Sussie goes 70's

Datum: 2009-01-30 | Klockslag: 18:11:57
Det är lite svårt att vara sarkastisk över nätet och jag måste ha misslyckats, för så stor överraskning är det inte. Inte ens nästan ;D. Eller, ja. Hemligheten var att ikväll...kommer Sussie att vara en hippie. Jag ÄLSKAR 70-talet (klädstilen alltså inte "rökandet"). Så ikväll blir det hemmagjort hippieband, löstlinne och trasiga jeans. Sedan så kanske jag tar platta vanliga skor bara för att jag är så jävla bekväm utav mig..eller skorna från Din sko..

Batikmönster älskar jag med. Guuud. Det var därför jag blev så kär i Jimi Hendrix-tröjan från FTATR som Johan köpte åt mig i födelsedagspresent. :) Skulle faktiskt vilja lära mig att göra egna batiktryck. Höll på med sånt som liten men jag minns knappt nått.

Tur fan för att hippiemodet är påväg till våren, it makes Suzy puzy very happy! :)

Problemet är att jag känner i halsen att jag kommer att bli förkyld snart men vill ni veta grej? Nu för tiden så är jag alltid bara sjuk EN dag, nästa dag är alla symptom borta. Jag har fått ett förjävla bra immunförsvar att jag kommer knappt ihåg hur det känns att vara förkyld. That makes Suzy happy too!

Nej, nu har jag skrivit mycket trams. Hinner jag så lägger jag upp en "What's on" ikväll, annars så får det bli imorgon.

Peace, love and understanding maaaan! ♥

Kommentera härGo Gina, go go go Gina!

Datum: 2009-01-30 | Klockslag: 14:17:40
Mina linnen damp just ner i brevlådan. Gud så skönt att inte behöva gå till ica för att hämta dom. Och fort har det gått, iaf för att vara Kiruna. Det kallar jag service.

Hade faktiskt velat haft dom i en storlek större men äsch, dom sitter bra och dom är jätte mjuka. Kommer kännas som om jag inte har på mig någon överdel haha.

Vad tror ni om trasiga gamla jeans, dom här skorna och det gråa linnet? Fryser jag ihjäl när jag går hem från krogen? Troligtvis, men lite får man ta. Är man kirunabo så är man.

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-01-30 | Klockslag: 13:55:57


Brukar du raka låren?

Kommentera härFredag - utgång ikväll

Datum: 2009-01-30 | Klockslag: 12:36:06
Jag beter mig som om det är vår och snart är sommaren här, men kollar man ut så ser man att det är lååångt ifrån..

Jag fick just en wild thought, funkar det inte på Radiotjänst så ska jag åka söderut och gå en makeupkurs i ett par veckor. Vore inte det coolt? Så får vi hoppas att det blir av också och inte bara är en utav Sussies idéer igen..Nepp, nu ska jag hoppa in i duschen och raka mig överallt och tvåla in mig överallt och sedan fa till stan för att leta en hemlis till ikväll. DET ÄR EN JÄTTE STOR HEMLIGHET! Hahah..

Kommentera härThe ring by Suzy puzy

Datum: 2009-01-30 | Klockslag: 00:04:07

Tänk dig...the ring.....satmara...Öh, jag menar Tamara..... Fast Sussie då.... Jag kommer ur tv:n när du ligger och sover...och när du vänder på dig....ser du...DET HÄR!:

(klickbar)Hahahhahahahah! Jag får sån dålig humor såhär sent...hahaha, åh gud..

Kommentera härLite BUS-tips

Datum: 2009-01-29 | Klockslag: 20:48:43
Jag har varit en riktig BUSe för några år sedan (hahahah jag är Så jävla rolig!) så jag har lärt mig lite efter vägen. Jag tänkte kanske att dom oerfarna ville veta lite.

Spraytan
Enligt mig så suger det verkligen. Jag rekommenderar verkligen ingen att köpa en egen flaska och försöka få ett jämt och fint reslutat för det är näst intill omöjligt. Hela badrummet blir brunt och man måste börja städa som en tok och dessutom ser man ut som en blåneger innan man duschat första gången. Men om du nu vill testa så kom ihåg att smörja in bröstvårtor, handflator, läppar, hår och ögonbryn med fet kräm så det inte blir färgat. Måste du testa det här så är det nog lika bra att gå till en spraytan-salong vart dom vet hur man ska göra och dom har ju ett annat munstycke än flaskorna.

Spray BUS
Och med spray-BUS men jag flaskor utan tryck. Dom här är också helt värdelösa enligt mig för det går inte att få jämt och fint och det hamnar överallt i badrummet.

BUSkrämer
Absolut bästa alternativet. Smörjer du in krämen ordentligt in i huden så kommer du att lyckas. Framför allt om du köper en kräm med bronzer i sig för då ser man på en gång om man har en fläck någonstans. Jag föreslår att du ber någon smörja ryggen för det är inge kul att försöka på ensam. ;D Jag rekommenderar starkt att du köper Loreals sublime bronze. Den har aldrig svikit mig. Den finns att köpa på sminkaffärer.

Vissa säger att man ska skrubba hela kroppen innan man lägger på BUSen för att den ska hålla längre men jag gör personligen aldrig det för jag använder inte BUS till vardags, enbart till speciella tillfällen då jag vill vara extra fin. Jag skulle inte rekommendera att använda BUS till vardags eftersom att har man tajta kläder (bh inräknat) så skaver det bort färgen vart plagget trycker åt. Det är sååå kul när man tar av sig bh:n och så ser det ut som att den fortfarande sitter på. ;)

Aja, kanske lite hjälp på vägen iaf men man lär sig bäst av sina egna misstag. :) Bruna lugnt!

Kommentera härwiieee

Datum: 2009-01-29 | Klockslag: 18:35:19
Det fanns två highlights i den här annars så bittra dagen. Ena var ett gott skratt (haha jag skrattar fortfarande åt dubbelmoralen och toffelheten ännu...ha-ha..) och den andra fick jag reda på nyss.. Jag och Jonas ska bli kollegor. :D Jag har saknat Jonas dåliga skämt och paranoiditet sedan skolan.

Nu vet jag att jag inte kommer att få det tråkigt iaf. :D

Kommentera härBeställning

Datum: 2009-01-29 | Klockslag: 18:17:07
Jag tänkte visa vad jag beställde från Gina. Det från h&m kommer först om ett par månader...Slappa linnen är SÅ snyggt. Dom här är ju också nog långa för att användas som klänningar. Jag hoppas jag beställde dom här färgerna för sidan tjorvade och så var jag tvungen att göra om det och i all hast så kanske jag valde någon annan färg...nej nu ska vi tänka positivt! Basic ftw.

Kommentera härGuds gåva till shopaholics

Datum: 2009-01-29 | Klockslag: 10:59:21
...Eller iaf till dom som gillar att beställa över nätet. Nu slipper man betala 50 spänn i postförskott och man slipper känna sig osäker på att ge ut sitt kontonummer. Vad pratar jag om...? E-kort så klart! Jag vet inte hur det är med andra banker men den bästa, Swedbank, har den här tjänsten. Helt gratis ska jag tillägga.

Du loggar in på internetbanken och skaffar en personligkod sedan trycker du på startsida>beställ tjänster>anslut bankkort till e-kort. Sedan så står det hur du ska göra.

E-kort går ut på att man skriver in hur mycket pengar det ska finnas på kortet och sedan slumpar den fram ett kontonummer som bara existerar i en månad (eller hur länge du vill). Jag brukar bara skriva in exakt på kronan hur mycket det jag beställer kommer att kosta, på så sätt så kan dom inte tömma kontot för det finns inget där!

Pengarna dras från ditt bankkort utan att det kan spåras tillbaka till dig.

Du sparar 50 kr och du är och ditt bankkort är säkra.

Världens bästa uppfinning eller vad?! T e x på Gina tricots sida så kan man bara betala med kort, så ska ni göra det så föreslår jag e-kort.

Pernille Holmboe för Gina Tricot, Foto: Gina Tricot

Kommentera härNighty night

Datum: 2009-01-28 | Klockslag: 20:12:01
Jäkla låt, försvinn från min skalle!Har nu beställt lite grejer från H&M och Gina. Medans jag gjorde det så kom jag på att jag byter stil OFTA. Är det identitetskkris eller är det min grej? Är det min personlighet?

Nu är jag inne i en period som jag inte riktigt kan förklara. Alla andra har jag kunnat förklara. Tidigare var det fjortis, efter det var det mainstream..jag skulle nog vilja förklara den här perioden som rock/casuall. Som den här tjejen fast med billigare och inte lika fina kläder.

Kan visa imorgon vad jag beställt, om jag kommer ihåg. Jag känner ju mig, mitt minne är fullt sedan länge sedan. Sätter jag in något nytt så far något gammalt ut. Typ det jag lärde mig i 2an? 4+2=8934 typ.

H&M gillar inte mig. Jag får alltid kläderna först om flera månader. Iofs så är det bara bra den här gången så jag hinner få lönen och slipper leva som en parasit på andra.

Nighty! ♥

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-01-28 | Klockslag: 13:10:29


Tycker du att frukost är gott?

Kommentera härViktigt meddelande

Datum: 2009-01-28 | Klockslag: 11:56:00
Jag tänkte bara meddela att nu svarar jag inte på kommentarer nåmer som handlar om att personen tror sig känna mig. Ni vet, som blondinbella? Hon har fattat att folk säger saker som dom inte förstår och tror verkligen helhjärtat på att man inte har några erfarenheter. Och har man erfarenheter från ena sidan av saker, ja då har man inte det från den andra.

Nej, bara folk som är vettiga är värda att få ett svar, folk som inte bara låtsas att dom har självkänsla, moral, åsikter utan faktiskt har det. Folk som förtjänar respekt helt enkelt. Eller om kommentaren bara handlar om vädret, det kan faktiskt få ett svar haha.

Men passar sig inte det jag skriver så tycker jag att det är bäst att ni slutar läsa. Det är bäst för mig också för då slipper jag påhopp. Eller ja slipper gör man väll aldrig. Det är en sak att skriva sina åsikter, det är en annan att anklaga mig för att inte ha erfarenhet eller vara dum eller ha dålig självkänsla eller ha "sjuka åsikter". Lär er skillnaden så kanske ni är värda att få respons. Men det är ändå kul måste jag säga att läsa såna kommentarer, kan bero på att det inte är jag som skämmer ut mig och ljuger tungan svart.

Men, nu ska jag snart byta till devote och där blir det nya tag. Idioter gör bäst i att hålla sig borta och alla kommentarer ska godkännas före dom publiceras. Blir som en nystart på något gammalt.Usch jag hatar frukost. Det finns inget mål på hela dagen som är så äcklig som frukost, blöö! Aja gymmet om ett tag...känns.....lockande....Ungefär sådär lockande.

Kommentera härMellanmjölkssvensken

Datum: 2009-01-27 | Klockslag: 20:33:33

Låt mig förklara vad en mellanmjölkssvenne är för mig. Dom vill skrika ut sina åsikter fast dom tycker som "man ska tycka". Dom följer strömmen men tror själva att dom ha en unik syn på saken. Dom spenderar ingen tid att tänka ur ett annat perspektiv eller funderar alls över livet men ändå så ska dom visa världen vad dom har för åsikter.

Vad hittar man dom?
Överallt! Eftersom att dom har ett abnormalt behov av att höras så går dom att hittas överallt.

Hur vet man att det är en mellanmjölk?
♦ Dom röstar rött.
♦ Dom tycker att "en kvinna ska ha former".
♦ Dom tycker att kriget i Gaza är Israels fel.

Ja, det är några punkter. Tänk: "vad hade aftonbladet tyckt i den här frågan"? Så ska du nog kunna få reda på om det är en mellanmjölk.

Hur gör man för att undvika dom?
Skratta bort det så fort dom börjar diskutera eller argumentera emot och hoppas på att dom börjar tänka på sin omgivning på ett annat sätt (Alternativ 2 fungerar nästan aldrig). Eller håll med i närheten utav dom och sedan asflabba när dom gått.


                      
Ur vägen mellanmjölk, jag väljer fetmjölk!

Kommentera härJag tar hand om mitt hår

Datum: 2009-01-27 | Klockslag: 20:07:51

Kommentera härHomeless

Datum: 2009-01-27 | Klockslag: 18:16:11
Nej blev inget fotande idag, jag var för upptagen med att ...fira? Iaf, imorgon gör jag ju inget, inte torsdag och fredag så kanske vi far ut, vi får se. Det kliar i fingrarna! Jag vill ha sommarkläder! Funderar nästan på att låna av morsan och betala tillbaka när lönen kommer. Och när gör den det..? No one knows.

Nä! Nu blir det duschning, jag ser ut som en hemlös.

Puss på kinden. ♥Jag måste sluta göra alla bilder till polaroider. Fan. När jag fastnar för nått så fastnar jag för nått.

Kommentera härWho's the dog?!

Datum: 2009-01-27 | Klockslag: 11:55:18
Den siste arbetslöse i "gänget" is no more! Börjar jobba på Radiotjänst dagtid på måndag. Synd att jag hade morgonröst när hon ringde och intervjuade mig men vad ska man göra? ;D

Planering för idag då? Tänkte ta en promenad snart och sen fa till taxi och dricka segerkaffe. Ja, där tog planeringarna slut. Jag måste ju njuta mina sista dagar av arbetslöshet. :) Någon som vill gå ut och fira i helg kanske? (snacka om att leta en anledning till att få festa haha)

Ta hand om er ungar. ♥

Kommentera härVänd dig mot mig

Datum: 2009-01-26 | Klockslag: 21:47:16
Om man skulle orka ta lite bilder imorgon när man ändå väntar på att telefonen ska ringa..?Hoppas ni mår bättre än mig, jag har huvudvärk och jag ska snart falla i sängen. Nighty! ♥

Kommentera härDagens skämt, fan

Datum: 2009-01-26 | Klockslag: 16:30:44
Vad blir en groda utan ben?

-Hopplös!

Kommentera härLyckats tagit ett beslut i kaoset

Datum: 2009-01-26 | Klockslag: 16:07:39
Nu har jag bestämt mig, jag börjar blogga på devote istället så fort jag har nog med snygga bilder för att göra en hyffsad header (hjälp!). Vet inte om jag återvänder till den här senare, det lär man ju se. Men bloggar här fram tills att designen ser okej ut.Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-01-26 | Klockslag: 11:44:39

Jag fattar inte varför så fort man är ärlig så ska man få skit för det? Visst, jag är inte en politisktkorrekt person, men är folk så jävla dåliga på att tänka på saker ur en annan vinkel?


Kan du helt ärlig, under ed, säga att du ALDRIG tänker att du skulle vilja gå ner i vikt? Att du aldrig tittar dig i spegeln och tycker att du är tjock? Att du aldrig blir ledsen i ögat när du har gått upp en storlek?Jag fattar inte varför folk ska låtsas vara stolta och såååå nöjda med sig själva att dom inte ens kan inse sanningen. Vi är bräckliga och vi faller för grupptryck då och då, varför låtsas som något annat? After all, we're only human.

Kommentera härNervösare kan ingen vara..(8)

Datum: 2009-01-25 | Klockslag: 22:30:54
Oh god jag håller på att dö. Jag nog aldrig vart såhär nervös i hela mitt liv. Jag har ju sökt jobb på Radiotjänst och dom ringer och intervjuar nästa vecka (den här veckan som kommer) och jag har ingen aning om vad dom ställer för frågor och hur jag ska svara. Har försökt att förbereda mig men det hjälper inte min nervositet, jag tror jag tar det på för stort allvar. Som om typ världen går under om jag svarar fel. :b (man vet ju aldrig, eller hur?)

Sluta nu Sussie, det är inte hela världen om du inte får jobbet. Du kanske skämmer ut dig, men kom ihåg snövits låt: "vad gör det om 100 år?". Nu pratar jag med mig själv också, kanske ett prov på hur nervös jag är?

Kommentera härNi spottar snus i motvind

Datum: 2009-01-25 | Klockslag: 16:42:32
Vet ni? Det är alltid lika roligt att folk försöker gång på gång att få en att låta som en dålig människa, oavsett vad man skriver. Dom låtsas som om dom känner en. Men det gör ni inte. Den enda som känner mig utan och innan är Johan. Så därför är han den enda jag lyssnar på och kan ta råd från, ni andra vill se det sämsta i mig. Och sedan så säger ni att JAG har dålig självkänsla...hahah. Jag älskar Susanne Fors. Jag älskar min personlighet framförallt. Kroppen jobbar jag dock fortfarande med men jag ljuger iallafall inte för mig själv, det är bara onödigt. Och nej, tjocka, mulliga, mindre smala personer är inte fula. Min ena brorsa är överviktig och jag älskar han mer än mig själv så IGEN: Du känner inte mig.

Kommentera härRubriker är knepiga..

Datum: 2009-01-22 | Klockslag: 19:23:41
Synd att jag inte har en systemkamera och bor på ett varmare ställe för då hade jag fotat dygnet runt tror jag. Fast om det är en hobby som kommer att hålla i sig kan man ju fråga sig. Jag är en periodare, har alltid varit, kommer alltid att vara. Men synd är det, tänk så är jag en natural born killah? ;D

Kommentera härCut the crap

Datum: 2009-01-22 | Klockslag: 17:50:46
Läs http://www.improveme.se/magazine/3083.

Samtidigt som jag tycker det är hemskt att modeller dör p g a självsvält så måste vi faktiskt vara ärliga: Vem hade köpt kläderna om det var normalviktiga eller överviktiga som visade upp kläderna? På allvar?

Vi köper kläderna i hopp om att vi ska bli lika snygga som modellerna, undermedvetet så är det så bara. Och det där med ett bmi på 18 på modellerna...T o m jag har mindre än så och jag anser mig inte vara nog smal för att kläder ska sitta perfekt. Iofs så har jag ju inte så mycket muskler som väger, men ändå. Jag skulle nog inte köpa kläder av en designer som har modeller i storlek 34, tyvärr.

Jag brukar ju iofs inte titta särskilt mycket på modevisningar, men man ser ju reklam på tv, i tidningar osv. Modellerna ska sälja drömmen om en perfekt kropp. Dom ska få en att skrika att man vill ha klädesplagget dom har på sig och det blir nog tufft för en 34a, med tanke på att vi alla vill vara smala. (Säger ni emot mig så vet jag att ni ljuger).

Jag tycker inte att man ska hålla på att låtsas att säga att "dagens ideal är sååå tragiska!" när man samtidigt drömmer om en likadan kropp. Eller tvärtom, äter en chokladkaka medans man tittar på alla modellerna. Övervikt ska aldrig heller hyllas.

Något som irriterar iaf mig är när natuligt smala människor med hög förbränning står och säger: "Man ska inte banta, och inte bry sig så mycket om hur man ser ut! Man ska äta det man vill!" Jo justja, lätt för er att säga som aldrig varit på "den andra sidan". Jag tycker bara vi ska cut the crap och sluta låtsas som om vi inte vill vara dom. Vem vill inte ha kroppen hos en VS-modell?

Men visst, nog kan bmi 18-gränsen hjälpa, vad vet jag. Men då straffar man ju dom som faktiskt inte har ätstörningar utan har hög förbränning.Skulle ni t e x köpa den här tröjan bara för att jag har på mig, jag som har (lite under) 18 i bmi?

På tal om mat så är jag så jävla mätt att jag håller på att dö av mätthet. Jag tog så mycket sås så att det blev soppa istället, hihi. Sussie ♥ Sås foh evah.

Kommentera härMåndag, fars födelsedag

Datum: 2009-01-19 | Klockslag: 20:40:54
Jag måste få klaga lite på er, vad är det med er? Har alla tappat talförmågan? Eller förmågan att ens slå på datorn? Ni är så otroligt tysta. Vad är felet? Jag vet att jag inte har uppdaterat sådär hejdlöst mycket men det är för att jag funderar på om jag ska byta blogg eller ej.

Nu kan jag iaf konstatera att jag är den sista arbetslösa i mitt "gäng". Grattis, eller nått.. :s


Kommentera härPolaroid

Datum: 2009-01-18 | Klockslag: 17:36:40
Ja här sitter jag och gnäller efter mat, verkar gå trögt i köket eftersom att vi har främmande. En dusch hade suttit fint, jag har äcklat mig i ett par dagar nu. Blir Hairspray i kväll med Robin. Ni vet filmen vart John Travolta spelar tjej? Får se om den är något att se på eller en tjejfilm. Justja, chips måste inköpas också.

Hoppas ni får en bra kväll då, oberoende på vad ni ska göra. Och, skicka mat åt mig!Bild: Susanne Fors

Kommentera härFredag

Datum: 2009-01-16 | Klockslag: 13:34:19
Varför svarade ni inte på den förra dagens fråga? Ni vet ju att jag våndas här när jag inte kan ta ett beslut. Fy skäms på er! ;DNu ska jag duscha så håret hinner torka innan kl 4..... Vi tjejer har det jobbigt.

Kommentera härJag och mina idéer

Datum: 2009-01-15 | Klockslag: 19:33:01
Vet ni vad jag fick för mig nu? Att jag vill sy en kjol. En riktig jävla sommarkjol. Jag har typ IG-G i syslöjd men där blev man ju alltid tillsagd vad man skulle göra. Tog mig ett halvår att sticka en halv strumpa t e x, så fruktansvärt inspirerad var jag.. Äsch, jag får prova iaf, det kan inte bli mer än fel. Och ni har väll hört det gamla citatet? -"Man missar 100% av alla skott man inte skjuter".

Nu är frågan, ska man köpa någon form utav mönster eller gissa sig fram? I sånna här stunder så önskar man att mommo levde, hon kunde sy hon. Att man alltid ska komma på i efterhand vad en person har att erbjuda en..

Jag återkommer vad gäller kjolen..Nyår.

Kommentera härrubrik

Datum: 2009-01-15 | Klockslag: 18:34:18
Jag tänkte skaffa mig ett konto på devote och sedan bestämma om jag vill vara kvar här eller flytta. Roligt att det tog 5 min att hitta "bli medlem". Det bådar verkligen gott..

Kommentera härFinbesök

Datum: 2009-01-13 | Klockslag: 21:46:10

Sådärja, nu har Madde gått hem och jag fick choklad och vann 60 spänn, WOHO! Jag kände verkligen hur mycket jag har saknat henne. Vi tappade kontakten i 3an och har inte setts sedan juni så det var som dags nu. Men vi drogs åt olika håll helt enkelt, sånt händer.4 år gammal bild. Shit vad tiden springer. Hon hade klippt kort också, gud så söt hon var i det. :D

Sov sött nu söthjärtan så hörs vi när vi hörs. ♥

Kommentera härTall as the building I live in

Datum: 2009-01-13 | Klockslag: 13:58:29
Jag har ju alltid sagt att jag enbart är lång för att bo i Kiruna men vet ni vad? Jag är fan en bra bit över medellängden i hela landet! 170 är jag.Suck on that! Fan, 165 var jag i 9an. Vad är det här? Jag trodde lätt att medellängden skulle vara 170 iaf.

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-01-13 | Klockslag: 11:57:45


Tycker du att jag ska byta bloggportal?

Kommentera härTisdag

Datum: 2009-01-13 | Klockslag: 11:56:27
Jaaaa, jag vet att jag inte har skrivit på länge men jag är så himla less på blogg.se av valfri anledning. Har man bloggat så länge på samma ställe som jag har så lessnar man till och från. Jag funderar faktiskt på att byta till devote för att få lite omväxling.

Mina händer skakar också. Är lite svårt att skriva måste jag säga. Undra om det är för att jag hinka kaffe som frukost eller något annat?

Ni ser ju vad oinspirerad jag är.. Man tycker ju att blogg.se kunde byta design på inloggningen också och inte bara deras startsida.......

Nå, nu får vi hoppas att jag får ett jobb snart så jag kan köpa en efterlängtad systemkamera och stativ så det blir lite mer bilder i den här bloggen. Eller iaf snyggare bilder.

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-01-07 | Klockslag: 19:34:34


Är du arbetslös?

Kommentera härDataspels nörden slår till igen

Datum: 2009-01-05 | Klockslag: 20:36:41
Har precis förhandsbokat The sims 3.Morsan: -"Har du blivit en sån där...dataspels nörd?"

Jag undrar vart morsan har hållit hus dom senaste åren...

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2009-01-03 | Klockslag: 17:38:10


Vad föredrar du; ha människor omkring dig som tar upp problemen face 2 face eller folk som pratar bakom ryggen om dig?

Jag vet inte hur det är med er, men jag väljer alternativ nr 1.

Kommentera härOch 2009 börjar med...

Datum: 2009-01-03 | Klockslag: 15:43:27
...BRÅK! Tack för denna fina start. Kommer att bli ett kanon år! YAAAAAAAAY!

*sarkasm*

Som tur är att jag inte är involverad. Är det första gången eller nått? Jaa, jag är lite grälsjuk, det kan jag erkänna. Jag älskar att bråka med pojkvänner, haha. Hemskt men sant. Men å andra sidan så bråkar man med folk för att man älskar dom. Eller?Sussie kung-fu-fighting. HWOA!

Kommentera här