Tisdag

Datum: 2007-10-30 | Klockslag: 22:32:35
Jag satt nyss och kollade på Rosa bandet galan. Gud vad jag älskar Paul Potts alltså. Ngn annan jag älskar mkt djupt musikaliskt är Christina Aguilera. Här kommer lite länkar från youtube, eftersom jag ännu inte lärt mig hur man stoppar in själva klippet på bloggen. Men jag ska lära mig....någon dag..

Mkt bra låt som får mig att tänka på mormor bl a som slåss mot cancer. Mormor är den som uppfostrat mig som mest, därför är hon min andra Mother. 
Christina Aguilera - Oh mother.

Hur många andra artister hade klarat av det där?
Christinas high notes.

Ha en bra dag och ta vara på er.
Adjö.

Kommentera härTordag, det där med karma..

Datum: 2007-10-25 | Klockslag: 21:53:13

Karma, funkar det? Tycker inte jag iallafall. Titta på mig bara, jag är mkt mer positiv nu för tiden och mkt snällare (enligt mig själv iaf). Men titta vad som händer då. 3 utav mina anhöriga har fått cancer eller har ngn närstående som har fått. Vad är det för jävla rättvisa? Man kanske skulle gå tillbaka till att vara en surig pessimist och bara helt enkelt ge upp. Karma finns inte.

Något bra är att Anderas ska flytta hem igen, tillfälligt men det är iaf ngt.

Lov nu, vad ska man göra då? tråk tråk tråk.
Nu ska jag iaf gå och lägga mig eller ngt.
Adjö.

Kommentera härSöndag/jag är en svag människa

Datum: 2007-10-21 | Klockslag: 14:39:21
Tänkte gå ut å gå alldels nyss men min otroliga trötthet tog över mitt beslut, jag orkar inte. Förstår inte, senaste tiden har jag sovit otroligt mycket, det finns inget slut. Hade behövt gå ut å gå men måste plugga och dessutom så blir det mörkt snart så blir nog ingen promenad. Kanske städar i rummet om jag orkar sen. Så har man gjort något nyttigt idag iallafall.

Tror nästan jag måste ta en femma snart. Tragiskt att man ska vara så här. har ändå sovit typ 11h i natt.

Igår kom 2 utav brorsorna och hälsade på och det blev en enda stor sprit fest. Men jag lärde mig iallafall att likören Talea Amaretto är gott. Kanske man borde åka till finland och köpa innan nyår. Ska bli skönt att fylla 18, fast känner pressen av att det finns få lägenheter. Man borde nästan lägga upp sig i bostadskön. Man vill inte bo här längre än man måste, man vill ju ändå ha ett eget liv och lära sig självständighet.

Med detta så vill jag tipsa om den absolut roligaste klippet jag vet, som precis beskriver min och farsans speciella humor. Kolla här.

Adjö mina vänner.

Kommentera härFredag

Datum: 2007-10-19 | Klockslag: 23:29:00

Just nu känns allt väldigt jobbigt, man försöker vara positiv men nu orkar jag inte mer. Hatar svackor. Det enda man kan göra är att kolla på roliga filmer å lyssna på glad musik.

Hade vart skönt om man kunde få allt igen, å hela världen känns inom ens räckhåll. Det var länge sedan man kände så nu. Det kommer och det går. Igen.

image20

Kunde himlen gråta, hade den.

Kommentera härFredag

Datum: 2007-10-12 | Klockslag: 20:00:52
Idag när jag var på gymmet så spelade dom en låt från GTA och åååh vilken nostalgitrip man fick. Jag måste tvinga farsan att köpa en stationärdator så att jag kan få spela det San Andreas och det här nya GTA som kommit. Fast jag gillar ju helt gangster-stilen i SA men nog tror jag den nya är bra med. Grand Theft Auto, San Anderas kommer alltid finnas i mitt hjärta ;).

image18image19

Undra om C.J (karaktären man är i spelet) är byggd på en verkligen människa.. mums :D

Idag var jag och mami på stan och jag köpte en ljusbricka och linne och tröja, eller jag och jag, det var morsan som betalade, kanske bör tilläggas.

Undra vad som händer idag ? Fundera på att bara vara hemma, farsan är och äter och super med kompisar. Känns så elakt att lämna morsan ensam :b. jaja vi ser väll.

Vi ses å hörs å kicka some ass åt mig med. Hejpa!

Kommentera härTisdag, igen!

Datum: 2007-10-09 | Klockslag: 19:37:12

Ja idag var det sån där skitrolig schemadag. Svenska-hål i två timmar-Matte-hål i nästan två timmar-Foto. Slutade strax över 4 iaf, och foto är ju inte speciellt krävande, rätt skoj faktiskt.

Idag har jag varit riktigt produktiv, pluggat matte, läst svenska, läst lite mer svenska, städat lite smått och tvättat dekoren i mitt rum;). Får hoppas att denna pluggochstäd-nojja håller i sig. Det är rätt bra att göra sådant när man vill tänka på annat. Ångrar dock att jag inte hann gå på promenad idag pga tidsbrist, men men, får väll ta igen det senare under veckan.

Just precis nu diggar jag lite musik sedan ska jag nog börja läsa svenska boken lite, vad den nu än hette. Dålig var den tydligen iaf av den information jag fått.

Är det bara jag eller är antologiböckerna fullspäckad utav kommunister? :S haha.

Idag på nyhetsmorgon på TV 4 så pratade de om
Che Guevara, att det var 40år sedan han dog. Vad fan är det å hylla? Han var inte bättre än Hitler. Mörda politiker för att dom inte tyckte som honom. Mörda folk i sin armé om dom inte lydde order. Ja, hejja, låt oss trycka upp alla saker som finns med hans ansikte på för att hylla allt "bra" han stod för! Frihetskämpe, my ass! Kommunism står för förtryck, inte frihet. För min del hade han gärna fått dö flera gånger om, jävla mördare. (Ursäkta mina starka ord;). Hittade ett arbete en elev har skrivit om just denna herre, ett litet citat: "Vem var egentligen Che Guevara? Ett vackert ansikte på tröjor, klockor, skidor och CD-omslag? En kommunistisk James Dean, snygg och död?" Nej, för han var inte snygg.

image15
Ernesto "Che" Guevara.

Jag längtar tills imorgon, då är det Heroes klockan 21:00! Jag förstår inte varför jag har sån förkärlek till just sci-fi, har hatat det förut. (Lätt att hata saker man inte förstår). Btw, Stargate ftw! :)

image16

Kommentera härMåndag

Datum: 2007-10-01 | Klockslag: 19:29:55
Idag hade jag foto kl 8 och Körkortsteori kl 15:00. Hål på 6 timmar, sånt gillar man..

Imorgon ska jag inte gå på svenskan eller matten, bara foto kl 15. Anledningen är att mitt schema är Fucked Up. Jag känner heller inte att jag orkar p g a mormors tillstånd. Har som blivit total hårdsmällta i huvet, minns inte alls nått utav det vi gjort på matten. Ingenting! Är som bortblåst, och jag som var så duktig.. Det är SÅ typiskt.

Jag hade behövt en promenad idag. Får se om man ids gå ut nu när det blir mörkt redan klockan 5 på dagen. Denna stad alltså. Fast på sommaren är det ju ljust dygnet runt, det gillar jag, förutom att det är svårt att somna på natten. Men i och för sig så har vi inte ens någon sommarvärme så.. Bara att inse, lika bra att flytta. Finns ju konsum på fler ställen i Sverige, som morsans frissa sa.

Idag 21:00 börjar Nyberg & Törnblom, den är verkligen sevärd, den rekommenderar jag att alla som vill förändras ska kolla på. Mia Törnbloms bok "Självkänsla nu!" har hjälpt mig jätte mycket. Vet att det låter konstigt men Emilia Vitblom som dog nu i påskas har också hjälpt från andra sidan känns det som. Var förresten och hälsade på hennes grav igår. Jätte fin sten har hon fått, ett hjärta är så klockrent passande till lilla Emilia.
Jag hoppas att vi ses igen.

På något sätt så hoppas jag ändå, och håller fast vid min nya inställning till allt å alla. Även fast jag stött på en del motgångar. Jag tror detta är första gången jag faktiskt följt igenom något. Och detta ska jag hålla fast vid, för nu när Emilia inte är här för att sprida glädje och förståelse tycker jag att någon måste ta över så att världen kan bli lite trevligare. Så blir det som om en liten del utav henne fortfarande är kvar här.

Jag kände inte Emilia sådär speciellt väl, men man hälsade ju på varandra å så, vi har gemensamma kompisar och sådant räcker ju för att det ska ta i hjärtat. Alla förlorade något den 7/4. 7 och 4 har alltid varit mina turnummer, (det har jag till och med tagit reda på i någon tidning), men nu vägrar jag tro att dom kan föra med sig någon tur nå mer.
Vi saknar dig.

Antagligen enda gången jag kommer att ge boktips,
 jag läser ju så fruktansvärt mycket böcker ; ).

image13

Mia Törnblom, Självkänsla nu!

Kommentera här