Måndag/rykten

Datum: 2007-12-31 | Klockslag: 14:20:17
Egentligen borde jag inte ens behöva skriva det här inlägget. Känns som en självklarthet och är något uttjatat. Som sagt så går det rykten om att jag är lättfotad, har det gjort sedan var blev tsm med viktor, vilket är så skrattretande. Tyvärr så gillar jag inte riktigt att annonsera om mitt privatliv men eftersom att alla andra redan tror sig veta allt om mig så kan dom väll lika gärna få höra sanningen för en gångs skull.
Jag anser att man måste gå igenom många idioter innan man hittar den som man passar bäst tillsammans med. Därför tycker jag att man får vara lättfotad bara man är försiktig. Jag är uppe i 5 st just nu. Och jag kan slå vad om att dom som sprider ut skiten om mig har varit med många fler för att stilla sitt dåliga självförtroende.

Jag gör allt varje dag för att bli en bättre människa. Jag försöker bara så glad, snäll och trevlig som jag bara kan. Och därför anser jag att dessa rykten är helt obefogade. Jag har aldrig vart i konflikt med någon som skulle kunna vara så jävla elak att man sprider ut sånt. Men får jag reda på vem det är, då är jag inte så glad, snäll och trevlig nåmer. För även om jag är naiv och vill tro det bästa i folk så tar jag inte skit. Alla kan man ha en dålig dag då man är avundsjuk på folk som verkar ha det bra men hur mår man själv efter att man kallat ngn bakom deras rygg för hora?

Jag kan inte ändra på människor å försöka få dom att komma över till den "trevliga och snälla sidan", men jag har inte gjort er något och om jag har det, varför inte prata om det med mig istället? Allt kanske bara är ett missförstånd? Sen nu vet jag ju inte om det är nå killar där ute som påsår att jag legat med dom men är det någon som säger något så kom och fråga mig istället. Det är ju trots allt jag som vet sanningen om mig själv och jag är inte rädd för att dela med mig.

Det som skrämmer mig mest är att folk faktiskt går på rykten. Det är som i skvallertidningarna. Vi kanske ska starta en sån för hjampis så exakt alla vet alla lögner om alla? Nej, för det är väll bara kul med rykten när dom handlar om en annan än en själv.

Sköt om er, kram.

Kommentera härMåndag/Nyår

Datum: 2007-12-31 | Klockslag: 14:02:52
Ja hojj, jag är redan less på å festa trots att jag fyllde 18 just. Visste att det skulle bli såhär.

Kommer väll släkt å så men jag orkar nog inte vara kvar, vi ska inte ens ha nå go mat. nån jävla kötthistoria blire. inte direkt vad jag vill ha till nyår.

Vaknade först nu åxå, som om jag inte var nog stressad innan ;D nu hinner jag inte ens gå på promenad. Iofs så har jag fortfarande en dundandre träningsvärk i benen efter i fredags så hade nog inte orkar gå iaf.

Gud vad jag skriver intressanta saker nu ;D bäst jag går innan ni somnar.
Adjö!

Kommentera härTisdag

Datum: 2007-12-25 | Klockslag: 17:44:18
Nu är det inte länge kvar tills jag är myndig. Hur som helst så känns det inte lika glamoröst som jag trodde. Ena brorsan ska inte ens komma upp då. Grymt besviken.

Barts bästa jullåt
Jingle Bells, Batman smells, Robin laid an egg.
    Batmobile broke it's wheel, the Joker got away!

Jag har iaf sjungt den massa i jul, men det är ju jag det.
Sköt om er nu annars blir Sussie sur.
Puss och adjö!

Kommentera härFredag/En vecka kvar..

Datum: 2007-12-21 | Klockslag: 17:45:02

Japp, om snart fyller jag år. Men jaghar ett problem. Vad ska jag ha på mig? Ville ha klänning å mina nya skor som har kommit som förresten är kanske lite för småa men det får gå iaf. Dom är sjukt svåra att gå i, även för mig som är van. Får se hur jag ska göra. Iaf, en klänning har jag inte fått tag i. har två nya linnen som jag kan ha om en vecka och nyårsafton men då måste jag ju ha jeans å ska jag då ha nyskorna så måste jag vika upp jeansen lite. Och har jag dom skorna så kan jag inte dansa och då blir Erik ledsen i ögat ;) Men otroligt heta är dom. Mindre heta på mig med mina killfötter, breda och fula men iaf ;D. har ju 37,5 annars men fötterna kanske har växt.. hemskt isf :S.

Nu sitter jag och väntar på att mami å papi ska komma hem så jag får mat sedan får jag se vad jag gör, skulle behövt plugga trots att det är jullov. 
Kolla den där underbara klacken, aaah.

Vi syns på fredag partydjur!
Sköt om er nu,
puss!

Kommentera härTorsdag natt

Datum: 2007-12-20 | Klockslag: 01:01:40
Alltså, jag ÄLSKAR Swedbank. Kolla vad fräckt dom har hittat på.

image30

Man måste ha internetbank för att kunna beställa vilket jag ska tjacka när jag blir 18 om 8 dar (!!). Fyfan vad coolt å ha vilken bild man vill. Helt urpimpat. Och det bästa är att det bara kostar en hunka. Totalt värt. Have 2 have. Det svåra blir å välja bild. En egobild eller en vacker bild? Kommentera gärna :D.
På tal om have 2 have så beställde jag ett par skor därifrån som jag ska hämta ut på fredag. Hojj dom är så snygga. Jag hoppas av hela mitt hjärta att dom passar.

Sköt om er nu mina små änglar.
Puss!

Kommentera härLördag

Datum: 2007-12-15 | Klockslag: 22:57:36
Ni måste bara gå in på den här länken. Tog den från Natacha Peyres blogg och gjorde en egen.
Roligare får man ju leta efter.

Här.

(Uppladdningen kan ta lite tid men det är det värt.)

Kommentera här