blohoo

Datum: 2008-08-31 | Klockslag: 19:29:53

Äntligen klar!! Hann t o m göra ett konstverk. ;D Ni får se imorgon. Jag är lite butter just nu för en you-know-who är här och jag är slut och svettig. Nu blire fan en dusch sedan spela Sims kanske ? Jag behöver spelens värld just nu.

Godnatt och godmorgon. ♥

Kommentera härStädning och förlovning

Datum: 2008-08-31 | Klockslag: 16:37:57
Shit, än så länge har jag enbart plockat undan alla saker som låg framme på rummet och tömt resväskan på grejer och kläder och jag är helt slut! Jag ska dammsuga, dammsuga soffan, torka golvet x2 och dammtorka. Hurfan ska jag idas? Tänkte tömma garderoberna men jag ids fan inte det. Det får bli nästa helg isf.

Det verkar som om det har blivit mer och mer en trend att förlova sig i tonåren. Alla gör ju som dom vill men här är mina åsikter iaf: Jag ser förlovning som ett löfte till giftemål och vem tror helt seriöst att dom kommer vara tsm tills dom gifter sig? Titta bara på statistiken för skilsmässor i ung ålder, risken är stor att det inte kommer att gå vägen. Däremot så kan man ju ge varandra ringar och säga att vi ser vart vi hamnar och vi tar varje dag som kommer. Vi kanske inte gifter oss men vi kan byta ringar som ett prov på våran kärlek. Men jag skulle ändå inte ta emot en ring innan jag känner mig giftassugen. Om man nu vill göra det ovanstående, kan man inte då ge varandra nått annat smycke? Eftersom att ringar har större effekt ? Jag vet inte, men jag hade iaf aldrig kunnat göra nått sånt där. Jag hade känt mig falsk och som om jag redan har "gett bort" min framtid till någon. Kanske bara det är den delen av mig som är rädd för att binda mig som pratar, jag vet inte. Men gör som ni vill, så gör jag som jag vill. :)

Jag funderar på att beställa en singelring förresten. ;D

Kommentera härHål i väggen. Premiär 14/9 Söndag klockan 20:00!

Datum: 2008-08-30 | Klockslag: 23:13:04
Jag vet att jag sa att förra inlägget skulle vara det sista för idag men jag måste berätta för er varför jag älskar 6an!

98% utan tiden jag kollar på tv så kollar jag på 6an. Det är en kanal som inte är lika stel som dom andra och har enormt bra humor och tar inte sig själv för seriöst och "rösterna" efter programmen är så jävla roliga. Inte nog med det här så är dom såna jäkla hajar på att snappa upp vad folket vill ha (ungdomar). Nästa tillskott är hål i väggen.

Hål i VäggenDet är en klassiker från..Japan va..? Många har sett klippen i från deras program och undrat varför inte Sveriges utbud är lika underhållande.

Älska är ett starkt ord men jag älskar 6an. Det är en kanal helt i min smak som även visar min älskade sci-fi. ;) 6an FTW! Dessutom är det ett stort plus att kanalen är GRATIS också. :)

NU är det natti natt ungar!

Kommentera härTorrhud + i.d-smink=sveda

Datum: 2008-08-30 | Klockslag: 22:28:05
Japp, jag har kommit på varför det svider av sminket, det är för att jag har för torr hud. Har finnmedel som torkar ut finnarna och i sin tur huden och det gillar inte sminket. Så nu måste jag välja hur jag vill göra, sluta använda finnmedel eller sluta med i.d. Typiskt att just jag ska råka ut för sånt här när jag hittat smink som är näst intill perfekt.

Fan det känns som söndag idag... Imorgon ska jag städa hela mitt rum. T o m rensa garderoben. Kanske någon som är intresserad av nå kläder ? Mja, vi ser ju. Verkar vara populärt nu för tiden med bloppisar, alltså loppis på bloggen. Vill någon ställa upp som städhjälp och kanske få några plagg, hör av er. ;D

Nä, det här får vara sista inlägget för dagen, jag återkommer imorgon och då är jag lite roligare. ♥

Kommentera härVärre puckon får man ju leta efter.

Datum: 2008-08-30 | Klockslag: 19:29:09
Jag hade också garvat som en tok, haha.

Det roligaste är ändå att morsan har bruna ögon och brunt hår. Tror hon verkligen att hon är 100% arisk då?

Kommentera härErik is leaving me 2 :'(

Datum: 2008-08-30 | Klockslag: 19:15:19
Läs rubriken förstår ni varför jag är butter idag. Alla bara lämnar mig, kanske jag borde lämna det här stället också då? Finns ju snart inget och inga kvar här. Han ska bli barnvakt i en vecka och känns det bra ska han vara där till sommaren. Det är ju bra att han lever livet och provar på men ingen tänker på MIG. :(Det har blivit sådan sammanhållning i vårat "gäng" att så fort någon inte är med på fest så känns det tomt, som att något fattas. Jag har aldrig varit med om det tidigare, att alla betyder lika mycket för stämningen, som om alla har något att tillföra varandra.

Jag är mest bara rädd att vi ska sluta vara ett "gäng" för att vi glömmer bort varandra..

Kommentera härThe day after D-day

Datum: 2008-08-30 | Klockslag: 19:08:13
Usch vad jag blev irriterad på nyheterna just. Dom påstår att fler och fler blir alkoholister (tydligen fler kvinnor) och att det beror på längre öppettider på systemet och barer. Men hallå, vad hände mer människors intelligens? Kan inte vi välja själva? Nää staten ska välja åt oss för vi är för dumma för att göra det själv.

Igår iaf, Erik, Johan och Sarah blev förvånade över min outfit för kvällen och undrade vart Sussie tagit vägen. Jag tar det som en komplimang tror jag. ;D Jag tycker inte man ska låsa sig fast vid att ha en stil, varför inte vara alldaglig vissa dagar, sommarsöt andra och punk/rocker några? Man ska klä sig efter humör, helt klart. :)

Ni får se bilder senare. Ni vet ju hur jag är dagen efter, slö och lat.

Kommentera härIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII'm back y'all!

Datum: 2008-08-29 | Klockslag: 18:31:54
Tänkte göra en videoblogg innan jag far på party men det kommer jag inte hinna. Kanske kan göra en hos Johan eller så får det bli imorgon, hur som helst så har jag ju lovat er en och jag tänker inte svika er.

Ska köra på en rocker-stil idag, det ni. Ska visa den senare. Ska ha en rödrutig herrskjorta (jaa jag har hittat en nu. Som jag har letat efter en som duger), trasiga jeans, skinnjacka och mina nya rocker/tant-skor som jag ÄLSKAR.

Nu ska jag äta lite mackor så jag inte bli för full, för det är Aldrig kul. Ha världens bästa kväll/natt/morgon. Kärlek till er. ♥

Kommentera härNews från Kalix

Datum: 2008-08-27 | Klockslag: 17:37:01
Tjabba tjena hallå allihopa! Jag sitter just nu på en säng i Kalix hos min faster. Idag har vi varit i Luleå för andra gången för att jag verkligen ville köpa ett par skor som jag dissade förra gången och nu blidde det att jag köpte dom. Dom går att ha i vinter också för det är rejäla spår på sulan. Har även hittat stora ringar och en rutig herrskjorta så jag är så nöjd så. Får väll visa sen när jag kommer hem på Fredag. Ska antagligen ut då på kvällen också med gänget.

En annan big news är att jag börjar mer och mer komma överens med denna otroligt mörka hårfärg. Jag har upptäckt att det ser mycket bättre ut uppsatt i en hög slarvig boll än utsläppt.

Har förresten sökt jobbet till JC utan att få svar... Buhuu, inte ens en klädbutik vill ha mig...Hur många tjejer har inte förresten drömt om att jobba i en klädbutik? Sedan har jag även sökt till rikspolisstyrelsen för det jobbet matchar precis min utbildning. Dom skulle meddela om 3 veckor...3 veckor?!?! Hurfan ska jag klara mig på sån liten budget jag har just nu? Jag har ingen aning.. Får väll söka till Konsum också..

Äsch, det fixar väll sig. Någon måste väll vilja ha mig?

Kommer en vblogg på fredag, så, nu har jag lovat er.

Ha det så bra i Kiruna och ute i landet. PUSS! ♥

Kommentera härCassie

Datum: 2008-08-24 | Klockslag: 17:58:50
Sämre låt och sämre sångerska får man ju leta efter? I videon vill dom bara visa hur smal hon är, och ja, visst lyckas dom..

Kommentera härLule-Kalix 24-30typ/8

Datum: 2008-08-24 | Klockslag: 17:20:49
Jag kommer att åka till Lule och Kalix ikväll så ni vet. Kanske kan uppdatera, kanske inte. Kommer att komma hem på Fredag eller Lördag. Vill gärna festa med gänget så kommer nog hem då någon gång.

Har inte mkt pengar att spendera men man behöver inte shoppa för att ha kul. Nog för att det är väldigt stor risk att jag kommer att bli uttråkad..

Jag hoppas ni har det bra och får bra väder här hemma (bara jag får bättre;).

Hinner KANSKE uppdatera en gång till innan jag far, vi ser ju. puss!♥

Kommentera härHar ju helt glömt bort veckans citat

Datum: 2008-08-22 | Klockslag: 19:07:05

"Förr måste man vara skådespelare för att bli stjärna. Nu är det precis tvärtom."

                                                               Francoise Rosay

Kommentera härJag måste förklara mig

Datum: 2008-08-22 | Klockslag: 18:20:35
Jag hoppas ni förstår att jag åsidosatt bloggen under allt som har hänt och fortfarande händer. All min energi går åt till att hata situationen jag har hamnat i och jag har ingen kvar till bloggen. Vi får hoppas detta blåser över snart och något gott ska hända mig för nu var det länge sedan. Medans kanske jag inte skriver nå roligt eller bara tjatar om samma saker hela tiden men det är bara så det är. Jag kan inte låtsas vara lycklig om jag inte är det. Så som jag har uppfattat det så läser ni min blogg för att den är ärlig? Och ärligt talat - jag är inte på en lycklig plats just nu.

Jag kanske vaknat upp imorgon och bestämmer mig för att inte bry mig om saker som jag inte kan påverka så tappa inte tron på mig.

Ni är bäst.

Kommentera härShit vad jag är slut i ryggen...

Datum: 2008-08-21 | Klockslag: 18:55:45
Nu har jag och morsan vart på stan och jag och farsan på coop. Tycker det är lite lustigt att först NU kommer bambooörhängena till Kiruna. Jag har ju ägt mina i ett decennium. Köpte iaf ett par svarta hjärtformade och även en pensel till min i.d foundation från Domus. Jag börjar fundera på om det är håret på penseln man köper från i.d som jag är allergisk mot, det är ju trots allt äkta hår. Köpte något mer också..hmm...jo! Jag köpte kräm till håret som står emot hetta från plattång och fön. På tiden nu. ;D Inte använt sånt förr, kanske därför håret vart så torrt..?

Iaf, börjar bli sjukligt less på att folk vill försöka styra mitt liv. Morsan framförallt. Hon säger att jag ska skaffa körkort, flytta söderut, skaffa egen lägenhet osv osv. Ursäkta, kan jag få leva mitt eget liv i min egna takt? Och det där med körkort har vi redan bråkat om och jag har bestämt mig. Jag börjar fundera på om hennes strumatabletter gör henne sådär koko? Jag saknar den gamla mamma, but she is nowhere to be found..

Kommentera härVadfan är det idag..? Torsdag?

Datum: 2008-08-21 | Klockslag: 13:26:55
Min bloggning verkar gå i vågor va? Vissa dagar kan jag skriva uppåt 10 inlägg men andra så blir det 1-2. Jag måste nog börja ta mig tid till saker jag gillar att göra, för min egen skull.

Jahapp, klockan är snart halv 2... Ska nog ringa och fråga morsan om hon följer på stan. Jag tror det skulle vara rea och jag behöver höstkläder (trots att jag inte har någon inkomst...). Har ni fått hem höst/vinterkatalogerna från alla? Typ h&m, halens, ellos..? Shit vad jag älskar höstkläder! Har alltid älskat stickat och kommer alltid göra det. Dessutom så är ju höstens färg grått, som vanligt, och brunt hår till gråa kläder orsakar dreggel.

Jag hoppas ni har nått jobb folk, man blir otroligt förslappad av att inte ha något att göra. Jag blir likadan när vi haft längre lov, en vecka räcker t o m.

Aja vi hörs senare. ♥

Kommentera härOnsdag ?

Datum: 2008-08-20 | Klockslag: 18:43:10
Finns det något ord för någon som inte tror på religion och gud? Ateist är jag inte för jag tror inte att man bara dör och försvinner.

Sitter just och kollar på Stargate fast det är reklam just. När den där Vala och den där andra sarkastiska snubben är med så är serien så kass. Men är man ett fan så kollar man iaf.

En uppmanelse: LÄS det jag skriver innan ni börjar kommentera att jag är "okunnig", "olärd" osv. Ni tänker inte så långt va? Och kan inte sätta in sig i någon annans tankegång? 2 bad 4 u, då vill jag iaf inte ha era åsikter.

Hojja vad jag har fläskat på i flera dagar nu, behöver gå på gymmet och ta 13 långa promenad om dagen. :P Nä, imorgon är det jag som befinner mig på gymmet, kanske simmar t o m? Om man vågar visa sig i bikini vill säga. ;D

Nu börjar den igen! puss!♥

Kommentera härBeyoncé

Datum: 2008-08-19 | Klockslag: 22:22:22
Kan någon snälla förklara för mig varför jag blir tårögd av det här klippet ?

Kommentera härTisdag

Datum: 2008-08-19 | Klockslag: 19:36:25
Hojja vad jag blir less. Tänkte ta en promenad efter Stargate men ni tror inte jag somnade? Nu måste jag bli mer fit, jag är så less på att vara en enda degklump. Jag såg på boxning igår natt och killarna vägde lika mkt som mig men hade 10gånger större muskler än mig. Å andra sidan är dom säkert kort kort kort...men det hör inte hit. ;D

Jag ska söka ett jobb på rikspolisstyrelsen vart farsan jobbar så vi får väll hålla tummarna. Däremot är jag skeptisk att dom skulle ta in en 18åring men om dom träffar mig kanske dom ändrar sig.. ;)

Nå hur har eran dag varit då? Jag har bara suttit inne och varit väldigt motvillig till att gå ut i regnet som legat över staden hela dagen (haha rim). Imorgon måste jag fixa till mig iaf, smink och fixa till håret, måste ta en bild till mitt CV. Man måste nästan ta en där man ler och visar tänderna va? Så ser man sådär söt och positiv ut. :D Är jag ju också men jag gillar inte tänderna. haha

Det har varit dålig uppdatering - jag vet. Börjar ni också märka mönstret? Går jag ut en lördag så skriver jag aldrig något på söndag och har lite trögt att få igång bloggandet nästa vecka också. Konstigt fenomen...

Funderat länge nu på en videoblogg, har varit alldeles för få här på bloggen och det är ju min form av terapi så. :) Jag rekommenderar starkt att ni också provar. Jag är också blyg inför nya saker (och nya människor) men ingen förväntar sig att man ska vara något annat dom första gångerna. Men som med nya människor och nya saker så blir man van och är bara glad att man tog sig igenom det där, hur pinsamt det än kan kännas till en början att prata med sig själv....... Men enda skillnaden är egentligen att man säger det man tänker istället för att bara tänka. ;p

Hojj blev lång text nu, grattis om ni tagit er igenom den! ;D

Vi syns imorgon muffincakes. ♥

Kommentera härEtt jävla gnäll

Datum: 2008-08-18 | Klockslag: 23:38:20

En sak ni (vissa) ha jävligt klart för er. Sedan början utav året så har jag betalat ALLT själv. Det enda jag inte betalar är hyra och mat vilket jag tror jävligt få av er som t o m jobbar gör? Det skulle ALDRIG falla mig in att fråga efter pengar när jag har själv har på banken. Sedan början av året så har jag gjort av med MINST 20 tusen till balen, studenten, hålla sig ovan vatten under arbetslöshet osv. Så kom FAN inte och säg att jag lever på mina föräldrar. Farsan tycker han köper för lite t o m så han köpte en dator åt mig (Mja jag har aldrig sagt att jag inte är bortskämd). Jag kommer att betala för mig här hemma när jag får ett jobb, om farsan tillåter det. Jag tar aldrig saker för givet och jag gnäller inte om får den där saken eller klädesplagget. Samtidigt som jag är en "slösa" så är jag också en "spara". Man ska leva livet till max men man ska även tänka att det kommer regningadagar. Just för att jag tänker så så har jag råd att slösa då och då fastän jag är arbetslös.


Jag är inte en parasit, jag är självständig.

Jag har väll förfan gått ekonomiskinriktning, jag om någon borde väll kunna hålla koll på mina egna utgifter ? Bra! Då behöver ni inte bry er.

Förresten får jag INGA pengar från staten heller. Jag lever på mina sparpengar.

OBS inlägget är till "vissa", inte mina snälla läsare.

Kommentera härOUFFF!

Datum: 2008-08-16 | Klockslag: 19:57:35
Shit vilket konstigt humör jag är på. Jag är som less/ledsen/irriterad. Jag kan inte ens välja ut nå kläder att ha på mig. Helst av allt skulle jag vilja ta mjukisdressen i velour men jag antar man inte kommer in på krogen då..? Tänkte ta mitt american apparell-fodral, men jag är alldeles för tjock för att ha bara den, så det blir en hängig kofta på då och heals ? Houff, jag känner mig så tråkig idag. Undra vad dom andra girlsen ska ha på sig ? GAAAH, jag orkar inte med det här. Jag kan inte få en personlig stylist så jag slipper tänka ens "vad ska jag ha på mig idag då?".

Jag måste bara säga att det jag verkligen inte tål i strumpbyxe-väg är hudfärgade strumpbyxor. Alla väljer ju själva men jag hade aldrig tagit på mig det. Hellre ett par svarta eller någon utåtstickande färg.

Ouff, fan vad jag blir less. Hade gärna haft bara fodralet på och skippat koftan men det går inte utan att behöva gå ner 7kg på vad..? 5 min..? Eftersom att det känns lite omöjligt så får det bli en tråkkofta på. Tråk tråk får bli min slogan idag.

Hoppas ni har en bra kväll/natt iaf och slipper oroa er hurvida era lovehandles syns. ♥

Kommentera härBuzzkill

Datum: 2008-08-16 | Klockslag: 17:38:42
Som vanligt så har vi ingen tid och ingen plats (?) och cowboytemat uteblev. Och ni vet ju hur jag känner inför det. :p Vi skulle behövt ha konferens en dag varje vecka och bestämma allt sånt där, haha. Jag är själv sån där som vill veta om alla kommer och vilka som är med på vad osv. Men ändå så finns det folk, ta min födelsedag t ex, som backar ur och ringer SAMMA DAG och säger att dom är borta och väljer en shoppingrunda i någon annan stad istället för att fira min 18års dag. Och den personen meddelade detta först efteråt jag skickade sms och frågade om denne skulle komma för att jag inte hört av den. Visst, alla kanske inte tycker 18 är något att fira men då kan man väll o.s.a i tid.

Iaf, jag har tappat lite av festhumöret och det känns ovärt att gå. Visst vill jag vinka av Hanna men sånt här gör mig galen.

För övrigt vet jag inte vad jag ska ha på mig, nått förslag? Ska jag ha något kallt, något praktiskt, något enkelt.. vad? Jag blev galen igår över att jag inte har några kläder. Tror jag ska tömma mina garderober, man kanske hittar nått plagg man glömt bort? Önskar jag hade råd att köpa höstkläder redan nu för hösten är då det kommer dom snyggaste kläderna tycker jag. Idag var det ju varmt ute, synd bara att när solen nådde morsans balkong så kom det massa moln. Någon vill inte att jag ska vara brun...?

Aja, kommentera gärna vad jag ska ha på mig, kjol, jeans osv. För mitt huvud är helt blankt.

Förresten, jag fick ju tvätta håret idag och det släppte jätte mkt färg. Jag visar bild senare, möjligt imorgon om jag får bråttom ikväll.

Adjö mina sötbullar. ♥

Kommentera härA party in your pants

Datum: 2008-08-16 | Klockslag: 14:35:43

Jag drar på fest ikväll, det är en sorts Hejdå-fest till Hanna som ska till Island ett par månader (fråga mig inte vad man vill göra där :P). Tydligen ska temat vara Cowboy... Det enda cowboyaktiga jag har är ett par fakeskinnstövlar, trasiga jeans och låna en rutig skjorta av farsan, där tar min fantasi slut i alla fall. Blir nog att byta om när/om vi far på krogen på natten.

Jag verkar ha blivit den nya förespråkaren för nya mjölkdrycker så det är lika bra att vi tar en till:

Sojadryck med vaniljsmak från GoGreen.
Är man som mig och hatar smaken av vanliga kaffe så slänger man i sånt här så blir det 292948395834gånger bättre. :) Smakar även gott till päronkräm...mmm....

Som ni ser så är den mjölkfri och kolesterolfri och det är tillsatt kalcium så det är nästan som mjölk :)

Kommentera härCitat

Datum: 2008-08-16 | Klockslag: 14:31:08

Mina citat ska ju vara tagna från min kalender men jag hitta den här och den är så gullig så den måste få vara med i alla fall."I believe in pink.
I believe that laughing is the best calorie burner.
I believe in kissing, kissing a lot!
I believe in being strong when everything seems to be going wrong.
I believe that happy girls are the prettiest girls.
I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles."


                                                  Audrey Hepburn

Kommentera härSpya och pyssel

Datum: 2008-08-15 | Klockslag: 13:50:53
Ni vet hur jag alltid skriver att jag är hungrig? Just nu är jag så mätt så jag håller på att spy! Jag hade t o m kunnat tänka mig att spy bara för att bli kvitt den här känslan. Det är sjukt att man fortsätter äta fast man är mätt. I-landsproblemet nummer 1.

Vet ni om den där pysselaffären som är i samma hus som kinaresturangen har grejer så man kan göra egna armband? Fick inspiration av Ellinor. :) Var länge sedan man pyssla. Måste senast ha varit när jag och Sarah var ledare för en pysselgrupp med bara barn. :) Nostalgi..

Nä nu måste jag ta en promenad, vi ser ju om jag spyr på vägen.. ♥


Pk har lämnat mig nu förresten..

Kommentera härBaby...girl..??

Datum: 2008-08-15 | Klockslag: 12:16:14
[mini+Collage+me+NIcole+&+Harlow.jpg]

Är det någon annan än jag som trodde Harlow var en pojke med tanke på namnet? :p

Kommentera härMorgontrött

Datum: 2008-08-15 | Klockslag: 12:09:06
Jag är sån där som är förbannad på morgonen över att vara vaken. Så ring aldrig mig på morgonen! Jag svarar ändå inte..Men skulle jag göra det så skäller jag bara iallafall. Det kommer att bli skönt när man bor ensam, då kan man få en tyst ensam kvart så man hinner vakna och bli glad igen.

Jag har aldrig förstått folk som kan vara glada på morgonen. Är ni aliens eller nått?
Kommentera härLångpromenad på G

Datum: 2008-08-14 | Klockslag: 19:07:53

Okej, Adam var lite borta från datorn så jag får skicka bilder sen. Jag ska ta en långpromenad nu, farsan är hos en person som jag har sagt åt honom att träffar han henne så är han respektlös, men bryr han sig? Tror jag ska flytta till Andreas istället och bo där, då kanske man kan få lite lugn och ro.

Förresten, hur lång ska en promenad vara för att det ska räknas som en LÅNGpromenad? Tål att tänkas på va?

Kommentera härdesign

Datum: 2008-08-14 | Klockslag: 17:05:06
Håller just nu på och skickar bilder till Adam så jag kan få min bloggdesign jag vann. :) Har inga bra bilder dock och inga på hårfärgen jag kommer ha ett tag framöver men det kanske han kan fixa senare ? *valpögon*

Skönt att fräscha upp här lite, jag är sjukt less på att min blogg verkligen skriker: -"BLOGG.SE!!!"

Har just käkat och är sjukt trött. Ska se Star Gate om en timme sedan blir det promenad. Gick förresten igår över en mil, funderar på att göra samma sak idag. :)

Aja, ska ta en femma annars orkar jag aldrig. puuuuuuuusssssss

Kommentera härOrgandonation

Datum: 2008-08-14 | Klockslag: 14:20:52
Jag har alltid varit för organdonationer och jag bär med mig mitt donatorkort vart jag än går. Jag såg just på Oprah att några personer hade dött och donerat men vad gör dom då då? Jo! Dom säger att det var guds vilja och nåd som gjorde att dom fick organen! WHAT THE HELL?! Att påstå att en osynlig ande har någonting med sånt att göra borde få en insatt på psyket. Jag försöker att förstå dom som är troende men jag kan verkligen inte. Jag ser dom som hjärntvättade och jag vet inte om jag kan ändra den synen jag har på dom.

Jag är så upprörd att jag inte ens kan skriva. Den här dagen började ju bra...

Kommentera härTorsdag..?

Datum: 2008-08-14 | Klockslag: 13:58:24
Jag står inte ut nåmer, jag behöver ett jobb eller åtminstone någon form av sysselsättning. En viss person håller på att driva mig till vansinne. Ska nog inte träffa henne på ett tag, jag blir bara arg och det är ju jävla onödigt.Såhär jävla mörkhårig är jag nu iaf. På lördag får jag tvätta håret och då ska det bli ljusare. Ni får be till Gud att det blir så också. Som ni ser så ser jag inte blek ut men jag passar ändå inte i det. Det var verkligen inte såhär färgen skulle bli.

Jag funderar på att avfärga håret och ha min naturliga färg istället. Problemt är bara att jag är typ gråhårig.. Aja, vi ser väll, jag är iaf inte nöjd som det är nu.

Förresten; det där är världens sämsta bild evöör.

Hörs sen, kan som sagt inte skriva i bloggen när jag är arg. Det blir som inge bra då. ♥

Kommentera härKycklingdansen

Datum: 2008-08-13 | Klockslag: 15:11:43
Wihoo! Jag har nu officiellt stekt min första kyckling!!

Jag älskar kyckling men har aldrig kunnat tillaga det förrän nu. :) Steker det med wok och ska strax sätta i Thai red curry-sås. Yum-o. :)

Förresten blev mitt hår nästan kolsvart. Frissan sa att det kommer att släppa färg när jag tvättar det (vilket jag först får göra om 3 dagar), så vi ser väll då. För såhär kan jag INTE se ut. Det är alldeles för mörkt för att matcha mig. Jag är nog brun, jag har bara inte nog mörka ögonbryn. :P Iofs går ju det att färga... ÄH! Vi tar det som det kommer tycker jag.

Ni får se bild sen.

Kycklingen kallar. Adios! ♥

Kommentera härKina

Datum: 2008-08-13 | Klockslag: 12:28:26
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3083905.ab

Det är inte bara i dom rikare länderna som skönhet är det enda som spelar någon roll...

Kommentera härSnillet Sussie

Datum: 2008-08-12 | Klockslag: 14:28:09
Gud vad jag är less på att min kropp beter sig som om jag vore 14år! Jag får finnar, fett hår och jag har sån där tonårsfett på höfterna som man kan få hur smal man än är. Det är inte meningen att ens kropp ska vara såhär när man snart fyller 19. Närfan ska jag få blir en vuxen istället för en tonåring? Min kropp har alltid varit seg och sen i utvecklingen så man kan nog förstå att jag är less. Jag har alltid jämfört mig med dom jag känner. Problemet är bara att dom jag känner är ett halvår till ett år äldre än mig för att jag är född så sent. Det är därför man har haft så mycket ångest som tonåring, jag var jätte rädd att jag skulle missa puberteten eller nått. Det är jag iofs fortfarande. Mina bröst är inte ens i närheten av så stora som dom borde vara för en "normal" människa.

Nu kanske ni tror att jag sitter här och är bitter, ja visst, jag är det på insidan. Men jag är faktiskt glad idag och fråga mig inte varför. Jag har egentligen inget speciellt att vara glad för förutom standarden "Jag bor i ett bra land, jag har mat på bordet och tak över huvudet". Jag sitter här med en baouta finne som ser ut som ett kastmärke och har just fått en snilleblixt; "mitt smink kanske svider för att jag inte rengjort borstarna." Jag och alla sorters städning går bara inte ihop.

Så efter att jag sminkat mig idag ska alla borstar tvättas med shampoo och sedan dränkas i steriliseratvatten.

Jag kom just på varför jag är glad, jag ska ju klippas och färgas imorgon! Problemet är bara att jag måste våldta mitt sparkonto ganska rejält... och jag är lite änglig över att jag kanske kommer att se blek ut i färgen..? Äh, man får väll lita på frissan.

Tråkigt inlägg va? Tycker jag med. Återkommer senare. ♥ haha, jag älskar warp..

Kommentera härTisdag

Datum: 2008-08-12 | Klockslag: 12:35:00
Nu har min fantasi gått för långt. Jag är ju ett Star gate-fan men i natt drömde jag att jag var med i SG1. Helt sjukt. Jag kanske måste ta en paus från sci-fi... Fast det vet vi ju allihop att det kommer jag inte att göra.

Tänkte snart gå och sola lite på gymmet och sedan fixa mig för jag och morsan ska på stan för jag ska köpa örhängen. :) Sen ska jag och Papi och handla. Men först - vad ska jag äta nu? Är sugen på mat men finns typ inge och jag har ingen lust att ställa mig och laga någon brakmiddag.

Man skulle haft Blondinbellas pengar. Hade lätt kunnat skita i märkeskläderna bara jag får en egen kock.

Hörs senare, ADIOS! ♥

Kommentera härJahapp

Datum: 2008-08-11 | Klockslag: 23:04:28
Jaha, fick just höra att många sökt till det där jobbet och att det är rätt hård konkurrens. Varför ska man ha så dåligt självförtroende? Självkänslan går rock solid men den hjälper mig inte så mycket nu. Det känns som om jag vill skita i att söka bara för att inte få "brustet hjärta" om jag inte skulle få jobbet. Dumt va?

Jag skyddar mitt hjärta från allt och alla som vill komma in. Jag har säkert ett litet troll som är portvakt och han är så stor så han kan klubba ner vem som helst. BEWARE.

Kommentera härHåll alla tummar åt mig

Datum: 2008-08-11 | Klockslag: 20:17:20
Jag har hittat ett jobb jag ska sökta till och det är här i stan. Tror inte jag får det men ska inte vara för pessimistisk; JAG SKA HA DET! Eller hur? :)

Ska vänta med att skicka in ansöka tills jag har klipp mig och färgat så dom får en fräsch bild. JAG SKA KLIPPA MIG PÅ ONSDAG! Yaay! Då blir Jullan glad för jag ska färga brunt. ; ) haha

Håll tummarna för mig.

Funderar faktiskt på att gå och sova snart, har sån jävla huvudvärk och jag tror inte på att ta tabletter mot värk. Så då är alternativet att äta och se om det går över eller nanna. Vilket som känns som ett bra val just nu..

Vi hörs senare alternativt imorgon. PUSS!

Kommentera härRaggingstips

Datum: 2008-08-11 | Klockslag: 19:28:32


Mohaha erkänn bilden blev snygg? ;)

1. Nyp aldrig en tjej i rumpan. Du kanske tror att hon är ute med sina tjejkompisar men det kan sluta med att du får spö av tjejens brorsa/farsa/pojkvän = Aj aj.

2. Ta aldrig en tjej på ryggen. Bara för att den är bar så betyder det inte att hon bjuder in dig. Det betyder att hon gillar sin rygg och vill VISA UPP DEN.

Låt oss konstatera att ta på en tjej som du inte känner inte är någon hitt...

Kommentera härVeckans almanackscitat

Datum: 2008-08-11 | Klockslag: 19:13:47


-"Jag får mer och mer intrycket att man förväxlar frihet med fräckhet."
                               Gino Cervi

Kommentera härSkälet till varför Sussie inte hade klänning på sig i helg

Datum: 2008-08-11 | Klockslag: 19:08:57


Fjantigt va?

Kommentera härBerättelse om i Lördags

Datum: 2008-08-11 | Klockslag: 16:18:06
Ja, vad ska man säga? Jag hade på mig en body som fick mig att se ut som om någon försökt att pressa in mig i en tarm så jag kunde bli en korv, men istället så vällde det ut överallt. Alex, Robbin, Johan, Ante, Jag och Såsen var där. Alex drack för mycket och sedan skulle vi gå till stan men halvvägs gav vi upp och ringde brorsan så han kunde köra oss. Efter mkt om och men så betalade vi in oss på Ferrum för babylon var stängt... Endast nedersta våningen var öppen så det var hur mycket folk som helst. En turk tog mig på ryggen (hade öppen rygg igen vilket verkar ge signalen: "TA MIG PÅ RYGGEN ALLA! JAG GILLAR DET!!!!!) och jag fick rysningar och ville spy. Vi var där ett tag och dansa osv. Sedan följde jag och Såsen Johan som skulle köpa hampis. Och där stod vi och snacka skit om DU-VET-VEM JOHAN!! Sedan gick jag hem och drack för lite vatten så när jag vakna var jag yr. Men det gick över fort, för som vi alla vet så blir inte Sussie bakis.

Ja, där var Lördagens bravader. Var rätt medium på kul-skalan.

 Alex trillar av stolen. haha

 Ante sekunden innan bananen trillade på golvet. (Ser ni också ett mönster..?)

 Johan, Ante - Manlove.Där hade ni lite bilder i alla fall. Eftersom att jag har ansvaret för kameran så finns det inga bilder på mig. Men dom här var väll underhållande? Iaf om ni frågar mig. ;D

Kommentera härHa kul nu

Datum: 2008-08-09 | Klockslag: 18:07:30
Tänkte bara önska er en trevlig kväll innan jag börjar fixa mig. Just nu så bastar grapparna och eftersom att jag inte får vara med (surt, haha) så kommer jag att gå till Johan vid halv 8 så är väll där 8. Tar ett tag att gå till lompis..

Brorsan ringde just och fråga om jag ville se film men vi tar det imorgon istället då. Hela släkten på farsans sida är hos Lasse (bror) i Luleå. Antar att dom ska på Nolia. Hade också velat fa. Hade så jävla roligt där med Anita för ganska många år sedan. Vi köpte heliumballonger och gick runt och prata som Kalle Anka. Det var tider det!

Hoppas ni hittar på något roligt att göra och om ni ser mig på krogen så hälsa förfan. Lovar ta en massa bilder. Ciao! ♥

Kommer kännas tomt utan dig Erik..

Kommentera härGod...förmiddag?

Datum: 2008-08-09 | Klockslag: 15:42:17
Vad är det för fel när man har ont i högra halsmandeln och man har fett mkt tjockt äckligt slem i halsen?

Nää jag har inte sovit tills nu, men jag tog dock en femma och har just duschat. Och varför firar jag med att tvätta håret OCH raka benen? Jo, Sussie ska ut idag. Blir möjligtvis enda tjejen på stället men det är ju bra iaf att det finns en tjej så det inte blir en helt utblomstrad korvfest.

Nu tänkte jag spela något kuligt spel sedan käka och fixa mig. ♥

Kommentera härwiooo

Datum: 2008-08-08 | Klockslag: 17:01:02
Aaaaaaaaaah! Jag tål inte tjejtidningar! Och det är ju det enda som finns att köpa, tjej och kill, allt är uppdelat. Vadfan ska vi killflickor läsa då?

Imorgon ska jag tydligen ut. Eller på krogen vet jag inte, men jag ska till Johan iaf, jag antar att vi ska dricka så då kan jag ge hans present då. :) Har inte riktigt koll på vilka som ska komma dock..

Nu ska vi fa på Konka och handla... Jag somnar vilken sekund som helst..

Kommentera härBajs också

Datum: 2008-08-08 | Klockslag: 15:15:15
Vet ni vad? Jag har blivit allergisk mot något i mitt smink. Antingen min ysl concealer eller min i.d foundation. Jag gissar på concealern. Perrrrfect när jag just har köpt en ny som är helt oanvänd. Så är det den så ska jag lotta ut den åt er. :) Jag har då aldrig hört att någon annan blivit allergisk av den men å andra sidan är min hy jätte känslig. Så idag ska jag testa att ha bara foundationen på mig och imorgon testar jag med min concealer (den gamla).

Aja, nu hoppar jag fasen i badet. Kommer dom nu får dom på moppo!

Kommentera härPlaza

Datum: 2008-08-08 | Klockslag: 15:00:45
Äh, det fick bli en plaza. Jag är dålig på tidningar, jag läser aldrig som sagt. Det får bli vad det blir. Undra om man skulle ta en kall svag cider till..?.. Nää, är så mycket socker. Ett stort glas vatten gör gott.

Nå, vad händer ikväll då för er? Själv så har jag noll planer. Det är nästan så jag funderar på att städa mitt rum...SAVE ME.

Tror jag ska vänta ett litet tag till innan jag badar, dom kan ju fortfarande komma dom där människorna från Kiruna bostäder....
 Vem är hetast, Tilde eller jag..? ;)

Kommentera härI know you like it hun

Datum: 2008-08-08 | Klockslag: 13:56:33
Nu ska jag strax gå och sola och köpa med mig hem en tidning tror jag. Tänkte bada badkar och läsa och mysa lite. :) Problemet är att det ska komma folk och besikta lägenheten för vi fick just svar att vi får ta över den OCH garaget. Yay :) Annars hade vi vart tvugna att bo på gatan...

Vad ska jag köpa för tidning då? Någon riktigt tjejig? Jag tycker dom brukar bli för mycket rosa fluff... Aja, jag får ta vad dom har. Det finns inte så stort utbud på Konsum. :p

Haha söt bild va?

Kommentera härCitat

Datum: 2008-08-08 | Klockslag: 13:50:02
Jag ska starta en ny grej. Jag köpte en almanacka under bloggpausen (så söt) eftersom att jag är en tidsoptimist så kan den nog hjälpa. I den står det veckovis små citat som får en att tänka till. Skrivna av kända och okända personer. Bra va?
"Var inte rädd för livet. Tro att livet är värt att leva och din tro kommer att se till att det blir så."
                                                                            William James

Kommentera härSilvia

Datum: 2008-08-08 | Klockslag: 11:36:38
Grattis på namnsdagen Silvia.

Kommentera härDatum: 2008-08-07 | Klockslag: 23:01:48
Jag har aldrig varit ett Britney-fan men shit vad söt kropp hon har fått nu!
 Hoppas inte hon bantar ner sig så hon ser ut som tidigare, hon borde sluta nu. Erkänn att det här ser friskare, hälsosammare och FINARE ut....


...än det här?..

Jag fattar inte hur man har kunnat blivit så programmerad av media att "smalast vinner" när ens instinkter säger att man ska lagra på sig.

Jag kan ärligt säga att när jag tittar på två bilder bredvid varandra, vart ena är spinkig och den andra är normalviktig, så tycker jag den normala ser mycket mycket finare ut. Men ÄNDÅ så kämpar man för att se så smal ut som möjligt och tycker att storlek 25 i jeans är något man MÅSTE komma in i.

Det är många som säger åt mig att jag absolut inte är tjock och att jag ska sluta larva mig, men kan jag lyssna på dom..? Jag vet att jag predikar till er om att ni ska äta osv, men det är lite dubbelmoral från min sida då jag själv 24/7 tänker på hur många kalorier jag stoppar i mig och får ångest. Min hjärna vet vad som är rätt men ändå gör jag fel.

Jag hoppas inte att ni ser mig nu som dubbelmoralen förkroppsligad. Vad ska jag skylla på? Jag är svag.

Natti ♥

Kommentera härNy favvoblogg

Datum: 2008-08-07 | Klockslag: 14:59:45
Ni bara måste gå in till Lisa och läsa. Mycket bilder och det är så det ska vara (fråga mig inte varför jag inte har det..). Hennes blogg har en annorlunda stil och är lite bohemisk.

Kommentera härI have a new dream

Datum: 2008-08-07 | Klockslag: 12:52:39
Äntligen har jag kommit på vad jag vill göra sen när jag har slagit mig ner med massa barn och husdjur och förhoppningsvis en karl. Jag ska flytta till landet! Det trodde ni inte va? Den kryphatande småstadstjejen ska bli en lantis. Ingen bonde dock, jag vill nog inte mocka skit..

Tänk att få hålla på i en vacker trädgård och inreda huset i vitt och ljusrosa och grönt och allt känns lite sådär "gammeldagsnytt". Sedan ska jag ha en stuga vid havet som jag inreder i typiskt skärgårdsstuk med vitt, blått och randigt. Det ni!

Så vill jag ha det.

[tradgard.jpg]Såhär har jag velat ha det länge, jag har bara tänkt att jag är för gammal. Men mina barn kan väll få växa upp i harmoni även fast jag inte fick det?

Men jag kanske inte vill bo i Sverige då, typ.. Kansas?

gimme gimme gimme

Kommentera härIrro

Datum: 2008-08-06 | Klockslag: 21:01:42
Där gick jag, tänkte ta en snabb promenad för att hinna se Family guy när plötsligt ett knott far rakt in i ögat och dör och FÖRSVINNER. Jag fick panik så fick gå till morsan men jag hade tydligen fått bort den då. Så här sitter jag nu och är rädd att jag har ägg i ögat och ingen Family guy för att den utgått p g a fotboll. Jag älskar tv6 men dom gör precis som dom vill. Sätter in lite hockey eller fotboll för att då får dom högre tittarsiffror och skiter i oss sci-fi-älskare. Idag var det tecknatälskarna som fick lida.

Jag funderar faktiskt på att nanna snart. Tror jag ska köra en ansiktsmask och hårinpackning. Té blir jag nog utan för jag är så jävla mätt.

Until next time, xoxo

Kommentera härSussie goes Falkenberg..?

Datum: 2008-08-06 | Klockslag: 17:16:28

Grejen är den att det finns ett perfekt jobb åt mig i Falkenberg (Hallandslän) och ja...man börjar ju undra om man kanske skulle flytta. Är ju inget drömjobb kanske men jag har helt klart en stor chans att få det. Jag skulle behövt grow some balls innan dess, jag tror jag är lite för rädd för att flytta själv till ett helt främmande ställe. Men egentligen borde man ju för att man kommer att lära sig så mycket och bli kvitt den dom där tankarna att man inte kan klara sig själv.

Tänk så får jag inga kompisar? Tänk så går jobbet åt helvete? Tänk vad dyrt att flytta! Tänk så saknar jag alla för mycket?

Gaaaaah jag hatar rädsla.

Kommentera härGaaah

Datum: 2008-08-06 | Klockslag: 13:25:28
Jag kommenterade just till Kristin Kreuk på hennes blogg som hon delar med några andra tjejer. Självklart kom dom självklara felstavningarna med. Jag hatar att jag är hur bra som helst på att prata på engelska men stava suger jag på. Jag tänker ju t o m på engelska och kan mer komplicerade ord på engelska än på svenska. IRRITERANDE. Aja, hon lär ju få sig ett gott skratt så det bjuder jag på. :D

Nu ska jag sola. Solarium ofc, ingen sol här inte...

Kommentera härSkälet till varför jag kollar Smallville

Datum: 2008-08-06 | Klockslag: 12:49:20

Om jag hade sett ut som henne så hade jag aldrig haft smink på mig, my god vad hon är vacker.Hon är den där typen av människa som INTE blir vackrare av retuschering.Jag tycker inte dom lyckas fånga henne, tycker du?

Visste ni förresten att hon bor i Kanada men har holländskt och kinesiskt påbrå? Jag menar, man ser ju att hon ser mer exotisk ut men halvkines hade jag aldrig kunnat gissa på. Man kanske skulle gå och skaffa barn med en kines ? :p

Några citat av henne:

"Just because I don't do bad things doesn't mean I don't have bad thoughts."

"I really don't use that much make up - I'm pretty natural. I wear even less of it in the summer."

Bra självförtroende. :)


"I'd rather walk than drive a car. In Vancouver, where I am from, you can get to just about anywhere you need to go on foot. Even if it's raining I'll go out for a stroll. I just love that."

Precis mina tankar kring att skaffa körkort i den här stan..

"It's not that easy to find someone I can relate too. I'm tough to crack because I'm shy."

Och min personliga favorit:

"Be the change you wish to see in the world."Hon är nästan snyggare skitig. :D haha

Kommentera härEtt sevärt klipp

Datum: 2008-08-06 | Klockslag: 12:07:33
Jag börjar känna mig lite som en moralkärring som säger åt er vad man ska göra och inte göra. :p

Med det sagt så tycker jag ni ska kolla på det här klippet. Jag älskar texten på slutet.

Kommentera härOMG!

Datum: 2008-08-05 | Klockslag: 15:26:02
http://www.expressen.se/nyheter/1.1253002/18-aring-knivmordade-inspirerad-av-datorspel

Haha en fråga, jag som spelar gta på en daglig basis, varför går inte jag ut och snor bilar och skjuter ner folk iklädd lila?

Det här påminner om när en karl sa att han mördade en kvinna för att ha blev inspirerad av filmen "Psycho".

För det första så försöker man ta död på en människa så ÄR MAN ETT PSYCHO. För det andra så är det ju så jävla lätt att skylla på filmer och spel istället för att säga att man är ett misslyckande. Förut så kunde psykon skylla på att dom hörde "en röst". Men nu när dom säger att spelen och filmerna säger åt dom att göra det, ja då helt plötsligt så lyssnar vi på dom?

Fyfan vad jag är less på den här diskussionen, vi brukade ha den i skolan också.

Kommentera härIkon

Datum: 2008-08-05 | Klockslag: 15:10:29

Idag är det tydligen 46år sedan Marilyn Monroe dog. Jag har två tavlor på henne och glasunderlägg. :)
Vackra människa!

Kommentera härSkinn och päls är två helt skilda saker för mig

Datum: 2008-08-05 | Klockslag: 14:49:48
Jag kanske borde påpeka en sak, jag bär ju skinnjacka. Skillnaden är att kossan är död när man tar skinnet från den. Om den ändå ska bli hamburgare liksom..? Med det sagt så hade jag aldrig kunnat slakta något djur eller ens se på, för då hade man väll blivit världens djurvän men på det planet jag spelar just nu så är det såhär jag tänker. Man kan väll åtminstone döda djuret innan det flås? Eller åtminstone EFTER! I dom kinesiska pälsfarmerna så slänger dom bara djuret på tippen. Dom tar alltså inte ens död på den efteråt. Då har man sjunkigt lågt. Men man kan inte sätta skuld på arbetarna som drar bort pälsen, det är VI som efterfrågar skiten.

Kommentera härGoose - you lose

Datum: 2008-08-05 | Klockslag: 14:05:02

Jag börja just fundera över om jag någon gång ägt en jacka med riktig päls..? Kanske när jag var liten.. Idag skulle jag aldrig köpa äkta päls när det finns så fina fake som är precis lika mysig. Jag förstår inte dom här som köpt en jacka någon gång med päls sedan får reda på hur det går till på pälsfarmer och säger att "det gör ju ingen skillnad nu när den ändå är köpt". Herregud, man har väll ett samvete? Ibland så kan det t o m finnas hundpäls på jackorna.

Se till att ni tänker er för innan ni handlar (om ni bryr er om dom här djuren), för på Canada goose-jackorna så är det äkta päls (Hur kan man tro något annat med dom där priserna..?). Jag är sån där som älskar päls, jag älskar att röra i hundar för att dom är så mjuka, jag älskar "håriga" kuddar, mattor osv. Men jag skulle aldrig köpa ett plagg gjort av päls för det, jag köper hellre en hund.

Nu är ju inte jag typen som skulle börja hiva röd färg på andras kläder och kalla dom för mördare, för man kan inte tvinga folk att tycka som man själv gör. Men sök på youtube efter "chinese furfarms" och kolla själv. Bryr du dig inte det minsta efter att ha sett det så var du säkert en utav dom som torterade fågelungar som liten.

Allt går ut på love, peace and understanding. ♥

Kommentera härKan du bli modell?

Datum: 2008-08-04 | Klockslag: 23:26:24
Jag var just och kollade kvalificationerna för att bli modell hos up models (på skoj ofc).

Om du vill bli modell bör du ha dessa förutsättningar:

· Längd:
Tjej: 173-180 cm, kille: 183-190 cm


· Ålder
Tjej: 14-21 år, Kille 17 -


· Storlek
Tjej: 34-36, kille: 46-52 / 148-152


I övrigt bör du
· Bli bra på bild
· Ha normala, bra proportioner.
· Fin hy
· Vara utåtriktad och positiv

Tur att man uppfyller hela 3 punkter hahahha ;D. Men helt ärligt, på deras sida kan man se tjejer som är under 1.70 t o m så jag tror inte dom tar allt för seriöst på dom där "kraven".

Nä ni, nu blir det natti natti i Sussieland. Vi hörs imorgon. ♥

Kommentera härShoutOut

Datum: 2008-08-04 | Klockslag: 22:59:42
Jag måste säga att det är sån jävla bra stämning mellan kirunas bloggerskor, tycker ni inte? Vi kommenterar och är glada och trevliga mot folk som vi inte ens känner. Det är så jag tycker det ska vara, vem orkar tjafsa?

Så keep it going, en shout-out åt oss också va? :)
Kommentera härKaffe är inte min grej

Datum: 2008-08-04 | Klockslag: 21:39:38
Jävla kaffe, du suger! Det känns som om en 15 kilos bejbis vill komma upp ur naveln. Och huvudvärken då.. Nä, dags att trappa ner. Kan man vara allergisk mot kaffe?

kaffe.jpg (28467 bytes)

Kommentera härSommar med Ernst

Datum: 2008-08-04 | Klockslag: 20:44:44

Det finns två karlar jag tycker är så jäkla stiliga; våran statsminister och Ernst Kirchsteiger. Jag skulle gissa att det är för deras underbara bruna ögon. Som alla vet vid det här laget så är jag GALEN i bruna ögon. Helst så mörka som möjligt.

Japp, så nu sitter jag och väntar att Sommar med Ernst ska börja igen. Känns så sorgligt att det är säsongsavslutning. Man saknar honom i Torpet, jag gillar inte alls inredningsstilen som tjejen där har.Hot or not?

Kommentera härSkor och längd...Skor och längd...

Datum: 2008-08-04 | Klockslag: 19:55:38

Jag är med och tävlar om ett par Christian Louboutin-skor och jag kollade just från en sida man kan beställa sånna skor ifrån att dom är 20 CENTIMETER HÖGA! Tänk på att jag är 1.71 i smurflandet vi kallar Kiruna, jag är lång redan nu!

Vad tror ni?

Alternativ 1: Jag blir utskrattad som stadens långa freakshow.
Alternativ 2: Folk tycker längd är sexigt och alla vill komma fram och känna på mina långa ben och underbara skor.

Haha nä men helt ärligt, jag hade lätt kunnat lägga ut 5 papp för ett par skor som är en dröm. Jag menar, kostar dom så mycket så måste dom väll hålla längre? Jag är inte typen som bryr mig om märken, jag bryr mig om kvalitet och framför allt snygghetsfaktorn. Sen att man bara har råd att betala hyra och mat och ett par Christian Louboutin-skor är en annan sak. Vi prioriterar ju annorlunda allihop. Jag vet att min släkt hade satt kaffet i halsen om jag hade köpt sånna skor, men själv så köper dom 50" tvapparater, nytt kök osv osv. Jag gillar kläder, skor och väskor och skönhet, big deal?

När jag fått något jobb så kanske man kan inhandla något par, jag bor ju gratis hemma så man kan lagra lite pengar och spendera lite på sig själv. :)

Personligen så har jag alltid tyckt att korta människor är snyggare men "modet" är ju att man ska ha långa ben och lång kropp så jag är lite splittrad. Jag tycker nog det är snyggast med en kropp som har rätt proportioner helt enkelt. :P

Nä ni, nu ska jag göra något. Jag funderar faktiskt på att gå och nanna strax. Köpte förresten en present åt Johan som jag tror kommer uppskattas. Han kommer att ha en väldig användning utav den. :)

Vi hörs kanske senare, eller så kanske inte. Men ni vet att ni är mina sockerbarn. :) puss! ♥

Kommentera härGyd myrning

Datum: 2008-08-04 | Klockslag: 13:05:33
En ny dag, och ännu en dag att sova för länge vilket jag gjorde idag. Jag blir arg när jag gör det för man missar så mycket. Ska väll om ett tag dra till solariet och schteeka och sedan köpa present åt Johan. Tror dock inte att jag kommer hinna komma förbi med den men det är säkert ingen stress. Han fyllde ju år igår så. :) Johan Juuso Töyrä är officiellt 19 år! *fanfar*

Det är inte länge kvar tills vi allihopa får springa på systemet tills vi blir portade. Härliga tider.

Jag fattar inte ens varför jag ser framemot 20, jag gillar ju knappt att dricka. Ibland typ vid nyår och sånna saker så är det kul men oftast så slutar det med att man blir besviken för att krogen har 20års gräns eller så dricker någon för mycket och måste köras hem. Jag förstår inte hur vissa orkar supa varje helg, 2 dagar i veckan. Jag har nog väldigt låga tendenser till att bli alkis. :p

Jag vann förresten bloggdesignen av Adam, problemet är bara att jag den 13onde ska klippa och färga håret och då vill man ju ha rykande färska bilder på bloggen, right? Så jag får väll prata med honom sedan.

Jaja iaf, godmorgon, eller god lunch på er.


Här har ni Johan! haha

Kommentera härSkäms!

Datum: 2008-08-03 | Klockslag: 17:53:56
Det finns så många människor där ute i bloggvärlden som man kan tro är världens finaste människa när man läser deras blogg, MEN när man läser vad personerna kommenterar i andras bloggar (framför allt i dom stora bloggerskornas) så blir man ju mörkrädd... Fina människor som kallar andra för tjocka, vidriga, äckliga..ja listan kan bli lång. Hurfan har det här gått till egentligen? Är det lättare att ge sig på dom som är på toppen eller vad handlar det om? Jag blir helt förvirrad. Är ni skitzofrener eller vad är det?

Ni (ni vet vilka ni är) måste sluta fälla onödiga och elaka kommentarer och skaffa er lite självkänsla. Jag bryr mig inte om hur mycket ni säger att ni hatar människan. Hata är ett starkt ord att rubricera på någon som ni inte ens känner. Personen som ni ser på bloggen kan vara helt annorlunda i verkligheten. Vissa beter sig och vinklar allt för att komma upp på toppen. Så är det. Och jag ser inget fel med det, men hur fan kan ni gå på det så jävla hårt som ni gör?

Jag har ALDRIG skrivit en elak kommentar till någon som inte förtjänat det. Dom som förtjänar det är folk som skrivit ett elakt åt mig först. Jag försvarar mig, även fast jag vet att har man bra självkänsla så behöver man inte det, så jag antar att jag inte har kommit så långt ännu. Men jag är påväg. ;)

Tjejer måste ställa upp för varandra, inte kalla var och varannan för fet, äcklig, fjortis, bimbo. Vart under ert självdestruktiva liv tappade ni er självrespekt och respekten för andra...?

Kommentera härHur vet man att Sussie är glad?

Datum: 2008-08-02 | Klockslag: 21:07:03
Hon dansar och sjunger James Browns "I feel good".

Töntigt och absolut nödvändigt.


Kommentera härBerättelse från i Lördags..äntligen..

Datum: 2008-08-01 | Klockslag: 23:30:58
Ja, det är ju snart en vecka sedan vi var ute så jag kan ju berätta vad som hände..

Jag, Andreas (bror), Lasse (bror), Farsan, Britt-marie (farsans ex och hans nya?), Gunnar (bror), Mye (Gunnars sambo) var dom som gick ut. Fast britt-marie passade barnen när vi gick på krogen. Iallafall, först gick vi på bistron och där bjöds det dricka åt mig om vart annat. Sedan gick vi till Babylon vart det var 30++ fast det var knappt nå folk och få var 30++.. Fd klasskompis Mia jobbade i baren så någon yngling var där iaf. ;D Farsan bjöd mig hej vilt på drinkar med och jag drack tequila för första gången. En kaffeböna i och tända på drickat var ingen höjdare. Jag är rädd för eld och jag gillar inte att dricka varma saker. Jag häller alltid i en halvliter mjölk i mitt té och kaffe..

Väl på dansgolvet var det norrmän som började fota mig (?!) så då var man tvungen att ta kameran från killen (som sprang iväg direkt, vadå suspekt?) och raderade skiten.

Väl utanför babylon så träffade vi min ack så osnygge och gamle förföljare som alltid lyckats haffa mig på väg till skolan. Min bror (Gunnar) som tror att han kan frälsa alla och tror att alla är så snälla gav sitt nummer till honom (?) och lovade mig att han inte skulle svara om han ringde.

Väl i matkön på Empes (vart det är legendariskt att man råkar ut för något) så nöp någon jävel mig i röven. Jag flippar ut och börjar veva mot första bästa. Och efter kommer lilla Mye (hon är så söt) och börjar veva. Därefter kommer stora Lasse och ska kasta ner killen från empes. (det är som en förhöjnad del som man står och beställer). Hade jag inte vart så full som jag var så hade jag kunnat se vem det var, för det satt nämligen en kille i rullstol bredvid, men man vevar väll hellre mot en kille som står upp än en som sitter..? I alla fall, vi skrämde vem-det-nu-än-var så pass att jag tror inte han gör om det. Jag börjar böla (som VANLIGT) för att jag orsakat bråk, inte för självahändelsen. Jag menar, hur många tjejer har INTE varit med om att få ett oönskat nyp i stjärten? Någon lyckades även sno Myes väska i processen som vi fick tillbaka. Sedan satt vi oss på marken och käka och prata och Gunnar börja böla när vi pratade om min mommo (=underbaraste).

Ja det var väll det i stora drag. Eller jo, jag fortsatte böla senare för att farsan och brittmarie sov tsm när vi kom till Gunnar och Mye. Även Britt-marie grät under kvällen, jag kommer inte riktigt ihåg varför men det handlade på något sätt om mig. Och nej jag har inte varit elak mot henne.

Så där har ni det. Intressant? Kanske. Men jag hade inte läst allt det där. ;D

Bild 1: Jag försöker peta ut en krydda som fastnat mellan tänderna, typiskt mig eller vad? ;D Jag fick förresten inte ut den...
Bild 2: Jag och bror Gunnar. Lika eller vad? ;D

With love ♥

Kommentera härJantelagen

Datum: 2008-08-01 | Klockslag: 18:17:12
Anonym om Lite gnäll såhär vid lunchtid.:
Varför ska det vara fel på dom som jobbar till sig sina pengar. De sliter ju..

En tjej skrev att hon spyr på överklassen men att dom som jobbar till sig sina pengar förtjänar det. Hon skrev om blondinbella och att hon var fjortis för att hon var överklass. Och då skrev jag en kommentar åt henne och fick då den här kommentaren från någon annan.

Jodu anonym, visst har dom rätt att vara glad för sina pengar. T ex när Göran Persson skaffade sig..vad vare? Nått slags hus iaf. Då var pressen på honom att han typ var bortskämd och flashar sina pengar för mycket. Även fast jag tycker Göran spelar för fel lag (;) så tycker jag absolut att han förtjänat sina pengar, något annat har jag aldrig påstått. Alla som sliter, alla egenföretagare och andra i övrigt har rätt att vara stolta över det dom har åstadkommit. PRECIS som blondinbella jobbat till sig sina pengar, PRECIS som hennes farsa jobbat sig till att bli advokat. Båda två förtjänar sina pengar. Det finns så mycket dubbelmoral där ute...

Kommentera härLite gnäll såhär vid lunchtid.

Datum: 2008-08-01 | Klockslag: 12:28:03
Neeeeeeeeeeeej jag vakna först nu, USCH. Jag som vaknat så tidigt senaste tiden. Bajs också.

Vill ni veta vad jag stör mig på? Att Bondfilmerna har tappat all gnista. Ta med en skådis som är blond och verkligen inte passar in i "Bondskaran" var bara första steget. Vet ni vad dom ska göra till filmen som kommer i November då? Alicia Keys ska sjunga med snubben från White stripes! Herregud vad B.. Förresten ska blondinen spela i den filmen också.. Jag har kollat på varenda bondfilm förutom dom här nya, i protest. Dom som sjunger bondlåten ska ju vara bra på att sjunga och kunna sjunga högt. Alicia har ju precis börjat med sin "skriksång" så nä, det här kommer jag nog inte gilla. Ni har väll hört hur hon skriker sig igenom HELA "no one"? Skriker man, kan man inte sjunga, så är det.
Så, det var dagens gnäll. Nu ska jag äta lunch.

Kommentera här