Min dag idag

Datum: 2009-12-28 | Klockslag: 19:01:32
Happy birthday to meeeee!

Har hittills fått presentkort på kvadrat (inredningsaffär), en till tatty teddy till min samling och massa pengar och en ansiktsbehandling - me like! Bara så att ni vet mina vänner som kommer för att fira mig på nyårsafton - ni behöver inte köpa något. Jag kommer att gråta glädjetårar bara över att ni kommer. :)

Och YES, jag har varit på systemet idag och handlat för 1000:- haha. Är man 20 så är man!

PS: Jag har köpt en alldeles ny stationär dator, alldeles själv. Kan man älska datorer så är jag helt klart nerkärad i den här.. tänkte visa den en snabbis i någon vblogg eller nått. (=bättre uppdatering framöver!)

PS2: Jag har fotat en massa och ska fota mer. *kli* *kli* i fotohänderna.

PS3: Förlåt för plottrigt inlägg men jag känner mig så överväldigad just nu! LIFE IS GOOD! :D

Kommentera härSnöööö

Datum: 2009-12-23 | Klockslag: 23:10:34
Jag ser det snöar! Ni har väll märkt att det snöar på bloggen? ;)

Kommentera härMitt nöje ikväll

Datum: 2009-12-23 | Klockslag: 11:43:01


Bingolottos uppesittarkväll + vin!

Yes! Jag och morsan kommer att köra en copycat på Erik och Johans söndagsnöje. Dom pimplar alltid vin till bingolotto dom pensionärerna haha. ;) Nånå något ska man väll göra i väntan på julafton?

Kommentera härGick in i en tegelvägg igår

Datum: 2009-12-23 | Klockslag: 11:27:45
Det är förjävligt när man mår sjukt bra och är allmänt glad och trevlig och har haft en bra dag på jobbet och varit supersnäll och söt mot alla man pratat med i 4 timmar och sedan komma hem och vill sprida lite glädje så möter man en person som inte tycker att man är värd att äta eller att ens prata med som en normal människa. Det är som att gå in i en tegelvägg.

Det är det här jag pratar om, man ska vara glad mot alla oavsett hurdan dag man själv har haft. Låna positiv energi från dom som har haft en bra dag. Vem vill egentligen må dåligt och vara surig helt utan anledning?

Och att påstå att man inte får äta för att man inte gjort precis som han vill, eller lever sitt liv precis som han vill eller att han inte kan acceptera mina svagheter och starkheter är bara patetiskt. Riktigt jävla patetiskt. Men snart är det över, och då är det han som får ångra sig resten av sitt liv.

(och nej, inlägget handlar inte om Båbbin. Jag ska berätta om det här senare, sen, när det är dags för det.)

Kommentera här21 december

Datum: 2009-12-21 | Klockslag: 16:03:52
För 20 år sedan idag så var det meningen att jag skulle födas men neeej, jag trivdes i magen och väntade en vecka till.

Dessutom är det årets mörkaste dag - nu vänder det!!

Kommentera härFYI

Datum: 2009-12-16 | Klockslag: 08:05:00
Här var det rätt dött, ja. Men eftersom att jag inte fick dagjobbet till nästa år och jag bara kommer att jobba kväll så kommer jag ha mycket tid över så då kan jag satsa lite mer på bloggen tills jag hittar något annat jobb. OM jag hittar något annat..

Nej jag vägrar ha en klagoblogg! Bara att se det från den ljusa sidan, jag slipper iallafall må dåligt över att ha och göra med den där människan.

Och idag är jag hemma för att Båbbin har smittat mig med förkylning, och morsan ligger sjuk pga av nöff nöff-vaccinet. Just fyi.

Kommentera härDagens låt #2

Datum: 2009-12-08 | Klockslag: 22:45:35

Favoritlåten numero uno just nu - självklart med min favorit Timbaland.Timbaland feat So shy and Nelly Furtado - Morning after dark

Kommentera härDagens låt #1

Datum: 2009-12-08 | Klockslag: 08:28:43

Början är faktiskt bättre än själva låten även om Timbaland alltid kommer att vara den bästa producenten i världshistorien.Madonna feat Justin Timberlake - Four minutes

Kommentera härDagens låt

Datum: 2009-12-07 | Klockslag: 08:01:25

Dagens låt ligger mig varmt om hjärtat av någon anledning. Kanske för att den är så jävla söt och så bra och väldigt olik mig fast ändå lik? Ja jag har ingen aning, men det här är bra!Owl city - fireflies

Kommentera härVarning! Gnällinlägg

Datum: 2009-12-07 | Klockslag: 07:53:23
Haha det går bra för mig idag. Har 6 symptom idag, så jag orkar inte gå till jobbet idag. Vill ni höra vilka dom är? Självklart att ni vill, jag bestämmer att ni vill.

♦ Svettningar
♦ Huvudvärk
♦ Illamående
♦ Halsbränna
♦ Dålig mage
♦ Trötthet

Måste jag gissa så tror jag allt är stressrelaterat.

Kommentera härJust nu

Datum: 2009-12-02 | Klockslag: 18:48:39


I två dagar har jag storstädat hela Robins lägenhet (den har nog aldrig vart så ren, huhumm, dags att bli lite pedantisk Robin?) och nu är han hemma tillfälligt över natten sedan åker han igen. Har t o m köpt piggelin åt honom (han ÄLSKAR piggelin!). Typ norminering till världens bästa flickvän, hallå?!!

Som Robins syrra redan listat ut så ska jag flytta ihop med Robin nästa månad - scary! Blir bara tillfälligt dock, hur länge vet jag inte men jag vill ju så klart bo själv när jag hittat en lämplig lägenhet. Ifall någon undrar så var det Robins förslag. Vi åker till ikea redan nästa torsdag - jag, Robin och morsan. Och går allt som det ska så kommer det bli världens bästa uppdatering här. :)

Kommentera här