Måndag fortfarande

Datum: 2008-02-25 | Klockslag: 19:18:50
Tänkte bara säga att bloggen är under reparation, så om den ser lite konstig ut så är det för att jag håller på å grejsar med designen.

Kommentera härMåndag/piercing

Datum: 2008-02-25 | Klockslag: 18:03:48
Eller, ses hål i öronen som piercing ens nåmer? :S

Iaf så har jag äntligen gått över till "de andras" sida och tagit hål i öronen. Jag har velat ha sedan jag var liten men då fick jag inte. Men nu när jag är 18 så har dom inte så mkt å säga till om ;P (Trots att farsan försökte..)

Jag var rätt nervös innan men när jag kände att det gjorde inte ens nästan ont så känner jag mig otroligt fjantig, men hon som gjorde det på mig var jätte bra. Gjorde det på Lottas i stan förresten.

Shoppade lite örhängen åxå, men ska beställa massa sen. Är helt såld på stora runda öronhängen så ojojoj.

Innan
 Rätt söta öron va ? ; )
Efter
 Längtar tills jag får byta örhänge :)Förresten en liten recension av W580i Metro pink som jag köpte på elgiganten för ca 2500 den 14/2-2008:
Den är supersöt och super tjejig. Jag älskar att den har en massa träningsprogram med belöningar i form av medaljer och det får en att vilja träna mer. Jag älskar ju ljuseffekter och att man lätt kan förändra telefonens utseende och detta är verkligen en "Sussietelefon".Så nu vet ni, alla Sussiesar där ute, det är en telefon för er. ; D

Sköt om er lite extra nu,
puss!

Kommentera härOnsdag äre idag

Datum: 2008-02-20 | Klockslag: 18:09:37

Måste bara säga åt er mina kära läsare att gå in på denna länk:

http://www.furisdead.com/feat/ChineseFurFarms/

Den är inge trevlig eller rolig, ja, man faktiskt börjar stört böla utav den. Trots detta så är det ju bra att den finns för att utbilda folk. I länken ser ni en video om djurplågeri, djur som flås levande. Jag vågade själv inte se hela men ni kanske gör det. Sån päls kan man hitta i bland annat Canada Goos, ibland kan det vara hundpäls. Se filmen å välj sen om det är värt 5 papp för en goos.

Kommentera härFortfarande Fredag

Datum: 2008-02-15 | Klockslag: 19:12:21
Likt mig?
http://simpsonizeme.com/ecard.php?lang=en_us&code=kuamhdtqiuglgmppxccejwmefatjfzpg

Kommentera härFredag/utgång

Datum: 2008-02-15 | Klockslag: 13:42:02

Ja! Äntligen får man gå ut, senast var nyårsafton å då kom jag inte ens in på krogen :P Så vi kan räkna min födelsedag som senaste gången. Jag hoppas verkligen att det blir av nu, annars så blir jag otroligt besviken.

Har lite så kallad "outfit"problem. Har ett linne som jag hade på mig på nyårsafton som bara dom närmaste har sett så då borde man kanske ta den då? Jag är ju sån där som har svårt för att ha på mig samma kläder två gånger när jag går ut. Låter jätte fjompigt, jag vet.
Duger det där ikväll? Annars så har jag ett rosa linne som inte så många sett heller ;P men känns lite småfjortis å ha rosa och silvriga skor. Iofs så ska man ju inte bry sig om sånt där nu när man är "vuxen" men svårt att låta blir. :b Hade vart jätte bra om ni kommentera vad ni tycker å hjälpa mig på traven.

Btw, Jag ÄLSKAR mina nya marliyn monroe inspirerade skor!


Ville förresten bara en sak till. Jag måste bara tacka Regina och Sarah för min födelsedagspresent som jag fick när jag fyllde 16 va? Jag tror så. Det är den bästa present jag någonsin fått och jag har den bredvid min säng och kollar på den varje kväll. Tro inte att jag inte är glad för alla presenter jag får men den här rörde i mitt hjärta. Den står bredvid det sista födelsedagskortet jag hann få utav mommo.

image42

Bilder på oss när vi var små. :)

Kram och vi syns vart det är fest!
Sköt om er.
Puss!

Kommentera härFredag äntligen

Datum: 2008-02-08 | Klockslag: 12:06:03

Ja här sitter jag, har just beställt kläder från haléns och mina skor från have 2 have har kommit idag. Så då måste jag ju gå på krogen snart och flasha mina coola skor snart.


Idag tänkte jag fa på promenad, får se om mina skoskav mår så himla bra utav det men jag måste röra på mig, inte kunnat på över en vecka p g a mina handikappade hälar. Det är inte lätt..

Känns som om allt är ett kaos. Andreas ska flytta till lompis i helg för han fick lägenhet där och morsan vill bo i mommos lägenhet men inte jag och farsan. Så verkar som om jag å han ska bo här å morsan i mommos lägenhet. Det konstiga är att morsan aldrig velat bo i en bostadsrätt men jag antar att hon tror att mommo ska vara där på ngt vänster. Säljer vi inte den lägenheten nu så får vi ingenting för den sen dessutom så är det för liten för oss allihop. Visseligen så ska jag ju flytta om ett tag men det är ju MINST ett halvår kvar tills dess. Hon tänker bara på sig själv just nu, men mommo finns inte i den lägenheten och hon kommer ju inte glömma henne för att hon bor här. Grymt irriterande är det när folk inte lyssnar på en och vill dom inte lyssna finns det inte så mkt mer att göra. Den närmaste tiden kommer att vara ett totalt kaos tror jag.


Nå nå, en bra sak är ju iaf skorna som kommit. haha


Hare bra å tänk positivt.

Puss!

Kommentera härLördag/Göta kanal 2

Datum: 2008-02-02 | Klockslag: 21:01:51
Jo här sitter jag och kollar på Göta Kanal 2. Den verkar inte så himla rolig men får väll se vad man tycker mot slutet.

Jag klippte mig i fredags på hariliga hår, blev jätte kort (enligt mig som älskar långt hår) men är ju ändå hyffsat långt men det behövdes en rejäl klippning så det var lika bra. Och frissan var jätte snäll och det gör ju att man vill komma tillbaka och klippa sig där.

Det enda är att jag är jätte nervös att jag inte kommer få ngn hårtid till balen och jag vill verkligen inte göra håret själv för då vet jag hur det kommer att se ut - hemskt. Men jag har fixat nästan allt, vet på ett ungefär hurdanna skor och väska jag vill ha och klänningen är ju fixad sedan länge sedan. Den ska sys in senare. Frisyren vet jag också. Det enda är bilen och jag börjar bli jätte stressad över det men det känns ändå som om man tar balen på för stort allvar. Folk ser ju bara en när man är på röda mattan i en halv minut. Man får inte låta petitesser förstöra kvällen :).

Har världens lust att beställa kläder från nätet men kanske ska vänta å se om jag får några andra utgifter först, är som säkrast så. Iofs så har jag inte mkt kläder just nu men jeans hade jag velat ha men sånt vågar jag inte beställa från nätet.

Jag vill så himla gärna ha 2 vovvar så jag håller på att bli galen. :/ på tal om ingenting... ^-^

image34

"Jag är inte otrevlig, jag tar bara inte skit från skit."
Vi hörs å syns folket! Puss!

Kommentera här