Måndag

Datum: 2008-06-30 | Klockslag: 23:39:26

Imorgon tänkte jag berätta varför uppdateringen har varit så gles. Ni kommer nog att förstå när jag berättat.

Men ni vet att jag älskar er! puss. ♥

Kommentera härEM

Datum: 2008-06-29 | Klockslag: 22:58:29

Är det bara jag eller liknade typ alla ifrån Spanien och Tysklandlag någon kändis alternativt halvkändis?! Jag såg Dolph Lundgrens look-a-like och en kille var lik en av sportkommentatörerna på tv4 och ja, jag såg en massa. Jag kanske bara har en sån där dag, eller så börjar fotbollsspelares karriärer med att vara med i en look-a-liketävling? Vad tror ni? ;)

Här har ni en Borat lookalike t ex. ;D hahaVill ni veta en tråkig grej? Min mobil är död. :( Sen ska på rep imorgon den stackarn. Det är en massa som ska fixas. Sen så kommer den att vara finare than ever before! :)

Nu ska jag nog snart lägga mig, återkommer senare. (och jo videobloggen från i Fredags kommer upp imorgon.)

XOXO!

Kommentera härSöndag

Datum: 2008-06-29 | Klockslag: 12:51:29
Shit vad jag är på dåligt humör idag, det är helt sjukt. Allt är bara skit för mig just nu. Och det är ju inte konstigt. Man blir ju så jävla negativ när man är surig. Jag återkommer senare. Får försöka lugna ner mig med en promenad.

Kommentera härHos Hanna

Datum: 2008-06-28 | Klockslag: 23:03:28
Nu är jag hos Hanna och amanda, erik, tuva (hund) och andreas är här. Ni ska få en videoblogg imorgon, jag lovar!

MAAAAAAAASSSA pussar och kramar från ERIK och SUSSIE!

(obs, lulliga)

Kommentera härSaatana perkelle! &#¤%%&#%#%#%#%#%&#++%##!

Datum: 2008-06-27 | Klockslag: 17:24:13

Vill ni veta exakt varför jag HATAR att dammsuga? Allt är i vägen, dammsugaren är klumpig och låter som ett as och jag slår alltid sönder något! GAAAAH. Ena rosa lampan är fick världens spricka, men den håller ju ihop iaf, än så länge. ;/ Dumma dumma dammsugare!

Nä nu ska jag duscha och varva ner, känns som om en långdusch skulle sitta fint. :D Det är bra att ha badkar för då kan man sätter duschen jättevarm och så sätter man sig i fosterställning i badet och halvsover. Det är livet det. ;)

Kommer senare och hinns det så blir det en videoblogg. XOXO!

Kommentera härHelvetets städning

Datum: 2008-06-27 | Klockslag: 15:13:52
Mitt rum är för jobbigt! Har en ventil som nästan är vidöppen så ni kan ju gissa hur dammit det blir i mitt rum? Sen så har jag inte så mycket öppna ytor, mitt rum är ganska litet och mysigt. ^^ Men iaf, nu ska jag strax sätta i gång och städa och HOFF....Bara att plocka undan alla saker tar en timme MINST.

Jag är som en liten unge, jag sprider ut alla mina saker utan att plocka undan någon gång. ;DSå ser det ut när det är städat. Hoff, jag hatar kvinnogöror! Jag ska fan bli en karl istället. ;D

Jaja önska mig lycka till nu, I'm going in!

Kommentera härFredag / Godmorgon godmorgon!

Datum: 2008-06-27 | Klockslag: 11:03:46
Sussie är uppe med tuppen med tanke på att jag drack igår, tycker ni inte? Blev väckt av sommarjobbare som klipper gräset. Alltid samma visa varje sommar. ;) Idag så blir det 10ggr mer kalas än igår. :) Inget regn hitills, dock är det ganska kallt, 10+. Det är bäst att säga + för när det gäller Kiruna så vet man ju aldrig. Kan komma snö mitt i sommaren. ;D

Ska strax fa på stan tänkte jag, köpa en plunta och vax till ögonbrynen. Är så jobbigt att plocka dom där små små ljusa håren för hand.

Men öh, vi hörs senare sötungar så får ni ha en bra dag så länge. PUSS!

Kommentera härDagens lärdomar

Datum: 2008-06-26 | Klockslag: 22:33:42


Vad har Sussie lärt sig idag? JO!

Man får precis lika mycket blickar när man är brunett som blondin. Jag måste erkänna att jag har delvis varit blondin för att synas. Jag tror att vi alla har våra perioder i livet då vi vill ha uppmärksamhet och jag trodde man fick det enbart genom att vara blond. Men nu så har jag vuxit upp och förstått att man får lika mycket uppmärksamhet som brunett FAST man slipper alla gamla gubbar som stöter på en. ;) Det är faktiskt insidan som gör utsidan snygg och det tror jag på helhjärtat så därför så jobbar jag numera mer med min personlighet och mina drömmar än mitt utseende. För jag måste erkänna - jag har också varit en av dom här småtjejerna som har som mål i livet att vara med i Moore och FHM. Jag hade kunnat tänka mig att vara med i dom tidningarna nu också men enbart för att jag tycker att den mänkliga kroppen är det vackraste som finns, och inte för att jag vill att folk ska veta vem jag är. Är inte det moget så säg?!

Videobloggar utvecklar en till det bättre. För några månader sedan har jag aldrig vågat göra en videoblogg men idag så känner jag mig mer och mer laddad inför att prata inför er. :) Dels så beror det på era underbara kommentarer (jag sänder all min kärlek till er!) men också för att jag är så mycket mer säker i mig själv idag än vad jag var förut. Och det är något jag önskar alla! Vem vet? Kanske om några veckor/månader så vågar jag sjunga för er? Och det ska jag säga er, jag är sån perfektionist när det gäller min sång att jag inte ens kan sjunga inför min familj. Den dagen då jag vågar det vet jag att jag kommit en lång väg. :)

Ha nu så jävla trevligt hörrni så hörs vi imorgon!
XOXO!

Kommentera härBesöksrekord pga videoblogg :)

Datum: 2008-06-26 | Klockslag: 21:08:55

Ni är ju bara för bäst! Snacka om besöksrekord. Från 30-40 pers. på medel till 94. :) Jag hoppas ni gillar mina videobloggar för jag känner mig mer och mer avslappnad inför kameran!(klickbar)

Ni vet väll om att jag gillar konstruktiv kritik också? Säg mig vad ni vill höra mig prata om. Självklart så bloggar jag för min egen skull men det är ju kul att göra andra glada med. :) Det är väll ändå därför vi är här? För att vi ska vara glada och lyckliga? :)


Kisses and Hugs.

Kommentera härRuttenSussie

Datum: 2008-06-26 | Klockslag: 20:59:12
Kom just hem från festivalen. Hann se lite The refreshments (hur dom nu än stavas) men sen fick jag ge mig. Är nu genomblöt och kall och jag känner mig jätte hemskt som lämna farsan där. :( Jag känner alltid så när jag lämnar honom ensam. Iofs är hans brorsa och hans son där och så är han ju en vuxen. :b Men trots det så känner jag mig genom rutten.

Det är synd att jag missa Adam Tensta men jag älskar tyvärr mig själv och mitt välmående mer. :b Förlåt Adam. Fattar inte varför dom sätter honom på en Torsdag...hallå? Nog är väll han kändare än Hellacopters? och dom är fan på lördag.

Jaja, Adam vet att han är bra men faktiskt så är han polare Lazee lite bättre. ;)

Återkommer senare om jag inte hamnar i chipskoma. ;) Puss!

Kommentera härVblogg, se vad duktig jag har blivit. ;)

Datum: 2008-06-26 | Klockslag: 20:54:54
Det är fan terapi för den som har scenskräck. :)
    Och tack för alla uppmuntrande kommentarer! Trodde aldrig jag skulle få det från helt främmande människor. :) Ha världens bästa kväll ! Massa xoxo till er!
OBS! Jag är lite lite på kanelen när jag spela in den haha. :)

Kommentera härFramtiden är din

Datum: 2008-06-25 | Klockslag: 18:30:11
Så fort jag känner förtvivlan för jag inte har någon aning om vad jag vill göra med mitt liv så letar jag upp smarta kommentarer från folk. Idag hittade jag "Framtiden är din". Sånna där gör mig lugnt. Jag är faktiskt bara 18, jag behöver inte veta min plats ännu!

Jag är verkligen helt såld nu på att starta eget företag. Kanske flera men börja med ett från grunden helt själv. Jag tror att det ger en mer än att göra som blondinbella och ha anställda till allt. En bloggcoach, hallå? Jag tror företaget blir som ens barn som man ser växa upp. :) Men självklart så ska man veta att det kan gå åt helvete hur bra man än har marknadsfört sig, hur bra grejer man kränger, hur trevliga anställda, hur bra lokal man än har. Men som sagt, testar man inte så vet man inte. Sen så vill jag bara informera er om att jag är inte typen som starta företag för pengarnas skull (som man kan tjäna om man lyckas) för jag tror helt ärligt att man är som lyckligast när man har en lön som täcker utgifterna och har lite över att spendera och lite att spara på banken. Att starta ett företag är ett heltidsarbete och ibland mer än så. Det räknar jag med. Men jag tror ändå att gillar man och tror på sin idé så är det värt att jobba från kl 7 på morgonen till 22 på kvällen.

Så vad tror ni om mig, är jag en framtida privat företagare? ;)

xoxo

Kommentera härVblogg

Datum: 2008-06-25 | Klockslag: 13:25:48
Mitt nya motto: Man ska bjuda på sig själv! Så därför.. här har ni den lovade videobloggen..

Min första :)Usch vad pinsamt. Men man ska överkomma saker som är pinsamt, lika bra att kasta sig in i det och göra en video om dagen Minst. ;)

Kommentera härKock sökes!

Datum: 2008-06-25 | Klockslag: 11:05:28
Någon som vill laga god och hälsosam mat åt mig gratis, samt inhandla maten för egna pengar? Du ska vara naken medans du lagar maten, vältränad och ha brunt hår och vara av könet man. Bruna ögon är ett måste!

Hör av dig till mig:
Susannefors.blogg@hotmail.com

Hahaha ja justja, har skaffat en egen mail till bloggen. Så har ni nå funderingar så maila bara till Susannefors.blogg@hotmail.com

Nu måste jag ha MAAAAAAT. Förresten är det gröna i håret snart borta. :) Kan ge er tips hur man får bort det om olyckan skulle vara framme. Kanske uppskattas ?

XOXO ♥

Kommentera härAF

Datum: 2008-06-25 | Klockslag: 08:45:35

Ska strax gå till arbetsförmedlingen, jag hoppas den där "kursen" går fort. Iofs ska dom ju inte prata om något man inte redan vet. Kommer säkert att dagdrömmar istället för att lyssna på vad dom säger. Jag är lite som J.D i scrubs.Hörs sen. Vet ni vad jag måste göra idag? STÄDA!! :(((((( Cry me a river. :'( haha

XOXO

Kommentera härI turn to you

Datum: 2008-06-24 | Klockslag: 23:19:07
Mitt i all min hårdesperation så kommer farsan in och intar rollen som stöd som alltid.

Jag: -"Jag ser ju förjävlig ut! Jag skulle aldrig ha färgat håret!"
Farsan: -"Men du har väll inte färgat insidan..?"Jag: -"Fyfan hur håret ser ut..."
Farsan: -"Det är inte sista gången du kommer att begå misstag, det kan jag lova dig."
(Alla kanske inte tar det som ett stöd men han mena ju så klart att man får lära sig av sina misstag och hur man hanterar dem.)

Men men morsan tycker att jag passar i färgen (den delen som inte är grön, det vill säga rötterna och en bit ner).

Nu ser jag verkligen inte fram emot festivalen.. Josso och han tjej Sarah kanske inte ska gå och Erik ska tydligen vara med klassen på lördag. Det kommer att sluta med att jag festar med familjen hela helgen, jag känner det på mig. Har planerat att göra det på torsdag men inte hela helgen ju. Jag såg fram emot KF (Kiruna Festivalen) för att jag tänkte att då är "gänget" samlat och så får vi umgås eftersom att det är sällan vi ses och kommer bara att bli mer och mer sällan och till slut så har vi alla skaffa familj och glömt bort allt vad vänner betyder. Jag tycker man ska vara ung när man är ung. Annars sitter man där 35+ med två barn och har ångest.

Nä, nu ska jag sova snart. Ska ju till arbetsförmedlingen och gagga runt för jag har ingen aning om vart jag ska. Hjortronet, någon som vet vart det är?

XOXO

Kommentera härPå tal om att jag inte har tur

Datum: 2008-06-24 | Klockslag: 17:00:17
Bilderna från champagnefrukosten försvann.

Vad säger ni om den turen? Jag blir så jävla less.

Har lust att göra en Britney också, dvs raka av håret. Usch, ser förjävlig ut. Så går det när man vill testa något nytt och gå vidare. Vill bara gräva ner mig någonstans.

Kommentera här&%#"?%¤&!#&%¤

Datum: 2008-06-24 | Klockslag: 14:44:17

När ska jag ha turen på min sida, VA?! Jag gör vad jag kan för att vara en bra människa och försöker hela tiden förbättra mig, men vad fan får jag för det? KARMA EXISTERAR DÅ FAN INTE. Inte fan kommer jag bli något annat än en mask i alla fall i nästa liv. Varför? Jo för ingen eller inget, som sitter där uppe bland molnen, bryr sig om mig och borde DRA ÅT HELVETE.

Gaaah.

Kommentera härMin miserabla, desperata och misslyckade hårfärgssaga fortsätter.

Datum: 2008-06-24 | Klockslag: 11:36:42
Testade på morgonen att färga en gång till med samma färg men nej, det gick ju inte. Så jag gick till min frissa. Hon sa att eftersom att håret fick gröna toner (yyuuuh) så måste jag få bort dom innan jag kan färga till den färg jag vill ha. För jag blev då fan inte mörkblond! Falsk jävla marknadsföring. I alla fall, ska nu tvätta håret varje dag med något schampoo som får bort det gröna + att ha askorbinsyra i håret då och då. Yiipiie. Från och med nu så ska jag färga håret hos frissan. Tror jag. Problemet är att det kostar så mycket och att håret växer ju ut så fort men å andra sidan så vet ju dom vad dom gör också.

Tyckte faktiskt inte att den trevliga frissan var så trevlig i dag. Hmm Hmm.Ja här har ni. Jag passar verkligen inte i den där färgen. Usch. Ser bra ut bakifrån men nää det här funkar inte. Jag ville ju förfan ha ljusbrunt. :( Det gröna syns inte på bilden men ni får väll helt enkelt tro på mig och frissan.

Jag har hört att ska man färga från ljust hår till mörkt så ska man färga en röd färg innan så att det inte blir grönt. Men eftersom att min färg skulle vara "mörk blond" så tänkte jag att då spelar det ingen roll. Blond som blond.

Jag ska i alla fall rådfråga min frisör innan jag färgar här framöver så jag slipper gå igenom det här igen. Känner att festivalen är förstörd för mig nu, på allvar.

Egentligen är man töntig, det är ju bara hår, men en tjejs hår är heligt.

Tyvärr, ni får bara ett Hejdå just nu, jag är inte på humör för xoxo..

Kommentera härMin nya hårfärg.........

Datum: 2008-06-23 | Klockslag: 20:42:51
Nä, det blev inte bra. För när har jag tur med något?! Måste färga en gång till för det tog dåligt eftersom att jag var så ljus. Men inte fan är det här mörkblond ändå. Är mer mellanbrunt. Sen så kanske det ser sjukt ut för att jag har ingen glans i håret och aldrig haft. Någon som vet vad man kan använda för medel? Glansspray?

Fyfan, jag tänker då inte gå ut genom dörren och se ut så här.

Varför kan aldrig mitt hår bli bra? va?!

Usch ska gå och lägga mig och dra täcket över skallen och fortsätta färga imorgon...som om det kommer att göra det snyggare..

Man borde inte kunna färga håret.

Kommentera härOintressaaaaant..

Datum: 2008-06-23 | Klockslag: 18:28:28
Egentligen har jag inget intressant att skriva om idag, men man kan ha såna dagar också. Ska i alla fall äta snart sedan färga håret (!). Var en sväng runt stan och kolla när dom bygger festivalen just. HOJJ VAD JAG LÄNGTAR TILL KARUSELLERNA. I alla fall till Alladin. Virvelvinden är inte riktigt min grej känner jag. Svimmade av den när jag var 4 för jag var för kort och slog huvet i plasten istället för skumgummit. Tänk att jag som var kort/normal lång idag är rätt lång. Har t o m växt en till cm. ;) Så nu är jag 1.71. Det ni!

Tänkte göra faktiskt en videoblogg här någon dag. SÅ nu har jag lovat er. Om ni orkar lyssna på mig, tror jag lätt börjar babbla om oviktiga saker...

Köpte förresten snacks på coop. Det är som varma chips ni vet? Fast rumstempererade och smakar exakt likadant. Har som alltid vart galen i varma chips. Undra om dom har på festivalen?! Något som går fett bort på sånna tillställningar är fan sockervadd. USCH! Det är klibbigt, och det är nog för att jag ska få avsmak. Jag är sån där som vill vara renlig. Som när folk äter glass så är det alltid nått kladd runt mun. Jag hade blivit galen om jag låtit det vara även fast man fortfarande äter på glassen. Nä, jag gillar inte klibb och kladd helt enkelt.

Så vad säger ni? Känner ni av festivalssjukan?! Erkänn att ni bara längtar till bajjamajjorna?! ;) I know you do..

Men hörrni vi hörs sen, alternativt imorgon, och då blir det roligare inlägg. Jag lovar. PUSS!

Kommentera härMåndag / D-day

Datum: 2008-06-23 | Klockslag: 12:52:36
Idag gäller det mina vänner! Kommer hon att passa i brunt? Kommer hon att trivas? Men den största frågan är ändå...Kommer hon att kännas igen?!

Skulle ju gå på Zaras KK-rea men ni tror jag ides? Iofs har dom öppet hela veckan tills allt är slut men jag vill ha någon väska! Kanske är lika bra att spara pengarna till festivalen istället ? Tell me what to do! I-landproblem.

I alla fall, får bestämma mig snart i vilken ordning jag ska göra allt. Ska gå och sola (om gymmet har öppet som vanligt?) och sedan färga och sedan kanske till Zaras. Problemet är att jag håller på att spara ut ögonbrynen så dom ser ju förjävliga ut. Och ser inte dom bra ut då brukar jag tycka att håret ser förjävligt ut med, (?) skitkonstigt. Så jag är rädd att jag ska få frispel och springa till Domus och köpa 15 blonderingspaket och stå hela dagen med att bleka tillbaka det. :b Nä nu får jag sluta vara så paranoid och stå ut med håret i alla fall i två veckor. Kanske tar slingor på det dock..

Aja time will tell hörrni, ni får så klart se först hur det blev. :)Haha blev smygfotad i sömnen för typ ett år sedan. Ingen trevlig syn precis.
Alla vi som älskar dubbel hakor klappar nu! *klapp* *klapp*.

Håll tummarna för mig! XOXO

Kommentera härIllamående...igen!

Datum: 2008-06-22 | Klockslag: 21:14:13
Jag börjar fundera starkt på om det är nå fel på mig när jag mår illa så ofta utan att vara bakis. :b jag spyr aldrig men att må illa är ju lika....illa...ja.

Så nu tänkte jag kurra ner mig i sängen med en tandblekning och kolla på Little black box på 3an. Hon är så söt den där tjejen..vad hon nu än heter. :D

Men men, vi hörs imorgon och då är jag utvilad och mår bra (och har förhoppningsvis lite vitare gaddar)!

XOXO!!!

Kommentera härSöndag idag va?

Datum: 2008-06-22 | Klockslag: 16:31:07
Man tappar fan bort dagarna när man är arbetslös. Eller har lov för den delen. Ni tror jag fick sova i natt? NÄÄ. Somna kl 6 igen.

Tittade just på Gossip Girl för andra gången i mitt liv men jag fattar fan inte varför den har blivit så stor? Det är ju bara ännu en O.C eller One Tree Hill och vad fan dom andra nu än heter. :b Same shit, different color. Kläderna gillar jag inte heller (för att vara pessimistisk).Snart är det FESTIVAAAL. Får se om man ens kommer att gå på något framträdande. Festivaler är inte riktigt min grej. Stå och svettas och bli ner trampad och ner skitad av alldeles för fulla människor lockar mig tyvärr inte. Jag kanske är mer för konserter när alla sitter ner och kollar istället för att bete sig som vildar? :b

 (klicka kommer du till hemsidan.)

Fan vilken tråkmåns jag låter när jag läser det där... Aja, jag är väll en torrfitta då. Eller så uppskattar jag andra saker mer. :b Jag vill ju klä upp mig inför festivalen, inte skita ner kläderna på en gång.

Aja vi har alla våra olika saker som upphetsar oss haha.

Återkommer senare sötgull, puss!

Kommentera härBada badkar

Datum: 2008-06-22 | Klockslag: 00:14:03
Jag satt just i ett bubbelbad med ansiktsmask och hårinpackning och läste min bibel; Mia Törnbloms bok "Självkänsla nu!". Tänkte faktiskt gå och köpa en till bok som hon skrivit på måndag när jag ändå ska på stan. Tror hon har skrivit två böcker till ? Iaf, dom ska införskaffas. Världens mest läsvärda bok kan jag lova, den hjälper en så otroligt mycket att förstå och förstå sig själv och sina handlingar. Sedan så lär man sig att ta folk som klankar ner på andra och en själv.

Efter det där badet så förstår jag inte varför jag inte gör det oftare ?David Boreanaz var dock inte med i badet. :( Det är okej ponken, vi tar det nästa gång! ;) hahah


Ska nog faktiskt ta och lägga mig snart men vi hörs imorgon snorungar. puss! :)

Kommentera härLunar eller inte lunar - det är frågan.

Datum: 2008-06-21 | Klockslag: 19:29:41

Jag funderar STARKT på att ta bort min lunar, känns som om man inte får ut något av den. Bara 30 åriga karlar som tror att dom kan ragga upp 18åringar med ett "Heeej söt!;););)<3".

Å andra sidan så är det tidsfördriv. Dilemma dilemma.

 


Michael Jackson-näsa FTW!

Kommentera härTonåringar har ingen hjärna?!

Datum: 2008-06-21 | Klockslag: 19:14:09
Jag vet att jag har typ skrivit om samma sak förut men jag blir så jävla upprörd. Folk verkar tro att är man tonåring så har man inget att tänka med alls. Var inne på Stina-lees sida och klickade fram ett gammal inlägg hon skrivit om andra bloggerskor och både hon och andra kommenterare (rätt?) anser att Blondinbella är för ung för att veta något om livet och partier. Ja men hallå? Bara för att hon inte tycker som er (sossar) så betyder det inte att hon inte kan något om livet. Hon är säkert bortskämd osv. men jag då? Sympatiserar med moderaterna men bor i lilla kiruna i en lägenhet utanför stan och är arbetslös. Har inte jag heller nån erfarenhet av livet? Kan ni anklaga mig också för att vara omogen och oförmögen att ha en åsikt FAST jag är motsvarigheten till Bella? Jag tycker inte folk kan kalla sig själv för sossar om man sen ska säga att man inte är insatt i politik. Jag är medlem i MUF men jag ska nog inte vara med nå mer sen när medlemskapet går ut men jag kommer att rösta på Moderaterna MEN jag är ingen moderat. För jag anser att någon som är en Sosse eller Moderat eller Folkpartist eller whatever dom tror helt och hållet på sitt parti och avviker inte från partiets åsikter.

Ett exempel är att jag vill ha en stark militär men det vill inte våran regering. Men man kan fan inte hålla med på varje punkt.

Jag gillar Stina-lee jätte mycket även om jag tycker hennes blogg har tappat glansen lite. Det är inget påhopp på henne eller någon annan men jag tycker det är synd att man måste anklaga moderater att inte ha någon livserfarenhet. Hur kommer det sig då att Reinfeldt, en "gammal" gubbe i sina bästa år, är moderat då? Varför finns det så många äldre moderater? Konstig påstående det där tycker jag.

Jaja det var väll det. Jag skulle verkligen behövt en promenix nu känner jag. Har lite ajaj i ryggen med. =/

Massor av XOXO till er.

Kommentera härDen tänka balfrisyren som inte blev av

Datum: 2008-06-21 | Klockslag: 17:41:00


Jo jag tänkte ha en rosettfrisyr till balen med det blev ju så jävla snålt med tid när jag var tvungen att sminka om mig efter den sminkaktastrofen jag blev utsatt för. :p haha Fast då hade jag tänkt ha den högre upp och med nytvättat och färgat hår och mer välgjort, haha.

Jag tycker den här frisyren är så jävla söt, undra om man inte ska köra den någon dag på festivalen nästa helg? :) Vad säger ni?

Kommentera härVarför ska man skämmas över vart man kommer ifrån?

Datum: 2008-06-21 | Klockslag: 17:34:16
Jag har tänkt på en grej senaste tiden. Frågar du en amerikan vart kan kommer i från så pratar han stolt över sitt land och stad och blir glad av att få frågan. Frågar du någon annan så är det som om man måste skämmas för att man frågar. Som när jag frågade en tjej vart hon kom i från så fick man ett "rasist!" tillbaka. Varför inte vara stolt över vart man kommer i från även om man kanske tycker det är ett skit land? Det är ju ändå händelserna i ens liv som format en till den man är. Jag hade gärna svarat på den frågan om jag hade fått chansen, men alla antar ju att är man vit, blond och blåögd så måste man vara skandinavisk PUNKT. Nu har jag ju inte släktforskat men jag vet i alla fall att jag har tysktpåbrå, lika så finsk. Sen, vem vet? Jag har nyligen fått reda på att farsans släkt tänkte flytta till brasilien och hade dom gjort det så hade jag kanske varit en halv brasse nu. :D Iofs så har vi våra misstankar på om inte farsan är en tattare, han ser precis ut som en. :) Egentligen borde jag slänga in en afrikansk flagga också eftersom att vi alla kommer därifrån. :)

I alla fall, det jag vill ha sagt är att kalla inte folk för rasist hit och dit och speciellt inte över internet för man kan misstolka precis allting som skrivs.

xoxo

Kommentera härLördag / Baaajs vad jag är trött

Datum: 2008-06-21 | Klockslag: 12:48:36
Usch ni tror jag kunde somna i natt då? Somnade först kl 6 på morgonen. Fick i alla fall lite telefonsällskap ett tag, utan det hade jag nog blivit komplett galen.

Idag händer faktiskt ingenting och det är så jävla skönt så hojj. Tänkte ta en promenad under dagen och bada badkar med ansiktsmask och hårinpackning. Måjjs på hög nivå! (Måjjs=Mys)

Nä hoff vetni, jag är alldeles för trött för att skriva nå längre inlägg just nu, jag återkommer senare. :) PUSS!

Kommentera härChris Brown - Forever

Datum: 2008-06-21 | Klockslag: 00:26:26

Så mysig dänga så hojj.

Kommentera härPryda människor kan inte säga sperma, haha

Datum: 2008-06-20 | Klockslag: 19:37:01


(Klickbar)

Kommentera härDitt drömliv kan bli verklighet

Datum: 2008-06-20 | Klockslag: 18:45:08

Eftersom att jag älskar er så mycket så vill jag ju så klart att ni ska ha det liv ni vill ha och förtjänar, men det är inte alltid så lätt. Så jag hittade en artikel på Expressen åt er:

"Är du kvar på samma fläck och stampar? Längtar du efter ett annat liv? Söndags expert Eva Johansson tipsar om hur du själv kan hitta den rätta kursen i ditt liv.


1. Fråga dig själv
Om du i slutet av 2008 skulle kunna säga till dig själv:
"Vilket härligt, spännande och fantastiskt år det har varit!" Vad är det då som ska ha hänt under året?


2. Ta dig tid

När du hoppar direkt till den önskade lösningen får du ett annat perspektiv och ser andra möjligheter.
Förflytta dig fram i tiden och säg till exempel "Nu är jag på mitt ideala jobb". Hur ser det ut, vad är det som har hänt, vad är skillnaden mot dagens situation?


3. Skriv svaren

När du har svaret kan du lättare hitta möjliga vägar, allt blir mycket tydligare, var du står, vart du vill - och vägen dit. Det blir som att rita en karta från mål till start.


4. Skaffa delmål

En del av de hinder du ser kan vara svåra att bortse ifrån. Det brukar underlätta att göra delmål, små steg i taget. Fundera på hur du ska ta dig förbi det du upplever som svårigheter.


5. Första steget

När du har svaret kan du lättare hitta möjliga vägar. allt blir mycket tydligare, var du står, vart du vill - och vägen dit. Det blir som att rita en karta från mål till start.


6. Visualisera

Du lägger ut rätt kurs genom att göra din inre spelfilm. Slut ögonen, slappna av och börja iscensätta din framtid. Upplev att du redan nått fina mål, visa i detalj vad som händer. Ta hjälp av alla dina sinnen, vad är det du ser, hör och känner? Lägg också in en sekvens om hur du tänker belöna dig själv när du nått dit du vill."

Av Eva Johansson

(fråga mig inte varför texten blev så konstig)

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Missommar, Midsommar..

Datum: 2008-06-20 | Klockslag: 17:27:36
Hur ni än uttalar det så GLAD MIDSOMMAR everybloody! ;)

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Fräknar - inne?

Datum: 2008-06-20 | Klockslag: 17:21:45


Det verkar som om folk har blivit besatta av fräknar! Alla som inte har vill ha! Själv så kan jag inte vara mer glad över att mina nästan osynliga försvann när jag var liten. :b

Vad säger ni, fräknar eller inte fräknar?

Kommentera här


Allmänt  ♥  1 kommentarer

Fredag / Gissa vad jag har gjort fram tills nu?!

Datum: 2008-06-20 | Klockslag: 17:12:37
Jo, SOVIT!! Eller ja, har inte sovit i natt så somnade vid 13:00 och sov till typ 16:00 och snart är det maaaat. Gravad lax med stenbitsrom - finns det något bättre?

Kommer inte att färga håret idag dock blir det av på måndag för om det blir fel eller behöver mer färg så vill jag helst att affärerna har öppet vilket dom tydligen inte har imorgon. :)

På tisdag ska jag på något tramsmöte med AF... Dags att skaffa jobb så man slipper sånt. :b

Återkommer senare mina pajaser, puss!

Kommentera här


Allmänt  ♥  2 kommentarer

Fredag / Böla över hår, är det normalt?

Datum: 2008-06-20 | Klockslag: 01:33:11
Ja jag har ju som sagt tänkt att färga håret mörkt imorgon och nu är jag verkligen ledsen. Sitter här med tårar i ögonen. Tänk att jag ska skiljas från mitt vita hår. :'( Det är fan skitjobbigt. Det är lätt för andra att säga "du passar bättre i mörkt" osv. men det är ju faktiskt inte deras hår och dom har ju inte ett slags "förhållande" till mitt hår. Mååååh, jag har aldrig vart så här blödig över en hårfärg.

Jag vet ju att jag passar bättre i mörkt men hallå, jag är som så van vid att vara en ultra blondy och vem blir jag sen? Den förra Sussie?

Äh nu ska jag försöka nanna.. puss.Vem blir jag sen?

Jag behöver verkligen uppmuntran nu.

Kommentera här


Bilder  ♥  3 kommentarer

Fredag / Chips chips chips chips chips chips chips!!

Datum: 2008-06-20 | Klockslag: 01:20:32
Vad fan är det för fel på mig egentligen? Jag MÅSTE ha chips om det finns hemma. What the hell?!

Jag kommer vakna en dag och vara 35 med 7 ungar och är lika stor som ett hus. Fast med tanke på att jag vet hur ironiskt mitt liv är så hade jag säkert haft en A-kupa. 180 A eller nått. Iofs har jag ju B nu men jag tar inget för givet!

Nä, nu jävlar ska jag bli mer hälsomedveten. Huden mår inte bra heller. Jag äter alldeles för dåligt med grönsaker och frukt och waaay to much halvfabrikat. Kan bero på att jag hatar att laga mat men...ja.. Får väll lära mig att tycka om det...eller nått. Det blir väll jag iallafall som får stå och laga mat sedan när morsan flyttat för annars kommer farsan komma in i sina gamla ungkarlsbetéenden igen och bara äta pizza och korv.

Damn you chips, DAMN YOU FÖR ATT DU ÄR SÅ JÄVLA GOD.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Dags att byta hårfärg

Datum: 2008-06-19 | Klockslag: 21:17:43
Vad tror ni om den här på mig till en snygg bränna? :)Tydligen så är den mörkblond men jag vet inte, jag tycker dom brukar ha så konstiga uppfattningar om vad som är blont eller inte. Jag skulle vilja kalla den ljusbrun. :) Ska nog färga imorgon tror jag och blir det snyggt så färgar jag löshåret med. Kommer att bli dyrt eftersom att man måste färga håret 2ggr när det är så ljust och löshåret 2 ggr men Äsch då.

Så, vad tror ni?

Kommentera här


Allmänt  ♥  6 kommentarer

Torsdag / Blir stugan av?

Datum: 2008-06-19 | Klockslag: 12:01:08

Ja som alla kirunabor kan se suger vädret och det ska tydligen vara såhär enda till måndag så det blir nog inte att åka iväg. Samtidigt som det är skönt att slippa så är det ju faktiskt en tradition. Men men.

Jag blir skitsur på folk som tror att FRA-lagen kommer att gå ut på att kartlägga alla som har annorlunda åsikter. Har ni verkligen läst igenom förslaget? VA? Det har inte jag heller, så därför så tänker jag inte uttala mig. Men som jag har förstått så är det till för att det ska vara lättare för polisen att avlyssna misstänkta. Jag tror knappast att dom har tid att kartlägga kommunister och oliktänkande. Tänk lite längre än så va? Dom har fullt upp med att fånga brottslingar.

Sedan så fattar jag inte varför folk har något emot att bli avlyssnade? Vill dom lyssna på mina tråkiga samtal och reklammail så varsågod! Dom kommer bara att få en skön taktikvila på köpet. Inte för att jag skulle bli misstänkt för något brott för jag är ju en sån laglydig liten pingla. ;) (ej sarkastisk).

Nä, jag förstår inte folks beaf med det här. Känns mer som om folk blir indoktrinerade av t ex aftonbladet som skriver NU KAN DOM AVLYSSNA DINA MAIL. Jahaja. Människor borde börja tänka själva istället för att lyssna så mycket på media. Snälla? För min skull?

Tänk såhär då: Det blir en terroristattack mot sverige och 2000 människor dör, däribland nån du älskar, vad skulle du då säga om avlyssning?


Och så ska vi ju inte glömma att den förra regeringen vad FÖR den här lagen. Dom är enbart emot nu för att vinna era röster. Också något att tänka på..

Jag anser att har man inget att dölja så gör det heller inget att man blir avlyssnad.

Återkommer senare om det blir att åka eller ej. Puss. :)

Kommentera här


Samhället  ♥  4 kommentarer

Onsdag / Stugan?

Datum: 2008-06-18 | Klockslag: 19:52:32
Jag är så elak mot er som uppdaterar så sällan och mer sällan kommer det bli! För jag måste åka till stugan över midsommar. :( Jag är verkligen ingen skogsmänniska och jag HATAR utedass. Kan ni tänka er MIG på ett utedass? Hmm. Ja men vi ska måla om vädret tillåter och annars lär jag sitta och titta på 6:an...Är så sjukt tråkigt i stugan så GAAH å Andreas (bror) ska inte med för han ska till Kalix till alla andra men det är redan fullt hus där så. Funderar nästan på att vara ensam här hemma istället; det är inte precis första gången på en midsommar.

Dagens i-landsproblem: Jag stööööööör mig något så fruktansvärt på folk som kallar midsommar för MISSommar. Vad, har ni missat sommaren? Ett annat ord som dom i söder säger är bÄige. Alltså beige. Men samtidigt så säger 08orna LEKARE = LÄKARE. Nä, iväg till talpedagogen med er. ; )

Nog är det väll kul att vi inte alla pratar likadant men ibland så börjar man ju undra hur vissa dialekter har uppkommit..

Vi hörs senare eller imorgon. Jag hade velat spela in en Vblogg men vi får se hur det blir för det är typ det pinsammaste man kan göra i bloggväg och väggarna här är lövtunna. Fast det låter väll bara som om man pratar i telefonen...

Vet ni vad, så hemskt? Det är ingen PCD 2 idag. :S Den där jävla 6 and the city är istället i flera timmar. Och avsnitten som röstats fram är så himla dåliga (redan sett dom) så dom ska jag då ICKE se. :b

Ja det var dagens klag. Hörs sen puss!

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Tisdag

Datum: 2008-06-17 | Klockslag: 20:32:48
Lite dålig uppdatering trots att jag är "ledig"...hmm..Det verkar vara en dålig trend från min sida. Jag SKA bli bättre så fort jag tar mig tid till att fixa designen...Igen. Jag är sån där som inte kan bestämma sig, i alla fall inte när det gäller utseende på saker och ting. Kanske mig själv också, det är därför jag inte kan hitta en ljus brun färg till mitt hår? Jag vill ha den färgen från 100% från Garnier. Kommer ni ihåg den? Fanns en i ljusbrunt som var så jäkla snygg på mig. Men tror ni att den finns i stan då? NEEEEEEE.

Nä nu ska jag snart koka té och sedan nanna och hoppas på att det inte börjat åska i natt för då blir jag rädd. :( Och vi har ingen soffa ännu i vardagsrummet heller. Så får väll sova med morsan då. :D haha som när man var liten flicka.

Nä, ska försöka skärpa mig tills imorgon men jag lovar inget. Känns mest lockande att bara varva ner från all stress som studenten innebar.

Hörs imorgon mina fågelungar, xoxo!

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Tisdag

Datum: 2008-06-17 | Klockslag: 10:51:54

Här sitter jag och slöar medans farsan tar en femma innan vi far till kyrkogården. Jag är supertrött som alltid men jag får väll ta en taktikvila som vanligt. Finns det något härligare än sömn? ;D

Jag kanske säger emot mig själv, har lite dubbelmoral ibland (precis som alla andra) men jag är 100 gånger mer ärlig än dom flesta, och därför anser jag mig vara en bättre människa än dom flesta. Det har gått så långt nu att jag inte ens kan dra den minsta lilla lögn. Tycker ni verkligen att jag ska sitta här och låtsas som om jag inte har några åsikter och vara slätstruken och aldrig någonsin säga vad jag tycker? Om ni tycker det så har ni bevisat att ni inte känner mig. Jag har nästan alltid en åsikt i de flesta frågorna. Och gillar ni inte det så har jag ett tips: SLUTA LÄS MIN BLOGG. Ett annat alternativ är: SKAFFA ER SJÄLVKÄNSLA SÅ NI KAN ÄLSKA ER SJÄLVA. Tror det kan behövas. Men vet ni vad? Nu ska jag göra som Kissie - Inte svara på elaka kommentarer för det är ni själva som skämmer ut er inför alla läsare.

Nu ska jag göra som bi:et och sticka! (ja jag vet, hahahah..)
XOXO

Kommentera här


Allmänt  ♥  1 kommentarer

Dagens shoppingrunda på Lindex!

Datum: 2008-06-16 | Klockslag: 22:03:22
 Leopardkjol 99:- Hojj vilket fynd!

 Push-up beige bh typ 149:- Bra att ha under vita kläder så syns inte bh:n. :)

 Rosa underkläder. Trosa 59:50:- BH 129:- tror jag. Så jäkla söt färg och den matchar min vägg. ;D haha

 Vit enkel klänning med fickor 149:- Får bli en "tror jag" där också. Är priset verkligen så viktigt när man handlar på billigare affärer? Om man inte har en riktigt tajt budget då.

Det var det det, nu snart ska jag gå och lägga mig och kanske kolla på Sarah Connor Chronicles. Imorgon ska vi till kyrkogården och hälsa på. :)

Natti natt så länge underbarn!

Kommentera här


Shoppat  ♥  2 kommentarer

Jag behöver en nystart

Datum: 2008-06-16 | Klockslag: 21:41:16
Hade velat få en ny snygg design på min blogg så jag kan börja på riktigt att blogga. Jag har så mycket inom mig men det vill som inte riktigt komma ut när designen är tråkig. Jag vill börja om från början, och jag antar att det är därför jag vill färga håret mörkare. Börja om från början så att säga. Jag älskar alla sorters förändringar (oftast) och ett bra ställe att börja på är omgivningen (som t ex bloggen) och sedan gå över till sig själv. Jag menar inte att jag ska bli en annan person, jag ska bli ännu mer ödmjuk, trevlig och acceptera folk ännu mer än jag redan gör. Jag förstår att man inte kan vara perfekt, men man kan alltid bli en bättre människa och ändra sina värderingar.

Hörs snart, Eder Susanne.

Kommentera här


Allmänt  ♥  4 kommentarer

Måndag / Tjohoooooooooo

Datum: 2008-06-16 | Klockslag: 13:01:05
Jo på arbetsförmedlingen så lärde jag mig inget jag inte redan visste. Särskilt informativa var dom inte heller. Jag vill ju förfan ha reda på vad det är jag håller på med! Iaf, dom hade en annons på en tavla om att någon karl sökte någon som kan sälja jordgubbar.. Vad tror ni? My dream job? ;)

Nä, det där var ingen upplevelse som var värd nått. Dom hade inte ens kölappar eller något. Det var som att jag själv ska ta reda på exakt hur allt funkar kring inskrivning och sånt. -Yea right! Det är deras jobb. Sedan fick jag gå in till en tant som verkade vara väldigt less på sitt jobb. Haha ja så kan det vara. Var på Lindex också 'när jag ändå var på stan'. Shoppade lite kläder och underkläder och fastnade på en jätte snygg skjorta men jag köpte den inte, den var lite mer "jobbarplagg" eller vad jag ska säga. Och eftersom att jag inte har något jobb så är det väll onödigt att köpa en sån redan? ;b

Iaf, hoppas ni ska på kirunafestivalen folk! Jag får gratis biljett. ^_^ Förresten så söker dom folk som kan jobba i öltältet och sånt så är ni intresserade kan ni gå till AF (Arbetsförmedlingen) och kolla på "skärmen" dom har där.

Ni får bilder sedan på inköpet. Nu - handla mat.
XOXO

Kommentera här


Allmänt  ♥  2 kommentarer

Måndag

Datum: 2008-06-16 | Klockslag: 07:59:08
Ni tror inte att arbetsförmedlingen öppnar 9 och morsan och farsan ba: "Jooodå nog har dom öppet kl 8!" Tack för den! Jag är fan svintrött. Kunde inte somna som vanligt. Undra om jag ska gå och ta en femma med farsan, hade vart skönt. Jo, ska nog köpa hårfärg idag! Och färga ljusbrunt, vad tror ni? ; ) Jag har alltid haft svårt att bestämma mig för vilken färg som är snyggast, det beror så mycket på personen. Och sen så är det svårare att se på en själv vad man passar i. Dagens i-landsproblem känner jag.

Hörs senare, adjö tröttungar.

Kommentera här


Allmänt  ♥  1 kommentarer

Söndag / spooookyyy?

Datum: 2008-06-15 | Klockslag: 21:34:17
Dom som känner mig vet att jag är lite "övernaturlig" så att säga. Jag kan känna när någon nära mig kommer att dö. Farmor, Emilia, Mormor och nu Esbjörn. Har känt mig nedstämd under studenten men nu vet vi varför. Det ÄR läskigt och det är en förmåga som jag inte har någon egentlig nytta av? Jag kan ju inte precis gå fram till någon och säga: "Du kommer att dö snart." Tror inte det är så uppskattat va.

Jag hatar verkligen när unga människor ska dö. Verkligen hatar. Esbjörn tog sig in på en "marknad" jag själv vill komma in på någon dag - musikbranchen alltså. Grejen är den att jag är för feg, men det var inte han. Han var on top of his game och jag står fortfarande som en rädd struts med huvudet under sanden. Snacka orättvist, men det är sån världen är. Nu ska jag alldeles strax gå och nanna, kan behövas.

Ta hand om er, puss!

Kommentera här


Samhället  ♥  1 kommentarer

Esbjörn Svensson Trio - en till låt.

Datum: 2008-06-15 | Klockslag: 21:29:21

Kommentera här


Kändisar  ♥  0 kommentarer

Esbjörn Svensson - tremänning

Datum: 2008-06-15 | Klockslag: 21:26:08


Esbjörn Svensson - kära tremänning dog igår 44 år gammal.

Eftersom att jag aldrig hann träffa honom så här har ni lite fakta om honom från wikipedia om ni inte vet vem han är.

Esbjörn Svensson, född 16 april 1964 i Västerås, död 14 juni 2008 i Solna,
 var en svensk jazzpianist och kompositör.
-

Svensson bildade tillsammans med Magnus Öström och Dan Berglund Sveriges internationellt mest kända jazzgrupp Esbjörn Svensson Trio.
 
Han tilldelades en grammis 1997 som årets kompositör.
 
Han debuterade som sommarpratare i P1 2003.
 
Den 14 juni skadades Svensson svårt i en dykolycka strax utanför Ingarö i Stockholms skärgård och fördes med ambulanshelikopter till Karolinska sjukhuset i Solna där han senare avled.

Jag tycker det är så trist hur min familj ser ut. Jag känner inte ens en utav mina brorsor och en har jag just lärt känna. Det är bara så min familj är. Jag hatar mig själv för att jag aldrig hann träffa Esbjörn, aldrig höra honom spela. Undra om han ens hade haft tid för mig? Eller visste han ens att jag fanns?

Förlåt mig för att jag aldrig träffade dig, jag kan inte hålla någon annan skyldig än mig själv.

Jag hoppas att du har det bra vart du än är.

Sverige har förlorat en stor musikalisk man. Och visst var han snygg med? :)Esbjörn Svensson Trio - Dodge the Dodo

Kommentera här


Kändisar  ♥  0 kommentarer

Söndag

Datum: 2008-06-15 | Klockslag: 20:50:38

Dålig uppdatering och bilderna tar lång tid. Ni tycker säkert att jag är superlat...vilket jag är också. ;D Bloggen har blivit lite åsidosatt på sistone. Har känt mig nedstämd på senaste tiden och nu vet jag också varför..


Iaf, kommer att komma bilder och jag Ska bli bättre på att uppdatera för att nu är jag ju "mellan två jobb" som det så fint sägs. Men det är mer "mellan skola och jobb" för mig. Men äh! Jag får nog jobb snart ska ni se. Problemet är att jag är så jäkla kräsen. Nu har jag ju fått för mig att jag vill jobba på Lindex och jag kommer inte att ge mig förrän det blir så. :b


Ska förresten till Arbetsförmedlingen imorgon för att "registrera" mig som öppet arbetslös, mest för statistikens skull. Dom brukar ju inte vara så himla hjälpsamma av vad jag har hört iaf.. Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte får prata med någon surkärring eftersom att det gör mig så jävla irriterad och kan förstöra hela min dag. Har oturen att få träffa sånna när jag är i en ny situation. Jag är faktiskt jätte nervös för jag vet ju fan inte vad jag ska göra där eller vart jag ska gå. Blir väldigt blyg vid såna tillfällen.


Nånå jag lär väll inte dö på kuppen utan kanske lär mig något nytt ? Positivitet - Ja tack!

Folk som läser det här kanske tycker att det är dubbelmoral utav mig att vara arbetslös och samtidigt moderat ? Grejen är den att jag är det för att lättare få ett jobb. Och eftersom att jag bor hemma vart jag har allt jag behöver så kan jag vara mer kräsen med vilket/vilka jobb jag tar. Så att så tänker jag.


Sussie, signing out! Ses imorgon fisläggare! XOXO

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Lördag / Kan jag sluta vara så jävla sugen på salt?

Datum: 2008-06-14 | Klockslag: 22:50:41
Jag är fan alltid sugen på mat för att det är salt. VARFÖR??? Finns inget som stoppar suget heller. Tycker det är konstigt. Det är väll ändå meningen att man ska vara sockerberoende? :b Det brukar ju höra till det normala. Jag hade lätt kunnat välja 5 middagar framför en påse godis!

Nä vet ni vad? Idag ska jag vara duktig och äta något och sedan gå och lägga mig så man hinner med något imorgon. T ex städa och träna. Det blir alltså en "hälsansdag" imorgon. Hade behövt efter all jävla stress det har varit kring studenten och allt. Vilket jag ska berätta om imorgon och visa grejer och blommor å sånt.

Nu får ni fan ta och sova gott era sötjävlar, natti!

Kommentera här


Allmänt  ♥  1 kommentarer

Lördag / FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Datum: 2008-06-14 | Klockslag: 16:18:46
Jaaaa dålig uppdatering men jag har goda skäl. Läser ni rubriken förstår ni.

Det var en riktigt jobbig dag igår, hojj! Bölade och hadde mig. Ni har väll inte missat mig i Kuriren? ;)

Ni ska få se bilder sen och jag kommer att berätta allt. PUSS så länge!

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Torsdag / Natti natti! Tidigt, jag vet..

Datum: 2008-06-12 | Klockslag: 18:55:28
Missade tyvärr dagens planering med klassen men jag tror nog dom klarade sig utan mig. Hoff! Är så stressad inför imorgon. Jag undrar om jag ens hinner med allt om jag vaknad halv 6? Champagnefrukosten är kl 8 så... Håret behövs ju faktiskt inte fixas eftersom mössan kommer sitta på hela dagen. Däremot när man går på krogen... Äh! Jag hinner nog ta en femma å fixa om mig tills dess. Vad ska man ha på sig där då? Samma? Skorna vet jag inte heller. Tror platta eftersom det blir jobbigt att hoppa och gå i en mil lång trapp.

Ni ser ju vad jag skapar problem ? :b

Lax, räk och rom-smörgåstårta till frukost!! Wiihoooo! Övertalade päronen om att jag inte få äta på morgonen så kommer jag bli för full ; ).

Köpte på ica idag sånna där partyshooters som man drar i snöret så kommer då nå volanger typ. Hellre det är vattenballonger säger jag bara. Finns inte en chans att jag kastar ballonger på folk, så otrevlig är jag inte. :b

Nä, nu ska jag fixa naglar sedan nanna vetni. Men vi får höras imorgon. Får se om jag hinner blogga innan jag far på morgonen men förvänta er inget. :p

XOXO! FÖR JAG SKA TA STUDENTEEEEEEEEN....FYFAN VAD JAG ÄR BRAAAAAAAA!

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Torsdag

Datum: 2008-06-12 | Klockslag: 13:50:25

Idag vaknade jag till det härliga ljudet av grävskopor och borrar. Det roliga var att dom var precis utanför mitt fönster SOM VANLIGT. Jag tycker det är otäckt för dom ser rakt in i mitt rum och har jag inte täcket helt över mig så ser dom ett och annat. Iofs, jag bryr ju mig inte. Jag tycker inte man ska skämmas över kroppar, speciellt inte sin egen. Ingen föds med kläder på. Men nog är det lite otäckt ändå eftersom att det oftast är gubbar som gräver.

Idag blir nog en stressad dag. Ska gå och sola snart och sedan fixa mig och gå och lämna en klänning till morsan som hon ska ta till nån tygaffär för den behöver sys om lite. Och sedan ska jag till skolan och sätta upp lakanen på lastbilen och så skulle vi ta nått klassfoto? Efter det måste jag på stan och sedan blir det det obligatoriska middagen som man måste äta, sedan en promenad om jag hinner och färga håret. Dessutom måste jag lägga mig tidigt så vet inte om jag kan festa idag. (?)

Iaf, blir nog kul imorgon på studenten vilket väder det än är. Man är ju ändå bara ute typ en timme på hela dagen så.

Hörs sen xoxo.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Onsdag / Dubbelmoralen härskare - Lars Ohly

Datum: 2008-06-11 | Klockslag: 21:24:34
I deras lilla kommunist stämma säger han att han är glad att sköterskerna gick ut i strejkt och bad om mer pengar. Samtidigt så vill vänstern att alla ska ha samma lön, vilket leder till att ingen vill vidare utbilda sig för dom kan tjäna lika mycket pengar att jobba i kassan på Konsum som kirurg. Dubbelmoralklockan ringer ovanligt högt idag.

Det finnas faktiskt dom dagar då jag tänker att jag kanske ska sluta ha åsikter, alternativt hålla dom för mig själv. Men vet ni vad? Utan dom så vore jag ingen. Morsan säger själv att jag har för mycket åsikter för att kunna hålla dom för mig själv. Så varför försöka stå emot om jag ändå kommer att förlora?

Så till alla er smyg kommunister/nassar - skriv vad fan ni vill, men förvänta er inget "hallelujahmoment" och jag ska helt vändra inriktning. Nu är det tyvärr så (tyvärr för er politisktaktiva) att jag håller mest med moderaterna MEN jag håller definitivt inte med om allt. Och det tror jag ingen egentligen gör. Dom måste hålla med partiet för att annars blir det osämja och så blir man sparkad där i från.Tragiskt att folk inte kan vara individer utan måste söka sig till grupper och ta efter deras värderingar utan att finna sina egna.

Nu är inte det här en politiskblogg, men jag måste medge att jag gillar fan när man stöter på idioter som inte kan diskutera på en nivå som är värdig mig. Eller kan diskutera UTAN att komma med personliga påhopp vilket 99% utan gångerna man diskuterar med en kommunist uppkommer.

Jag tycker folk är tragiska som gör politik till hela sitt liv. Kan inte ens diskutera utan att bli osams och tycka att man är så kallat "äcklig" för att man inte tycker som dom. Just det, ni läste rätt. Av alla vänstervridna bloggar jag har läst så är det mest starka argumentet till att moderater inte borde få finnas är att dom är "äckliga". Som sagt, ingen nivå värdig mig.

Tack och adjö till er

Och XOXO till mina vänner.

Kommentera här


Samhället  ♥  1 kommentarer

Onsdag / Bag in da box

Datum: 2008-06-11 | Klockslag: 18:01:38

"Var är boxen?! Dääär är boxen! Bag in box och thailändska pojkar" (Är dom rasister nu?)

Hört den låten? En irriterande dänga som farsan inte kan få ut ur huvet. Handlar tydligen om lådvin....ja, man kan skämta om precis vad som helst. (Jag hoppas låten är ett skämt) Hur som haver så laddar jag ner den nu.

Här har ni mina kära läsare denna härliga låt. Farsan tycker den är skitkul. ;DFörresten: Tycker det är roligt att folk försöker analyser en utifrån texten i ens blogg och så tror dom att dom känner en. Jo jag är verkligen på en 9årings nivå, JO! Kommer från en som inte ens vet hur man styckeindelar ordentligt. Bevisar att jag är både streetsmart och booksmart?! WIHOOOOO! PWND!

haha var tvungen att fjanta mig lite. Tycker det är kul att driva med folk som tror att dom kan läsa av människor.


XOXO

Kommentera här


Youtube  ♥  3 kommentarer

Onsdag / Jag ska måla hela världen lilla mammaaa..!

Datum: 2008-06-11 | Klockslag: 17:28:40
Jo det har jag gjort idag känns det som. Benen skakade till slut så jag trodde jag skulle trilla av stegen och spy. Ja, iaf. Vi målade vårat ekonomiklassrum och våra lakan till lastbilen så nu är det snart Fullt ös medvetslös!

Ikväll är det klassfest och Maddes födelsedag så jag har köpt henne en liten luden sak faktiskt. haha gissa själva vad det är...

Dom tjatar något så förbannat här. Mat, hörs snart.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Tisdag / Dagens sanning

Datum: 2008-06-10 | Klockslag: 21:08:59
För att citera min kloka far:

-"Det fulaste som man kan vara i Kiruna är att vara Moderat."

Det roliga är att inte ens 90% utav dom som röstar på Vänsterpartiet/Sossarna/Miljöpartiet har någon aning alls om vad det är dom röstar på. Men visst, go with the flow om ni vill, jag tänker fortsätta vara kärringen mot strömmen.

Kommentera här


Samhället  ♥  0 kommentarer

Tisdag / Hallelujah osv.

Datum: 2008-06-10 | Klockslag: 17:18:14
Jaha tydligen är jag medlem i kyrkan även fast mina lärare kollat upp det och dom trodde jag inte var det. Så det är bara för mig att gå ur. Snacka om att hatet kring det är stort, t o m från folk som hävdar att dom är ateister. Jaha, varför är ni med i kyrkan då? JO! På grund av traditioner. Varför vara med i något och betala för något man inte tror på?

Jag tycker att alla religioner som tvingar sina medlemmar att ta betalt är sekter. Kyrkan är så smutsig när den ska ha både från staten och från vanliga Svensson. USCH!

Farsan är inte glad över det här, trots att han inte har några argument och inte kan diskutera det här utan att inte låta mig tala till punkt eller att börja prata om vädert eller något annat. Jag tycker det är tragiskt att man ska bli infödd i något utan att man ens har haft chansen att få bestämma själv. Tragiskt! Hurfan ska en liten bejbis kunna förhålla sig till kristendomen när den inte ens kan se längre än till 30cm avstånd?

Jag vill inte ha en präst på min begravning. Jag vill ha en person som kan hedra mitt minne utan att dra in någon slags Gud i det hela. På min begravning ska man hedra mig inte gråta över mig, det är mitt krav. Jag har min egen religion som inte kostar något och leder mig själv till "frälsning" och duger inte det för gud (om han nu skulle finnas) så är inte han en gud jag vill ha att göra med.

Om du vill gå ur kyrkan här har du stället.

Kommentera här


Samhället  ♥  17 kommentarer

Tisdag / Linda Rosings blogg

Datum: 2008-06-10 | Klockslag: 13:02:07
Jag är en sån kallad "Bloggslampa" som läser typ alla bloggar som någonsin har gjorts. Men det är en som jag inte kan fatta hur den har blivit så stor och det är Linda Rosings blogg. Jag tycker inte alls om den. Dels för att den är på en tramssida men dels för att det märks att hon är "äldre". Skriver (ler) (skratt) (suck) hela tiden. Men vad förväntar man sig av någon som är vad? 33? Nä den bloggen fastnar inte på mig i överhuvudtaget. Kanske jag inte är intresserad av henne liv helt enkelt?

Kommentera här


Allmänt  ♥  1 kommentarer

Tisdag / Allå allå emliga armén

Datum: 2008-06-10 | Klockslag: 12:33:00
Kommer ni ihåg den serien? Den rockar fan. ;D "I will say this only once.." sen fick hon säga det flera gånger för att ingen lyssna. Nä det var tider det.

Nu är jag uppe ur sängen men jag är fortfarande bajstrött. Klassen ska måla klassrummet idag men bara hela väggen som jag förstått och sedan imorgon ska vi skriva våra namn? Men som vanligt så håller jag på att bli sjuk och jag vill inte smitta ner dom andra inför Fredag (Studenten). Btw ska det regna på fredag 13+ så ja... Sjung om studentens lyckliga dagar...Eller nått..

Men lite regn spelar ju ingen roll. Man är ju bara ute på flaken någon timme sedan så far man ju hem och går inte ut förrän kl 8 på kvällen när man ska förfesta och sedan krogen så who cares?! Nog ska vi ha roligt iallafall. Det ska jag se till om inte annat.

Problemet är att om det regnar så blir stereon förstörd, och jag tror inte någon vill offra sin ,så vi får väll försöka paketera den eller något. :b

Nä nu ska jag försöka vakna lite grann och kanske gå och sola. Det är säkert inge bra att ligga i cancergrillen när man är sjuk men vadfaaan. Livet är en chansning. :)

Hörs senare mina svensktalande gullungar.
XOXO

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Måndag / I'm back and I'm black!

Datum: 2008-06-09 | Klockslag: 23:39:51
OJSAN tog någon åt sig nu för att jag skrev så??!?!? Haha vart är samhället påväg kan man undra. Fattar inte varför folk inte kan se oss ALLA som individer som hör ihop. Det finns inga grupper eller olika raser, vi är Ett. När ska världen lära sig det?

Iaf, vart och spelat Gta IV nu ett litet tag och nog är det helt okej. Kan inte riktigt kommentera så mycket som jag skulle vilja eftersom att jag inte skaffat någon "relation" till spelet ännu. Dessutom så vill jag ha det på PC först. Hoppas det kommer ut snart.

Iaf, saknar faktiskt Gangsta-temat från San Andreas, det var mer min grej än en ryss som ser ut som en lodis. Men som sagt, jag känner inte så mycket för spelet Ännu men det kommer säkert med tiden.

Nu ska jag faktiskt nanna hade jag tänkt så man kan vakna något sånär i tid imorgon. Ta hand om er alla mina oanonyma läsare!

XOXO

Kommentera här


Samhället  ♥  0 kommentarer

Måndag / GTA 4

Datum: 2008-06-09 | Klockslag: 19:25:44
Gissa vem strax ska gå för att spela gta IV?! ;) Jo jaaaag. Brorsan har skaffat så jag ska spela spela spela. Jag bara hoppas den är lika bra som San Andreas. Andreas råkar även vara namnet på brodern jag ska besöka nu. ;b haha Så nu blir det promenad till lompis (slummen). Men bra med motion dock.Dock kommer jag sakna den söta negern CJ från SA men jag får väll försöka ge ryssen en chans. ;P Kolla vilken rolig bild jag hitta haha:Hade vart nått va? ;)

XOXO

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Måndag / Hallå P3 och blondinbella

Datum: 2008-06-09 | Klockslag: 15:41:04
Jag är faktiskt himla avundsjuk på Isabella som fixar allt hon vill ha fixat. Själv är man sån som inte vågar ta steget riktigt. Vi har alla något att lära oss av henne.

Hallå p3 med Blondinbella.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Måndag / ny kommentar i kissies blogg

Datum: 2008-06-09 | Klockslag: 15:19:42
Nu vet ju inte jag hur intresserade ni är av att läsa det jag kommenterar i andras bloggar men tänkte förtydliga lite närmare vad jag menar genom att visa min andra kommentar i frågan i Kissies blogg.

Haha jag fick någon anonymjävel på mig också efter att jag kommenterat här. :b men iaf, kan ju kommentera igen. Grejen är den att jag tycker man kan skämta om ALLT. Svarta, vita, norrmän, svenskar, utvecklingsstörda, ALLA. Jag skelar och nog fan skrattar jag åt sånna skämt! Jag har pyttebröst och nog fan skrattar jag åt sånna skämt också! Herregud hur ni vissa människor är, ni borde skämmas. Om man skämtar om t ex små bröst och ni tar åt er, bevisar ju vilken låg självkänsla ni har.

Vart fan drar man gränsen för hets mot folkgrupp egentligen? Om jag då t ex tar åt mig av ett tuttskämt, kan jag då stämma så jag får massa pengar?

Jag undrar vart Sverige är på väg egentligen med sånna här människor som får vara med och bestämma (demokrati). Jag menar, om hela landet är idioter och röstar på ett tjaffsparti så betyder ju inte det att det partiet är det bäst lämpade. Det betyder bara att folket är idioter. Inte för att jag är emot demokrati men jag tror folk behöver utbildas rejält.

Kommentera här


Samhället  ♥  0 kommentarer

Måndag / Reality check

Datum: 2008-06-09 | Klockslag: 15:04:42

"Anonym om Söndag / Daddys little girl:
såg vad du skrev i kissies blogg..såå rasistiska skämt är helt okej? Såna som du borde fan utplånas"

Om den här personen hade tagit lite mer tid att faktiskt LÄSA MIN BLOGG så hade han sett att jag är för negerskämt, blondinskämt och alla sorters skämt. Jag tycker inte att det finns något som man inte kan skämta om. Men det gör väll för in i helvete inte mig till rasse? Som jag skrev i "Negerbollinlägget" så har jag två svarta kompisar och jag får säga ordet neger för dom för dom vet att jag inte menar det som något negativt. Det är väll inget negativt med att vara svart? Och folk som säger att man inte får dra rasistiska skämt är dom som gör allt till rasistiskt. Sen så ska man inte glömma att svarta också kan vara rasister. Men drar en neger ett blondinskämt då är det bara roligt inte rasistiskt och i värsta fall kan det bli kallat omvändrasism. Rasism som rasism för fan, finns inget omvänt med det. Blir så less på folk som inte läser innan dom kommenterar, det är oftast så missförstånd uppstår. Sen så kanske jag inte behöver påpeka att är man anonym i kommentaren så har man inte rätt till en åsikt. Om man nu ska påpeka rasistiska skämt tänk då på att vi drar norgehistorier och dom sverigehistorier som går ut på att fördumma varandra. Men så fort man drar ett afrikaskämt då är man en jävel som borde avlivas.

Jag hatar svenskar för våran tröghet. Jag hade fan flyttat till norge om jag hade förstått det dom säger. ;D Där är man i alla fall stolt över sitt land medans här letar man bara fel och allt är pest och pina.


Nu låter jag som en patriot men ja, det skulle jag väll inte vilja kalla mig själv men jag är dock emot sånt där jävla skitsnack. Varför inte se svarta och vita som jämlikar som får skämta om vadfan som helst utan att bli utpekade som rassar?


Och till anonym: Du är en idiot på hög nivå som behöver en självkänsla och ett självförtroende sen så kan du ju komma och säga det där ansikte mot ansikte till mig. Fast det skulle du ju aldrig våga. DU borde utplånas som inte har självkänsla nog att acceptera andra eller ens försöka förstå andra. Du orkade ju förfan inte ens läsa min blogg. Haha skrattretande människa.

Tycker det är idiotiskt att jag ska behöva förklara mig gång på gång egentligen, men jag tänker inte låta anonyma idioter "komma undan".

Kommentera här


Samhället  ♥  5 kommentarer

Söndag / Jim Carrey

Datum: 2008-06-08 | Klockslag: 23:11:05
Jenny McCarthy och Jim Carrey marscherar för autism!

Shit vad gammal han ser ut! Herregud! Har jag missat 20 år eller? Kolla på det höga hårfästet! Jag som tyckt han var rätt snygg men nu...är han ju bara gammal. :S Nog för att jag kommer hamna där själv...suck..

Natti natti Suzy puzy-fans, vi hörs imorgon foh sure xD

Kommentera här


Kändisar  ♥  0 kommentarer

Söndag / Daddys little girl

Datum: 2008-06-08 | Klockslag: 22:18:12
Jag är helt klart en pappas flicka. Han börja laga käk till mig medans jag sov även fast han och morsan redan ätit. Och tror ni inte att han gör den mat jag var sugen på? Köttfärssås och spaghetti med hela stora champinjoner i köttfärssåsen. Åh så gott!

Dock så fick jag inte säga till mamma att han gjort den för då skulle hon säga att han skämmer bort mig, som han alltid gör. ;) Så ni får inte säga något åt morsan.. Men jag tror faktiskt farsan börjar känna av att jag håller på att växa upp och att jag snart inte kommer att bo med honom nå mer. Usch vad sorgligt. Jag börjar verkligen få min 30års kris redan nu. Jag är ju sån som älskar förändringar men det här är för mycket t o m för mig. Många kompisar ska flytta och jobba på olika ställen, vilket resulterar till att man inte kommer ses på dagarna som man alltid gör i skolan. Morsan ska flytta och jag ska inte bo med henne, och Andreas (en av mina bröder) bor på lompis av alla ställen och jag och farsan ska bo ensamma. Farsan måste ta lån för han har inga möbler och hoff! Kan jag inte bara få dra täcket över huvudet och sova ett tag å sen när man vaknar så är allt som förr?


Buooo säger vi åt förändringar!

Kommentera här


Bilder  ♥  2 kommentarer

Söndag / Säg att ni saknat mig

Datum: 2008-06-08 | Klockslag: 22:01:06
Jo nog vet jag att ni saknat mig heeela dagen lång. Inte så mycket att rapportera dock, slappat som satan idag vilket var asskönt. Imorgon så ska vi i klassen träffas och måla (?) och samla in pengar till blommor till våra mentorer för vi är så snälla så! :)

Hojja det är så skönt att vara ledig men ledigheten i sig gör mig så förbannat stressad. Känns som om jag missar något? Kan bero på att alla andra jobbar och står i medans jag sitter hemma och gnäller över min träningsvärk i röven. Eller röven. Eller vänta, musklerna sitter ju i röven. Så ja, jag har ont i röven!

Imorgon ska jag ta och sola i cancergrillen för det ska regna alternativt snöa imorgon. Och jag SKA fan ta en långpromenad. Har skjutit på det så fruktansvärt länge att jag nu känner mig som en heffaklump.Mina kompisar och jag till höger.

XOXO

Kommentera här


Allmänt  ♥  1 kommentarer

Lördag / Innan jag far - en video!

Datum: 2008-06-07 | Klockslag: 19:51:44
Bill från Tokio Hotel, som liten.

Bandet suger, hela emogrejen suger. Men den här videon var fan roligt. Roligare var kommentarerna till den. "He's soo cute<3<3<3<3<3<33<3<"

ja... men sjunger han bra? Svar: Är du dum eller?Enda låten med TH jag kan tänka mig och lyssna på är monsun men om han sjunger bra live, utan all teknik som fixar till hans röst - det vet jag inte. Jag går inte in på youtube och kolla på alla som sjunger live. Jag föredrar nog ändå tekniken då i låtarna som spelats in - för då kan fan vilken idiot som helst sjunga bra. Hellre skönsång som är "fixad" än hemsktsång punkt.

Med det sagt - är man en artist borde man kunna sjunga live.

Kommentera här


Youtube  ♥  0 kommentarer

Lördag / "Den illamående Sussien"

Datum: 2008-06-07 | Klockslag: 17:11:01
Inte skrivit något igår men vad förväntar ni er av en student, really? ;)

Igår så latjade vi hos Erik, kasta frisbee, bolla S-T-U-D-E-N-T och spela kubb. Så ni kan ju gissa vem som har träningsvärk idag? I armen, axeln och RÖVEN.

Idag så ska vi grilla lite hos Josso, får se om jag tar med något att grilla, magen mår inte så bra idag. Åt just middag men det var nästan så jag hade behövt spö upp det för jag mådde så illa där ett tag. Inte kan det väll vara magsjuka? Jag blir ju aldrig magsjuk.

Iallafall, här har ni två bilder från mösspåtagningen - dom enda jag var med på eftersom att jag började må illa då också. Haha "Den illamående Sussien".Fast man ser ju likadan ut iallafall på båda bilderna..haha

Nånå får vara med mer på klassbilder senare. Bara man slipper panikhälla i sig spriten så ska allt gå bra.

Tjaooo.

Kommentera här


Bilder  ♥  0 kommentarer

Torsdag

Datum: 2008-06-05 | Klockslag: 19:13:47
haha så skrattretande ILLA. Tur för henne att hon är snygg. :b Heidi heter hon va?

Kommentera här


Youtube  ♥  3 kommentarer

Torsdag / BUUU för Konsum

Datum: 2008-06-05 | Klockslag: 17:50:20
Jag börja just fundera: Var det verkligen nesatta priser i baren? För jag fick då betala 50 spänn för cider. Bartendern kanske inte gillade mig helt enkelt?  ;)

Var just på Ica Signalen. Jag ska då fan börja handla där i stället. Alltid färsk FIN frukt och så har dom andra märken som inte finns på konsum. Köpte just Cookie dough Ice Cream - Åh så god! Fast det behövs bara två skedar sen så är sockerbegäret uppfyllt för en vecka framåt.

Ni ska få fler balbilder senare so you know..

xoxo så länge.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Torsdag / Bilder från balen

Datum: 2008-06-05 | Klockslag: 15:43:27
Jag och alla andra från balen finns på kiruna.cc nu.

Två bilder på mig och Pk:Hade kunnat vart värre bilder. haha

Jag undrar hur folk röstar på kiruna.cc, röstar dom på personen eller klänningen eller what?

Tyckte jag såg bra ut med tanke på att jag var tvungen att göra Allt själv. Håret såg inte så bra ut men vadfan ska man göra?

På tal om ingenting: Fan vad jag hatar när folk går bakom en när man sitter framför datorn. Privacy please?

Kommentera här


Bilder  ♥  1 kommentarer

Torsdag / Balen igår

Datum: 2008-06-05 | Klockslag: 14:56:24
Vaknade typ nyss och jag är huuuur trött som helst. Hungern ligger på 0 och törsten på 100 som vanligt dagen efter partaj.

Iaf, balen tyckte jag inte var så rolig. Var inget fel på arrangemanget, mia, kajsa och erika var jätte duktiga, jag är så stolt över Mia som höll tal inför alla. :) Men grejen är den att jag är inte gjord för sånna där tillställningar. Visst, det var rätt kul på röda mattan (även fast man inte minns så mycket) men direkt när jag kom in så ville jag bara sätta mig i min vanliga chillpose och slita av mig den stela klänningen. Jag är nog för mycket pojkflicka för att uppskatta sånt där. Men nu kan jag iallafall säga: "been there, done that" men att det räcker med en gång. :)

På efterfesten var jag så gott som nykter, även fast jag försökte bli lullig. Man kan dit så sent så det kändes som om man var tvungen att hälla i sig och det resulterar i illamående. Jaja, man ska inte klaga. Jag fick ju med mig mycket skoskav så vad finns det att klaga på? ;) Lärde mig också att killar i den här stan är inget för mig. Tror jag måste skriva ett inlägg om hur man raggar på en tjej. Det många som har fått något om bakfoten..

Nä vet ni vad? Det är hyffsat varmt ute så det ska bli en promenad strax, ska bara vakna till och ta bort det utkletade sminket. ;D Är så härligt att man använder i.ds mineral smink för man kan sova med det på. :) Vilket är skitbra dom partynätter då man är för slut för att släpa sig 3meter till toan.

Xoxo! Hoppas ni hade kul igår mina vänner.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Onsdag / Allergisk?

Datum: 2008-06-04 | Klockslag: 14:05:33
Nu börjar det svida också som satan på ögonlocken. Jag tror inte jag tål det dära. Ska iaf vänta tills morsan kommer så hon får se men sedan måste det bort. Hoppas inte ögonlocken svullnar eller ngt..

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Onsdag / Herregud hur jag ser ut

Datum: 2008-06-04 | Klockslag: 14:02:48
Var just och sminkades och herregud hur jag ser ut. Finns inte en chans att jag går så här. Ser ut som en punkare med konstiga ögonbryn, förlåt, hon gjorde säkert sitt bästa men det här går bara inte. Det är inte jag.

Det värsta är att jag vet inte hur fan jag ska hinna med allt. Håret kommer ta någon timme och jag måste måla naglarna och massa sånna smågrejer.

Nä, jag har aldrig låtit någon sminka mig sedan jag började med det och det kommer aldrig hända igen.

Tjejen som sminka mig är jätte trevlig men tyvärr, det här är inte jag.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Tisdag / Bilder kan ljuga med, you know

Datum: 2008-06-03 | Klockslag: 18:35:35
Som ni ser så testar jag mig fram med det här med bloggdesign, går inte så himla bra men man måste väll ha tålamod antar jag.

Snart ska jag gå på en promenad i det fina vädret tänkte jag. Har ätit så mycket idag så jag knappt kan gå. ;D Får väll ta med en vagn vart jag kan vila magen. haha

Nå idag blir det annars bara en slappardag, ladda batterierna inför morgondagen. Hojj, börjar bli nervös. Måste lägga mig tidigt också för jag lär inte somna i första taget. Tänk så mycket som kan gå fel imorgon på balen! Nä usch nu psykar jag mig själv, inte bra.

Återkommer senare mina vänner, adjööö.Tänk vad man kan lura folk med bilder nu för tiden, behöver inte ens vara ett proffs.

Kommentera här


Bilder  ♥  0 kommentarer

Tisdag / JAG ÄR FRIIIII.

Datum: 2008-06-03 | Klockslag: 10:21:59
Hojja vad jobbigt det var på skolan nyss. Lämnade in alla böcker till Steen och Maj-inger sedan städade jag skåpet, hojja.. Alla minnen som fanns där är nu slängda. Alla anteckningar från 1an och framåt. Alla små kommentarer jag alltid skriver i mina böcker när jag har tråkigt.. :b allt är borta. Höll på att börja böla när Majsan höll armen om mig och sa att nu är det slut.

:(

Nu ska jag tvätta löshåret sedan ta en kort femma.

xoxo!

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Tisdag / Vad gör jag vaken på min lediga dag?

Datum: 2008-06-03 | Klockslag: 07:35:10
Det undrar jag också även fast jag vet varför. Varken Maj-inger eller Steen har svarit på mina mail och jag måste få veta att dom fått mina arbeten annars måste jag skriva ut dom och gå förbi skolan... Jag kan bara tänka mig hur stressigt lärarna har idag, jag kan tänkta mig att jag inte är den enda som lämnar in allt i sista minut.

GÄSP. Nä ouff, nu tycker jag dom kan svara på mailen. Jag väntar till 8 annars så får jag börja släpa mig till skolan, och är dom inte där vet jag fan inte vad jag gör?

Får försöka hålla mig vaken... Hörs sen.

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Måndag / Wiihooo

Datum: 2008-06-02 | Klockslag: 20:58:15

Skrivit klart projekt 4 så har kvar en uppgift i Internationell Ekonomi om att sälja hampis i sydafrika (;) och ett CV att skriva sedan är jag FRIIII SOM EN FÅÅÅGEEEL, FRIIII SOM EN FÅÅGEEEEL. Så imorgon så är jag enbart eran. ;) Eller ja, går nog och solar och tar nån promenad men annars så. Det roliga är att jag vet inte ens ännu hurdan frilla jag ska ha till balen, haha. Är ju lite tjorvigt med löshåret, vill verkligen inte att clipsen ska synas så det blir ett jädra pusslande. Jaja, det viktigaste är att man har roligt!

Kommer bli rastlös av all ledig tid jag får nu. Hela nästa vecka (förutom fredag då är det studenten) så är jag ledig. Ska faktiskt ta och skaffa mig ett jobb då. Eller i alla fall leta. Men men, jag får nog ett till slut, jag är inte orolig. :)

Nä vet ni vad, nu tänker jag sätta igång så jag kan lägga mig hyffsat idag. PUSS!
Jag och Jullan för snart ett år sen. :)

Kommentera här


Bilder  ♥  5 kommentarer

Måndag

Datum: 2008-06-02 | Klockslag: 12:53:52
Jag tror inte den här videon behöver en presentation.. :b

Kommentera här


Youtube  ♥  1 kommentarer

Måndag / Man vill ju bara krama om sånna människor!

Datum: 2008-06-02 | Klockslag: 12:29:59
Jo jag snackar ju så klart om människor som kan se folks skönhet fast dom inte är sminkade eller fixade, jag är så himla stolt! Tjejer som killar - ni äger!

Tänkte bara säga det innan min lilla femma i fotöljen framför tv:n. :) Återkommer senare!

Ett extra stort: XOXO!

Kommentera här


Allmänt  ♥  0 kommentarer

Söndag / Natti natt natt

Datum: 2008-06-01 | Klockslag: 22:32:42
Har varit dålig på uppdatera p g a att jag håller på att stressa sönder här. Har gjort klart ganska många arbeten och måste fortsätta imorgon men jag kommer ändå få IG i två ämnen och det suger ju. Men komvux är ju ett alternativ om jag skulle känna för det om nått år för nu funkar det bara inte, är så otroligt skoltrött. Iaf, vet någon av er om man måste vara 19 för att läsa på komvux? Tyckte farsan snacka något om det men han har ju ingen koll, haha.

Nånå jag kan inte göra så mycket mer än att lära mig av mina misstag och kanske lära mig hur jag ska motivera mina barn sen när dom börjar i skolan. Och det är ju det som är det viktiga, right?

Nej nu får ni ha det så bra, jag ska gå och nanna för ska upp tidigt imorgon och måste som sagt fortsätta plugga imorgon så lika bra att vara pigg och kry. Ska förresten hämta ut min studentklänning imorgon - få se om den duger.

XOXO!

Kommentera här


Allmänt  ♥  6 kommentarer

Söndag / Jag hoppas du vet vad du håller på med..

Datum: 2008-06-01 | Klockslag: 16:09:24
..min kära mor. Jag önskar jag kunde berätta för er men jag gör det hellre face 2 face för att familjeproblem är inte precis något jag vill ha ute på nätet för evigt. Men jag är inte rädd för att prata om det. Jag tror Josso är måttligt less på mina klagningar. ;D Jag förstår honom haha. Mötte han just på Coop bygg, vart han jobbar, men vi gick om varandra hela tiden men han fick ett: HEEEEJ på sms så. hah

Idag så ska jag plugga plugga plugga plugga, sista minuten plugg - härligt! Eller så inte, nej. Usch vad jag hatar mig själv för att jag aldrig kan ta itu med pluggandet i tid. Jag är så fruktansvärt spyless på skolan, fast ändå inte. Gillar gemenskapen och så men näe, plugg är inget för mig.

 
Fotad av miiig ;)

Jag känner mig som värsta medelmåttan i alla kategorier idag. Medelmåttig i skolan, medelmåttig sångerska, medelmåttigt utseende, medel medel medel medel medel. Kan fortsätta hela dan. Finns inget som är Min nisch. Känner mig som en förvirrad 13åring som inte vet vem hon är ännu medans alla andra verkar ha sin grej och sin framtid utstakad. Iofs så kan ju det här bero på att jag är typ 1 år yngre än alla andra, det har alltid gjort mig så efter. (Född i slutet av december -89) Näe, tragisk är vad jag är, har en sån där dag då allt är fel. Det är ganska lätt hänt när man är stressad.

Näe nu ska jag fortsätta dricka upp juicen som blev över från i fredags för att få mer plats i kylen. ADJÖ.♥

Kommentera här


Bilder  ♥  0 kommentarer

Lördag / Innan jag gå och lägger mig

Datum: 2008-06-01 | Klockslag: 00:18:46
Tydligen så vann den där Zara talang 2008. Fattar folk ingenting? Det finns idol för folk som kan sjunga och är i rätt ålder. Hennes röst kan försvinna när som helst. Vilken unge kan inte ta höga toner? Sen så är det ju mycket möjligt att föräldrarna står och knuffar på bakifrån vilket är så jävla fel. Sen så lyssnar man så hör man att det låter inte som om hon är musikalisk utan det låter ju bra för att hon har stöd i magen när hon sjunger men det kan alla kirra. Nä, få se om hon kan sjunga lika bra i 18års åldern som hon gör nu, för det är många som mister det där när dom växer upp. Visst, hon har talang, men som sagt, det är mer material för idol och kan man inte ge plats då för annorlunda talanger istället? Jag skulle gissa på att svenska folket blev charmade av henne pga hennes ålder. Hade nog inte vart lika gulligt om hon var en 40årig tant.

Här har ni ett klipp med henne i alla fall, men vinnaren borde hon inte ha blivit.Natti natti gott folk, jag är helt full i magen med chips, urk. puss!

Kommentera här


Youtube  ♥  0 kommentarer