Fy!

Datum: 2009-04-29 | Klockslag: 20:18:05
Tror ni att jag lottar ut grejer för skojs skull? Jag gör ju förfan det för eran skull, för att ge tillbaka något. Vet ni vad? Ibland får jag sån lust att byta bloggadress och enbart ge den nya till några få, typ kompisar. Ni har gjort mig besviken när ni inte är med i utlottningen. Riktigt jävla besviken. Jag kanske ska byta adress iallafall..Här får ni!!!

Kommentera härPolaroider, färg och komik

Datum: 2009-04-28 | Klockslag: 19:42:33


"-Där ser man! sa den blinde till den döve när den lame skulle cykla."

Kommentera härSevärda kommande filmer

Datum: 2009-04-28 | Klockslag: 18:45:24
Alla som känner mig vet att jag är en fullfjädrad sci-fi-nörd så ni kan ju tänka er min förtjusning när jag fick höra att det ska komma en STAR TREK-FILM! En utav mina favoritserier (star trek, next generation) så det är bäst för dom att dom inte pajjar det här nu.

På bio den 8 maj. (vilket betyder att den är i Kiruna 2 månader efter det)Nä vi ändå är inne på sci-fifilmer så vill jag se X-men origins: Wolverine

Finns det något mer spännande än folk med olika krafter?

På bio 1 Maj.

Kommentera härNaturligt eller onaturligt

Datum: 2009-04-28 | Klockslag: 09:59:54
Hur ids folk sminka sig varje dag? Hur har jag idats? Nu för tiden sminkar jag mig aldrig om jag inte ska gå ut vilket inte händer ofta. Har jag blivit lat eller har jag börjat uppskatta skönheten i naturligheten? Jag tror på det förstnämnda. Och även om jag orkar sminka mig så orkar jag inte fixa håret. Medans andra fönar, plattar, sätter in löshåret, sprayar och har sig så tvinnar jag bara luggen och sätter fast den med en hårnål and I am ready to go!..

Kommentera härInnan jag låter ögonen rulla runt

Datum: 2009-04-27 | Klockslag: 21:55:48
Igår höll jag verkligen på att gå under. Allt jag ville var att bli av med bloggen, kasta alla mina grejer på golvet och gå ut och springa och inte stanna förrän jag är typ...i kalmar. Total härdsmälta. Jag berättar sen vad som triggade det hela. Jag räknar inte med att ni ska förstå men ni kan åtminstone försöka.

Ibland känns ens liv inte som ett liv, känner ni igen det? Som att allt (det lilla) man har åstadkommit inte är värt någonting för någon. Som att man inte kommer att åstadkomma något heller. Förlorad till "normaliteten". En i mängden. Usch vad skrämmande. Jag vill inte vara vem som helst.

Nej nu får det fan ta och räcka med djuphet för denna kväll. Nu ska jag "Sussie-sött" som mina syskonbarn säger när jag ska sova. ♥

Kommentera härGodnatt

Datum: 2009-04-26 | Klockslag: 21:53:58
Sådärja, Nu har jag har börjat knåpa lite smått på en header till devote. Den blir väll inte den vackraste men man lär ju sig med tiden och då blir det väll snyggare.

Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar, who's jealous?!

Nu ska jag gå och äta en liten bit kärleksmuffins, helt olikt mig men sockerbegäret från påsken sitter kvar ännu.

Natti natti sömntutor så hörs vi imorgon. ♥

Kommentera härSöndagar är slödagar

Datum: 2009-04-26 | Klockslag: 15:31:22
Ett pass på gymmet och jag är helt jäkla slut. Jag skyller på chipsen igår. Men vet ni vad? Jag börjat få en liten identitetskris...Jag, Susanne Fors, tycker inte att chips är så himla gott nåmer! Vi lever numera i upp och ner vända världen!

Ska springa till duschen och sedan äta hos morsan (paella) och sedan blir det ta-hand-om-Sussie-stund med tända ljus, ansiktsmask, hårinpackning, nagelmålning och sånt där. Jag råder alla att ta en dag i veckan och bara ta hand om sig själv, för själens skull. Söndagar tycker jag är perfekt till det för dom dagarna gör man iaf ingenting.

Kommentera härJag borde få rota i din dator..

Datum: 2009-04-25 | Klockslag: 23:13:38
Jag måste ge massa credd till det här inlägget. Det är många som snor bilder härsan och tvärsan utan att länka till den som fotat bilden. Det här är också "stöld". Jag tycker det är rent hyffs att länka om man vet vart bilden kommer ifrån men att kalla det stöld är att ta i.

I och med ipred-lagen; om någon "snor" en bild som jag har fotat så får jag gå in i dennes dator och kolla igenom den och se om den har tagit bilden av mig? Nä justja, det gäller väll bara skivbolagen som redan har en massa jävla pengar.

Världen är orättvis och i denna värld styr pengar mer än rättvisa. Vart är vi påväg?

Kommentera härVart är alla esteter?

Datum: 2009-04-24 | Klockslag: 19:29:13
Jag måste säga att jag är besviken på folk. Enda sedan jag började lägga ut mer foton, utlottningar och andra saker som intresserar mig och som krävs att man är konstnärligt lagd så har jag förlorat läsare. När jag uppdaterar mycket så är det ingen som läser eller kommenterar. Jag förstår ingenting. Är ni bara intresserade när jag bråkar med folk eller vad är det? Besviken är jag iallafall.

Idag har jag hakat på en ny trend - jeansskjortan.På bild Emsedge.

Kommentera härUtlottning av armband

Datum: 2009-04-24 | Klockslag: 16:13:27
Vi kör väll igen då. Denna gång ett egengjort armband som är lite mer "unisex". Ska köpa mer mockaband nästa månad om jag har något kvar efter Luleå har rånat mig. ;)Ni har t o m nästa fredag på er (1/5). Reglerna då: har du en blogg ska du länka hit (du får låna bilden om du vill). Har du ingen blogg får du ändå vara med men då måste du be snällt. ;)

Efter det måste du ju såklart slänga in en kommentar och säga att du är med och glöm inte mailen.

Armbandet är en modell större men är du en tjej som har lika smala armar som mig så kortar jag så klart av den.

1/5 drar jag en vinnare med hjälp av
random.org.

Lycka till då små monster! ♥

Inga fler utlottningar för er inte.

Kommentera härOver the rainbow

Datum: 2009-04-22 | Klockslag: 07:33:57


Eftersom att det inte finns en regnbåge får man göra sin egen. Igår hade jag två samlyssnare som observerade mig när jag satt och ringde. Hyffsat pinsamt men funkar. Dom måste ju också lära sig.

Livet går lite segt nu, som om det sitter fast i lera. Det händer inte speciellt mycket och jag gör inte mycket mer än att längta till lule. Bristen på inspiration gör sig påmind också på bloggen. Ingen uppdatering alls igår, skamligt.

Jobbar till 1 idag och sedan är det fullrulle och idag är dagen då min mobil går i pension, den ska reklameras. Jag älskar den men vad ska man göra när samma fel återkommer hela tiden?

Nå ni får ha en bra dag då och håll ut, för snart är det lön! ♥

Kommentera här5 saker du inte visste om mig

Datum: 2009-04-20 | Klockslag: 19:56:38


1. Jag älskar lukten av spolarvätska. 2. Jag har en bok hemma som skulle vart inlämnad för 5 år sedan på skolbibblot. 3. Förr tyckte jag att jag var lång, nu tycker jag att jag är kort. 4. Jag skulle egentligen gå estet men fegade ur. 5. Jag har målat naglarna svarta för första gången på många många många år. Jag skulle gissa på 10 år.

Kommentera härModekungen.se

Datum: 2009-04-20 | Klockslag: 16:45:52


Kommentera härLite tradigt..

Datum: 2009-04-19 | Klockslag: 20:50:47


Någon där som har lite inspiration över som den kan skänka till mig? Jag kan t o m betala. Ska försöka fota lite imorgon, om jag hittar något roligt. Ska försöka komma ihåg och fota min asjävlasnygga-jacka och min asförbannatsnygga-väska som jag fick hem för ett tag sen. Och nästa vecka ser vi fram emot löning.

Natti natti bamsebarn. ♥

Kommentera härAcceptabla skor

Datum: 2009-04-19 | Klockslag: 11:59:09


Ni vet ju hur jag hatar gladiator och jesussandaler? Dom här är faktiskt inte så hemska. Köpa dom lär jag inte men jag kommer inte tycka dom är fula om jag ser dom på stan. Dom finns här.

Kommentera härColors in every form

Datum: 2009-04-17 | Klockslag: 20:01:24
Jag tänkte börja knåpa på en bloggdesign till devote här snart, ska bara orka först. Jag älskar den här designen också som Adam gjort åt mig men man förändring är aldrig fel va? Kanske jag återkommer till den någon gång, någon dag.

Ska börja släpa benen mot morsan vart jag ska sova över som vanligt på helgerna. Imorgon blir det Robinson-häng hos Jojjo och söndag blir det jobb. Vad gör man inte för pengar? Vi är ju alla prostituerade om man tänker efter.

Snart blir det en ny utlottning så håll ögonen öppna och fingrarna inställda på att skiva susannefors.blogg.se..

Trevlig helg mina små monster! ♥

Kommentera härSÅ coolt!

Datum: 2009-04-16 | Klockslag: 18:36:33
Kommentera härBefore i go..

Datum: 2009-04-16 | Klockslag: 11:25:13
Ja snart ska man till jobbet igen och nog är det konstigt att trots hur mycket jag än sover så är jag aldrig pigg..

Tänkte passa på att tipsa om en bra blogg, myfashion. Check it out. Ni får ta och ha en bra dag då!

Kommentera härSvennebanan

Datum: 2009-04-16 | Klockslag: 08:29:30


Vad tror ni? Chans på att bli årets sommarplåga? Rolig är den iallafall hahaa.

Kommentera härLove love love

Datum: 2009-04-15 | Klockslag: 11:04:33
Ja nu har jag väntat en halv dag på att mina inlägg som jag skrev igår ska komma upp... Jag bara måste byta till devote snart. Där kan man t o m förprogrammera inlägg utifall att man inte kan updatera under dagen. Geniidé!

Tog skitcoola bilder igår, får visa sen.

Nu ska jag tralla omkring på stan och sedan tralla till jobbet.

Ha en bra dag barn. ♥Kommentera härQuess the "thing"

Datum: 2009-04-14 | Klockslag: 19:30:43
Vad är det här?

Kommentera härRayban-lookies

Datum: 2009-04-14 | Klockslag: 18:48:38


SoVintage

Kommentera härThey call it "bildbomb"

Datum: 2009-04-13 | Klockslag: 21:10:01

Min mamma är så snäll, hon har tvättat åt mig. Även handtvättat! Vattnet har tydligen varit knas här uppe men nu är det fixat iaf.

Av någon anledning är jag jättebloggsugen, kan det kanske vara våren eller vad ska vi skylla på? Alla andra blir kära på våren...i människor. Medans jag blir kär i bloggen. Härliga rättvisa...

Favoritobjekt just nu: HIMLEN!

Kommentera härVinnaren!

Datum: 2009-04-13 | Klockslag: 19:23:49

Och vinnaren är....tttrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... ERIKA!

Nu hade du jäkla tur Erika för den första jag drog hade inte länkat hit och sedan blev det nr 1 vilket var du. Turgumma! Ska jag skicka den till dig eller jobbar du kanske den här veckan?

Bara för att alla ska se att det gått rätt till så gick jag in på random.org och drog en vinnare.Resterande kan chilla, det kommer fler chanser! Jag funderar på ett hardcore-killarmband nästa gång, behöver bara beställa lite mer grejer.

Kommentera härSuzy's leaving town

Datum: 2009-04-09 | Klockslag: 14:33:29
Jag ska alldeles strax åka iväg till stugan och kommer hem på måndag så fortsätt tävla. Det måste bli fler som är med i utlottningen annars så blir det inga fler.

Jag  tänkte bara ta tillfälle i akt och klaga. Jag tror dom flesta tjejer håller med mig när jag säger att vi alltid får jobba extra hårt för att bevisa att vi kan något. Gör vi något dumt eller fel så får vi jäklar reda på det inom 2 röda medans om en karl gör samma sak så blundar man bara för det. Det hände mig igår. Men jag är van. På många ställen sker det, omedvetet och medvetet. Skolan, arbetet, ute bland folk i överhuvudtaget.

Jag jobbade på ett ålderdomshem en sommar. Vi tjejer var inget att ha, men den enda karln där var ju SÅÅÅÅ DUKTIIIIG!!!

Jag har bara en fråga: VART FAN ÄR FEMINISTERNA? Sitter dom och klagar på porr och låter det här ske? Jag är less på att tryckas ner för att man är tjej. Och är man ung på det är det ännu "värre". Alla klagar på att vi motarbetas av karlarna men vi motarbetas av kvinnorna också. Istället för att stötta så fnyser man.

Fortsätt ni på att jobba på det här medans jag är i stugan, för jag vägrar leva i en sån värld nåmer.

Ja, kom ihåg utlottningen nu. Spread the word.

Kommentera härUtlottning!

Datum: 2009-04-04 | Klockslag: 20:35:50

Jag satt igår i 1½ timme och knåpa med mitt första armband och det ska jag nu lotta ut så jag hoppas många är med nu.Allt du behöver göra är att kommentera det här inlägget med typ: "Jag är med!" och skriv din mail med i kommentaren. Länka sedan hit på din blogg. Du får sno bilden ovan om du känner för det. "Tävlingen" avslutas på MÅNDAG den 13:e april.

Tänk att få ha äran att bära Suzy puzys första armband? ; )


AVSLUTAD!!

Kommentera härImorgon, då jävlar

Datum: 2009-04-03 | Klockslag: 21:57:12
Imorgon kommer en liten tävling upp här, så var beredda imorgon. ;)

Nu är jag hos morsan och tittar på singing bee...fast jag står inte ut med det programmet p g a vissa deltagares "vackra" sångröster.

Nej, nu blir det walkman istället.

Ta det lugnt mina senapsfrön! ♥

Kommentera härFredag

Datum: 2009-04-03 | Klockslag: 10:37:09
I maj har jag och jojjo bestämt oss för att åka till Lule och shoppa och vara turister. Jag säger bara att jag kommer att bo inne hos bikbok. Har ni sett deras jeans på hemsidan? Over the top och helt underbart.

Nå, jag ska piffa till mig lite och sedan fa till stan. Hämta paket och köpa nagellacket jag inte hann igår. En kaffe på taxi också om jag hinner med.

Förlåt för tråkiga inlägg på sistone.

Ha en bra dag. ♥

Kommentera härUpdate: torsdag

Datum: 2009-04-02 | Klockslag: 20:30:52

YES! Vi fick alla förlängt till den 26e juni och får sedan "sommarlov" vart vi får jobba kvällar och helger om vi vill sedan till hösten kommer det nog att dra igång igen. Gud så perfekt säger jag bara! Det passar mig helt utmärkt.

Det känns faktiskt väldigt skönt att man har jobb trots att det är finanskris och fan och hans moster. Jag känner faktiskt bara en enda som är arbetslös just nu.

Det som irriterar mig mest är att dom uppmanar folk att spara sina pengar. Ja justja, gör det om ni aldrig någonsin vill komma ur finanskrisen.. Ni såg väll på nyheterna? Indien känner inte ens av krisen för att dom handlar så mkt. Varför är vi sämre?

Kommentera härgina t beställning

Datum: 2009-04-02 | Klockslag: 09:32:49
Nä, nu är jag less på att vakna kl 6 och tro att man har försovit sig för att det är så ljust. Jag fick låna Myes sovmask men den kastar jag bara av mig under natten. Blir nog tvungen att köpa en rullgardin som är svart. Vem fan köper en vit rullgardin? Tydligen dom som bodde här innan oss.

Idag ska jag köpa svart nagellack. Japp, ovanligt för mig men ibland måste man prova lite nya saker. Jag har också filat ner naglarna till näst intill noll för långa naglar och svart passar inte riktigt.

Förresten fick jag mina kläder från gina tricot igår. Hojja vad snabba dom är. En dag! Hör ni det h&m?!Jeansen som hela sydsverige skriker efter. Varför kan man undra. Visst, dom är snygga men inte så snygga att man bara mååååste ha dom. Ja dom är konstiga dom där söderlänningarna. ;)

Kommentera här