P.I.M.P

Datum: 2008-11-27 | Klockslag: 23:13:37

Kommentera härOnsdag

Datum: 2008-11-26 | Klockslag: 15:27:27
Till alla er som svarade Ja på dagens fråga - Grattis! Och nej, jag är inte fullt 100% nöjd med någon kroppsdel. Jag skulle inte vilja säga att det beror på brist av självkänsla, beror väll mer på vad man har för smak, eller hur? Visst, jag kanske är 50% nöjd med det mesta men inte 100, det känns ganska långt borta för mig.

Idag är det ta-hand-om-Sussiedag! Ska snart slänga på en hårinpackning och spela lite. Sedan blir det bad och ansiktsmask. Kanske skulle ta och fixa naglarna också..hmm. Aja, men ni fattar vad jag kommer att spendera dagen på.

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2008-11-26 | Klockslag: 02:06:53


Har du någon kroppsdel som du är 100% nöjd med?

Kommentera härARRRRRRRGGGHHHH

Datum: 2008-11-25 | Klockslag: 19:31:41
Shit, jag vet inte vad som är fel på mig. ALLA gör mig svinförbannad just nu. Har sån jävla lust att säga till alla vad jag tycker om dom och vad dom gör för fel. Bara leverera sanningen utan en massa krimskrams.

Var förresten tillbaka till Elgiganten idag, men vet ni vad? Jag kan inte reklamera för jag har inte kvar alla servicekvitton! Hurfan i helvete ska jag kunna veta att man ska ha kvar dom? Man tror ju på att grejen är fixad när man lämnar in den på REPARATION.

Ni ser ju, jag är arg. På alla. Det är fel dag att trampa mig på tårna.Gammal bild.

Kommentera härInkompetens, jag hatar dig!

Datum: 2008-11-24 | Klockslag: 18:17:37
Min rosa lilla mobil är tillbaka. Ni tror inte den FORTFARANDE ÄR PAJ?! Jag hatar inkompetens. Varför böt dom inte displayen för?

Verkar som om man bara kan lita på dom äldre modellerna. Gamla bettan.

Det värsta är ju att handlar man en mobil från Elgig så får man ju inte ens låna en mobil. Nu är inte det ett problem för mig för vi har 20039349390 mobiler men för andra kan det ju tjorva.

Nä, man får nog börja köpa tegelstenar igen.

[omtanke-tegelsten.jpg]

Kommentera härM: Kontrakt för invandrare

Datum: 2008-11-24 | Klockslag: 15:38:53

Läs: → DN ←

Jag tycker det är ett jättebra förslag, fast jag tycker alla skulle vara tvugna att skriva på det. Många bloggare där ute säger att Moderaterna skakar hand med Sverige demokraterna om det går igenom. Men låt oss vara realistiska, många utlänningar beter sig respektlöst mot kvinnor, blonda och hittar på egna lagar som dom vill. Efter att ha erfarenheten av att vara både kvinna och blond och vara tvungen att gå ingenom folksamlingar av utlänningar så kan jag säga att deras uppförande är INTE OKEJ. Är man laglydig och är i Sverige för att bosätta sig i ett tryggt land utan krig så borde man inte ha några invändningar mot att skriva under kontraktet.

Det räcker inte att bara lära invandrare lagar, dom måste få lära sig hur vi är gentemot varandra, alla sociala regler osv.

Det handlar inte om att vara "elak" mot invandrare, det handlar om att vi ska kunna leva tillsammans och att dom ska kunna anpassa sig till ett helt nytt land med helt olika värderingar och regler. Alla har inte fått lära sig det och det är trist, för då blir fördomarna bara starkare.

Ge gärna era tankar kring det här.

Kommentera härNationella ingen-får-dö-veckan nu.

Datum: 2008-11-24 | Klockslag: 15:02:25
Japp, ingen får dö den här veckan, så är det bara. Har fått två dödsbud förra veckan och jag kan inte sluta tänka på alla anhöriga. Men som tur är så har man folk omkring en som kan få en att skratta i alla fall från stund till stund.

Mitt hjärta gör ont när en ung människa dör, så himla ont. Jag tänker på er. Jag vet att det kanske känns tungt nu men om ett tag så kommer ni vara så lyckliga för att ha fått träffa och ha den personen i ert liv, även om det var för kort tid.

Jag har fasat för att skriva det här inlägget av någon anledning så det är lika bra att hålla det kort.

Kommentera här-

Datum: 2008-11-23 | Klockslag: 18:15:00

Kommentera härYiieaaahh!

Datum: 2008-11-21 | Klockslag: 17:54:22
YEEEEEEEEEEEEES! Jag har hoppat runt och försökt flyga som en tyngre fjäril. JAG HAR FÅTT MINA PENGAR FRÅN FÖRSÄKRINGSKASSAN!!! Paus för er att applådera. Det bästa är att jag fick mer pengar än jag trodde, hallelujah! Nästan så jag börjar tro att det finns en gud.

Hur som helst, blir utgång idag. Har nu fått 200kr av mami för att få ha kul idag, när hon gav mig första hundringen igår så började jag asböla. Dels för att jag vart så glad och dels för att jag, ekonomen, hatar att leva på andra och inte ha egna pengar.

HOJJ jag är så glad, så glad! Igår trodde jag faktiskt inte jag skulle orka gå ut för jag kände mig så deprimerad, men nu ser jag en strimma ljus i en lååååång och mörk tunnel. Jag SKA få ett jobb! Jag är inte nåmer arbetslös, jag är arbetssökande!

Nu ska jag gå och fira min glädjedag med en het dusch! ADJÖ. ♥När jag är glad så blir jag på "pinsammaminershumör" så nu vet ni hurdanna festbilderna kommer att bli i förväg.

Kommentera härJÄVLA ARBETSLÖSHET, DÖÖÖ!

Datum: 2008-11-20 | Klockslag: 14:03:45
Nää, nu börjar jag gråta, jag orkar inte. OUFF! Jag har akut pengakris. Värre än finanskrisen kan jag lova er. Vad fan ska jag göra?!

Lönen och pengarna från försäkringskassan kommer ju först nästa månad. Fan också, jag som ville köpa julklappar i år.

Jag kan inte råna en bank heller, jag har inte ens råd med en rånarluva.

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!Nu kanske ni tycker jag kan låna pengar? Fan heller, det är för stolt för.

Kommentera härTors-dag

Datum: 2008-11-20 | Klockslag: 11:54:46
Hallå hallå. Jag har just vart hos tandis och tagit bort tandställningen och fått banansalva...Jävla banansalva vad jag hatar dig! Anyway, känns som om jag just mist min bästa kompis nu när tandställningen är borta. Aldrig igen kommer jag att vara förbannad för att en morotsbit har fastnat i den. Har haft den i säkert 4 år, i miss you. :(

Hungrig är jag också, men inte får jag äta inte. Dumma banansalva. :/ Iaf, jag hade inga hål och tydligen väldigt fint tandkött. Det här är ju sista gången jag inte behöver betala. Nu blir det att börja använda tandtråd och borsta ordentligt! Inte för att jag brukar ha nå hål fast jag slarvar.. Onödigt att chansa.

Tänkte gå och träna sen efter jag har fått äta och ikväll blir det beställning från Gina T och sedan blir det Mamma Mia på hjampis. :) Morsan ville gå och bjöd med mig så varför inte? Vet inte riktigt om det är en teater med musik eller bara musik...

Undra om man hinner ta en femma..? Har typ bara sovit 4 h i natt. Ska tydligen ut i morgon så jag hoppas jag får sova ut för en gångs skull.Stackars tandläkare..

Kommentera härOnsdag - Elisabet

Datum: 2008-11-19 | Klockslag: 12:14:00
Gissa vem som har namnsdag idag? JAAAG! Susanne finns ju inte med i kalendern så därför firar jag mitt mellannamn - Elisabet. Jag vet inte varför men jag har alltid haft en grej för namnsdagar. Många firar inte sina men jag tycker man borde det!

Tror morsan skulle köpa en smörgåstårta till mig, för hon vet hur mkt jag gillar det. Räkor och lax in my ♥.

Anyway, tänkte gå och träna om ett tag. Ska bara läsa lite bloggar först. Det brukar börja med: "Ska bara.." men slutar med: "jag tar det imorgon!". Men är man en natural born latmask så får man ta i ordentligt när man väl ids ta itu med träningen. :p

Bäst jag börjar läsa nu, jag har måååånga favoriter. Hur kan folk vara så bra på att blogga? :S

Kommentera härFör ett år sedan rasade min värld

Datum: 2008-11-18 | Klockslag: 21:10:40


Hurfan kan det redan ha gått ett år? Jag saknar ju dig som om du försvann igår. Varje dag tänker jag på dig och det gör så jävla ont.

Egentligen så vart du ju ganska gammal iaf, du fick leva längre än många. Jag är bara ledsen över att du inte ens fick se mig fylla 18. Se mig gå på röda mattan till balen. Träffa mina barn. Se mig gifta mig.

Men tro inte att jag inte är tacksam, för det är jag. Jag är tacksam för att jag hann träffa dig och hade dig i mitt liv.

Jag hoppas jag kan bli en lika bra människa som dig. Jag försöker, tro mig, jag försöker.

Du var en ängel, men en tuff ängel.Timbaland och One republic sa det bäst:

I'd take another chance, take a fall, take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new

Vi var lika. Vi gillade kläder och skor och mommo var tuff, så jävla cool. Hippare än morsan t o m haha.

När jag berättade till mitt ex att mommo dött, vet ni vad han sa?

-"Det var synd, hon var så jävla cool! Hade hon vart i min ålder hade jag vart tillsammans med henne istället för dig."


Och när jag berättade det till farsan sa han:

-"Vet du vad? Det hade jag med istället för din morsa!"

Jag ska tända ett ljus för dig mommo imorgon, inte idag dock. Klockan är så mkt nu och jag har svårt att sova. Men det vet du redan säkert.

I can't believe you'r gone..

Kommentera härDags för er att ge Mig tips.

Datum: 2008-11-18 | Klockslag: 17:46:02
Julklappsförslag till en storebror på 27år?

Kommentera härPain, pain!

Datum: 2008-11-14 | Klockslag: 19:46:23
Tyvärr dudes, jag tror går emot erat beslut och väljer jeans och linnet. Eller kanske randiga tröjan..hmm.. får se vad jag tar tag i.

Förresten mår jag verkligen inte bra nu. Har ätit alldeles för mkt och magen håller på att sprängas. Hur lyckas jag..? Jag måste börja känna efter när det tar stop annars så slutar det ju så här.

Nå, ligger efter schemat som vanligt så ska sätta igång i 110.

Ha så kul idag dudes and dudettes! ♥

Kommentera härI'm having some problems, dudes.

Datum: 2008-11-14 | Klockslag: 17:22:03
Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag när vi far ut (halvnyktra dock). Help me?

(klickbara)

Lackleggings:

Jeans:

Usch vad svårt. Jag behöver ju inte vara spec. finklädd heller. Tycker iaf inte jag när man inte "ska på krogen" på samma sätt.Svårt..

Grattis på namnsdagen Emilia. ♥

Kommentera härI'd rather be a size.

Datum: 2008-11-14 | Klockslag: 15:36:18
På tal om size zero, är det storlek 32 eller 30? Alla säger olika, t o m aftonbladet.

Jag har storlek 34 nu för tiden men jag ser ju absolut inte ens nästan ut som modellerna på catwalken så det måste väll ändå vara 30 då?Och för er som undrar, ja jag har gått ner lite i vikt. Jag har inte så mkt mer att göra på dagarna förutom att träna så vad ska man förvänta sig ? :P

Kommentera härGlamourmodeller till kiruna

Datum: 2008-11-14 | Klockslag: 15:07:45
hahahaahahahahahah har ni läst att dom ska ha "omslagsjakt" på babylon idag när fhm är där?hahah Jag menar, visst, vi är sjukt heta här uppe, men hur många av oss har silikonbröst?

Själv uppfyller man inga utav deras kriterier.

Låt oss gå igenom dom:

Blond. (Inte nåmer, idag är jag smart! sarkasm sarkasm)

Stora tuttar. (nej nej nej nej nej och åter nej.)

Size zero. (nej nej nej nej nej och åter nej)

Våga visa sig naken. (Okej, jag älskar den mänskliga kroppen så jag tycker inte det är något fel med att vika ut sig men jag skulle ändå inte känna mig bekväm alls.)

Spela dum fast man egentligen har en iq på 320. (Verkar som om dom Måste spela dum för att få jobb, har ni märkt det? Och det gillar jag Inte. Är ni smart så visa det då? Finns väll inget lika tändande som en tjej med intelligens?)

Kommentera härFredag

Datum: 2008-11-14 | Klockslag: 11:53:05
Gissa vem som är trött? Kanske kan det vara Sussie som ätit som en häst igår och inte kunde somna, och när hon väl gjorde det, drömde mardrömmar?

Nå idag blir det möjligen utgång fast som halvnykter då. Fattar inte varför alla alltid ska vara så himla fulla för att kunna gå på krogen.

Jag har världens bloggtorka  ska ni veta, jag har lite ångest över det faktiskt. Men hellre skriver jag ingenting än bajs varje dag. Det är ni med på va?

hoooooojj jag måste börja dra mig hemåt. Sov ju hos morsan i natt och nu är jag något trögstartad. Blir långpromenad för jag har träningsvärk i magen från igår. ;D Så ingen får få mig att skratta idag! (jojustja, jag är ju typ den mest lättroade människan i världen. Värre än en bejbis).

Äsch vi hörs sen eller nått.

Balen

Kommentera härMorning

Datum: 2008-11-13 | Klockslag: 11:11:23
Brukar ni någonsin komma på er själva med att dansa till musiken på mp3n på gymmet? Jag brukar gå i takt och vicka på höfterna har jag märkt: ;D Samma sak händer när jag är ute och går. Jag tror nog jag måste börja dansa igen. haha

Aja ska fa till gymmet om ett tag och sedan fakesola!

Gud så charmerande bild. ;D

Kommentera härtomt

Datum: 2008-11-12 | Klockslag: 20:16:50
Jag verkligen INGET att säga er idag... :S

Inte nått faktiskt. Usch vad tragiskt..

Näfan, jag tar och spelar lite Sims så man har roligt iaf.

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2008-11-12 | Klockslag: 00:13:20


Hur ofta tvättar du håret?

Kommentera härFransyska

Datum: 2008-11-11 | Klockslag: 23:38:10


Fan jag känner mig som en fransyska i den där tröjan. Ska gå och köpa en basker och en baguette imorgon. Baguetten - årets accesoar. Släng dig i väggen chihuahua!

Kommentera härH&M-beställningen del 2

Datum: 2008-11-11 | Klockslag: 19:28:41


Lackleggings...ÅH så heta!Randig tröja. Det är en L för att man ska kunna ha som klänning. :)
UGG-kopiorna.

Kommentera härVad är jag?

Datum: 2008-11-10 | Klockslag: 16:47:44
Snodd av: Theycallmelilleve.

Nörd
Jag har blivit instängd på toaletten (√)
Jag har blivit dassad ( )
Jag har glasögon (√)
Jag har byxorna över naveln ( )
Jag har blivit kallad tönt ( )
Jag har bra betyg (/)
Jag har tandställning (√) 
Jag tänker inte mycket på mitt utseende ( )
Jag har mindre än 2 kompisar ( )
Jag har blivit mobbad på ett eller annat sätt (√)
Jag tycker schack är roligt ( )
Totalt: 4.5

Fjortis
Mitt utseende är mitt liv (/)
Jag använder brunkräm/brun utan sol året om (/)
Folk har kallat mig korkad (√)
Folk har kallat mig fjortis (√)
Jag lyssnar på remixade babyröster ( )
Jag är blond ( )
Jag tycker att jag är snygg (/)
Jag festar varje helg ( )
Jag röker ( )
Ifall jag tycker att någon är ful, säger jag det högt, helst så att personen hör ( )
Jag är dålig på grammatik (/)
Totalt: 4

Emo-kid
Jag lyssnar på emo ( )
Jag är piercad (√) Räknas öronen ?
Jag har svart hår ( )
Mina block i skolan är nerkladdade med låttexter/dikter ( ) 
Jag gråter ofta (√)
Jag skär mig/har skurit mig ( )
Jag vet vad sXe står för ( )
Jag har snelugg (√)
Jag spelar i ett band ( )
Jag använder kajal/eyeliner (√)
Jag har blivit kallad emo ( )
Totalt: 4

Brat
Nästan alla mina kläder är märkeskläder ( )
Jag använder mycket hårgelé ( )
Jag tar aldrig bussen (√)
Pappa betalar (/)
Jag åker utomlands varje år ( )
Jag spelar golf ( )
Jag har blivit kallad snobb/brat ( )
Jag har blivit kallad korkad (√)
Jag posar på mitt klassfoto ( )
Jag är solbränd året om (√)
Jag äter på resturang varje vecka ( )
Totalt: 3.5

Ghetto-kid
Jag använder keps varje dag ( )
Jag använder stora munktröjor (/)
Jag har häng (/)
Jag har ett kompisgäng som jag hänger med varje kväll, gärna bakom snabbköpet ( )
Jag använder ord som "din mamma", "mannen" och "yo" ( )
Jag hälsar på mina polare med en dunk i ryggen ( )
Jag lyssnar på hip-hop (√)
Jag har slagit ner någon ( )
Jag har hamnat i bråk med polisen ( )
Jag hamnar ofta i bråk ( )
Jag skolkar ofta ( )
Totalt: 2

Datanörd
Jag använder uttryck som lol, n00b, rofl, ffs och omfg (√)
Jag skriver cya istället för see you (√)
Jag spelar WoW ( )
Jag spelar något annat spel online (√)
Jag säger lol, brb och omg IRL (√)
Jag är inne på datorn varje dag (√)
Jag är i level 60 eller mer på WoW ( )
Jag vet vad roflmao betyder (√)
Jag är nästan aldrig ute (√)
Jag har mörka ringar under ögonen (√)
Jag sitter uppe sent och spelar data (√)
Totalt: 9

Resultat:

Nörd: 4.5
Fjortis: 4
Emo: 4
Brat: 3.5
Ghetto-kid: 2
Datornörd: 9

Inte det minsta överraskande. ;D

Kommentera härTräningsvärk stavas med Ä

Datum: 2008-11-09 | Klockslag: 15:25:11
Ni kanske undrade: "Vart var Sussie i lördags?". JO! Hon JOBBADE. Ni läste rätt! Blev uppringd av morsan och hade 4 timmar på mig att vakna och fixa mig för att sedan åka och servera på Arena Artica. Och ja, vad ska man säga? Första gången var det för mig. Har ju gått en kurs i servering men all kunskap flög ut genom fönstret. Tyckte man inte fick nog med information och alla andra hade redan serverat i fredags så jag var ju helt lost. Gjorde några småtabbar, fick även champagne på hela mig (inkl ögat..), men jag antar att det är sånt som händer. Aja, inget drömyrke för mig, men nu vet jag ju iaf det. Man ska prova allt så man får en tydligare bild av vilken väg man vill gå i livet.

Förresten har jag träningsvärk i hela kroppen och jag åt inget på hela dagen. Jag är faktiskt väldigt känslig när det kommer till kladd. Jag blev så äcklad av att ha potatisgratäng och choklad över hela händerna att jag bara inte kunde äta.

Nånå, fars dag idag. Han fick trisslotter och ett kort. Han vann 50 spänn iaf, alltid något.

Nä, nu ska jag göra nått.. Typ laga käk. Åt tårta (vilket jag annars aldrig gör för jag tycker inte det är gott) så nu är jag så otroligt sugen på salt.

Maaaaaaat!


Kommentera härJag höll på att dö dit! (Kirunaianska)

Datum: 2008-11-07 | Klockslag: 20:39:37
Jag menar verkligen allvar: Someone is out to get me! I duschen när jag satt och raka benen så föll duschen ner från hållaren i fullfart ner och träffade mig rakt på handleden, vart jag är som smalast. Den träffade på benet på den högra sidan av handen. Shit vad ont det gjorde. Jag kommer lätt att få ett fett blåmärke där, så det är bara att vänta.. Dessutom direkt efter så slog jag i armbågen i badkaret...Jag har seriöst blåmärken över hela mig!

Dödsängeln aka Death kanske är ute efter mig...? Jag vill inte dö en våldsam död ju. :(

Ska strax dricka nått banankaffe som Britt-Marie köpt. Jag dricker aldrig vanligt kaffe, jag är mer som en stockholmare på det sättet.

Nå, har fotat min H&M-beställning men ni tror inte batteriet dog? Självklart. Någon har jävligt kul med att jävlas med mig tror jag. ;D Somebody's bored..

Återkommer kanske senare, får se. Blir filmkväll ikväll iaf, men med vem? Klura ni på den. ;D

Kommentera härSweeney Todd

Datum: 2008-11-07 | Klockslag: 19:22:02
Igår såg jag Sweeney Todd med Jojjo, Errko och Hanna (hon skulle också behöva ett tokigt smeknamn).

Den var riktigt bra, jag är alltid skeptisk till musikaler men den var så himla härlig och överdriven. Jag vill inte säga för mycket för jag vill ju att ni ska se den.

5/5 Suzy Puzys ;D haha

Kommentera härSeeeegoooo

Datum: 2008-11-07 | Klockslag: 13:52:43
Hojja jag som skulle ta tid på mig idag och på riktigt få träna och svettas, men jag så förbannat seg. Jag kanske håller på att bli sjuk ändå? Jag som inte vart det på länge, det kanske kommer trefaldigt då?

Fars dag på Söndag...önskar jag hade pengar så man kunde köpa något roligt. Man känner sig så himla hemsk när man inte kan spendera på andra.

På tal om spendera, jag beställde ju från H&M för ett tag sedan och självklart var ju alltid tvungen att delas upp i etapper...=50 spänn i postförskottsavgift varje gång man hämtar ett paket...grejt..

Lägger ut bilder senare om jag hinner.

Kan ingen utav er ge mig en spark i röven så jag kommer iväg någon gång?!Hahah rolig bild.

Kommentera härEverybody sing a song, do-daa, do-daa

Datum: 2008-11-06 | Klockslag: 12:08:57
Haha min mage sitter här och morrar åt mig, inte för att den är hungrig utan för att jag åt bröd som den nu måste ta hand om. Tuff luck. ;D Jag är glad att jag inte har ditt jobb, magen.

Ni tror inte AF ringde i alla fall idag? Shit vad less jag blir. Jag känner mig lika irriterad som om ett ex skulle ringa och störa en efter att man har gjort slut. Vilket ungefär är fallet här. AF dumpa mig så varför skulle jag vilja gå tillbaka till dom då?

Tänkte gå och träna och sola idag...bara jag ids. Gick och la mig vid typ 11 men ändå så sov jag en evighet idag och nu är jag sådär äcklig slö. Kanske lite musikdunkning med basen på max väcker mig ur min koma? Vi testar.En SÅ totalt bohemiskbild på Errko. :D

Kommentera härJoddellehihoo

Datum: 2008-11-05 | Klockslag: 14:34:20
Oh GOD, jag är tröttare än tröttast! Jag vill bara gå och sova nuuuuuu, jag är som en liten unge när jag är trött, jag blir grinig. Men det var det värt att vara uppe hela natten, min homeboy vann ju. :)

Tror inte ni också hans tal kommer att kommas ihåg? Jag menar: Blablablabla, YES WE CAN! Blablablablabla, YES WE CAN!

Jag har just legat och joddlat i sömnen i några h men usch..jag är nästan ännu tröttare.

Förresten har Arbetsförmedlingen dumpat mig. :( jag ville ju bara vara i "jobbgaranti för ungdomar" i en månad men  man fick tydligen inte bara avbryta just det och ändå vara registrerad på AF. Fick faktiskt lite tårar i ögonen, jag som börjat komma nära min handläggare. :/

Så nu är Sussie on her own. Inte för att AF hjälpt mig något men, ändå.

BLÄÄÄÄÄ jag vill joddla meeeer! *Gnäll gnäll gnäll*

Äsch, snart ska jag göra tomatsoppa med mackaroner. Är det verkligen bara Jag som gillar denna klassikern från dagis?

Kommentera härpoppp

Datum: 2008-11-04 | Klockslag: 20:46:55
Yes nu försöker jag poppa popcornen, håll tummarna för att jag lyckas! Jag är expert på att bränna dom...dom enda som jag är duktig på är Coop popcorn, den mest anti-Coopa personen i landet gillar en Coop-produkt...

Blä jag är mätt ännu, fast choklad går ju alltid ner haha.

Ojdå, det är meningen att man ska vakta popcornen va..?

.....Bäst jag går och gör det...Update: Jag klarade det! Jag vann över popcorns-djävulen! WHO'S YOUR DADDY?!?!! :D

Kommentera härOffer-Sussie

Datum: 2008-11-04 | Klockslag: 17:39:02
Som vanligt är Sussie stressad. Ska hinna duscha och fixa mig innan Robin kommer. Ni missar väll inte valvakan i natt? Nää, bra. Och vem håller vi på? Barack Obama så klart.

Vettefan hur jag ska orka hålla mig vaken, jag är ju förfan trött redan nu!

Angående magbesvären jag har haft så har jag inte känt av illamåendet alls idag. Kan bero på att jag enbart åt en korvskiva till frukost för jag var rädd för att må dåligt. Middagen gick bra i alla fall, får väll se efter popcornen och chokladen...Och kolsyrorna...min svurna fiende.

Vi hörs säkert inte av nåmer idag, jag återkommer väll när Obama vunnit. ;) Annars så får ni ett argt inlägg här i bloggen.Jag blir ett offer.

Kommentera härThe reason why

Datum: 2008-11-03 | Klockslag: 22:51:35
Skälet till varför jag kommer att ha en tröja som går över röven på mina lackleggings när dom kommer...
...Det är så förbannat fult när dom skär in i "personliga ställen".

Kommentera härDagens fråga

Datum: 2008-11-03 | Klockslag: 20:13:33

Haha mina "dagens fråga-bilder" blir alltid så fula. Önskar man hade photoshop...och skills. Någon som vill ha ett obetalt jobb ?
Trodde du verkligen att hela ditt bidrag kom fram?

→ http://www.aftonbladet.se/wendela/article3681397.ab ←

Kommentera härSee you soon, pinky!

Datum: 2008-11-03 | Klockslag: 17:48:32
Har precis vart och lämnat min lilla rosa mobil till Farbror Reparatör, stackars liten. Dom lär byta displayen så vi säger andra gången gilt, eller?

Åt frukost vid 12 tiden och nu ungefär 6 h senare mår jag fortfarande illa. Är det någon idé att äta middag då? Jag ska ge magen imorgon också på sig att bevisa att det inte är nått fel på mig annars så ringer jag sjukhuset.

Har ett par teorier om vad det kan vara som orskar det här. Är faktiskt konstigt att det inte vart nått fel på mig under det här jobbigaste året i mitt liv. Inte ens förkyld har jag varit. Jag minns inte ens hur det känns att ha feber och rethosta.

Nä usch vad jag mår illa. Kanske jag skulle laga mat istället för att värma rester, man måste ju faktiskt få tycka synd om sig själv ibland.

Hoppas ni mår bättre än mig sötmuffins!Cirkus två år sedan..typ.

Kommentera härUGG-kopior

Datum: 2008-11-03 | Klockslag: 15:00:19
Har ni märkt att det var länge sedan jag skrev något om mode? Helt sjukt när man tänker efter. Jag är jätte intresserad utav det och när jag inte skriver om det så får ni ju inte lika bra grepp om vem jag är. För visst visar kläder vem man är alltid.

UGG:s är ju så jäkla inne nu och alla letar efter kopior eftersom att dom riktiga kostar så förbannat mycket. Jag beställde dom här gullungarna från H&M och dom kommer någon gång i mitten utav månaden.

Stövlar

(Klicka på bilden för att komma till shopen)

Söta med rosetter, hoppas bara på att dom inte är hala för vintern är ju här nu med all denna snö. Ni vet 08:or, våran asfalt syns inte igen förän i Maj om vi har tur..

Något som har påverkat mina klädbeslut på senaste tiden är bohemiska bloggar så som Lisaplace och Comeclean. Helt olikt vad jag har tyckt är snyggt men nu så känner jag hur det förändras och jag börjar gilla den lite trashiga/udda-stilen.

Nä, vad säger ni om en promenad? Jag tror det behövs efter all skit man har ätit under helgen.

Kommentera härAng. helgen

Datum: 2008-11-02 | Klockslag: 22:30:24
I helg har jag fått mig en rejäl dos utav närhet, på alla plan. Har haft skitkul ute, det ska ni veta.

Nånå just nu så har jag precis mailat AF som vanligt på söndagar och sitter nu och väntar på Robin. Die another day är också på tv.

Förresten år jag smörgåstårta imorse och höll på att spy upp den. Jag tror jag har blivit superallergisk mot antingen skaldjur eller laktos. Kanske skulle vara värt med en tripp till läkaren så man vet? Jag har ju gratis framtill nyår så lika bra att passa på..haha..utnyttja systemet till max.

Nå, ska gå och kurra in mig i mitt dunlakan med mina duntofflor på. Osminkad och smutsigt hår med, it's the shiet.

Natti natts. ♥

Kommentera härLördag

Datum: 2008-11-01 | Klockslag: 12:55:43

Livet är inte alltid en fest. Idag ska ni väll tända ljus för era släktingar och vänner som har gått bort? Ska åka till kyrkogården och tända för Emilia och Teemu, Timos bror. Vissa kanske tycker det är fånigt eftersom att jag aldrig hann träffa honom men saken är den att alla som tillför och tillfört glädje i mina vänners liv förtjänar åtminstone ett ljus på sin grav en gång om året.

Ska kanske ut idag också, vi ska diskutera kring det, jag och mina sötbullar. Hade massa kul igår ska ni veta, synd bara att Jojjo blev en vandrande vodkaflaska och var tvungen att gå hem. :/

Nånå, ska till min ena bror också som fyller hela 27 år. Och nu ska jag få SMÖRGÅSTÅRTA!! YES!

Kommentera här