Tillbakaaa

Datum: 2008-09-30 | Klockslag: 16:14:27
Nu är jag hemma igen. Det där på AF var en big waste of time. Inga jobb som passar mig och den som gjorde det dök aldrig upp. Och inte tog det nå 3 timmar inte.

Gick sedan till morsans jobb och drack kaffe och hämtade räkningar åt henne och jag kom nyss hem från en kortare promenad.

Dagens fråga: Tjejer, finns det något töntigare än killar som tutar på en? I don't think so. Då har dom t o m mer chans att få till det genom att dra någon dålig, gammal raggningsreplik.

Nu ska jag spela GTA SA!! och vänta på mat. Stinas kyckling blir det..mmm... Av någon anledning så gillar jag bara klubborna (benen), konstigt betéende..Jag har ju som sagt en typ utav killar som jag gillar, brun ögda, brunt korthår och långa och lite mystiska. Den här killen (namn?) verkar vara stereotypen ? :b

Kommentera härBajs bajs

Datum: 2008-09-30 | Klockslag: 11:59:03
Nu ska jag ta och fixa mig inför Arbetsförmedlingen, antar att man måste se lite fräsch ut. Men TRE TIMMAR..come on..

Jaja vi hörs efter 4 då...

Kommentera härGodnatt

Datum: 2008-09-29 | Klockslag: 23:11:06
När jag ber farsan om hjälp vad gör han då? Jo han blir sur. Fatta vilken press jag har på mig när jag har MVG i svenska och har fått pris för bästa projektrapport. Jag kan inte bara skriva vad som helst. Men nu så skiter jag i det här och lämnar det och det får vara jävla dåligt. Vissa ber ju någon i sin familj skriva ens personliga brev eftersom att dom känner en bäst men inte fan kan man få sånt stöd här verkar det som...

Kommentera härDom där jävla personliga breven

Datum: 2008-09-29 | Klockslag: 21:53:37
Herregud, jag kan verkligen inte skriva personliga brev! Det går inte! Jag börjar bara böla. Inte fan har vi fått lära oss sånt på Ekonomi, bara att skriva formella texter som inte har med en själv att göra alls. BLÄÄÄ! Jag vet inte vad jag ska skriva. Vem är jag? Vad är jag bra på?

Usch, önskar någon annan kunde skriva åt mig.

Kommentera härBritney kan inte sjunga, lalalalaaa

Datum: 2008-09-29 | Klockslag: 20:43:48
Jag har ju sagt att Britney KAN INTE SJUNGA så kan ni sluta att försvara henne när hennes röst enbart är fejk?

Kommentera härSängen ropar på mig

Datum: 2008-09-29 | Klockslag: 19:43:13
Ni tror inte att arbetsförmedlingen har bestämt att jag ska vara på ett TRE TIMMARS långt pass vart några gubbar från turism ska berätta hur många dom ska anställa så nu måste jag lägga ihop ett CV. Är det någon annan som ska dit? Jag menar, hur lång tid kan det ta att säga hur många dom kan anställa och hurdanna människor dom vill ha? Inte då tre timmar. Bäst för AF att jag får något att äta annars kommer jag att bli kinkig! Klart jag vill ha ett jobb men inte inom turism. Jag är kräsen, ja. Kan bero på att vad jag helst vill göra är att starta eget.

Jaja bäst jag sätter igång så man får sova sen, jag skiter då i Idol idag. Jag har ändå inte fastnat för någon deltagare. Speciellt inte för den där Anna 16år som skulle vara så bra. Visst, hon gjorde en bra förstaaudition men sedan dess har hon bevisat att hon bara kan sjunga "have a heart" och gråta i tv.

Godnatt på er cupcakes så hörs vi imorgon! ♥

Kommentera härMåndag

Datum: 2008-09-29 | Klockslag: 15:02:39
Vet ni vad det värsta är med den här penecillin-behandlingen? Man får inte äta något med mjölk i förrän 3 h efter man har tagit tabletten. Tänk er, vadfan ska jag äta till frukost? Smoothie är ju ett alternativ men man blir inte mätt utav det. Så idag så syndade jag och tog en macka OCH smör OCH ost. Äsch, det är ju inte som om jag har druckit ett stort glas med mjölk.

Hojja, jag är verkligen bajstrött, hade feber inatt tror jag. Ville spy hela tiden med. :S Jag hoppas det inte är biverkningar från penecillinet. Även fast läkaren sa att man oftast inte får några.

Aja, jag har inte direkt någon idé om vad jag skriva om.

Tjarå. ♥

Kommentera härMina cupcakes

Datum: 2008-09-28 | Klockslag: 20:11:13
Jag tycker ju inte om sånt där så det var mest för andras skull. :) Grund-receptet hittar du här. Jag valde att fylla mina med jordgubbar eftersom att det passar bra till citron. Jag gjorde två olika frostingar. Den ena är choclate-frosting (de bruna) och cream cheese-frosting (dom andra färgerna, använde bara olika karamellfärger).

Jag hittade på coop Nalle Puh-dekorationer om ni undrar vart figurerna är ifrån. :)

Det var ett kladdigt göra men det var faktiskt rätt kul att get down and dirty. ;)

Kommentera härVarför har inte Sussie uppdaterat idag?

Datum: 2008-09-28 | Klockslag: 17:49:34

För att hon bakar cupcakes!!

Kommentera härNy design

Datum: 2008-09-27 | Klockslag: 15:29:09
Sådärja, nu ser bloggen helt annorlunda ut. Vad tycks? Självklart är det Adam som har hookat upp mig med den.

Kommentera härFucking Saturday

Datum: 2008-09-27 | Klockslag: 12:22:19
Jag ska fan sitta och spela hela dagen idag och glömma bort att jag bor här. Ni tror inte att jag hörde farsan och "hans nya fast egentligen gamla" i natt? USCH. Dom bevisar verkligen inte att dom är gamla, snarare tonåringar som inte bryr sig om någon annan. Jag är så jävla förbannad på farsan för att han skiter i mina känslor men ändå så kan jag inte vara arg på honom. Jag känner att jag kan inte bo här nåmer men jag har inget jävla val. Jag har lust att cykla till Lule eller nått..

Ja vadfan ska Sussie göra idag då? Jo jag ska städa, städa garderoben och slänga kläder (om ingen vill ha?) och kanske färga håret. Josso vill umgås men jag tror inte jag är mkt till sällskap när jag är såhär förbannad.

Ni har väll hört att dom skyller på internet och spel för att Finland har råkat ut för en till massaker ? Fyfan vad löjligt. Visst, spel kan trigga folk, men då ska folket vara PSYKISKTSTÖRD FRÅN BÖRJAN. Vissa utav oss har faktiskt lärt oss att man inte får mörda folk, men dom som gör något sånt där har ju inga spärrar.

Nu ska jag döda lite folk i GTA.

Kommentera härInnan behandling mot finnar

Datum: 2008-09-26 | Klockslag: 15:54:44
Okej hörrni, det här gör jag för alla er som sitter i samma båt som mig. Nu hoppas vi på att jag får bort dom där utlänningarna som lever på min hud, eller hur?!

(Klickbara)


 
Rygg (haha ser inte ut som om jag har nå armar)Axel/ryggAxel/rygg (inte för att jag visade något på bilden men det kändes lite som om den platsade i "Moore". haha)Ansikte (var nyvaken så hela ögonen var uppsvullna, om ni undrar varför dom svarta fyrkanterna sitter där)Sida ansikteSida ansikte

Så det här är alltså bilder på innan behandlingen med penecillin och någon kräm ska jag tydligen använda också.

På dom här bilderna har jag ovanligt lite faktiskt (jag tror jag skrämde bort dom när jag gick till läkaren) och ungefär 40% är ärr.

Så där har ni sanningen, det är ingen idé att förneka den utan ta tag i den istället. Jag är iaf glad att min läkare inte avfärdade det hela och skickade hem mig med orden "rengöring". För problemet är inte rengöring när man har sådär mkt finnar, det är talgproduktionen som är för hög. Så konstigt att folk alltid vill skylla på dålig rengöring..

Kommentera härNo turning back now..

Datum: 2008-09-26 | Klockslag: 10:46:00
Nu har jag tagit dom första tabletterna, ni håller väll tummarna för mig?

Kommentera härGood morning Friday!

Datum: 2008-09-26 | Klockslag: 09:55:28
Min läkare ringde upp mig för en timme sedan för jag hade lite frågor. Tydligen så får jag dricka alkohol fast jag tar dom där penecillin-tabletterna. Fast jag får ju se till att jag inte spyr upp dom men så mkt har jag inte druckit på läänge. :b

Nå idag då? Jag har inget planerat alls. Eller jo, farsan ska göra korvstroganoff..HOMERDREGGEL.. Jag saknar faktiskt vissa maträtter från bamba. Är jag ensam om det?

Nä, nu ska jag...SPELA!! :D

Kommentera härBeaver

Datum: 2008-09-25 | Klockslag: 18:23:37
Haha idag så lyckades jag inte med att få en skinkbit upp i snoken utan idag så lyckades jag få kramp i tungan! Gjorde verkligen skitont och jag skrek rakt ut. ;D haha Allt ska då hända mig. Det gör ju mig intressant iaf så man ska inte klaga.

Nu ska jag fa och hjälpa morsan med hennes nya kök. Hon tänkte väll byta kakel också någon gång snart och då lär det bli jag som ska vara med. Farsan kallar ju mig redan för Ernst så varför inte köra på det fullt ut ?

Nä, nu for jag, jag gillar eder alla. ♥BÄVERSUSSIE SLÅR TILL IGEN!

Kommentera härVblogg

Datum: 2008-09-25 | Klockslag: 18:18:14

Kommentera härJag är SÅ avis på er..

Datum: 2008-09-25 | Klockslag: 16:07:08
Gjorde just en Vblogg men Youtube är så jävla seg..

Jag har fotat bilderna som visar sanningen...finnarna alltså.. Och när jag ser på bilderna så skäms jag något så oerhört. Hurfan kan jag gå ut och se ut sådär? Jag går ofta utan smink och har inte brytt mig men nu blir det så "in your face!"..

Ibland så blir jag så himla ledsen och jag känner mig verkligen som naturens lilla skämt. Skelar, har massor av finnar och för småa bröst till resterande kropp. Jag har ju absolut ingenting going for me. Jag blir helt matt utav den tanken. Jag menar, jag har väll aldrig sett mig själv som ful... men nu så tycker jag faktiskt att jag ser äcklig ut. Men det finns ju inget att göra åt saken så man får väll stå ut helt enkelt. Jag känner bara att det inte är konstigt att jag har vart singel 1½ år.. Känner man sig inte snygg så kommer ingen annan att tycka det heller.

Jag blir riktigt arg på folk som lever upp till dagens "ideal", dom har fin hy, stora naturliga bröst, smala, fint hår bla bla bla och sedan så tycker dom iallafall inte att dom ser bra ut!! Det ska jag säga er som inte har finnar: VAR GLAD FÖR DIN HY OCH SLUTA KLAGA. Många gråter varje gång dom kollar sig i spegeln för att hyn ser förjävlig ut. Iofs så skulle väll någon med en dödlig sjukdom säga åt mig att sluta klaga..

Aja, lite tankar såhär mitt på dagen efter min välförtjänta femma. Vbloggen får komma senare då.

Kommentera härJävla Swedbank

Datum: 2008-09-24 | Klockslag: 17:30:20
Ni tror inte banken lyckades skämma ut mig på Lindex idag? Jag hade nog med pengar, grejen var den att Swedbank har reserverat ett belopp -39:90:- som dom ska ta betalt för någon usel tjänst som egentligen ska vara gratis. TACK FÖR DEN! Jag kan inte tänka mig att byta bank men nått sånt där har aldrig hänt mig förut. Alla som känner mig vet att jag alltid måste räkna pengarna innan jag betalar och ta upp plånboken i tid så jag vet att jag har kortet med mig osv osv.

Och ovanpå det här så SVARAR INTE MORSAN!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!

Såja.

Jag köpte världens sötaste mössa på Lindex, ni får se den imorgon you guys. Känner inte precis för att fota mig själv idag när jag är osminkad och har fettigt hår..great.

Nu känns det verkligen som om jag är arbetssökande. Man är inte en desperat arbetslös en förrän man har stått i kassan och inte kunnat betala. Haha.

Nä, nu ska jag spela GTA och döda lite Ballas (Mitt gängs no 1 enemy). Tycker dock inte om att utföra uppdrag ute på vischan. Jag vill vara inne i stan. Jag gissar att dom flesta som läser är tjejer så antar jag att ni inte spelar ?

Kommentera härHemligt hemligt..

Datum: 2008-09-24 | Klockslag: 11:19:50
Jag har varit på ett hemligt möte på sjukhuset nyss...

Haha hemligt?! Inget är ju förfan hemligt på min blogg!

Faktum är att jag for dit för att jag hade tid med en viss Doktor Lars Lundmark vart vi diskuterade hur vi ska få bort mina finnar. Så nu ska jag prova att käka penicillin i minst 3 månader. Vet ni vad jag tänkte? Att jag kanske skulle göra mig sårbar inför er och dokumentera varje vecka hur det går? Så får ni ser utvecklingen? Jag vet att jag signar upp mig för att få många anonyma kommentarer som skrattar åt mig för att jag har finnar men förhoppningsvis så är det fler som uppskattar det, och kanske sitter i samma båt som mig.

Så vad säger ni? Vill ni se mer finnar på min blogg?

Vet ni vad jag ska göra nu? Spela GTA SA. Hojja vad jag älskar det spelet. Enda som irriterar mig är att man alltid måste "gå hem" för att kunna spara men, äsch, i-landsproblem.Haha jag och mina grimaser..

Kommentera härGina tricot

Datum: 2008-09-23 | Klockslag: 18:03:18
Är det satt något datum för när Gina tricot ska öppna sin nätbutik? Jag har väntat länge nog nu tycker jag. ;)

Kommentera härMin lilla vikt-historia

Datum: 2008-09-23 | Klockslag: 17:49:25
När jag var barn så åt jag normalt mkt mat och överdrivet mkt godis och Chips och rörde på mig mkt. Lekte mkt med kompisar så som fotboll, kurragömma, plumsa runt i snön och annat som man gör som barn. När jag var riktigt liten så försvann mitt bejbis-fett fort och jag blev den smala lilla pinnen. Alla omkring mig sa åt mig att äta och att jag var för smal.

Spola framåt i tiden till den tidiga tonåren. Fortfarande en pinne, fast en pinne med drömmar om att få kurvor så som höfter och bröst som alla andra omkring mig hade. För smal ännu enligt folk.

Tonåren - Går upp i vikt, men ändå i smalaste laget. Drömmer fortfarande om att någon dag får bröst och lever enbart på hoppet. Fortfarande för smal och kommentarerna fortsätter rasa in.

Sena tonåren, nutid. Här sitter en tjej som är normalviktig men som tycker själv att hon är tjock. Och får fortfarande höra att hon är för smal och behöver äta! Hon har numera slutat drömma om bröst och vet att hon får helt enkelt finna sig i sin platthet alternativt operera sig.

Vad ni än gör, säg inte åt folk att dom är för smala och behöver en macka. Visst, vissa kan se äckligt smala ut men tänk på att hon inte behöver ha en ätstörning för det. Och säg definitivt inte åt era barn som fortfarande är ett BARN att han/hon måste äta mer. Det tär på självrespekten och det sitter kvar hela vägen upp till vuxen ålder. Jag förstår om ni är oroade över personen i fråga, men det hjälper inte att fälla kommentarer då och då. Prata med människan och iakta deras matvanor om ni verkligen är oroade.

Jag kommer antagligen aldrig bli av med mina vikttankar och det har jag många års av kommentarer att tacka för. Jag tror inte att personerna som fällt dom tänkt på hur man tar åt sig.

Jag har funderat på om min smalhet kanske är det som har gjort att jag inte har fått några bröst? Typ att jag inte kunde ta upp näringen som man ska kunna?

Förstår ni nu varför jag vill operera mina bröst? Varför jag i huvudtaget är ...besatt vore fel ord.. otroligt angenägen att andra ska tycka min kropp ser normal ut?

Kommentera härTisdag

Datum: 2008-09-23 | Klockslag: 14:22:27
Jag har skaffat mig en riktigt ovana att äta en dålig frukost. På helgerna blir det överblivna chips och dricka och på vardagarna blir det pizza. Jag som alltid tyckt att man ska äta en bra frukost har nu flytt min egen övertygelse.

Nå, idag är jag bajstrött fast jag fått sova mkt men jag har börjat vakna mitt i natten eller tidigt på morgonen bara för att. Idag vaknade jag kl 7 prick för att jag glömt att ställa klockan. Jag tror hjärnan är mer komplex än vad vi vill tro..

Jag funderar på en promenad...men jag vet inte om jag ska fa nu eller i kväll.. Missa Star gate ikväll eller gå nu fast jag är trött ?.. Vilka problem man har när man är arbetslös.

Kommentera härFusk fusk fusk

Datum: 2008-09-22 | Klockslag: 15:34:13
Är någon annan än mig som hatar att gå på toa? Jag är sån där som håller mig tills sista sekund. Undra vad det beror på... Säkert något från barndomen. Det är ju ganska populärt att skylla på det så det gör vi också!

Nu har jag iaf vart på AF (såg även Emma där, hejhej!), nu ska jag iaf få 2500:- i månaden på vilkoret att jag söker alla möjliga jobb och går runt och skickar CV till typ...alla..och sedan redovisar det veckovis. Så jag har till på torsdag att bestämma mig hur jag vill göra. Risken är ju att man blir otroligt utmattad och sönderstressad. Men jag börjar ju faktiskt bli desperat.

Vet ni vad som är fuskigt? Morsan och folket på hennes jobb ska få åka till Lule och se Mia Törnblom föreläsa Jag vill också!!! Jag läser ju alla hennes böcker (såg att en till kommit ut..) och har verkligen tagit till mig det hon snackar om och gjort om det till mitt egna sätt att få bra självkänsla och bli en bättre människa. Jag kanske borde dela med mig till er om min egengjorda "religion" som jag brukar kalla den? Säg till om det låter intressant.

Nä, nu ska jag ring pappso och fråga om han ska göra käk, annars så tar jag en pizza. Ni vet sån där som man sätter i micron? Inte Billys utan den stenbakade... Aja, 2 much information nu va?We are so GOD DAMN CUTE!

Kommentera härNatten till idag.

Datum: 2008-09-22 | Klockslag: 12:03:24
Fyfan vilken natt! Har haft ont i "stressaxeln" och ryggen så jag har legat och jämrat mig hela natten och sovit inte fullt 4h. Och ovanpå det så ska jag till arbetsförmedlingen idag! Yay! huhumm.. Tycker dom borde byta namn. Dom hjälper ju inte en, dom ska bara trycka upp det i ansiktet att man är arbetslös.

Jag funderar på att tröstshoppa efteråt, är det någon som vet vart man kan hitta en stickad basker? Hitta en hos Ellos tror jag men jag skulle behöva en Nu.

Aja, jag är för trött för att snacka gojja, vi hörs sen. ♥Cilla, Jullan, Jag, Mia, Josefin, Erika, Kajsa. Studenten 2008.

Kommentera härSöndag

Datum: 2008-09-21 | Klockslag: 19:08:20
Jaha, fick inte ens en intervju hos rikspolisstyrelsen heller. Passade perfekt till jobbet och har t o m en far som jobbar där, det enda som inte stämde in på mig var att jag inte är någon man. Enda gången det INTE lönar sig att vara kvinna och söka jobb. Jaha, så nu får man gå fattig ännu längre. Jag börjar fan fundera på om jag skriver dåliga CV:s... Kanske borde skicka med en bild så blir dom så kära i mig så dom måste ge mig jobbet. ;) Haha skadar aldrig att testa.

Nä, vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska sätta en hårinpackning och ansiktsmask och äta kladdkaka! Vad säger ni om det? Ja, jag vet att ni är avis!

Vet inte om jag hör av mig senare. Annars blir det imorgon. Av någon anledning så verkar jag uppdatera mer på vardagarna.. Kan bero på att jag är ensam hemma så jävla länge. Har t o m börjat prata för mig själv. Tragiskt hur avsaknad av jobb kan påverka en.

Hare bra och jag äter lite kladdkaka åt er också! Pussen ♥

Kommentera härA strole down memory lane

Datum: 2008-09-20 | Klockslag: 23:41:08

Ja här sitter jag igen och har uppdaterat en gång idag men ändå så går ni in flera gånger om dagen. Don't get me wrong, I like it. ;)

Nä vet ni vad? Jag ska faktiskt gå och sova strax, jag tänkte hinna med grejer imorgon och kanske t o m blogga ordentligt. :O Ja vi ser ju.

Nyss så gick jag och morsan på en kort promenad. Jag gick och tittade på gamla nostalgiska ställen som t ex mitt gamla dagis och lekparker jag varit i mkt som liten. Jag börjar verkligen bli gammal när jag måste besöka ställen som för mig tillbaka till mina unga år. Nostalgi..

Kommentera härAtt man aldrig ska få sova..

Datum: 2008-09-20 | Klockslag: 12:19:26
Nu har jag ätit mig en nyttig brunch bestående av Dr. Pepper (någon annan än ensamma mig som gillar den?) och sånna där "chipsringar". Så nu är jag fit for fight! Eller fit for sleep.. hade vart skönt faktiskt. Ni tror inte att en spindel dök upp i mitt rum precis innan jag skulle lägga mig? Så nu har jag spenderat hela natten med att vakna varje kvart för att titta runt för att jag drömt att jag sett en spindel krypa på golvet.

Jag ska fan börja ha kliniskt rent, fast jag tror nog inte det spelar någon roll egentligen. Dom är bara ute efter att förstöra min skönhetssömn.

Kommentera härTop of the morning to you sir!

Datum: 2008-09-19 | Klockslag: 12:27:19
Jag märker ett tydligt mönster att mina morgon-inlägg är otroligt tråkiga. Synd men å andra sidan, vem fan ids skriva något invecklat när man just har vaknat ?

Ska strax fa till gymmet och sedan på stan för att ragga upp en hårfärg. Jag vet fortfarande inte vilken färg jag vill ha.. Men det bästa med att vara brunett är att man kan byta färg när man vill som man vill för det sliter ju knappt på håret. Det saknade jag jätte mycket när jag var blondin. Har ni några idéer så hör av er ungar!

Nä, nu ska jag fa och pumpa skrot och få en tvättbräda... Adjö!

Kommentera härSkälen till varför jag kommer fortsätta köpa vatten på flaska

Datum: 2008-09-18 | Klockslag: 18:23:38
1) Om det nu är så mkt usläpp pga mineralvatten varför pratar ingen om läsk då? Det är ju t o m dåligt för din kropp.
2) Det där med att "det är bättre att köpa en soda streamer än vatten".. hallå? Vart fraktas gasen ifrån då?
3) Någonsin tänkt på hur långt vår frukt får färdas?
4) Någonsin tänkt på hur långt kaffe färdas?
5) Hurfan kan utsläppen vara så stora när både LOKA och Ramlösa kommer från Sverige? Dom andra märkena är ju inte ens nästan lika stora ?
6) Tänk på all tid miljönissarna har spenderat med att spy galla över det här istället för att plantera blommor och träd och se till att regnskogen får vara kvar så utsläppen inte blir ett problem nå mer.

Jag blir galen på miljönissar ibland. Och när dom sedan ska pressa på andra med sin jävla propaganda så blir jag så jävla galen. Självklart ska vi ta hand om våran miljö för utan den finns inte vi, men dom här som står i tv och klagar på allt gör det enbart för att fiska röster.Ta hand om miljön, men på ett enklare sätt. Allt behöver inte avskaffas, en lösning är bättre.

Kommentera härVit tatuering

Datum: 2008-09-18 | Klockslag: 16:54:11
Jag läste just att det är trendigt bland kändisarna att tatuera en vit tatuering. Den försvinner med tiden. Helt jäkla perfekt för folk som mig som vill ha en liten men vågar inte köra fullt ut med en stor svart sak.Tycker ni inte det är förbannat smart?

Kommentera härByt ögonfärg!

Datum: 2008-09-18 | Klockslag: 16:43:13
Jag har alltid sagt hela mitt liv att jag vill ha mörkbruna ögon. Det vill jag ännu men trots att jag ogillar min ögonfärg (Isblåa) så är jag fäst vid dom. Dom är jag. Även fast jag hade kunnat tänka mig att införskaffa färgade linser. Men jag har den uppfattningen att dom flesta tycker blåa är finare. Eller ha jag fel ?

 Iaf, titta på videon om ni vågar, man får se en ögonoperation. Tänk att jag har gjort en..helt sjukt. Någon skulle ha filmat det.

Nu kan alla se ariska ut! Fast jag förstår inte varför någon skulle hellre vilja ha blåa och framför allt gröna istället för bruna. Dom måste vara galna.

Kommentera härmiihi

Datum: 2008-09-18 | Klockslag: 16:26:39
Jag kanske ska färga den där hårfärgen igen? För jag måste erkänna att jag ser väldigt söt ut på den där bilden.

Kommentera härHårfärg och tumsugning

Datum: 2008-09-18 | Klockslag: 16:22:30
Nä nu blir jag galen. Suttit och kollat bild efter bild på kändisar och annat folk och sedan bilder på mig. Jag vet fan inte vilken hårfärg jag ska ha!

Jag tycker jag lämnar ansvaret på er imorgon när jag ska inhandla hårfärg så slipper jag helt tänka på det!Typ enda gången jag har tagit bilder vart jag ler och mina tänder ser hyffsade ut. :P Jag säger bara det: LÅT INTE ERA UNGAR SUGA PÅ TUMMEN!

Kommentera härI brist på ett liv

Datum: 2008-09-18 | Klockslag: 15:44:58
Snodde den här från Elin.

NÄR...
Köpte du något senast:
Hmm jaa.. Jag får nog säga när jag köpte "plåster" för att få bort pormaskar (vilket inte funkade för fem öre).
Kramades du senast: Igår.

VEM...
Saknar du: MOMMO!
Rörde dig sist: Säkert farsan, vi småbråkas alltid.
Vill du slå: Jag vill inte slåss, om det inte är i självförsvar då.
Kramade du sist: Morsan.
Vill du vara som: Den ultimata Jag.
Sårade dig sist: Vettefan, du vet, har man vart singel i ett och ett halvt år så hinner man inte bli så sårad. ;)
Gjorde dig riktigt glad senast: Andreas (bror).

HAR DU...
Brutit några ben någon gång: Nepp, enbart en spricka.
Några piercings: Om varsitt hål i öronen räknas.
Egen dator: Mja, vi delar ju den här men farsan snacka något om att han köpte den åt mig. Ganska lätt att förstå eftersom att det är en "speldator". ;D
Gjort bort dig rejält: Nästan varje dag. ;)
Bra självförtroende: Självförtroendet är inte så himla bra, nej. Självkänslan däremot. Två skilda saker det där.
Kysst någon: Men OFC
Varit/är kär: Jag tror det.

HUR...
Svarar du i telefonen: "Hallå..?"
Mycket pengar har du: I plånboken? Typ 20 spänn, banken är hemligt. Får man fråga sånna där frågor..? ;) Eller ja, det får man väll till en brat som gärna berättar..
Ofta bäddar du sängen: ALDRIG.
Ofta städar du: Pjaa, brukar gå lång tid emellan men nu ska jag göra det iaf varannan vecka.
Många stör du dig på: Massa och på olika sätt. Men det gäller att inte tänka på det för mycket.
Ofta träffar du din familj: Farsan träffar jag varje dag, morsan kanske varannan och brorsorna är väldigt olika eftersom att dom bor på olika ställen.

TROR DU...
Att du kommer bli något: Alla har väll fantasier och en magkänsla om att man är någon speciell?
På Gud: Oh God NO.
På rymdvarelser: Jag är skeptisk men avfärdar inte det. Hallå, jag kollar ju förfan på Stargate OCH Star trek ?
Att folk tycker om dig: Det tror jag är himla olika. Men jag tror många inte lyckas komma mig så pass nära för att lära känna mig.
På ett liv efter detta: Jag hoppas att vi inte bara dör och inte finns nåmer. Jag vill iaf inte det. Jag vägrar försvinna.

ÄR DU...
Förstående: Jag försöker väll men man kan inte sätta sig in i någon annans situation om man inte varit där.
Osäker: Vad snackar vi då om? Osäker i mig själv? Det skulle jag inte vilja påstå.
Intressant: Ja, om man gillar flummighet. ;D
Hungrig: Nej nej.
Smart: Snackar vi streetsmart eller booksmart? För jag är definitivt inte book. Mycket mera street.
Barnslig: Det tycker jag.
Liten: Jag är rätt lång och inte speciellt smal så nej.
Frågvis: Haha jaa, jag är som en liten unge: "Varför deeet?"
Organiserad: Jag är iaf mer organiserad nu än när jag gick i skolan. Nu har jag t o m en almanacka!
Hälsosam: Jag har mina perioder..
Blyg: I nya situationer och bland nya människor så kan jag vara det, ja. Men jag är mer en sån där som blir som umgänget. Är dom lössläppta och öppna och trevliga så blir jag likadan.
Arg: För tillfället? Nää. Jag är faktiskt väldigt sällan arg nu för tiden.
Ledsen: Mja, man har väll alltid något att gråta för? Jag brukar nästan varje dag ta mig tid för "gråttid" då jag får gråta ut ordentligt om precis allt som gör mig ledsen. Jag rekommenderar att göra det innan man ska sova. Det tar verkligen på krafterna..
Glad: Nästan alltid, tror jag.
Positiv: 90% utav dagen.
Lätt att förföra:  Oh hell no!
Bra på att ge komplimanger: Mja, jag hade kunnat bli bättre.

Kommentera härVad är det här nurå?

Datum: 2008-09-18 | Klockslag: 15:07:33
Är det någon som vet hur man går med sånna där?

Kommentera härEnsam

Datum: 2008-09-16 | Klockslag: 18:57:43
Ibland så känns det som om mina kompisar inte är mina kompisar nå mer. Min bästis sedan jag var 5-6år har ja helt slutat umgås med. "Gänget" träffar jag aldrig om vi inte ska festa. Är jag inte typen man vill umgås med om man inte dricker? Är jag verkligen så hemsk? haha

Nä men seriöst, jag träffar knappt nå folk nå mer. Kan ju bero på att man inte har något jobb. Jag förstår om hemmafruar blir Deperata.

Det här är säkert skälet till att jag gått upp i vikt. Jag är sjukligt deprimerad nu. Har inget att göra och har ingen ork just därför. Jag har inget att se framemot när jag vaknar. Imorgon så fyller någon släkting år men jag vet inte om jag ska gå. På morsans sida av släkten känner jag INGEN och jag vet att hon kommer att lämna mig ensam med nått folk som jag inte ens vet namnet på eller hurfan vi är släkt. Brorsan ska inte med heller så då blir det lilla jag ensam med främlingar...kul...

Menar, släkten kanske är roliga men mår man psykiskt dåligt så blir det inte bättre utav att man stressar upp sig för att imponera på främlingar som man tydligen delar blod med.

Nä, jag får se hur jag gör.

OH GOD I'm depressed..

Även fast man blivit en gladare människa och mycket lyckligare så kan man ha dåliga perioder. Right?Snart ska jag färga håret från mörkbrunt till brunt!
(gammal bild)

Kommentera härTjollahopp

Datum: 2008-09-16 | Klockslag: 12:18:04
Jag skrev inget igår, det kanske ni märkte ? Men jag har inte dåligt samvete av någon anledning. Vissa dagar prioriterar jag annat helt enkelt. Nå! Om ett tag ska jag ta en långpromenad och sedan har jag inget inplanerat på dagen. På kvällen däremot är det ju idol. Är det Heroes också ?

Hade inte så mkt mer att säga just nu, jag har ju faktiskt nyss vaknat.

Kommentera härJag är lite fundersam..

Datum: 2008-09-14 | Klockslag: 18:33:52
Jag är förvirrad.STORA bröst? Jag som alltid tyckt hon har små om man kollar på bilder på henne i bikini..Ett alternativ är ju att hon var tjock som barn but I doubt it.

Kommentera härDavid Boreanaz

Datum: 2008-09-14 | Klockslag: 18:12:56
GAAAAAH han är så jävla snygg!

Kommentera härDagens tips

Datum: 2008-09-14 | Klockslag: 15:33:39
Gosh vad jag är trött! Jag vakna vid 12 och låg och drog mig i flera timmar. Nu sitter jag mest och väntar på farsan så man får MAT! Ja, jag kan laga mat själv men han erbjöd sig och jag är inte typen som säger "nej tack" till det. ;)

Jag ska nu tipsa er om en jättebra blogg. Det är något med den här tjejen som fängslar mig. Är det hennes urgullig klädstil? Eller att hon är söt som socker? Eller skriver bra helt enkelt? Jag har själv ingen aning.

Hon är söt, exotisk och jävligt bra. Hon är Mintra.

Jag sitter då iaf och väntar på att hennes webshop ska öppna. :)

Kommentera härWho the hell are you??

Datum: 2008-09-14 | Klockslag: 00:47:21
Alltså, jag fattar verkligen NOLL av bloggkoll.com. Varför kan jag inte se vilka mina prenumeranter är? Någon som har bloggkollskoll?

Kommentera härPaaaiiin, I want to vomit..

Datum: 2008-09-14 | Klockslag: 00:35:36
Oh God.. Jag har ätit så att jag mår illa nu. Godis, ostbollar och läsk. Läsk, det var länge sedan. Dricks nästan bara när man ska grogga en gång i månaden ungefär.

Om ni promenerar mycket eller ska börja så rekommenderar jag verkligen er att investera i ett par promenadskor. Det är STOOOOR skillnad mellan sånna och vanliga skor. Men är ni som mig och får lätt skoskav så ska ni gå lite och sedan öka på avståndet eftersom. För här i Kiruna finns det i alla fall ingen Sally som kan gå ut skorna åt en. Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke..

Nä hovva, jag vill nog nanna nu. Får jag det?

Kommentera härNått som är jätte viktigt för mig

Datum: 2008-09-13 | Klockslag: 10:11:55
Jag måste få donera mina organ om jag får chansen till det. Därför har jag varit upplagd i donationsregistret sedan länge tillbaka. Nu var jag tvungen att ändra lite. Jag valde förut att inte ge bort mina hornhinnor och hud men det har jag ändrat nu. Vadfan ska jag med horhinnor och hud till när jag är död?Jag har även valt att ge bort mina organ i medicinsktsyfte, så att forskarna kan få fram läkemedel och information som kan hjälpa dom som jag lämnar kvar på jorden. Detta kan man välja bort om man vill.

Gör som mig och gå in på www.livsviktigt.se och anmäl dig. Du kanske tror att det räcker med att säga åt din familj att du vill donera om du hamnar i den situationen ? Tyvärr, nekar dom (vilket är vanligt eftersom familjen fortfarande hoppas att du ska bli bra igen fast det är dödsdömt) så blir det ingen transplantation.

Vissa tror att man inte är död när dom tar ut organen, men faktum är att man måste vara död för att dom ska kunna ta ut dom. :)

Varför ska du ha med dig dina organ när du dör? Donera istället, www.livsviktigt.se.

Kommentera härNyss

Datum: 2008-09-12 | Klockslag: 17:49:17
Haha åt just en kycklingtallrik från Empes, nyttighet here I come! haha. Nä men livet är inte värt att leva om man inte får njuta, håller ni inte med?

Har köpt sånt där "plåster" som tar bort bormaskar, en concealer borste (Självklart hade inte Domus en riktig så fick ta en ögonskuggsborste..), zon mot mitt stressont i axeln och ett par promenad skor! Jag har hela tiden gått med vanliga skor och det börjar verkligen kännas. Man får ont under trampdynorna och ryggen och knäna tar stryk. Så nu är jag fit for...walking...hmm.

Ska dra till morsan och få massage ; ) och sedan vet jag ej. Inviga dom nya skorna kanske? :)

Jävla kamera, jag måste köpa en ny. Alla ser så bleka ut om man fotar för nära. Den verkar lite knas.. Men inte fan har jag råd med en ny, så what to do?

Har jag förresten sagt att jag inte fick ens en intervju hos JC? Sedan skickade dom ut flera dagar EFTER det att dom redan anställt någon och sa "tyvärr". Kanske har lite dålig koll? Men enligt brorsan och morsan så ger inte alla företag svar. Sjukt ju.

Kommentera härUscha

Datum: 2008-09-12 | Klockslag: 16:00:24

Usch, har sovit bort hela dagen.. :( Jaja ska iaf på stan snart med farsan och köpa grejs. Jag vill mest bara sova hela dan..hade vart perfekt..

Nå, ska försöka att hålla mig ifrån chips idag, vilka här tror att jag klarar det? Nä juste, ingen, och ni lär ha rätt.

Jag skulle inte bli förvånad om jag får en hjärtattack någon gång i livet. Ni vet väll att man inte behöver vara överviktig för att få det ?Kanske man ska ta snyggskorna idag ??

Kommentera härÄGD!

Datum: 2008-09-12 | Klockslag: 11:03:24


Kanske borde börja tänka lite längre än näsan ? ; )

Kommentera härMorning everybloody

Datum: 2008-09-12 | Klockslag: 10:06:19
Nu har jag suttit hela morgonen och ringt till vårdcentralen och tandläkaren, får man sova nu? Har sovit typ 4h i natt. Jag börjar bli jävla less på mina sömnproblem.

Nå, ska snart ta en långpromenad (om jag inte hinner somna först) och senare ska jag på stan med farsan.

Bläh, är så trött så jag inte kan skriva nått intressant ens. Vi hörs senare barn. ♥

Kommentera härhahahahah min skinkupplevelse

Datum: 2008-09-11 | Klockslag: 17:48:38
Hahahahaha vet ni vad jag just gjorde?!! Jag kom just hem efter promenad och stretchade och maten är inte klar än så jag ska ta mig en skinkbit att tugga på. När jag väl tuggar den och har den i munnen så hostar jag till och en liten bit slinker in i hålet/hålen (?) mellan näsan och munnen. Så nu har jag haft en skinkbit i näsan, någon gång ska väll vara den första!

Kommentera härHaha

Datum: 2008-09-11 | Klockslag: 15:38:53
Tydligen har jag köpt en Doktor Mousse!

Kommentera härPlastikoperationernas ansikte

Datum: 2008-09-11 | Klockslag: 14:33:50


Det behövs ingen bildtext va..?

Kommentera härMorr'n

Datum: 2008-09-11 | Klockslag: 11:02:38
Nä om man skulle ta och släpa sig till gymmet.. Blir en mjukstart eftersom jag inte vart där på länge nu. Efter det ska jag sola ett par minuter sedan fa på promenad. Jag längtar tills det är gult/orange/rött i alla träden och det ligger en massa löv på marken..ååh..Synd bara att vi knappt har någon vår/höst i Kiruna. Är mest bara vinter och en kort sommar. Jaja, man får skylla sig själv när man bor här och då ska man fan inte klaga!

Håll tummarna nu för att jag inte blir förkyld (som vanligt) när jag tränar!


Kommentera härShoppat på senaste tiden

Datum: 2008-09-10 | Klockslag: 17:44:14
Har handlat lite grann som jag inte har visat. Kom på att jag inte ens har visat vad jag köpte i Lule när jag var där i Juli... Men äsch, ni får se det på någon "outfit" eller nått. Outfit..usch vad jag inte gillar det ordet..

Anyway:

Overknee, Lindex.

Fan vilka snygga pilar jag gör..haha. Sminket är från Domus btw.

Kommentera härKonstigt att vi är tjocka ?

Datum: 2008-09-10 | Klockslag: 17:10:43
En sak som irriterar skiten ur mig är att nu för tiden så ska det hela tiden ÄTAS. Chips/popcorn till filmen, fika om man får besök,  julafton, påsk, midsommar osv osv. Inte konstigt att vi bara blir fetare och fetare ? Dessutom så tackar man nej till fikabröd hos folk så tittar dom på en som om "Jaha, inte konstigt att hon är smal när hon inte ens kan äta en bulla!". Jag tycker inte om sötsaker, ursäkta då ?

Och dom enda få gångerna då vi inte käkar på nått, jo, då har vi toy istället! Om vi kunde börja känna efter om vi faktiskt är hungriga eller inte så skulle vi inte vara så stora. Vi har hamnat i en himla mörk cirkel här, är det bara jag som ser det?

Kommentera härJag tänkte faktiskt...Men det slutade med: "Jag ska bara..."

Datum: 2008-09-09 | Klockslag: 20:01:49
Helt ärligt har jag tänkt att göra en videoblogg i flera dagar nu..Iofs har jag tänkt gå och träna i flera veckor nu.. Jag tänkte att idag så sminkar jag mig, för jag ska ändå på stan, så kan jag göra en vblogg sen. Jojo! Ni tror jag sminka mig för folket på stan?! Nä! Och jag har ingen vidare lust att lägga ut en film på mig osminkad, för erat välmående som min egen. Jag hade lätt kunnat göra det om jag inte såg ut som en prickig korv i fejjan..Men man kan inte få allt va? Eller ens lite. Men sånt är livet!

Tror det blir imorgon jag visar vad jag shoppat dom senaste dagarna. Jag känner mig så halvtrött så jag ska pimpla irish coffe och vanilj-soya dryck.. *homer dreggel*. Vi hörs imorgon friends. ♥Jag ÄLSKAR min ring från H&M!! ♥ Har en likadan i brun också.

Kommentera härHar vi människor olika värde?

Datum: 2008-09-09 | Klockslag: 14:37:12
Jag har tänkt på det, vissa utav oss är ju faktiskt värda mer än andra. Ett exempel är ju prinsessan Diana och Hitler, vem är värd mer ?

Jag kommer ihåg när Emilia dog i olyckan då tänkte jag för mig själv: "Varför kunde inte jag få dö istället? Jag är en mycket sämre människa än Emilia och hon hade mer att ge". Och jag tänkte likadant än idag när bra människor dör. Nu har jag iofs ändrat mitt tänkte rejält och jag är en mycket gladare och positivare människa än jag någonsin vart. Men jag offrar hellre mig själv än någon främling.

Jag kan ju ta ett till exempel, Om du bara kan rädda en vem räddar du då av: Ditt syskon eller en främling i samma ålder ?

Jag tycker det är skitsnack om att "alla har samma värde för mig!" för så är det inte. Om man har tid att rädda Hitler också ur ett brinnande hus så kanske man hade gjort det, men nog fan hade man räddat Diana först och därigenom kanske offra Hitler.

Eller?

Kommentera härSmink på killar? BLÄ

Datum: 2008-09-08 | Klockslag: 13:46:29
Om det är nått som är fult på killar så är det smink! Det enda undantaget är Johnny Depp i Pirates of the Caribbean.


Ola, BUUUUUUUU!


Johnny, BÄÄÄÄ!

Jag skulle nog aldrig kunna vara tsm med någon kille som använder smink. Acceptabelt är det ju om han försöker gömma finnar litegrann men jag tycker ändå att det inte är något att få panik över. Jag gillar killar för att dom är råa och oslipade, det är så dom ska vara!

Kommentera härBack

Datum: 2008-09-07 | Klockslag: 20:42:43
Heeeeeeeej har ni saknat mig? Jag har saknat er,men bara lite grann.. ;)

Är så himla glad för att jag åkte iväg, det behövdes verkligen. Trots att ett kryp attackera mig och ville in i min mun, trots att det låg råttbajs på golvet, trots att jag var tvungen att måla, trots att man var tvungen att göra sina behov på ett utedass..

Jag har kommit på att jag hatar kryp, men efter ett tag i stugan bland allt äckel så blir man mer man än mus och kommer över det dära. Men sen när man kommer till stan igen så blir man tillbaks till en mus.

Snart så ska jag äta sushi och ta ut hårinpackningen jag satt. Sedan blire natta. Kanske skriver senare.

Förresten! Hittade en knöl i armhålan och vad var min första tanke..? CANCER! Men nej, jag ska inte dö, än. Ni kan vara lugna. ;) Tänkte kanske det var en bauta finne för dom kan ju fan komma överallt dom där jävlarna. Men nej det är det inte heller. Det är troligtvis en körtel som är svullen. Ni vet, en del av immunförsvaret sitter under armarna så det är möjligt att jag har någon infektion i kroppen som den håller på att slåss mot. Det är bra att man har ett försvar, till skillnad från Sverige.. hahah jag är rolig jag. :P

Kommentera härWhat is this??

Datum: 2008-09-06 | Klockslag: 09:11:55
Visste ni om att det här fanns? Inte då jag. Jag visste inte att asiater var så benägna att få våra så kallade "dubbla ögonlock". Finns det folk som är så utseendefixerade att dom lägger lim för att se västerländsk ut ? :S

Kommentera härI natt

Datum: 2008-09-06 | Klockslag: 07:53:49
Fyfan vilken natt igår. Bland det värsta jag varit med om.. Idag så ska jag åka med brorsan och morsan till stugan så slipper man det här jävla tjaffset. JAG ÄR SPYLESS.

Kommer hem på söndag på dagen, så vi ses då vänner.Haha så här vill jag bli ihågkommen..

Kommentera härMin karmanivå är hög

Datum: 2008-09-05 | Klockslag: 16:05:13


Susanne, Your Karmic Alignment is: Zen Intuition!
Zen Intuition
Score: 19 You have a direct perception of truth. You are very keen and don't use it to take advantage. When you commit positive deeds, you don't do them to get ahead, you do positive deeds simply because it makes you feel good. Your intentions are almost always meant well and all this positive karmaic energy is bound to come back to you in a great way!


Jag säger ju, jag har hittat min egen lilla religion. Kanske ska börja lära ut?

Kommentera härHaha

Datum: 2008-09-05 | Klockslag: 15:42:42
Jag satt just och vissla på Rudolf med röda mulen, what the hell is wrong with me??

Kommentera härGårdagens "what's on"

Datum: 2008-09-05 | Klockslag: 13:32:55
Mja inget speciellt men jag vill egentligen bara flascha mina snygga skor för er. ;)Tirre - b. young tror jag
Jeans - Vero Moda
Skor - Din Sko (dreggel)Jaa, jag hade tråkigt...

Kommentera härGodnatt

Datum: 2008-09-05 | Klockslag: 00:29:04
Nu har jag fotat lite bilder iaf till bloggen. Jag håller tummarna på att Adam är trevlig och tar bort "röda ögon" å sånt. Det är faktist ett jävla problem när man skelar, ena ögat blir alltid rött.

Jaja, vi ser ju hur det blir. Förvänta er inga bra bilder så kanske ni blir förvånade sen. ;D Antar att Erik åkt nu till huvudstaden... Adios amigo..

Denna helg kommer att blir en prövning för min del, den "nya" + småungar. Har sagt åt brorsan att jag kanske kommer och sover i hans soffa och det går alldeles utmärkt för honom. Han är den enda som brytt sig om mig fast han själv lider. Kommer ihåg dagen då mommo dog så var han med mig hela dagen och höll på med håret sådär skönt ni vet. Han är som en stor nallebjörn man bara vill krama! Ibland är det tur man är en lillesyrra..

Kommentera härMan måste ju googla sig själv från stund till stund...

Datum: 2008-09-04 | Klockslag: 17:07:30
Gissa vem som ligger först?! MOHAHAHA. Back away alla ni andra Susanne Fors:are :D

Kommentera härJag är så less..

Datum: 2008-09-04 | Klockslag: 12:20:58
Åt helvete med det här jävla livet i Kiruna! Jag ska fan söka jobb söderut och sluta träffa mina föräldrar. Ingen utav dom bryr sig om mina känslor, bara sina egna egoistiska tankar. Jag har alltid spenderat mkt tid med min familj men inte fan får man något för det. Jag börjar förstå ena brorsan som är typ uppe i Kiruna max en gång om året och aldrig ringer hem.

Jag är så jävla less på att känna mig osäker i MITT EGET HEM för att farsans "nya" kanske är där. Det jobbigaste med det här är att jag vet att man får inga lägenheter i den här stan, jag har ju förfan inte ens ett jobb. Det är ingen som har lust att låta mig sova på soffan ? Jag vägrar sova här i helg. "Hon" ska sova här.

Nu kanske det låter som om jag har något emot "den nya", visst, det finns bättre och sämre val av kvinnor. Dom har varit gifta och fick min äldsta brorsa Lasse. Tror dom verkligen att det är en bra idé att bli tsm med ett ex? Och EN VECKA efter att morsan flytta ut ? Nu när morsan är en helt annan människa också, vet jag inte vart jag ska vända mig. Alla kompisar flyttar ju också. Snacka om att jag börjar känna mig ensam.

Jaja, det är bara att hålla huvudet högt och komma ihåg den här tiden så man vet hur man inte ska göra om man själv får barn och ska separera.

Kommentera härAlkohol och ungdomar

Datum: 2008-09-03 | Klockslag: 15:34:28
Blondinbella har skrivit ett inlägg om alkohol och minderåriga, så då kan väll jag också ge mina åsikter.

Det viktigaste i den här frågan är att föräldrarna inte försöker skrämma upp sina barn med att säga: "Alkohol dör du av!" eller "Dricker du så drar jag in barnbidraget!". Det handlar om att ha en bra kontakt med sina barn och barnen är inte dom enda som ska ha respekt, det ska föräldrarna också. Det glömmer många. Självklart så är det säkert inge kul för en förälder att veta att ens 15åriga dotter/son är ute och dricker men å andra sidan så tycker jag att man lär sig bäst av sina egna misstag. Jag var väldigt ung när jag började, jag tror inte ens mina föräldrar vet hur ung, och såhär i efterhand så skäms jag, men jag tänker också på att det är erfarenheterna som har gjort mig till den jag är idag.

Under hela min ungdom jag har varit ute så har morsan och farsan sagt att jag ska ringa om jag behöver skjuts eller om det är något annat. Det gör dom än idag. Dom har alltså alltid gjort sig tillgängliga utifall att. Jag älskar verkligen mina föräldrar för att dom litat på att jag lär mig av mina misstag som därigenom lärt mig vad det innebär att vara vuxen och ta ansvar för sig själv. Visst, ibland har man druckit för mycket men det händer ju för alla någon gång. Men nog tror jag att mina föräldrar har haft koll på mig så att jag inte är ute för mycket eller dricker för mycket, utan att dom sagt något eller gjort något. Men föräldrar ska ju helt klart lägga sig i om det har gått överstyr.

Och Isabella har rätt i att dom FLESTA som har föräldrar som strängt förbjuder supande är dom som blir värst. Men det finns även dom som blir så rädda för sina föräldrar och pratar om att "dom har respekt" för sina föräldrar, så därför dricker dom inte. Respekt har inget med saken att göra. Dom är rädda för vad dom ska få för straff, tror jag.

Alla väljer själv om dom vill dricka eller inte, grupptryck kan vara farligt när man är ung.

Kommentera härOrättvisa

Datum: 2008-09-03 | Klockslag: 13:45:28
Vet ni vad som är orättvist? Jag har inte ätit godis på.. ja mer än ett halvår, ändå går jag upp i vikt.Sedan ser man dom där spinkisarna sitta och vräka i sig och fortsätter vara sitt spinkiga jag. Jag var en utav er en gång i tiden, jag har väll blivit gammal nu..

Kommentera härHur fan ska jag komma ihåg det här nurå?

Datum: 2008-09-01 | Klockslag: 23:10:08
Jaha! Precis när jag lärt mig att gå in på publishme.se för att logga in på bloggen så ändrar dom att man kan logga in på blogg.se!

Jag vet faktiskt inte varför ni läser min blogg, jag sviker er gång på gång och ni får inget tillbaka. Jag behöver en nystart.

Kommentera härBilder från i fredags

Datum: 2008-09-01 | Klockslag: 00:03:04
Gud så irriterande! Var ju ut i fredags och det blev mkt fotande men inte en enda bild på mig blev bra! Tänkte ju ta med i nya designen som Adam fixat. Jesus christ, vadfan är det här? Bristande självkänsla eller ful hårfärg... ?

Jaja ni får här iaf lite bilder från fredagens bravader.Lek japaner!! -Okej!

Spank that ass! Haha

You can call me...Jack....Lumber Jack..Ni kan ju se vad jag hade på mig, förutom skorna. Jag har hittat dom snyggaste skorna hitills!

Jag vet att ni är avis, dom kan bli din för 399:- på Din Sko.

Imorgon blire videoblogg. Nattus! ♥

Kommentera här