snälla snälla snälla finnar, kom aldrig tillbaka igen!

Klickbara bilder.

           
Före                                                       Efter

          
Före                     Efter

       
Före                                     Efter

Jag vet hur det känns att stå där framför spegeln och gråta samtidigt som man förgäves försöker täcka jävlarna med concealer även fast man vet att om två minuter skiner dom igenom i alla fall. Jag har fortfarande kvar ärr och det kommer jag inte undan, men dom bleknar med tiden.

Jag råder alla med problem med finnar att gå till läkaren och kräva att dom gör något åt saken. Ta inte ett nej! Är han bestämd att inte ge dig något, be om en remiss till en hudklinik. Kom ihåg - rengöring can only do so much, resten sköter hormonerna. Det är inte ditt fel att du får finnarna.

Dokumentation av behandling mot finnar.

Kommentera härHjälp mig bli bättre med dagens fråga

Datum: 2009-03-29 | Klockslag: 15:30:30
Jag är så arg över att jag inte kan se till att blogga på en daglig basis. Jag ger ju inte er vad ni förtjänar, och det gör mig arg. Om någon är snäll nog att ge mig en sån där liten bärbar bloggdator så då jävlar blir det andra bullar. Jag har faktiskt funderat kring att köpa en sån om jag får fortsätta på radiotjänst. Vi har fortfarande inte fått nå besked gällande det så jag ska nog fråga dom nästa vecka.Vad vill du ha ut utav en blogg? Vad vill du läsa om? Vad vill du se mer utav i min blogg?
Foton/tips/tävlingar/mode/personligt, något annat?

Ni får varsin puss om ni svarar på frågan, så klart!

Kommentera härTråklördag

Datum: 2009-03-28 | Klockslag: 16:53:33
Igår la jag in en beställning som också kommer att gynna er sötbarn. Problemet är att det kommer först om typ 2 veckor som allt annat för att vi bor så avlägset.

Idag vart det promenad till Elgig som så klart inte har UV-skydd i affären, det måste beställas. En ram fick jag med mig till klassfotot också, en evighet efter det togs. Ikväll blir det Robinson-häng hos Jojjo, även fast Robinson aldrig kommer bli min grej..

Tråkigt inlägg, vilket är standard på helgerna.

Farväl ♥


Jojjo - utan skägg. ;D

UPDATE: Efter klagomål ska jagt tillägga att Erik och Ante också var hos Johan..det var tydligen jätte viktigt haha.

Kommentera härAbstrakt

Datum: 2009-03-27 | Klockslag: 18:10:32

Jag älskar abstrakt.Foto och retuschering: Susanne Fors.

Bilden får inte kopieras eller användas utan tillåtelse. Antar att man måste börja med den frasen, alla verkar sno bilder från alla..

Kommentera härFörsta bilden med Nikon d60

Datum: 2009-03-27 | Klockslag: 07:38:49


Oretuscherat kanske man ska säga också.

Jag har mycket att lära mig ska ni veta.. Förresten, sen när har dom börjat med användar-handböcker på cd-skiva?

Kommentera härRickard Palm

Datum: 2009-03-26 | Klockslag: 07:43:19

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-03-25 | Klockslag: 21:47:37
Under tiden jag vart sjuk har inte min hjärna hängt med resterande kroppen. Jag har glömt saker, virrat bort mig och gjort saker som inte alls hänger ihop. Och idag hände det igen. Jag glömde sätta på mig en bh imorse. Inte för att det här hela världen, "tur" nog så har man så små att man egentligen inte ens behöver en bh i huvudtaget men jag vet att det här är känsligt för vissa.Tycker du att det är okej för tjejer att gå runt utan bh?

Kommentera härFinanskrisen biter inte riktigt på mig

Datum: 2009-03-25 | Klockslag: 19:04:45
Yes, jag har verkligen shoppingfeber just nu. Jag har hämtat ut mina tygskor, köpt två mascaror, beställt en väska och en skinnjacka och som grädden på moset är min kamera på väg.

Det roliga är att det slutar inte här. Jag ska köpa chinos och beställa grejer från panduro också. Och vet ni varför jag spenderar så mkt på mig själv? För att jag förtjänar det. För en gångs skull så kan jag säga det och verkligen mena det. Jag menar, jag lyckades bräcka finanskrisen och skaffade mig ett jobb, jag har just vart stormförkyld och i ett och halvt år har jag levt mer eller mindre i kaos. Dessutom har jag börjat uppskatta mina älskade vänner och mamma mer.

Fast tro nu inte att jag är oekonomisk och tar sms-lån som var och varannan svenne, nej. Ni vet, jag är en ekonom och sparar man så kan man köpa vad man vill. Jag önskar att fler satt och räknade varje månad...

När det gäller ekonomiskplanering så är det jobbigaste inte planerandet, det är att följa planen. Jo tack, jag vet hur det känns. Och jag vet också hur det känns att shoppa hejdlöst och inte förstå själv vart pengarna tar vägen. Där vill jag aldrig vara igen. Man ska aldrig shoppa för att bli glad, man ska vara glad att man kan shoppa.

Anyway, det jag ville ha sagt är att jag älskar att jobba och tjäna pengar. Jag är ju rätt materialistisk, men jag har fått en dos av verkligheten när jag var arbetslös så länge.

Dessutom så har jag och Robin kommit på att vi är hjältar. Vi handlar för att rädda hela världen från finanskrisen! När blir man kontaktad gällande en Sussiestaty?..

Kommentera härUpdate

Datum: 2009-03-24 | Klockslag: 17:17:17
Idag fick jag min första lönespec! Eller, jag räknar den som min första riktiga. Den för en kvälls servering räknas inte. Så imorgon (om jag är frisk) ska jag och morsan dra på stan.

Kamerastatus: Beställdes i måndags och är på väg. 7tusen fattigare.

Folk säger ju att man ska vara så himla nöjd med sig själv och aldrig önska att man ser ut som någon annan. Men vet ni vem jag tycker är ofattbart vacker?Eva the diva. Helt jäkla perfekt, usch vad arg man blir!

Förövrigt väntar jag på Du är vad du äter. Samtidigt som jag äter sånna där rån med vanilj mellan. Haha det är kul att trotsa såna där program.

Kommentera härRadiotjänst lever vidare lite till

Datum: 2009-03-23 | Klockslag: 23:25:02
Fick nyligen höra av brorsan att radiotjänst får vara kvar i 2-3år till. Yay. Det är faktiskt ett bra ställe. Alla har en chans att få jobb och det krävs ingen erfarenhet eller en speciell utbildning. Dessutom är det ett ganska roligt jobb. Kul att fler får chansen nu när RIKAB lever vidare ett tag till. Utan radiotjänst hade jag inte kunnat köpa finkameran och jag hade fortfarande stressat ihjäl mig i jakt på ett jobb. Eftersom att dom alltid tackar alla andra måste jag säga: Tack radiotjänst!

Kommentera härNorrland är speciellt

Datum: 2009-03-23 | Klockslag: 22:20:57
Det är tur att man har människor som ringer och smsar och kollar att man lever. Det behövs för att bli frisk. :) Och att få någon att prata med, för ibland saknas det här.

Blir att stanna hemma imorgon också, för säkerhets skull. Skulle gå i en liten uppförsbacke hem idag från apoteket och jag nära intill stupa. Så jäkla slut i kroppen är det sällan man är.

Hahaha såg just den nya Norrlandsguld-reklamen. "Schooo" -ljuder använder vi faktiskt här uppe. OFTA. Vi är lite speciella vi norrlänningar. :)

Den här är också bra fan:

Kommentera härHarembyxor? no no no no..

Datum: 2009-03-23 | Klockslag: 21:19:07
Oftast brukar jag kunna komma överens med trender och till och med tycka det är nog snyggt för att kunna spenderas lite pengar på. Men aldrig...ALDRIG kommer jag att ta på mig ett par haremsbyxor.Förlåt alla som tycker det är snyggt men jag tål dom inte. Man ser ut att ha bajsat på sig ganska rejält och nej, jag låter andra spendera sin lön på den där trenden.

Kommentera härD-day

Datum: 2009-03-23 | Klockslag: 09:21:38
Trots min svackande hälsa så är jag på topp idag! Och varför undrar du? Jo, idag är dagen då jag lägger in en beställning på Nikon d60. :D

För övrigt så måste jag gå till apoteket, vilket inte känns okej när man är sjukanmäld och allt men nöden har ingen lag. Är det förresten bara jag som känner mig hemsk när man får 80% utav lönen för att sitta hemma och vara sjuk? Tänk att få betalt för att vara förkyld. Snacka om att jag har dåligt samvete.

Någon som vet hur snabb leveransen är på grejer från Elgiganten? Jag hoppas på onsdag. :)

Ha en bra dag alla osjuka människor. ♥

Nikon D60 + Nikon originalkit!

Kommentera härNot dead just yet

Datum: 2009-03-22 | Klockslag: 14:07:26

Hahahahaha. Vill ni ha er ett gott skratt? Inte för att dumförklara någon men det här är fan underhållande. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det är på skoj.

Varning! Starka bilder. KLICK.

Läs kommentarerna också, hahaha.

"whaat? Hamburgare kommer väl inte från en hund? ;S eller? det kommer väl från gris? Men jag förstår vad du menar, det är HEMSKT! ;'("


Jag säger bara: THANK GOD att mina läsare är smarta människor som hänger med. Jag vet inte vad jag gjort om såna där korkade människor kommenterade i min blogg.Och till min hälsa, jag är fortfarande döende känns det som. Det jobbigaste är borta - ont i halsen. Men jag är fortfarande förvånad över hur mycket snor som kan rymmas i en sån liten människa. Tror det inte blir jobb imorgon i alla fall.
Foto: Susanne Fors. Sommar sommar soommaaar (8).

Kommentera härMin första karensdag

Datum: 2009-03-20 | Klockslag: 14:47:40
Ja, hemma igen. Orkade bara en timme på jobbet p g a förkylning. Jag vet, Sussie brukar inte vara förkyld men nu är ett specialfall. Är det såhär ni vanliga dödliga känner er? I feel like crap, rent ut sagt. Har helt glömt bort hur kasst det är att vara sjuk. Så nu sitter jag här och tänker på alla pengar jag förlorar genom att en liten bacill smygit sig in i mig..

Nä, nu ska jag äta något och tycka synd om mig själv. Sen ska morsan hämta mig så hon kan tycka synd om mig.

Hoppas eran dag är bättre. ♥

Kommentera härNy ordförande för Moderaterna i Kiruna

Datum: 2009-03-19 | Klockslag: 21:20:30
Stolt är vad jag är. Kompis, fd klasskompis, nuvarande kollega. Kärt barn har många namn. Sa jag förresten att jag är stolt?

Nsd och Kuriren

Kommentera härSvt kan mer än tv

Datum: 2009-03-19 | Klockslag: 07:37:43


Japp, vi fick en svt-handduk på 20års festen. Så nu torkar svt min rumpa torr varje dag. ;)

Måste springa iväg och fixa mig för jag och Jojjo ska "bruncha" som 08orna så fint kallar det. Synd att jag har så jävla ont i halsen att jag dör när som helst.

Jättedålig uppdatering men jag gör inget annat än att jobba och när jag inte gör det så sitter jag och väntar på min d60. Kooom till miiiig...

Kommentera här"Tyvärr", men jag är smal.

Datum: 2009-03-18 | Klockslag: 11:49:53
Gud vad jag är less på viktdebatten. Man kan inte logga in på blogg.se utan att bli påtryckt med samma sorters texter i stil med: "Man ska vara nöjd med hur man ser ut och man ska INTE vilja se ut som skelett!!". Är det allt vi har att diskutera numera? Jag tycker inte den diskussionen ens är viktig nåmer för att det har tjatats sönder. Det mest irriterande är när dom lägger upp bilder på personer som tydligt är sjuk och kallar det för size 0. Då vet dom inte ens hur en size 0 ser ut. Det är bara snäppet under storlek 32.

Sedan så lägger dom ut bilder på folk som tydligt inte tar hand om sin kropp och säger att "så SKA man se ut!". Jojustja, säg åt folk att inte träna och sitta hemma och fläska godis och efterrätter för det är ju mycket bättre..

Allt det här tjatet har gjort mig allergisk mot mina egna inlägg om det där och jag skäms numera över dom. Självkänsla måste komma inifrån, det kommer inte från identiska texter i varje blogg man stöter på.

Det är roligt hur det har blivit nu för tiden. Man lägger som sagt upp bilder på folk med en massa fläsk och säger att man ska se ut så. Snacka om att kalla alla smala för fula och onaturliga. Tror ni verkligen att det är kul för oss att höra att vi måste äta hela jävla tiden? På samma sätt ni hade velat höra dagligen att ni måste sluta äta? Näjustja, så långt tänktes det väll inte.."Tyvärr" men jag kommer fortsätta vara smal, det är nog höjden av envishet med tanke på hur folk ska tjata nu för tiden.

Kommentera härJag tänkte bara säga:

Datum: 2009-03-17 | Klockslag: 08:51:15
..Tack för i fredags Erika, Jonas och bror Andreas!

Förövrigt så blir det snart lön, vilket betyder snart kamera och snart den urläckra skinnjackan jag dregglat över i...hur många månader? Finns det något bättre än att tjäna pengar?

Kommentera härTro eller tradition..?

Datum: 2009-03-11 | Klockslag: 17:51:33
Jag hade just en jätte läskig diskussion med farsan och brittmarie. Jag är ju inte döpt och därigenom inte konfirmerad. Brittmarie blev lite chockad över att jag inte är döpt och farsan betalar kyrkan även fast han inte tror på det den står för. Och varför? På grund av tradition. Vet ni vad han också sa? "döpta och troende har en inre frid sägs det"...

Jag tror inte på religioner, jag tycker dom är djävulens påfund. Utan dom hade vi kunnat sluppit många krig och mycket bråk. Och tro mig, jag har funderat på att gå ur kyrkan länge men jag har inte gjort det pga feghet. Tänk så finns gud? Men å andra sidan tror jag benhårt på att försöker gud säga åt mig hur jag ska leva mitt liv så vill jag inte ha och göra med honom. Ingen ska säga åt mig hur jag ska leva.

Skulle aldrig falla mig in att slösa tid i en kyrkan när jag istället kan rulla runt i gräset med mina kompisar. Här har ni lite mer tankar kring det här.

Jag är inte ateist, jag tror på mig själv......till religion!

Kommentera härSnabbkollage

Datum: 2009-03-10 | Klockslag: 19:09:54


Klicka på bilden för att lyssna på en väldigt osussie-aktig låt som jag faktiskt tycker rockar.

Kommentera härVad får Sussie att gråta?

Datum: 2009-03-09 | Klockslag: 19:59:49
Beyoncé..... titta, ni kommer inte ångra er. Woow...

Kommentera härJag tror jag har bestämt mig för Nikon d60

Datum: 2009-03-09 | Klockslag: 16:13:08
Jag tror jag hittat en passande kamera åt mig. Ingen nybörjarkamera men ingen proffskamera heller. Purrrfect.

Nikon D40 + Nikon originalkit!

Dessutom får man med allt man behöver. Väska, två objektiv, minneskort och väska. Får hoppas erbjudandet finns kvar nästa månad när jag har råd med den. Annars får jag väll akutlåna av morsan.

Ni som är kameravana, vad tror ni?

Kommentera härsöndag

Datum: 2009-03-08 | Klockslag: 14:35:25
Jag ska till faster som fyller år strax. Hör kanske av mig sen. Puss ♥

Kommentera härShe got me throwing my money around

Datum: 2009-03-07 | Klockslag: 19:00:23


OUSSSHH så bra!!

Kommentera härYou spin my world right round

Datum: 2009-03-07 | Klockslag: 18:56:00
Jag kör en kombo. Dagens fråga och...tja, ett vanligt inlägg.Hörrni, är det too much att vara helsvart? Kommer nämligen vara det till festen med Radiotjänst. Förresten är min klänning hos sömmerskan, 500 papp att sy in den...yay..? Ibland är det inte en fördel att vara smal och då kan jag bara tänka mig hur det är för folk som är riktigt smala.

Och ja, jag ska fortfarande byta till devote..Men det går lite segt pga dåliga bilder på mig själv och bildbehandlingsprogam som är gratis och då blir inte headern det finaste... Men jag kämpar vidare. Annars får jag väll köra med en tillfällig en. Designen är viktig för mig. Ytliga jag.

Kommentera härH&M-beställning

Datum: 2009-03-07 | Klockslag: 18:42:48Ring och kjol. Basic och bra.

Linnet är dock Gina t. Ignorera mina beniga axlar.

Kommentera härFavoriter från ginatricot.com

Datum: 2009-03-07 | Klockslag: 18:34:22

Kommentera härMåndag

Datum: 2009-03-02 | Klockslag: 11:40:45
Hat är allt jag känner nu. Och jag hatar det.

Kommentera härBesvikenhet

Datum: 2009-03-01 | Klockslag: 20:10:33
Jag är så ledsen, så ledsen. Glöm det jag sa om att sommaren 09 skulle bli något speciellt. Det kommer att bli samma skit i år igen med några få ljusa punkter. Ingen kan åka med mig någonstans utav mina kompisar, vilket jag hade sett fram emot. Hade inte behövt varit långt, en dag i Lule hade räckt..

Jahapp, vad ska man nu se framemot? Ljuset kanske? Ja, midnattssolen... och min kommande systemkamera som jag ännu inte vet vad den heter. Sedan har jag fått för mig att jag vill ha en bärbar dator också. Jag hör att någon behöver en löneförhöjning..

Kommentera här