Fredag/jag saknar dig..

Datum: 2007-11-23 | Klockslag: 18:55:40

Fredag idag och helg. Mommo dog förresten i söndags. Allt har gått så fort. Vi tömde idag hennes garderob och alla hennes hudsalvor. Hon älskade krämer. Jag vet inte riktigt om man ska prata om henne i dåtid eller nutid. Kommer på mig själv att jag blandar.

Tänkte fa till Erik idag och umgås med folket men morsan vill ha mig hemma. Trist ändå, jag bearbetar grejer bäst genom att vara med kompisar. Jag får se hur jag gör.

Har inte varit i skolan på hela veckan och folk tycker säkert att det är å överreagera för en mormor. Men grejen är den att min mommo är min andra mamma. brukade tillochmed kalla henne för mamma förut. Så så är det. Vem skulle inte ta ledigt om ens mamma dog ?..

Och snart är det en månad kvar tills jag fyller 18. Mommo kommer nu inte att ens få se mig ta studenten eller gå på balen. Det är det värsta med det hela. Var ju meningen att hon och morsan skulle stå å gråta när jag går på röda mattan. Inget blir som man tänkt sig. Får aldrig mer mommos gravade lax, den enda goda. Inte mommos palt och ingen rolig jul. Iofs, hon valde ju själv att hon ville dö p g a smärtorna men man saknar ju ändå henne. Jag satte förresten en björn på hennes säng efter det var över som ska vara med i kistan och sedan brännas med henne. Jag vann den på kirunafestivalen om detvar 07,06 eller 05. Står I love you på den. Sedan valde en vit kista och jag valde rosa blommor på den. Hoppas hon blir nöjd. och jag valde att You raise me up ska sjungas.

Förresten måste jag tacka alla för ert stöd, jag är rörd. Verkligen. Det är sånna här tillfällen man får veta vilka som är ens riktiga kompisar. Jag kommer aldrig bli så rik att jag har råd att förlora er.

Här har ni
Josh Groban - You raise me up. Kanonlåt.

Sköt om er nu.
Pussen.

Kommentera härSöndag

Datum: 2007-11-11 | Klockslag: 15:13:20
Ja men visst är det söndag och farsdag. Varför får inte barn presenter på barnsdag? En jävla bra fråga.

Imorgon har jag foto sedan ska jag hem och skriva talet som vi ska babbla på onsdag. På tisdag är det fler timmars nationellt prov. skönt ändå att man slipper alla andra lektioner p g a det.

Nu är Gunnar, Mye och deras barn Nora och Nikita här. Gunnar är min brotha from another motha om ni inte visste det redan.

Jag har verkligen lust att gå i ide nu alltså. Fult väder, är inte hungrig, har inget gott hemma, trött och har massa att göra och städa. Man borde ha en av-knapp som robotar har. Tänkte iallafall gå ut och ta en promenad sen, var inte å gick igår förutom till lompis. Men då var det så mycket snö så man fick plumsa hela vägen så nu har jag träningsvärk. ;D

Jag har väll inget mer intressant att skriva nu så vi hörs väll eller så.
Sköt om er, puss!

Kommentera härTorsdag

Datum: 2007-11-08 | Klockslag: 14:01:03
Idag var jag hos tandis, hon var jätte snäll. Det enda jag har problem med är när man ska ta röntgenbilder. Själva "kortet" som man får in i käften skaver så jävla mkt, jag blir alltid tårögd. Tror den kommer åt någon nerv.

Sen efter det hade jag en lektion, marknadsföring. Tung dag..

Jag ställs inför ett dilemma just nu alltså, ska jag gå ut å gå eller ska jag ta en femma å sedan plugga? Jorden går under om jag väljer fel.

Igår tog vi fotot till skolkatalogen och vi får väll se hur den blir. Jag sitter iallafall på Maddes röv ;).

Känns som om jag skriver väldigt osammanhängande men det blir väll lätt så när man inte bloggat på länge och har mycket att berätta antar jag. Jag fyller år om typ en månad :) Trist är det iallafall att man blir lämnad kvar hemma å alla andra går ut. Men snart så får man väll förhoppningsvis följa med.

I helg blire iaf å umgås med Magnus, det har jag faktiskt lovat och man ska hålla sånt man lovar. Annars blire massa plugg och kanske lite träning å solning. :)Kollade just på en tjejs gästbok. Hon frågade på lajv något i stil med: "Piercing i bröstvårtan och silikonbröst?". Jag tycker det är jätte snyggt måste jag bara säga men det som förvånade mig var att inte en enda kille som svarade på hennes fråga tyckte att silikonbröst är något att ha, att dom föredrar äkta. "Hellre planka än silikon" är ett citat. Känns himla härligt att vi med inte lika stora "tillgångar" har en chans mot sillisar. Jag kan erkänna att jag förut ville ha fakebröst men kan andra älska mig utan stora bröst så borde jag också kunna det eftersom att jag måste älska mig en väldigt lång tid (förhoppningsvis). Nog är det skönt när man märker att vissa människor är mogna och alla växer vi ju upp till slut. Inte alla, men dom flesta.

Har förresten banansalva på tänderna efter tandläkarbesöket och ni har ingen aning om hur mycket jag hatar banansalva. Smakar rent ut sagt
BAJS :S Men jag lär väll överleva iaf. Vi ser ju ;b.

Imorgon blir det prov kl 10 sedan underbara helg!

Sköt om er nu, lova mig det.
Puss!Kommentera här