F u

Datum: 2009-07-31 | Klockslag: 17:06:05
Nepp, ingen dator idag heller. Vad är det för jävla verksamhet posten har? Min dator har varit i Ånge sedan i torsdags kl 08:21. Hurfan kan den inte ha hunnit hit? Wow, jätte kul, nu får jag vänta till måndag. TACK SÅ JÄVLA MKT. Som om vi inte är nog mobbade här uppe gällande affärer, utan då ska vi bli lite mer mobbade genom att vara tvungen att vänta ett halvår på att få våran beställning. Jag tycker det är väldigt konstigt att vissa företag är bra på att skicka ut beställningar snabbt som t e x cdon och ginatricot medans andra är som jävla sniglar i jämförelse!

UP YOURS!

Kommentera härdmklsdjfofj

Datum: 2009-07-31 | Klockslag: 16:17:29
Nu blir jag fan aggressiv. VART FAN ÄR MIN DATOR?!!

Kommentera härKarma is coming to get you

Datum: 2009-07-31 | Klockslag: 11:52:52
Fyfan vad jag är ARG. Vilka jävla idioter man har att göra med! Vad fan är det för jävla fjanterier?! Jag borde hänga ut er här och nu! Man kan inte gömma sig från karma puckon, den hittar er med..

Kommentera härLiten update

Datum: 2009-07-31 | Klockslag: 09:50:55
Inget sms-avi ännu..tror att dom kommer vid...12? Jag sitter klistrad vid telefonen! ;D haha

Har precis varit och solat och nu måste jag verkligen äta en macka innan jag svimmar. Hojja hojja

Kommentera härPlaning world domination

Datum: 2009-07-30 | Klockslag: 23:18:59

Kommentera härCelebrate good times, come on

Datum: 2009-07-30 | Klockslag: 22:01:23
YES YES YEEEEESS!! Äntligen lite semester igen! Har precis proppat magen full med mackor och te och nu ska jag kolla vart min dator är och sedan titta i halens-katalogen som jag inte hann läsa ut sist. Läsa..? Heter det läsa? Snarare titta va?..

Hur som helst: JAG HAR SEMESTER IGEN!!! Och hur ska jag fira det? Jo genom att leka i lekparken med Båbbin (Robin) imorgon. :) hihi

Förresten så ska ni ha en stor fet puss på munnen för att ni troget klickar in er här även fast uppdateringen vart kass, MOUAAAH!! Jag ska bättre mig till imorgon. :)

Godnatt alla muffincakes!

Kommentera härjobbjobbjobb

Datum: 2009-07-30 | Klockslag: 15:53:03
Tjoho! Tänkte bara säga att datorn kom inte idag, den lär nog göra det imorgon. Och nu ska jag gå och jobba.

Förlåt för kass uppdatering. Jag tar igen det imorgon för då är jag ledig. :)

Kommentera härrubrik

Datum: 2009-07-30 | Klockslag: 14:58:03
YES I'M ALIVE! Efter jobbet gick jag till Robin och sov sedan så skjutsade jag och morsan Pk till flygplatsen...I will miss you...

Känns lite som om alla lämnar mig. :(

Förresten så har jag hittat en lägenhet idag som verkar intressant...jag återkommer mer om det sen. Nu ska jag försöka vakna och duscha och allt sånt där man måste.

Puss på nosen. ♥

Kommentera härLalala

Datum: 2009-07-29 | Klockslag: 15:46:27
Sådärja, det blev att följa Pk på stan istället för en promenad. Fick vänta på PK i 20 minuter (!!!)...

Nu måste jag tvinga i mig en macka trots att jag är så mätt att jag spyr när som helst för jag vet att annars så börjar magen kurra så där pinsamt på jobbet. ;D

Imorgon kan jag nog uppdatera bättre. Har bara planerat att skjutsa Pk till flygplatsen, sola och sedan jobba. Nå vi ser ju. Usch vilken tråkig uppdatering idag.. Men nästa vecka är jag ledig!! :D:D:D:D:D:D

POUSS

Kommentera härSthlmpride 09

Datum: 2009-07-29 | Klockslag: 12:56:02
Måste ju hylla pride-veckan lite!


Kommentera härZzzzZzzZzzzZZzz..

Datum: 2009-07-29 | Klockslag: 11:27:57
Godmorgon sunshines!

Jag skojjar bara, jag är inte så glad på morgonen.. Har snoozat en timme och nu sitter jag här så man kan väll säga att jag är lite trögstartad idag, ja. På schemat idag är det promenad med PK (ska tvinga honom att promenera haha) och sedan jobb. Händelserik dag va?! ; )

Igår satt jag och läste bloggdesign tills mina ögon vände sig ut och in. Orkar jag ge mig ut i den djungeln igen? Det känns som att jag måste med tanke på att min design just nu inte säger vem jag är nåmer, den visar den gamla Sussie. Det kommer att tid men det är det kanske värt. :)

Nej nu ska jag äta lite frukost (välling) och sedan väcka Pk.

XOXOPK!

Kommentera härBörja aldrig knarkna!

Datum: 2009-07-28 | Klockslag: 22:30:59
Jag har alltid varit glad över att Whitney Houston ska komma tillbaka. Men när jag hör den här låten så hör jag inte henne. Hon finns inte där i hennes röst nåmer. Jag blir nästan gråtfärdig, hon har alltid varit en inspiration röstmässigt, både för mig och för många andra där ute. Nejnejnejnejnej. Varför var du tvungen att knarka sönder din gudagåva?

Man sitter bara och väntar på dom ljusa tonerna som aldrig kommer...Nej jag håller mig till "I wanna run to you" och "I have nothing".I look to you - Whitney Houston

Kommentera härG33K

Datum: 2009-07-28 | Klockslag: 22:12:55
Heemmmaaaaa. Har precis avslutat min leverpastejsmacka och bläddrat lite i halens-katalog. Jag är alltid lika skeptiska mot dom..hmm..

ÅH vad jag längtar till min dator!! Jag blir ju typ luspank resten av månaden men WHO CARES?! Som Rachel Zoe sa här om dagen så ska man leva för idag och inte spara. Mitt problem är att jag har två röster i skallen. Ena säger åt mig att spara och den andra säger åt mig att leva. Så jag gillar att spara men sedan när jag köper något så får jag totalångest.

Idag gjorde jag förresten en upptäckt - vi har en minneskortläsare i datorn! Herregud, jag som trodde att jag var nörd, men tydligen inte en nog stor en..

Kommentera härNu går jag till jåbbett

Datum: 2009-07-28 | Klockslag: 15:54:42
Nu är det snart dags att gå till jobbet.. Datorn fick mig faktiskt att må lite bättre även fast jag har fått för mig att det luktar Charlie överallt. Snacka om störning.

Ni borde bli glada att jag köpt datorn, då blir det väldigt mkt lättare att uppdatera eftersom att jag kan göra det typ överallt och en webkamera har den ju också så säkert mer bilder med. :) Den skulle komma på torsdag så hold on!

Dålig uppdatering idag, I knå, you'll live. ;)

PUSS

Kommentera härTröstshopping - netbook

Datum: 2009-07-28 | Klockslag: 15:01:24
Tröstshopping på hög nivå. Den här sötnosen är påväg till mig:


Kommentera härOnt i hjärtat...

Datum: 2009-07-28 | Klockslag: 12:07:03
Jag har gråtit nästan hela natten, Charlie har åkt hem. Robins hyresvärd (en idiot) ville inte ha hundar där (trots att grannen har en) så då säger Robin när han är i pajala att Charlie redan är hemma. Det här är så klart olagligt för det står tydligen inget i hyreskontraktet om det men Robin ville inte ringa hyresgästföreningen för han ville inte börja bråka.

Jag har vart så arg, ledsen, besviken men framför allt sårad. Jag fick ju inte ens säga hejdå!

Visst, det var Robins val men jag låter iaf inte folk trampa på mig.

Visst är det konstigt hur djur kan beröra en på så kort tid? Det hade vart bättre om vi inte hämtat henne alls..

Kommentera härKommentarer måste godkännas

Datum: 2009-07-27 | Klockslag: 15:29:28
Sådärja, nu måste jag godkänna alla kommentarer innan dom visas. Detta enbart för att jag är less på folk som gör reklam i min blogg, skäms på er! Ingen bryr sig om att du är 16 år och ska ha tvillingar eller om att du är 15 och ska flytta hemifrån. Folk blir bara less på dig!

Det är bättre att skriva något intressant om inlägget man kommenterar, ge sina egna reflektioner eller ens åsikter. Så får man besökare som läser din blogg för att den är intressant, inte för att det är ett irritationsmoment.Inte okej i min blogg!

Kommentera härÄnnu en morgon

Datum: 2009-07-27 | Klockslag: 12:26:51
Morning muffincakes!

Ja igår var ingen bra dag för mig och det märktes. När jag är deprimerad så tröstäter jag, och det är inte småmängder heller. Jag vet inte vad det var som kom över mig, men man kan faktiskt inte vara glad och lycklig varje dag i sitt liv. Ibland så hinner känslor i kapp en helt enkelt.

Ny vecka och denna vecka jobbar jag. Önskar att jag inte gjorde det men jag tror faktiskt att jag har bestämt mig nu - jag ska köpa en mini pc. Och då behövs pengar. Har faktiskt lyckas spara dom där 13 tusen jag skulle göra innan sommaren är slut så cred till mig! Sen vad jag sprarar dom till, det vet inte ens jag. Blir nog däremot inget mobilt bredband förrän till nästa vår/sommar för man är ju inte ute spec mkt på vintern här i kiruna. Vi får se helt enkelt, det beror mkt på om jag får något jobb å så. :)


Stolt Sussie kunde köpa ut själv i Finland. ;D

Kommentera härÄckligt

Datum: 2009-07-26 | Klockslag: 18:36:31
Nasty nasty nasty shit.

Jag ska bli bättre på att uppdatera, jaa. Det har vart mkt nu, jaa. Vi hörs imorgon, jaa.

Kommentera härGårdagen

Datum: 2009-07-25 | Klockslag: 12:21:00
Ojojojoj.

Daiquiris. Sliskiga killar. Äckliga lakrits shots. Dans tills svetten rinner, and beyond. Pengar i bh:n. Vatten. Vatten.Vatten. Efterfest?! Illamående. Kul. Kul. Kul.

En härlig kväll måste jag säga. Synd att jag började må illa men man har bara sig själv att skylla!

Kommentera härDagens låt

Datum: 2009-07-24 | Klockslag: 12:31:31

Timbaland feat The hives - Throw it on meBloody beetroots remix:
 
 

Kommentera härChalle

Datum: 2009-07-24 | Klockslag: 11:15:23

Dålig uppdatering på sistone, I knå. I onsdags hann jag inte för jag skulle göra en massa och sedan jobba och igår så åkte vi så tidigt för att hämta Challe.

Idag så var jag och sola (börjar bli brun!) och jag ska snart ta en rejäl femma och sedan ska jag och Madde på stan för det var så länge sedan vi sågs. Ikväll blir det party med Mye! Den enda som kan göra strawberry daiquiri i Kiruna verkar det som. :p

Gårdagen i bildform:

Kommentera härCharlie has landed

Datum: 2009-07-23 | Klockslag: 21:46:21
Nu är Robin pappa till en otroligt kelen liten Charlie (som jag har hittat på ett smeknamn till: Challe haha) och jag är mer som en extra mamma eller vad man ska kalla mig. Bilresan gick bra, lite pipande men mest sovande för lillskiten. Det jobbigaste måste ändå vara att slita henne ifrån hennes mamma sådär..ouff. Fast nog är Robin mer än kapabel till att fylla upp den rollen...eller ja, han har ju ingen mjölk i sina kassar...men ni fattar.

Robin har alla bilder så ni får vänta tills han skickar dom. Nu är jag helt slutkörd och väldigt trött. Kanske en nattmacka på det här och sedan bädden ligga?

Kommentera härChris Brown ber offentligt om ursäkt

Datum: 2009-07-21 | Klockslag: 18:17:43
Som ni vet så misshandlade Chris Brown Rihanna i februari och ber nu om ursäkt för det. Jag tycker det hörs och syns att han bara läser sina repliker men jag har inga problem med att lyssna på hans musik för det han har gjort. Allt blir så mkt lättare när man tror på karma, då behöver man inte hata.

Chris ursäkt:

Kommentera härDubbelmoral

Datum: 2009-07-21 | Klockslag: 17:01:01
En sak kan irritera mig till helvete. Folk blev så upprörda när FRA kom MEN dom verkar glömma att det är lagligt för tekniska verken (eller vad det nu är för verk som anställer stackars gamla pensionerade poliser för att göra jobbet) att söka igenom dina sopor och ge dig böter i fall att du slängt något i brännbart som inte ska vara där. Och hur får dom reda på att det är just DINA sopor? Jo, dom läser på räkningar och reklam vilket namn som står på dom.

Folk tycker att det är fel att polisen kan avlyssna deras samtal men gå igenom deras sopor är helt okej? Det är så folk gör för att sno andras identiteter. Kassörskan på Ica får inte säga till någon vad du handlat, frågan är ju om dom pensionerade poliserna har tystnadsplikt?

Ni vet väll vad det är som luktar värre än sopor? Jo, DUBBELMORAL.

Kommentera härKom alltid ihåg

Datum: 2009-07-21 | Klockslag: 14:13:02
"Man kan inte kämpa ihjäl en skugga, den dödar man med ljus."A Fine Frenzy - Almost Lover

Kommentera härImbeciller och svininfluensa equals perfect morning

Datum: 2009-07-21 | Klockslag: 12:11:04
Okej, jag har svinunfluensan. Har feber (tror jag) och var helt jävla skakis när jag vaknade. Som om det inte var nog så börja en liten 13årig imbecill som inte kan läsa kalla mig för bitch på msn. Komiskt, det låter väll verkligen som jag, tycker ni inte? Nej, nu börjar arbetet med att ta bort alla "sugen_kille" och "foofightersfan87"...suck.

Är det något du vill så kan du alltid maila mig på susannefors.blogg@hotmail.com

Och ingen sömn i natt heller. Jag vaknar stup i kvarten och när jag väl somnar så drömmer jag mardrömmar. + idag (kl7!) började dom klippa gräsmattan som är precis utanför mitt fönster..

+++ att vädret bara är TRAMS.

Good morning! Haha

Till imbecillen:

Kommentera härFashiontoast

Datum: 2009-07-20 | Klockslag: 19:19:25

JAG VILL HA DIN GARDEROB!

Kommentera härChörlie

Datum: 2009-07-20 | Klockslag: 14:31:08
Tänkte visa lite fler bilder på Charlie. :)Kommentera härHojja

Datum: 2009-07-20 | Klockslag: 14:28:50
Stackars liten.

Kommentera härSol, vind och...vart är vattnet?

Datum: 2009-07-20 | Klockslag: 12:21:47
Såja, nu har jag stekt lite på balkongen (topless så klart) så nu ska jag hoppa in i duschen och ta en promenad till jobbet och ändra ett pass sedan gå till morsan och steka lite mer. Inte ett moln på himlen! :D

Nej här kan jag ju inte sitta och mista dyrbar soltid. ;) Puss!

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-07-19 | Klockslag: 20:48:46
Det finns ett jobb som jag har stor chans att få. Dagtid, 6 h vardag, schemalagt. Problemet är att jag vill inte ha det, för det betyder att jag måste jobba nära inpå människor som jag inte gillar (snarare EN människa) och I've been there done that job och inte riktigt trivts.

Så min fråga är:
 

Kommentera härJust nu:

Datum: 2009-07-19 | Klockslag: 18:04:59
The Rachel Zoe project på 3an. Rachel har klätt bla Nicole Richie, Mischa Barton, Lindsay Lohan.Vi får se om jag spyr utav ytlighet efter att ha sett det här haha. :D

Kommentera härSöndagmorgon

Datum: 2009-07-19 | Klockslag: 11:49:49
God morgon Sverige!

Gårdagen var allt annat än crazy. Jag, erik och jojjo gick till landströms och dom två drack vin (!?) och vi pratade och mös och gick sedan en runda på stan. Grabbarna gick hem och jag gick till Robin och nu är jag hemma med världens ömmaste rygg. Massage?

Kommentera härFörresten

Datum: 2009-07-18 | Klockslag: 21:42:23
Jag lyckades få beiga naglar...efter 4 påmålningar..

Kommentera härDagens (kvällens) outfit

Datum: 2009-07-18 | Klockslag: 21:29:17


Gud vilka dåliga bilder, tyvärr, men hann inte börja fnula på inställningar och trams. Nu ska jag iväg till landströms. Blir däremot inget superier, det blir först nästa helg.

Linne - bikbok
Jeans - gina tricot
Ringar - gina, indiska, glitter.


Ha en bra kväll! ♥

Kommentera härPåminnelse

Datum: 2009-07-18 | Klockslag: 20:48:50

Kommentera härNy bikini

Datum: 2009-07-18 | Klockslag: 14:23:21


Glömt att visa min nya bikini. Som jag aldrig fick använda...rättvisa värld. Får bada inomhus om jag ska få inviga den.

Lindex.

Nu röstar jag för att Sussie går och duschar...verkligen.

Kommentera härWake up, bubbles!

Datum: 2009-07-18 | Klockslag: 13:59:49
Och som vanligt så lyckas jag dra migg till klockan 14 och ikväll kommer jag att undra varför jag inte kan somna... Har även börjat få ekonomisk panik på nätterna även fast jag inte behöver ha det..grymt irriterande. Skyller på min ekonomiska utbildning.

Har förresten bestämt mig för att ni får se resterande kläder i outfits istället. Jag ska bli bättre på att fota dom, ja.

Kommentera härSussie ♥ sci-fifredag

Datum: 2009-07-17 | Klockslag: 23:52:04
Jag bubblar utav kärlek idag känner jag. Varför kan man fråga sig när jag sitter och kollar på ödlar i V. Kanske för att det är sci-fi-fredag på 6an? Kan vara. Feel the löööv from me to u. ♥

Jag försöker måla naglarna beiga men nagellacket jag köpte (som var ASdyrt) är alldeles för vattnig. Så är det när man kostar på sig.. Blir att återgå till billigare varianter i fortsättningen. Ett rött nagellack...dreggel...det blir det att inhandla nästa fredag när lönen kommer. :D

Får försöka fota lite så jag har nå snygga bilder att lägga upp och inte bara gamla. Ska faktiskt leta stativ också när lönen kommer.

Sov sött kärleksbarn.

Kommentera härCobrasnake

Datum: 2009-07-17 | Klockslag: 16:49:28
Jag vet inte om ni hänger i samma bloggkretsar som mig men om ni söker inspiration så gå in här. Foton på väldigt speciella människor. Och vi vill väll alla vara speciella?

Kommentera härRobins blivande vovve

Datum: 2009-07-17 | Klockslag: 14:40:40
Nu lär ju alla tjejer säga högt: -"Naaaaaaaaw!" Robin och jag ska åka och hämta Robins valp i pajala nästa torsdag så jag får sitta och kramas med den heeela vägen. Jag tror för övrigt att Robin enbart skaffar hund för att kunna få så många tjejer som möjligt - hundtricket ni vet. ;DEn goldentik som ska heta Charlie, ganska coolt måste jag säga.

Kommentera härRow row row your boat

Datum: 2009-07-16 | Klockslag: 21:17:11


Egentligen gillar jag inte ramar runt bilder för dom kan förstöra så mkt för oftast sätter folk ramar för att bilden inte är nå bra. Jag försöker avvänja mig med hjälp av bilden ovan..

Gud vilken slöar dag jag har idag. Oduschad, håret är inte tvättat på flera dagar och jag är sitter och kliar på ett bett jag har fått av nått random kryp som är stort som ett arsle. Semester gott folk, semester.. Undra om man ids gå ut imorgon? Gör jag det så tar jag bara vanliga kläder, inget fancy här inte. Eller ja, förutom när Erik fyllde år. Det är länge sedan jag hade klänning OCH högklackat. Ojojoj, du måste vara speciell du Erik. ;)

Kommentera härErik 20 år - bilder

Datum: 2009-07-16 | Klockslag: 18:05:48
Ja tydligen har vi några mesar med i "gänget" så jag lägger bara ut normala bilder.Och vi avrundar med lite manlove.

Kommentera härIdag var det tydligen torsdag

Datum: 2009-07-16 | Klockslag: 11:37:02
Igår tänkte jag: "Jag lägger mig kl 22 så jag får sova ut!" Jojustja, jag vaknar kring 2 och kan inte somna om...tack för den...

Gårdagen var riktigt seg. Gick och handla vindruvor och riskakor åt andreas som inte hade nått hemma och fika (visst är jag nyttig?) och sedan gick jag världens långpromenad hem i regnet. Hur skönt är det inte att gå i regn? Det är som att allt skit man samlar på sig på insidan sköljs ut.

För övrigt så har en karl lagat mat åt mig för första gången. Och så har jag fått en blomma "bara för att" för första gången. Och man kan väll dra slutsatsen av att jag har bara träffat oromantiska killar? haha

Idag ska jag bara ruttna bort och inte göra särskilt mkt förutom att gå någon promenad och ikväll försöka mig på att få sova ut igen... och slutligen fredag blir det kanske att gå ut.


Bror nr 2 i storleksordning på festivalen hahah.

Kommentera härnatty

Datum: 2009-07-15 | Klockslag: 00:33:45
Idag har jag, Robin och Pk haft skoj. Började med picknick och sedan lek i lekpark och slutligen film. Jag är helt jäkla slut, jag måste nog sova nu...så är det att ha semster...

C U in the morning!

Kommentera här50kgs regeln finns därför att:

Datum: 2009-07-14 | Klockslag: 15:21:57hahahahahah låter precis som att dom är inkompetenta i mina öron. Visste ni förresten att homosexuella får inte heller ge blod? Sug på den!

Kommentera härMan duger aldrig

Datum: 2009-07-14 | Klockslag: 15:18:10
Okej, jag hinner med ett till inlägg haha.

Jag ska donera mina organ, om jag får chansen, så jag tänkte att jag skulle börja ge blod också. Men gissa vem som inte får det? Och skälet? Jag väger för lite.

Hurfan kan man ha en viktgräns som inte ens utgår från längd och kroppstyp? Framförallt nu när det är blodbrist?

På senaste tiden så känns det som om livet skulle vara mkt lättare om man blev en Medium istället. Då får man inte ont i röven när man sitter, folk klagar inte på att dom får ont när man sitter i dens famn, inte ont i armbågen för att benet nöter mot bordet när man vill luta sig, man hittar alltid kläder och oftast finns det en massa jävla M på rea-avdelningen på affärer.

Jag är lång, jag är smal. Jag borde ha lätt att hitta kläder tycker man eftersom att jag följer dagens ideal. Men neeej, köper jag ett plagg som sitter bra, är det för kort i ärmarna eller benen.

Det är bara att inse att man duger aldrig.

Kommentera härSpökhus i Kiruna

Datum: 2009-07-14 | Klockslag: 14:33:49
Justja, bilderna från spökhuset hade jag glömt. Dom är fotade med kompaktkameran så kvalitén..ja, ni vet.

Tur att man inte är höjdrädd haha.

Klätterapor växer på huset.Jag väntade på att zombiesarna skulle ta oss..

Robin har hålvana hahahaSnö i slutet av juni. :)Låt oss gissa vem som fota? hah

Is i gamla gruvöppningen.Pjuh! Det var en hel del bilder att lägga upp och som ni ser är vissa retuscherade och andra inte. En kompott helt enkelt. Nu - picknick!

Kommentera härDreams and angelwings

Datum: 2009-07-14 | Klockslag: 13:02:42
Usch vilken hemsk dröm jag har drömt i natt. Ni vet jag är en sån där som kommer ihåg alla mina drömmar och den här återkommer med jämna mellanrum, och den är fan inte skoj. Ibland så önskar jag att jag var en filmproducent för mina drömmar hade kunnat bli skitbra filmer, dom är som färdiga när jag drömmer dom. Hade vart nått..

Nej man ska vara glad att man inte kommer ihåg det man drömmer, för jag iaf, drömmer 99% utav alla dagar om något hemskt.


Ser ni änglavingarna? Tog den här bilden i midsommar när vi var i stugan, det är helt klart mommo.

Idag däremot blir det picknick. Ingen vidare sol än så länge men lite värme av 18 grader. Det skulle ju bli varmare och mer sol mot eftermiddagen.

MER SOL ÅT KIRUNA!

Kommentera härPicknick ?

Datum: 2009-07-14 | Klockslag: 00:05:58
Nej nu är det dags för Sussie att kasta in handduken och gå och lägga sig. Picknicken kanske blir av imorgon istället för dom lovar bra väder på yr.no.

Blir att vakna tidigt så man hinner se om det stämmer. Natty natty ♥

Kommentera härFunny Suz

Datum: 2009-07-13 | Klockslag: 19:18:07

Kommentera härMin karaktär i the sims 3

Datum: 2009-07-13 | Klockslag: 15:48:52

Jessica Lindgren (yea i knå, like the winner of big brother) är en rockstjärna på kvällen och en hängiven mamma till två små flickor på dagen. Oh yes, hon är rik mohaha.


Och ja, jag vet jag är en nörd. Nu ska jag spela!

Kommentera härNot very hippie to like this

Datum: 2009-07-13 | Klockslag: 15:28:49
 

EUROFORI!!! Hittade ett klipp (dålig kvalla though) vart Timba beatboxar! Jag trodde han typ inte kunde och att han fejka som Justin Timberlake men neeej. Definitivt den enda artisten jag skulle betala för att få se.

 

Kommentera härMy new friend - the cobra

Datum: 2009-07-13 | Klockslag: 14:24:06


Det är inte orginalet, den här lär vara från slutet utav 70talet eftersom att det är en knapptelefon. Men jag älskar ju 70talet så vad gör ju det? Dessutom är den här mkt snyggare än dom "riktiga" som även är dyrare.

Kommentera härRandom morning

Datum: 2009-07-13 | Klockslag: 13:45:54
Gud förbannat! Kunde inte somna i natt så då har jag inte hört väckarklockan (jag gör så när jag inte får sova) så jag vaknade precis...Ångest ångest ångest för att dagens snart är förbi. Nej, jag lägger mig kl 20 idag.

Lär väll inte hända spec mkt idag. Jag och Robin tänkte dra med Pk på picknick men vädret blev ju hyffsat bajs så det blev ju inte av. GE MIG VÄRME.

Usch vad jag klagar nu då, å andra sidan är jag nyvaken, då är jag ett monster.Pic the kobrasnake.


Den där måste jag prova.

Kommentera härGlädjelåt om inte annat

Datum: 2009-07-13 | Klockslag: 00:03:58
Jag vet, låten är inte bra men hör ni inte sommaren i låten? Glädjen? Jag får i alla fall lust att hoppa runt på en gigantisk studsmatta, rulla runt i gräset och äta jordgubbar och isglass och dansa hela natten lång.

Kommentera härBloglovin'

Datum: 2009-07-12 | Klockslag: 23:03:02
 

Om du ids kan du ju lägga till mig på bloglovin', det är som lite enklare för dig då att hålla reda på mig och tvinga mig att uppdatera ofta. ;)

bloglovin

Kommentera härNy bloggdesign?

Datum: 2009-07-12 | Klockslag: 22:47:33
Jag funderar starkt på att skaffa en ny design på bloggen. Jag frågade Adam men han verkar inte riktigt nappa, vågar jag kanske ge mig ut i den djungeln igen?

Varför vill jag byta den här otroliga design? Jo, för att jag vill att det ska framgå att jag älskar att fota och att min blogg numera handlar mkt om det och även ganska mkt om kläder och skor. Man kanske kan få gå en kurs hos Adam? ;D

Synd att man inte har en större blogg, då hade säkert designers kastat sig efter mig nu haha.

Kommentera härPlz God, make me this good!

Datum: 2009-07-12 | Klockslag: 18:23:59Pix härifrån. Love

Kommentera härHa-ha-haa...

Datum: 2009-07-12 | Klockslag: 16:18:42Vilket tyg kan inte tvättas? Rackartyg...

Kommentera härNya skor, ny klänning + fredagens outfit

Datum: 2009-07-12 | Klockslag: 14:57:27


1. Varför samlas allt mitt fett i låren och höfterna och inget på överkroppen? 2. Har någon i hela världen snygga fötter? 3. Jag är inte helt blek iaf.

Klänning o skor, nelly.com

Kommentera härTomorrow is a new day

Datum: 2009-07-12 | Klockslag: 01:20:53
Nä vetni, jag orkar inte just nu. Jag har haft en riktigt dålig dag, och nej jag är inte bakis för jag blir inte det. Men det är en massa grejer som väger in som gör allt till ett enda stor USCH. Kan ju dra några: Min hud är helt koko just nu. Den är fet men torr och en massa stora finnar som är omöjliga att täcka, wtf? + att matlusten är borta, hoho vart är du? + att jag känner mig utanför något fruktansvärt.

Bäst att jag återkommer imorgon om jag känner mig bättre.
Kommentera härMorgon..?

Datum: 2009-07-11 | Klockslag: 15:53:32
Shit vilket ös igår! Jag måste försöka väcka mig först så återkommer jag senare...

Kommentera härHome again

Datum: 2009-07-09 | Klockslag: 23:31:21

Nu är jag hemma och tröttare än någonsin...gaaah. Jag ska försöka fota resterande kläder jag handlat, som jag lovat. Har inte haft en lugn stund på en vecka känns det som. Men imorgon får jag vakna när jag vill! Kl 18 börjar firandet utav Erik, taggad!!

Nej nu ska jag titta lite vad världens gjort idag sedan sova mkt, hårt och länge. XOXO ♥

Kommentera härImorgon kommer jag hem

Datum: 2009-07-08 | Klockslag: 23:46:03
Biljetten för imorgon är bokad och Erik blev jätteglad att jag kunde komma till hans födelsedagsfest. :)

Får nog ta och lägga upp bilder på tisdagens handling imorgon eller fredag för nu är jag faktiskt full haha.

Hörs OCH syns imorgon Kirunabor!

Kommentera härtisdag

Datum: 2009-07-07 | Klockslag: 20:07:15
Ännu en shoppingdag är förbi men imorgon kommer en ny. Då ska vi nämligen åka till haparanda. Ikea är alltså huvudmålet så mina pengar lär inte bli brända där, tyvärr så prioriterar jag inte inredning.

4 tusen är som bortblåst på kläder nu, men inte ett enda par skor! Vad nu då..? Eller ja, ska ju hämta ut ett par skor från nelly när jag kommer hem. ^^

Hoppas jag orkar fota dagens fångst senare, eller om jag kanske hinner somna innan dess. Konstigt att man inte ens får sova på sin semster..

Jag har världens coolaste morsa, vet ni vilken hennes nya favoritaffär heter? MONKI, sjukt coolt.

Kommentera härDagens luleshopping

Datum: 2009-07-06 | Klockslag: 21:54:24

...And I'm saddled in. Vi har sprungit på stan idag och halva min budget sprang iväg. Vi ska in till stan imorgon igen, då blir det skojakt. Jag vet precis hurdanna skor jag vill ha....

Dagens shopping!:

Cubus:


Lagerhaus:


Älskade bibok:
Ni kan väll gissa lite vad ni tror det där är? ;D haha+ ring och trosor.

Ber om ursäkt för dålig retuschering och kilometer långt inlägg. Men men, bättre än ingenting!

NATTIS ♥

Kommentera härGood news!

Datum: 2009-07-05 | Klockslag: 20:40:49
Sådärja, nu har jag sommarlooooov! I 2 veckor iaf.. :)

Kommer faktiskt att uppdatera från lule. Det finns tydligen internetuppkoppling där i "uthuset" vi ska bo i och morsan tar med datorn så ni slipper mig inte. ^^ Bra, då kan jag visa på en gång allt jag köpt åt er.

Så, nu ska jag springa igen. Denna oändliga stress.. Tänk på mig när ni sover gott i eran säng och vet att jag är uppe...kl halv 4!3 pussar till er!

Kommentera härMin pajalamarknad 09

Datum: 2009-07-05 | Klockslag: 13:03:03
Stressen börjar lägga sig lite nu så jag tänkte berätta om gårdagen:

Kl 9 åkte vi från Kiruna i morsans gammelgammelgammel bil, frågan var om den skulle orka ta oss dit och tillbaka?

Väl på väg så somna Sussie som en get och vart därigenom förvandlad till en sengångare resten utav dagen. När vi var framme så var det mulet och kallt (långkalsonger, jeans och täckisar var min outfit...) och en massssa folk. Morsan köpte en matta, massa jäkla godis, Sussie köpte en batik-tröja (YAY!) men bäst av allt...morsan köpte en KOBRATELEFON ÅT MIG. Gosh vad snygg den är. Ni får se den sen.

Dagens lunch/middag fick bli en souvas-kebab. Det tog en kvart för Sussie att komma på hurfan man äter en sån... Det hela slutade med att jag bet av mig hela jävla läppen nästan och med tanke på hur kladdig mat det är så hade någon slickat mig på hakan hade det smakat sås.

Halvvägs hem kom vi på att det fanns en radio i bilen...Ungefär där tog Pajalamarknad 09 slut för oss.

Bilen klarade av det också, credd!

Kommentera härFairydust

Datum: 2009-07-05 | Klockslag: 12:33:26
Jag vet att vissa inte fattar såna här bilder, men ni kanske förstår dom bättre om jag säger att ser jag något som glittrar så fastnar jag för det?

Kommentera härSöndags stress

Datum: 2009-07-05 | Klockslag: 10:29:04

waaaaaaaaaaaaaaaaaaah idag är ingen bra dag. Gud vad stressigt det blir idag. Ska stryka, tvättastäda, packa, diska, vattna, jobba, sova, åka till coop, laga mat... Tänkte hinna träffa Robin också men vi får kanske ta det nästa helg.

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, hur gör man för att vakna så man orkar med allt det där?

UPDATE: Det går framåt!

Kommentera härHit me like a ray of sun

Datum: 2009-07-04 | Klockslag: 22:50:11

Kommentera härIpred är skit

Datum: 2009-07-04 | Klockslag: 19:51:01
Fan vad jag hatar ipred. Musik är till för att sprida glädje och lycka, inte skräck och hotelser. Jag tycker inte att musik ska vara gratis, men inte fan ska en låt kosta 12 kronor och en skiva nästan 200. "Kunden har alltid rätt" sägs det, men det verkar skivbolagen ha glömt bort.

Tyvärr har dom makten. Vem kan sluta lyssna på musik? Inte jag iallafall, jag lever för musik, det är min undanflykt när världen är pest och det är mitt glädjepiller när jag behöver det, musik läker mig. Hur kan dom ta det ifrån mig?

Jag har varit rätt hård mot piratpartiet, dels för att dom är ett enfrågeparti och dels för att dom verkar vilja att musik och film ska vara gratis för alla, men jag hoppas ändå att dom kan göra någon form utav skillnad, för såhär går det inte att leva för mig. Låter kanske töntigt i vissas öron, men musik har alltid och kommer alltid att vara allt för mig.Damn you ipred!

Kommentera härPajalamarknad - nästa

Datum: 2009-07-04 | Klockslag: 07:12:27
Gud vad tidigt det är! Dåligt väder är det med.. skitkul när man ska gå och trängas med folk. ;D

Ja, nu ska vi se hur det här slutar, jag åt precis en bauta frukost. Spyr jag efter vägen? Who knows.

Ha en bra lördag mina muffins!

Kommentera här++ Ego

Datum: 2009-07-03 | Klockslag: 19:52:53
Ibland så tycker jag om mitt utseende.

Såja, en till dags arbete är över. Pjuuh! Hela den här helgen kommer att gå ut på att lägga sig tidigt och vakna tidigt, yay!.... Imorgon blir det pajalamarknad kl 8. Å andra sidan blir det att kliva upp halv 4 - 4 på måndag, NAJS.

Förövrigt är jag så förbannat sugen på sallad så jag dööör.

Sov gott mina barn och ska ni festa idag, festa åt mig med. :) ♥

Kommentera här5 mörka sanningar om mig

Datum: 2009-07-03 | Klockslag: 12:22:07


1) Jag är mörkrädd.
2) När jag blir mörkrädd tror jag att The ring tjejen är ute efter mig.
3) Jag tycker vampyrer är sexiga.
4) Jag har ingen facebook (OH NO)
5) Jag vet om någon omkring mig snart kommer att dö.

Kommentera härMobbning funkar åt alla håll

Datum: 2009-07-03 | Klockslag: 12:01:58
Läste precis ett inlägg på Signes blogg om att hon har blivit mobbad pga att hon varit "för smal" hela sitt liv. Jag har sett förjävligt smal ut fram till tonåren då jag började se normalare ut, men inte fan blev jag mobbad för det. Vad är det för hemska människor som säger till 6åringar att dom är ful för att dom är smal?

Dom enda som kommenterar min vikt alls är mina föräldrar och släktingar, men det är ändå inte okej att säga sånt. Inte fan kommenterar jag väll att dom är för tjocka och borde se ut som mig?

Ingen ska behöva försvara sig med "jag gör vad jag kan för att gå upp i vikt!" för ärligt, man ska inte behöva försvara sig ens. Så länge man äter när man vill och vad man vill och man mår bra och kroppen mår bra så är väll det allt som räknas?

Jag får nog vara glad för att "bara" min familj klagar på min kropp.Snygga "för smala" - Signe

Kommentera härSmink bättre än osminkad för huden

Datum: 2009-07-03 | Klockslag: 10:07:58
Jag får nog börja ändra lite på mig. Jag har alltid trott (som många andra) att huden mår bäst med att vara "naken" alltså utan smink. Men efter att ha läst stinas inlägg skrivet av en MUA så får jag nog börja sminka mig varje dag med min i.d. Många tror inte att den är så bra, men det är den. Om den läker huden vet jag inte, jag har inte sminkat mig nog ofta för att kunna uttala mig men jag kan säga det att den kladdar inte och den ser väldigt naturlig ut.

Kommentera härBlir man tröttare än så här?

Datum: 2009-07-03 | Klockslag: 08:48:58
Oh GOD idag är jag ännu tröttare! Usch, jag kommer inte orka idag.

Blir jobb idag som vanligt och imorgon blir det pajalamarknad och på söndag jobb. Får hoppas jag hinner får mina nya snygga skor och min nya klänning innan dess. :) Ska nog ha på mig det när Erik ska ha sitt birthday-party, alltid så snygg som möjligt för Erik. ;)

Nä kids, vad sägs om att jag slänger upp lite nya bilder om ett tag? Tycker jag låter bra. Tänkte gå och sola så inte Lulebona blir förskräckta när jag kommer.

Kommentera härMorning ?

Datum: 2009-07-02 | Klockslag: 12:39:14
Usch vad sent jag vaknar!! Idag måste jag lägga mig tidigt, så är det bara. Så alla ni som håller kvar mig på msn får ta och sluta!

Nä, om man skulle fortsätta på slappstilen och nöta lite sims? Ja, så får det bli.

God morgon ♥

Kommentera härLights and a Suzy

Datum: 2009-07-01 | Klockslag: 22:10:54
Och bara för att det är min blogg and I do whatever the hell I want in it så avslutar vi dagen med bilder på Sussie också!! Mohahaha

Kommentera här1 Juli

Datum: 2009-07-01 | Klockslag: 12:49:00
Waaaah vad trött jag är. Man kan ju fråga sig varför med tanke på att jag sovit nära 10 timmar...jävla festival, den spökar ännu.

En ny månad igen.. idag är det inget kanonväder som igår. Undra vad jag ska göra... nöta dator? nöta the sims? gå på stan? gå till taxi och störa morsan? Blir jobb ikväll iaf, ångrar lite såhär i efterhand att jag bokat in mig så mkt men äsch, lite pengar måste han ju ha till att internetshoppa. ;) Haha Förresten så blir min semester en vecka i lule...kul...haha. Lite tragiskt? Ja.

Låt oss starta dagen med en bild på Sussie! *självgod*När jag ser den här bilden förstår jag varför jag måste visa legg - två gånger!

Kommentera här