Lördag

Datum: 2008-01-26 | Klockslag: 13:02:20
Jag tänkte gå ut å gå idag med mina gångstavar å tönta runt men faan, känns tungt. Önska man hade mer energi. Man orkar ju inte med ngt när det är kolsvart ute vid halv 4. Man blir sjukt deprimerad.

Det var dagens klagohörna, nu ska jag tipsa er om den absolut bästa låten just nu. Laddade just in den i mobilen och all annan musik jag har i den bleknar bort i jämförelse med denna låt.

Lazee - Rock away

Den är sååå bra. En blandning utav electro å hiphop och han har världens coolaste röst. Blir inte han en världsstjärna så blir ingen det.

http://www.youtube.com/watch?v=c2NTQQPMIf0

Som ni ser har jag inte lärt mig ännu hur man får in youtube på sidan men fortsätt hoppas att jag en dag fixar det ;D

Puss och adjö mina musikälskare!

Kommentera härFredag natt/Jag spottar på er.

Datum: 2008-01-11 | Klockslag: 00:19:12
Ja god natt allihopa, ni ligger säkert och sover nu, men inte jag! För jag sitter på lunar och blir upprörd. Ville bara dela med mig utav denna idioti som försigår i landet as we speak.

Någon dum fuck som skrivit i någons gästbok:

"P19 från Göteborg Igår 23:55

för jag vill behålla den vita rasen i norden. där ska den stanna och förbli. Det är dags att slå sönder det borgerliga lugnet och på allvar inleda kampen för nordisk frihet och raslig överlevnad."

Du, du vet om att du också var svart från början va? Eller du kanske inte tror på evolutionen, brukar ni inte göra. Dels för att ni förnekar och dels för att ni aldrig gick på NO-lektionerna.

Det fortsätter...

"P19 från Göteborg Igår 23:52

svara på denna frågan, varför skulle det vara så bra med ett mångkulturelt samhälle?! haha rödingsvin"

För att vi alla ska leva tillsammans och acceptera varandra? Vare sig du vill det eller inte så kommer du ursprunligen från flera delar utav världen, bl a afrika. Hatar du dig själv så mycket? Bara för att du inte ser ut som en afrikan eller en indier så betyder det inte att du aldrig haft förfäder därifrån. Jag är vit men lyssnar på så kallad "svart musik". Kanske du också borde prova så du blir lite breddad, du kanske gillar det.

Sedan följs det av några hot om spö.

Hade jag haft inflytande hade jag gjort det olagligt att vara sådär korkad. En utav mina bästa kompisar är svart, som alla som känner mig säkert vet. Och jag skulle hellre dö innan jag låter någon röra honom. För han betyder mer för världen och kan göra mer för världen än ni jävlar någonsin kommer göra. En nasse rörde P.k en gång, jag var ju inte med. Men hade jag varit det hade jag suttit inne just nu. Och det hade det varit värt.

Adjö alla mina mångkulturella änglar!

image33

Kommentera här